Persoonlijke coaching:

'Je leeft dit leven maar 1x, dus zorg goed voor jezelf alsof je leven ervan afhangt. Want dat doet het ook!' 

Aan het einde van je leven zal niemand je herinneren om hoe je eruit zag, maar om wie je was. Je kinderen willen geen knappe slanke moeder, maar een moeder die lekker in haar vel zit, waardoor ze leeft in plaats van overleeft en haar lichtje kan laten schijnen en haar liefde kan delen.

Zorg dus goed voor jezelf, leer je grenzen bewaken, leer grip te krijgen op je drukke hoofd, eet gezond, leer ontspannen, wees een voorbeeld. Want als jij goed voor jezelf zorgt, grote kans dat jouw kinderen dat later na gaan doen.

Liefs, Aniek

Founder Puur Power Academie

Live Dag +

Deelname aan de Puur Power Live Dag.
Plus levenslang lidmaatschap aan de online Puur Power Academie. Toegang tot alle 12 modules van het GOUD programma.
497
97,- Tijdelijke aanbieding
  • Puur Power Live Dag over motivatie en de juiste aanpak voor jouw leefstijlverandering
  • Lidmaatschap GOUD programma twv €277

Persoonlijk 1 op 1

3 maanden persoonlijke begeleiding van Aniek
op alle niveaus; Gezonde leefstijl, grip op je mind, in contact met je gevoel en inner wijsheid. Voor zowel een gezonde als bewuste manier van leven.
777,- *In 10 termijnen betalen mogelijk
  • 6 persoonlijke 1:1 coachingssessies
  • 12 Modules in de online Academie
  • Gezonde leefstijl & Lifecoaching & Spiritualiteit
  • Definitieve omslag
Ervaringen van anderen
"Ik was volledig aan het vastlopen in mijn leven: relatie, mentaal, emotioneel en had het gevoel dat ik op alle vlakken te kort schoot, niet aan alle verwachtingen kon voldoen en werd hierdoor steeds depressiever. Aniek haar positiviteit, levensvreugd, inzicht en uitleg van hoe zaken werken in je hoofd, hart en lichaam zorgen ervoor dat, met kleine stapjes eerst, er een vloedgolf is gekomen bij mij, die niet meer af te remmen is. Van iemand die met moeite uit bed kwam, ben ik veranderd in iemand die om half 6 (in de ochtend!) op een yoga matje sta en me in het zweet werk voordat de dagelijkse taken mijn aandacht opeisen. Ik word blij van mezelf en daar ben ik super blij mee. Ik hoef niet meer verantwoordelijk te zijn voor iedereen, ik ben verantwoordelijk voor mijzelf, mijn hart, mijn hoofd en mijn lijf. Dank je wel Aniek, ik sta weer in de Leef stand en voel dat het niet meer te stoppen is! Dankjewel Aniek!'
Judith de Bondt
uit Amsterdam
'Ik kijk elke keer zo uit naar de dagen dat ik Aniek weer zie. Ben zo blij met haar. Ze heeft mijn leven echt veranderd. Ik ben ook veel meer van mezelf gaan houden. '
Bianca Meijer
Uit Nieuwegein
'Ik moet een uur rijden voor onze afspraken, maar dat heb ik er heel graag voor over. Het was tijd voor mij om in actie te komen. Ik moest afvallen en weer voor mezelf gaan zorgen. En toen kwam Aniek op Social Media voorbij. Ik wist meteen "Dit moet ik doen!'.
Krista Bakker
Uit Gouda
'Het was mij alleen nog niet gelukt om blijvende verandering aan te brengen. Na dit traject kun je niet meer terug naar je oude gewoontes. Ik ben super blij dat Aniek op mijn pad is gekomen. Ik heb zoveel nieuwe inzichten gekregen.'
Marion Sol
uit Hazerswoude-dorp
Even bellen?

Als je een vraag hebt over een van de programma’s, over persoonlijke coaching of de Puur Power Methode, schroom dan niet om Aniek rechtstreeks te contacten. 

Bel of stuur een app naar Aniek: 06-55 790 722. Jullie plannen samen een telefonische kennismaking (gratis) of een wandeling in Vught van 45 minuten (€17). Want eerst even persoonlijk contact is gewoon fijn als je vragen hebt of wilt weten wat de Puur Power methode voor jou kan betekenen.

Bellen of wandelen verplicht je tot niks. Het is bedoeld om je meer duidelijkheid te geven en ook om Aniek beter te leren kennen, zodat je daarna rustig kunt beslissen.

'Selfcare is taking care of your body, mind and heart'

Aniek gelooft dat je alleen een duurzaam resultaat kunt bereiken als je op alle niveaus aan de slag gaat.

☞ 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦 - gezonde leefstijl en zelfzorg

☞ 𝐡𝐨𝐨𝐟𝐝 - grip op je denken en innerlijke rust

☞ 𝐡𝐚𝐫𝐭 - contact met je innerlijke wijsheid en gevoel. Doen waar je blij van wordt.