Ik vertel je graag hoe ik het doe

  • door

Ik wil je heel graag vertellen wat ik geleerd heb van diëten en wat ik nu al sinds 2012 doe en veel beter werkt.

(Leestijd 3 minuten)

Vandaag is het 27 december. Wist je dat deze dag DE dag van het jaar is waarop de meeste vrouwen opnieuw overwegen om op dieet te gaan?

En ik deed dat ook. Tussen mijn 20e en 37e heb ik heel veel pogingen gedaan zelfs. Ik wilde weer lekker in mijn vel zitten, afvallen, rustige darmen en meer energie.

Ik heb veel verschillende diëten gedaan, zoals Weight Watchers, Herbalife, het ziekenhuisdieet, Sonja Bakker, Atkins, noem maar op, i did it! Ik ben zelfs ooit eens 12 kilo afgevallen door alleen maar op Olvaritpotjes te leven! Onder het mom van “Als er alle voedingstoffen inzitten voor baby’s, dan zal het wel gezond zijn”.

 

De meeste diëten werkten goed. Maar helaas werkte het bij mij altijd maar voor eventjes.

 

Het nadeel van diëten is dat ik het vaak erg streng moest opvolgen, want als ik buiten de lijntjes ging kleuren dan werkte het niet meer zo goed. Ik viel niets meer af of mijn klachten kwamen weer terug.

 

Ook de snaaibuien van de honger kwamen na een tijdje weer terug. Samen met de vermoeidheid en zo werd ik dan weer gefrustreerd en prikkelbaar.

 

Vanaf mijn 37e zag ik in dat het geen zin had. Ik viel altijd weer terug in oude ongezonde gewoontes. En dus ging ik me verdiepen in wat mijn lichaam nu echt nodig had. Ik zocht naar een methode die ik gemakkelijk de rest van mijn leven zou kunnen volhouden. Dat ik er geen honger voor hoefde te lijden. Lekker kon eten en de recepten makkelijk en snel klaar gemaakt konden worden.

 

En ik wilde geen 2 potjes meer te hoeven koken, maar dat mijn gezin met me mee konden eten ook al hoefden zij niet af te vallen.

 

Zo is de unieke PUUR POWER METHODE®  ontstaan. In eerste instantie voor mezelf, maar al snel kreeg ik regelmatig de vraag van andere vrouwen hoe ik was afgevallen. En hoe ik dat deed en wat ik at. En ik vertelde het graag!

 

En dat is best wel een beetje uit de hand gelopen haha. Mijn methode werkt niet alleen voor mij als een malle. Inmiddels volgen al meer dan 1700 vrouwen deze super fijne methode en krijg ik regelmatig berichtjes dat het gemakkelijk te doen en vol te houden is. En welke fantastische resultaten ze boeken! En daar ben ik natuurlijk elke keer heel blij mee.

Ik denk dat het daarom zo enorm succes is geworden, omdat niemand op dieet wil, maar wel resultaat wil behalen en behouden. Iedereen wil dat het makkelijk te doen is. En iedereen wil lekker eten, zonder honger lijden.

De extra's bij het PUUR POWER VROUW® programma zijn de lessen over een gezonde nachtrust, de juiste manier van bewegen, over omgaan met stress en beter voor jezelf zorgen. Want als je aan alle knoppen gaat draaien, behaal je pas echt topresultaat!

 

Zelfs als je een jojo-er bent..

Het gehele programma is doorspekt met peptalks, motivatielessen en mindset optimalisatie. Zodat de grootste jojo-er dit ook kan leren en blijft volhouden. Met plezier!

 

Ben je nieuwsgierig naar hoe ik te werk ga, lees dan gerust meer over de lessen en mijn coaching tijdens het geheel vernieuwde en uitgebreide programma op www.PUURPOWERVROUW.nl en geef je daar op om mee te doen onder mijn persoonlijke begeleiding.

(start vandaag, betaal in termijnen)

 

En heb je nog vragen, dan kunnen we gerust even bellen.

Je kunt me je vragen mailen en we kunnen eventueel als je dat fijn vindt een telefonische vrijblijvende afspraak maken. Ik snap namelijk best dat je denkt dat dit weer je zoveelste mislukte poging kan gaan worden.  Als we elkaar spreken, kan ik je vragen beantwoorden en uitleggen hoe ik te werk ga. Daarna kun je rustig nadenken of deze methode bij je past.

 

De PUUR POWER VROUW® lessen zijn investeringen in jezelf die voor grote veranderingen in je leven kunnen zorgen. Misschien vind je het fijn om te lezen wat andere vrouwen over het PUUR POWER VROUW® programma zeggen.

Klik dan HIER.

 

Ik help je met liefde en plezier.

Liefs, Aniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *