Persoonlijke coaching:

Persoonlijk 1 op 1 traject

3 a 4 maanden intensief persoonlijke begeleiding van Aniek op alle niveaus; Gezonde leefstijl, grip op je mind, in contact met je gevoel en inner wijsheid. Voor zowel een gezonde als bewuste manier van leven.
777,- *In 10 termijnen betalen mogelijk
  • 6 persoonlijke 1:1 coachingssessies
  • 12 Modules in de online Academie
  • Gezonde leefstijl & Lifecoaching
  • Definitieve omslag

Pakket

Deelname aan een Puur Power Live Dag.
Plus levenslang lidmaatschap aan de online Puur Power Academie. En samen met Aniek 1:1 een wandeling maken.
197,- Tijdelijke aanbieding
  • Puur Power Live Dag over motivatie en de juiste aanpak voor jouw leefstijlverandering twv 97
  • Lidmaatschap GOUD programma twv €97
  • 1 wandeling met Aniek voor persoonlijk advies twv €127

𝐄π₯𝐀𝐞 𝐝𝐚𝐠 𝐒𝐬 𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐬 ~ Als je een goeie dag hebt is het makkelijker om gezond te eten en goed voor jezelf te zorgen.Β Maarrr, het leven heeft π’π’π’Œ π’Žπ’Šπ’π’…π’†π’“ π’ˆπ’π’†π’Šπ’† π’…π’‚π’ˆπ’†π’.

𝑬𝒏 𝒅𝒂́𝒏 π’˜π’π’“π’…π’• 𝒉𝒆𝒕 π’Žπ’π’†π’Šπ’π’Šπ’‹π’Œ.Β Je gaat π’”π’π’‚π’‚π’Šπ’†π’, je hebt π’ˆπ’†π’†π’ 𝒑𝒖𝒇 en inspiratie om gezond te koken en je grijpt weer naar een π’˜π’Šπ’‹π’π’•π’‹π’† (want dat heb je verdiend…) en je ploft doodmoe op de bank.

Elke vrouw die zich aanmeldt voor persoonlijke 1 op 1 coaching vindt het π’Žπ’π’†π’Šπ’π’Šπ’‹π’Œπ’†π’“ π’π’Ž π’ˆπ’†π’›π’π’π’… 𝒕𝒆 𝒆𝒕𝒆𝒏 𝒐𝒑 𝒅𝒆 β€˜π’ƒπ’‚π’…π’…π’‚π’šπ’”β€™.Β En baalt er dan zo van dat ze weer π’•π’†π’“π’–π’ˆπ’—π’‚π’π’• π’Šπ’ π’π’π’ˆπ’†π’›π’π’π’… π’ˆπ’†π’…π’“π’‚π’ˆ.

Echt, je bent niet de enige. Dit is normaal, maar super irritant.Β Dus hoe fijn is het dan als je leert hoe je hier mee om kan gaan?Β Als je begrijpt hoe 𝒋𝒆 π’Šπ’π’”π’•π’Šπ’π’„π’•π’†π’, 𝒋𝒆 π’†π’Žπ’π’•π’Šπ’†π’”, 𝒋𝒆 𝒉𝒐𝒐𝒇𝒅 en jezelf een halt toe kunt roepen.

π—œπ—Έ 𝗹𝗲𝗲𝗿 𝗷𝗲 bijvoorbeeld hoe je je emoties, 𝒔𝒂𝒃𝒐𝒕𝒆𝒓𝒆𝒏𝒅𝒆 π’ˆπ’†π’…π’‚π’„π’‰π’•π’†π’ (piekeren) kunt 𝒍𝒐𝒔𝒍𝒂𝒕𝒆𝒏.Β Want dΓ­e veroorzaken de snaaibui of het grijpen naar alcohol of brood.

π—œπ—Έ 𝗹𝗲𝗲𝗿 𝗷𝗲 bijvoorbeeld hoe je gemakkelijk kunt 𝒉𝒆𝒓𝒔𝒕𝒆𝒍𝒍𝒆𝒏 𝒗𝒂𝒏 𝒔𝒕𝒓𝒆𝒔𝒔. Hoe je jezelf af en toe even UIT kunt zetten.Β Zodat je je humeur en geduld niet verliest als je thuis bent bij je man en kinderen.

π—œπ—Έ 𝗹𝗲𝗲𝗿 𝗷𝗲 hoe je 𝒋𝒆 π’†π’π’†π’“π’ˆπ’Šπ’† π’π’Žπ’‰π’π’π’ˆ kunt brengen. Zodat je minder moe bent.Β Want je weet ook dat als je moe bent, je wilskracht, discipline en motivatie voor je gezonde leefstijl zakt. En je sneller smoesjes hebt en uitstelgedrag.

