Meteen naar de inhoud

Stop de jojo

Deze workshop is speciaal voor vrouwen die willen weten hoe je voor eens en altijd je definitieve omslag maakt naar een gezonder & bewuster leven in balans. Praktisch uitgelegd. Nieuwe inzichten en kennis.

Leefstijlverandering |  Balans | Motivatie | Gedragsverandering | Patronen doorbreken

Zondag 12 juni UITVERKOCHT

Zondag 11 september TICKETS VRIJ

Ik leer je iets bijzonders over jezelf. En geef je uitleg over een hele krachtige techniek. Als je dit gaat toepassen, verandert alles in je leven, inclusief je leefstijl. Magisch is dit!

Deze workshop is voor jou als je je hierin herkent

(Note: Deze workshop is ook een hele mooie aanvulling als je al een programma bij Puur Power volgt of coaching van Aniek hebt gehad.)

Help!

Je hebt al veel pogingen gedaan om een gezonde leefstijl te volgen of je balans te pakken. Steeds ben je weer teruggevallen in je oude patronen? 

Discipline

Is het een tekort aan discipline? Of ben je gewoon te druk, te moe of te ongeduldig? Denk je de hele dag aan eten? Heb je last van snaaibuien? Ben je burn-out? Of werkt je gezin niet mee? 

Hoe dan?

Wat het ook is, je denkt alleen maar "Hoe doen die vrouwen dat toch die hun nieuwe leefstijl en balans, plus de resultaten zoals het gezonde gewicht, de fijne energie en de discipline altijd volhouden?"

Poging nummer drieduizendtachtig ...?

Je hebt al zo vaak een poging gedaan, maar je balans en een gezonde leefstijl volhouden is je nog steeds niet gelukt. Gezond eten, sporten, mediteren, je hebt het allemaal geprobeerd. Je weet precies hoe je gezonder en bewuster kunt leven, maar je houdt het gewoon nooit vol... Inmiddels ben je op het punt beland dat je een volgende poging steeds uitstelt, want je ziet er tegenop om jezelf weer op rantsoen te zetten of al die moeite te doen terwijl je het al zo druk hebt.

Meest gehoorde problemen; geen tijd, geen zin, moe en geen discipline.

Tussen iets graag willen, precies weten wat je moet doen en het dan daadwerkelijk blijven doen, zit vaak een diepe kloof. 

Discipline, doorzetten ...en toch weer opgeven

Of je nou wilt afvallen, gezonder wilt zijn, snakt naar meer energie of balans of lekkerder in je vel wilt zitten. Een gezonde leefstijl is tegenwoordig super populair, want het werkt! Maarrr... dan moet je het wel altijd blijven doen, je moet de jojo stoppen, want anders komen je klachten gewoon weer terug. Super oneerlijk, want je hebt zo je best gedaan, maar ergens gaf je weer op. Het lukt je niet om door te zetten. Super frustrerend... 

Grijp die f#@king jojo bij de wortel eruit

Er zijn ontelbaar veel verschillende manieren van gezond leven. De ene is gericht op het uitbannen van suikers/ koolhydraten, de andere op het stabiliseren van je hormonen, de volgende op het eten als een oermens, etc. En allemaal hebben ze gelijk en geven ze resultaat. Ik heb ze zelf ook allemaal gevolgd en na een tijdje weer opgegeven. Ik ben ook jaren lang een jojo geweest. Maar nu houd ik het al bijna 10 jaar vol. Hoe dan???! Ik val niet meer terug in mijn oude gedrag. Daar gaat het om. Ik leer je hoe het komt dat je steeds opgeeft, terugvalt, uitstelt, goedpraat, smoesjes hebt, het weer niet doet, etc. We pakken het probleem bij de wortel aan. Ik geef je de fundamentele inzichten die je nodig hebt voor jouw blijvende gedragsverandering en jouw vastzittende patronen te doorbreken. 

Dit is geen gewone leefstijl workshop

Ik geef je dé oplossing tegen jojo gedrag!

Dit is de enige oplossing.

Dit moet je weten, anders gaat het je nooit lukken om die jojo te stoppen.

We gaan het niet hebben over wat je wel en niet mag eten, hoe je moet bewegen of mediteren. Dan volg je maar 1 van de online leefstijl cursussen. We gaan het op deze dag hebben over hoe je jouw jojo gedrag het beste aanpakt en hoe je ervoor zorgt dat je niet meer opgeeft of uitstelgedrag vertoont. Gezonde keuzes blijft maken voor altijd. Ook al ben je druk, moe en willen je kinderen en man niet meedoen.

Op deze dag gaan er gegarandeerd heeeel veeeel kwartjes vallen. Met veel nieuwe inzichten ga jij zeker weten geïnspireerd en vooral gemotiveerd naar huis. Ik leer je precies wat die vrouwen die hun gezonde leefstijl wél blijven volhouden ook (onbewust of bewust) hebben gedaan.

(Ook heel fijn dus als je al een programma volgt of hebt gevolgd)

Een begin maken is makkelijk, maar volhouden ...
Hoe je dat doet is mijn expertise.

'Besef je dat een investering als deze - een investering in jezelf - een enorme impact heeft op hoe je de rest van je leven gaat eten, voelen en leven?'

Praktische informatie en aanmelden

De workshops vinden plaats op zondag en beginnen om 10 uur en eindigen rond 14 a 15 uur.

Locatie: De Sterregaard in Hedel, Middelingenseweg 51.

Van €97 voor €55.

Uiteraard inclusief koffie, thee, snack en healthy lunch. 

 

(Aanbieding is tijdelijk)

WORKSHOP 12 JUNI = UITVERKOCHT

WORKSHOP 11 SEPTEMBER TICKETS VRIJ

De workshops zitten vaak snel vol.

Stuur me meteen een e-mail als je een ticket wilt kopen of op de wachtlijst gezet wilt worden.