Live Dag

Hoe krijg je grip op je motivatie en verander je definitief je leefstijl zonder discipline

Dit is jouw dag

Plan je wel eens een hele dag in je agenda voor jezelf? Deze dag is een cadeau aan jezelf

🦋

Als je gezonder en in balans wilt leven of wilt afvallen dan weet je vast wel hoe dat moet, maar het probleem is tijd tekort, geen zin om te koken en te weinig discipline. Je valt steeds weer terug in oude patronen. En je bent dat gejojo zo zat. Het frustreert je mateloos. Je bent een perfectionist. En je wilt het graag goed doen.

Of je nou wilt afvallen, meer energie nodig hebt, of een betere balans, of uit je burn-out probeert te komen of gewoon al veel pogingen gedaan hebt om een gezonde leefstijl vol te houden maar dat moeilijk vindt, dan is deze dag voor jou bedoeld. Je leert hoe je je balans kunt pakken en motivatie kunt behouden.

Jouw probleem is namelijk niet dat je niet weet wat gezond voor je is. Je probleem is dat je het niet doet. Het lukt je niet om het vol te houden.

Je bent de grip op jezelf, je lijf en je leven een beetje kwijt en je weet niet hoe je dat terug kunt pakken én behouden.

Het leven is druk. We lopen vaak te rennen en vliegen. En wij vrouwen hebben ook vaak een sterk gevoel om voor iedereen klaar te staan. Dat herken je vast wel. Je hebt veel ballen in de lucht te houden en je bent een tikkeltje perfectionistisch en gejaagd. Daardoor kun je moeilijk rust pakken voor jezelf, want je hebt nog zoveel te doen. En vaak smeer je dan toch maar snel even een boterham, omdat je de inspiratie, tijd of puf niet hebt om een gezonde lunch (voor) te bereiden. En in de avond ben je doodop. Geen zin meer om te koken. Ongeduldig breng je je kinderen naar bed. En eigenlijk frustreert je dat en het maakt je verdrietig. Waar is die vrolijke mama gebleven?

Je hebt geen grip op je motivatie. En daar ga ik je mee helpen.

Ik heb besloten om de LIVE DAG van januari geheel te wijden aan het doorbreken van jojo gedrag. Omdat dit de maand van de goede voornemens is. We gaan zorgen voor een definitieve omslag. We gaan aan de slag met die stemmetjes in je hoofd die zorgen voor:

😟uitstelgedrag, 

😟perfectionisme,

😟smoesjes,

😟de hele dag aan eten denken,

😟jezelf naar beneden halen als het niet lukt, etc etc

Ik leer je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen én een druk gezinsleven draaiend kunt houden én werken. Alles draait om mindset, energie en balans. Plus genieten van jezelf, je lijf, je gezin en je leven.

Een impressie van de Live Dag:

Body and mind are connected

Je leefstijl veranderen en een gezonde leefstijl volhouden lukt niet op wilskracht en discipline. Ken je de uitdrukking 'Body en mind are connected'? Ik laat je zien en leer je hoe gedachten, gevoelens en kennis van je hersenen, lijf en ziel je kunnen ondersteunen in het optimaliseren van je leefstijl voor de rest van je leven. Als je hoofd, lijf en je hart samenwerken, dan is gezond leven appeltje eitje, geloof me.

Wat ga je leren

Er zijn van die mensen die hun leefstijl hebben veranderd en kunnen dat al jaren volhouden. Hoe doen ze dat? Wat is de truc? Ik ga je technieken leren die heel succesvol zijn in het veranderen van vastzittend terugkerend gedrag, zodat jij ook een definitieve verandering kunt maken. Ik leer je:

💡 hoe je brein je tegenwerkt als je iets wilt gaan veranderen; zoals je voeding, beweging of vaker ontspanning pakken

🧠 met welke technieken je je brein vóór je kan laten werken en saboterend gedrag kunt voorkomen

🥳 hoe je dat nieuwe gedrag moeiteloos voor de rest van je leven kunt blijven doen

Zodat je nooit meer hoeft te trekken aan je wilskracht of hopen op een ijzersterke discipline. Nooit meer die frustratie als het je weer niet gelukt is om het door te zetten. Lekker gezond leven in flow. Het kan! Als je weet hoe je grip kunt hebben op je brein.

Deze technieken kun je gebruiken voor het doorbreken van elk saboterend gedrag, al je denkpatronen, geloofsovertuigingen, verslavingen en emoties. Én dus ook op het veranderen van je LEEF-stijl.

Resultaat:

Jezelf begrijpen en eenvoudig kunnen sturen is goud waard. Het is de basis van het creëren van nieuwe moeiteloze gezonde gewoontes en meer zelfzorg. Dát verandert alles. Het leven wordt makkelijker voor je.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar geloof me, als je dit begrijpt en toepast zal je het ervaren.

