Hoe watermeloensap helpt bij afvallen๐Ÿ‰ ๐Ÿ“โค๏ธ

  • door

ย 

๐’€๐’๐’– ๐’‚๐’“๐’† ๐’๐’๐’† ๐’Š๐’ ๐’‚ ๐’Ž๐’†๐’๐’๐’ ๐Ÿ‰ ๐Ÿ‰ย 

ย 

Als ik iets lekker vind... dan is het watermeloensap. Het is super gezond, dorstlessend en ook een fantastische hongerstiller.

Watermeloen is goed voor de lijn: het werkt vochtafdrijvend, er zitten weinig calorieรซn in (slechts 37 per 100 gram) รฉn je krijgt er een vol gevoel van.

Zeg maar dag tegen snackgedrag!

Perfect voor de lijn dus! (1)

Nu weet je waarom ik graag watermeloensap maak.

Hoe ik dat doe?

Gewoon even je watermeloen in stukken snijden en blenden in je blender met een klein beetje water (zodat je blender de stukken meloen goed pakt).ย 

Ook lekker met ๐Ÿ“ aardbeien erbij en een paar muntblaadjes ๐ŸŒฑ.

Ik zal je nog meer vertellen waarom ik zo gek op watermeloen ben:

Watermeloen is rijk aan vocht en bevat daarnaast belangrijke vitamines en mineralen. Denk aan vitamine A, B en C, zink, ijzer en calcium. Het is goed voor je bloeddruk. Bevordert mijn stoelgang. Helpt met afvallen en spierherstel na het sporten.

๐‘พ๐’Š๐’”๐’• ๐’‹๐’† ๐’…๐’‚๐’•๐’‹๐’†๐’”

๐Ÿ‰ Watermeloen bevat een stof die de bloedvaten laat ontspannen en de bloedsomloop bevordert. Dit kan bijdragen aan minder spierpijn na het sporten. Dat is fijn als je net begint met sporten of als je intensief aan het trainen bent.

๐Ÿ‰ Verder bevat watermeloen veel antioxidanten, net als ananas, avocado, banaan en appel. Antioxidanten helpen om schadelijke vrije radicalen tegen te gaan. Het zijn stofjes die je lichaam nodig heeft om bacteriรซn en virussen te bestrijden. Een teveel aan vrije radicalen kan je namelijk ziek maken. Antioxidanten gaan dit tegen.

๐Ÿ‰ ๐Ÿ“โค๏ธ

Volg een gratis E-learning

Ben je benieuwd hoe voeding invloed heeft op je lichaam, je energie, snaaigedrag en hoe je je emotioneel voelt? Volg eenย gratis mini cursusย in de online Academie van Puur Powerยฎ.

Lees ook deze blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *