E-Boek Groene Smoothies

smoothie

Groene Smoothies zijn DE ideale manier om van je overtollige kilootjes af te komen. Erg fijn bijvoorbeeld als je weer terug komt van je vakantie 😉
Maar ook om meer energie te krijgen, een betere stoelgang, betere nachtrust en voor een gezond & vitaal lichaam.
Als je ze ten minste op de juiste manier maakt. Dan hebben ze veel voordelen. Maar maak je onbedoelde ‘foutjes’ dan kan een smoothie zorgen voor ongemakken zoals bijvoorbeeld een energiedip, meer snaaibehoefte, buikpijn, etc. En dat wil je juist niet.

e-boek Groene Smoothies Nu te koop!

In het E-boek geef ik je alle ‘regels’ die er zijn. En tips hoe je een lekkere smoothie maakt. Plus veel recepten. Zodat je elke dag een goede en lekkere smoothie kan maken, vol met nutriënten, voor de groot en klein.

 

In juni organiseerde ik een Groene Smoothie Challenge voor kinderen. Het doel van de challenge was om kinderen en ouders kennis te laten maken met groene smoothies. En dat is gelukt, want er deden zelfs hele klassen mee! Totaal hebben wel 1000 gezinnen in Nederland de challenge gevolgd. Dat zijn meer dan 2.000 kinderen! Super tof!
Mijn mailbox puilde uit en ook in de besloten facebookgroep werden veel foto’s, filmpjes en vragen gepost. Ik merkte dat er nog zo veel vragen zijn. En dat is niet raar, want er zijn nogal wat do’s & don’ts. Als ik een smoothie workshop geef, dan duurt die niet voor niets 3 uur. Ik heb zoveel te vertellen over smoothies. Daarom ben ik begonnen met het schrijven van dit E-boek, waarin ook alle vragen worden beantwoord.

Voor een happy & healthy life vol energie!

smoothie (1)

Het eboek kost €7,50. Als je hebt betaald dan wordt het eboek direct naar je toegestuurd. Het eboek is ook goed te lezen op je smartphone