Wil je geen smoesjes en uitstelgedrag meer. En vanuit een fijne flow je leefstijl en zelfzorg opkrikken Γ©n behouden? Dan kan ik je dit leren.

En natuurlijk leer ik je 𝒂𝒍𝒍𝒆𝒔 𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒆𝒆𝒏 π’ˆπ’†π’›π’π’π’…π’† π’π’†π’†π’‡π’”π’•π’Šπ’‹π’ met alle trucjes erbij.

Tot slot; Aan het einde van je leven zal niemand je herinneren om hoe je eruit zag en of je het huis altijd netjes had, maar om wie je was. Je kinderen willen geen knappe slanke moeder die altijd haar to do's perfect afvinkt, maar een moeder die lekker in haar vel zit, waardoor ze leeft in plaats van overleeft en haar lichtje kan laten schijnen en haar liefde kan delen. Een moeder die sprankelde.Β 

Investeer dus meer in jezelf. Zorg goed voor jezelf, leer je grenzen bewaken, leer grip te krijgen op je drukke hoofd, leer je emoties loslaten, eet gezond, leer ontspannen, wees een voorbeeld. Want als jij goed voor jezelf zorgt, grote kans dat jouw kinderen dat later na gaan doen.

Liefs, Aniek

Founder Puur Power Academie

'Je leeft dit leven maar 1x, dus zorg goed voor jezelf, zodat je er alles uit kunt halen. Doe het alsof je leven er vanaf hangt. Want dat doet het!'

Ervaringen van anderen
"Ik was volledig aan het vastlopen in mijn leven: relatie, mentaal, emotioneel en had het gevoel dat ik op alle vlakken te kort schoot, niet aan alle verwachtingen kon voldoen en werd hierdoor steeds depressiever. Aniek haar positiviteit, levensvreugd, inzicht en uitleg van hoe zaken werken in je hoofd, hart en lichaam zorgen ervoor dat, met kleine stapjes eerst, er een vloedgolf is gekomen bij mij, die niet meer af te remmen is. Van iemand die met moeite uit bed kwam, ben ik veranderd in iemand die om half 6 (in de ochtend!) op een yoga matje sta en me in het zweet werk voordat de dagelijkse taken mijn aandacht opeisen. Ik word blij van mezelf en daar ben ik super blij mee. Ik hoef niet meer verantwoordelijk te zijn voor iedereen, ik ben verantwoordelijk voor mijzelf, mijn hart, mijn hoofd en mijn lijf. Dank je wel Aniek, ik sta weer in de Leef stand en voel dat het niet meer te stoppen is! Dankjewel Aniek!'
Judith de Bondt
uit Amsterdam
'Ik kijk elke keer zo uit naar de dagen dat ik Aniek weer zie. Ben zo blij met haar. Ze heeft mijn leven echt veranderd. Ik ben ook veel meer van mezelf gaan houden. '
Bianca Meijer
Uit Nieuwegein
'Het was tijd voor mij om in actie te komen. Ik moest afvallen en moest echt weer voor mezelf gaan zorgen. En toen kwam Aniek op Social Media voorbij. Ik wist meteen "Dit moet ik doen!'.
Krista Bakker
Uit Gouda
'Het was mij alleen nog niet gelukt om blijvende verandering aan te brengen. Na dit traject kun je niet meer terug naar je oude gewoontes. Ik ben super blij dat Aniek op mijn pad is gekomen. Ik heb zoveel nieuwe dingen geleerd.'
Marion Sol
uit Hazerswoude-dorp
Even bellen?

Als je een vraag hebt over een van de programma’s, over persoonlijke coaching of de Puur Power Methode, schroom dan niet om Aniek rechtstreeks te contacten.Β 

Bel of stuur een app naar Aniek: 06-55 790 722. Jullie plannen samen een telefonische kennismaking (gratis) of een wandeling in Vught van 45 minuten (€17). Want eerst even persoonlijk contact is gewoon fijn als je vragen hebt of wilt weten wat de Puur Power methode voor jou kan betekenen.

Bellen of wandelenΒ verplicht je tot niks. Het is bedoeld om je meer duidelijkheid te geven en ook om Aniek beter te leren kennen, zodat je daarna rustig kunt beslissen.

β™‘

'Selfcare is taking care of your body, mind and heart'

Aniek gelooft dat je alleen een duurzaam resultaat kunt bereiken als je op alle niveaus aan de slag gaat.

☞ π₯𝐒𝐜𝐑𝐚𝐚𝐦 - gezonde leefstijl en zelfzorg

☞ 𝐑𝐨𝐨𝐟𝐝 - grip op je denken en innerlijke rust

☞ 𝐑𝐚𝐫𝐭 - contact met je innerlijke wijsheid en gevoel. Doen waar je blij van wordt.

β™‘