Praktische info:

Zondag 24 februari 2021 van 10.00 tot 15.00 uur (iets uitlopen kan)

🍏Biologische boerderij De Sterregaard, Middelingenseweg 51 in Hedel 

Koffie, thee en vegetarische gezonde lunch zijn inbegrepen.

Tip: Neem je pantoffels mee. 

Speciale aanbieding voor dit event

Ik ben blij dat ik weer een nieuwe live dag kan organiseren op 21 februari en daarom heb ik een toffe aanbieding voor je:

🎁Voor leden van een Puur Power Programma

Als je lid bent van Puur Power, dan krijg jij €90 korting op je ticket en mag je ook vriendinnen meenemen die ook €90 korting krijgen, ook als ze geen lid van Puur Power zijn. 

🎁Voor niet-leden:

Wil je naar dit event komen en je niet inschrijven voor het Goud of Platinum Programma, dat kan ook natuurlijk, dan betaal je de normale prijs van 257,- voor een los ticket. Besluit je na de LIVE DAG om toch lid te worden van Goud of Platinum, dan krijg je alsnog de €90 ledenkorting. 

Hoe kun je een kaartje kopen?

Stuur me een e-mail aniek@puur-power.nl

Je kunt een optie aanvragen en 1 dag kaartjes reserveren als je bijvoorbeeld nog oppas moet regelen of je vriendin(nen) wilt meevragen.  

Vol = vol natuurlijk. 

Ik kan je op de wachtlijst zetten, mocht iemand zich weer afmelden. Ik kan niet zeggen wanneer ik deze dag nog een keer kan geven (ivm 2e golf of evt aangescherpte regels).

Wat anderen zeggen van deze dag

💛 Natasja Coppejans

"Vol inspiratie ben ik naar huis gegaan en dankbaar voor alle fijne gedachten, oefeningen en tips die ik op deze dag mocht ontvangen. Maar WoW wat kun jij veel geven....het voelt goed....het past bij mij....dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen. Het was een mooie investering in mezelf! Het was echt super. Mocht je twijfelen...gewoon doen deze investering in jezelf. 🙏🏻😘"

💛 Celesta Londema

"Ik vond het vorig jaar een fantastische ervaring en heb zo genoten! Veel geleerd van alle mooie inzichten en wat Natasja al zegt, leuk je eens in het echt te zien en jou een knuffel te kunnen geven Aniek. Voor wie erover denkt om dit jaar te komen: Gewoon DOEN. Dit heeft elke vrouw nodig. Ik kom ook weer dit jaar, even weer de focus helemaal op jezelf, opladen en weer met zoveel nieuwe informatie naar huis gaan, het is gewoon een feestje voor jezelf!! 🥰"

💛 Carolien Vos

"Heerlijk genoten van deze dag! Ik ben zeker in beweging gezet. Elke ochtend schrijf ik mijn intentie voor de dag op en ben me zo meer bewust van mijn ademhaling. Leuk om je live te zien je bent echt puur power!"

💛 Marjolein Alberts

"Bedankt voor een super fijne dag me-time. Het heeft mijn bewustzijn voor goede zelfzorg weer op scherp gezet. Met alle makkelijk toe te passen tips, trucs en weetjes kan ik mijn zelfzorg weer een stuk verbeteren. Naast de praktische handvatten voelde ik me gelijk meer in balans. De dag heeft me rust gebracht, fijne inzichten en lessen en mooie kennismakingen. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!"

💛 Hanneke van den Berg

"Zo’n bijzondere dagen! ❤️🙏🏻! Probeer erbij te zijn...het geeft je zoveel nieuws op alle gebieden...en bovenal een dag me-time☺️!Gun het je zelf, je verdient het".🤩🙏🏻

💛 Esther Appeldoorn

"Ik sluit me helemaal aan bij deze woorden. Het is echt een dag voor zelfinzicht, reflectie met veel lol. Lekker eten en drinken en fijn gezelschap. DOEN💫 en vergeet alle handige tips niet...."

*********************************************************

Als je grip op jouw motivatie wilt hebben, dan is deze dag de oplossing.

Kom je ook?

x Liefs, Aniek

Side notes ivm Corona 😷

NB1. Neem je eigen mondkapje mee.

NB2. Wanneer ik genoodzaakt ben om het event in verband met nieuwe aangescherpte overheidsmaatregelen te moeten uitstellen, of jij hebt Coronaklachten en moet daarom je deelname annuleren, dan ontvang je een tegoedbon voor een volgende datum (in mei of juni) of voor persoonlijke 1 op 1 coaching voor het bedrag dat je betaald hebt.