Ga naar de inhoud

Zelfhypnose gezond afvallen

“Afvallen door gezond en intuïtief te eten is veel makkelijker vol te houden. Mits je onderbewuste meewerkt”.

Hoeveel pogingen heb je al gedaan om af te vallen en je gewicht te behouden? Afvallen kan zo’n ontzettende worsteling zijn om het vol te houden. Dat komt omdat je onderbewuste niet meewerkt en dan ben je verloren. Dan ga je weer overstag, geef je snel op of hoor je steeds smoesjes in je hoofd. Dit noemen ze de innerlijke boycot. 

Alleen jij kan zorgen dat dit stopt. 

zelfhypnose afvallen

Ik vind 7,5 kg heel veel. Til maar eens een uur een doos met 6 volle flessen wijn met je mee zei ik tegen haar, want dát is die 7,5 kg die ze al jaren met zich meedroeg, elke dag, constant.

Als je jouw gewicht permanent wilt verlagen en wilt afvallen, moet je je eetgedrag permanent veranderen. 

Het zit hem in het volhouden dus. Niet in het zoeken naar recepten, weekmenu’s en adviezen. Die kan iedereen vinden. Maar het is niet de sleutel naar blijvend gewicht verliezen. Je hebt iets anders nodig.

Wat je nodig hebt is minder snaaibehoefte en permanente motivatie. En een brein die jouw stimuleert om door te gaan en niet meer denkt aan opgeven. Dat bereik je wel met zelfhypnose. Het is de snelste manier om je eetgedrag voor altijd te veranderen, zodat het een nieuwe leefstijl is. En je met veel meer gemak gaat afvallen, je streefgewicht bereikt en dit vasthoudt.

Deze zelfhypnose is geschikt voor

zelfhypnose afvallen

Wat kun jij verwachten van deze zelfhypnose voor het afvallen?

Afvallen is een inside job.

Tijdens je dagelijks leven ga je vanzelf opmerken dat je eenvoudigweg andere keuzes begint te maken. En dat ‘smoesjes en onderhandelingen’ af zijn genomen, dat je veel gemotiveerder en gedisciplineerder bent, je snaaibehoefte en over-eten afneemt, je met plezier dagelijks gezonde voeding eet. En je merkt dat je niet meer terugvalt in je oude ongezonde gewoontes of gedrag. En bovenal, je valt af!

 

Als je niet doet wat je eigenlijk wilt doen (zoals gezonder eten, meer bewegen), dan is dat omdat je onderbewuste je saboteert. Gedragswetenschappers noemen dit de innerlijke boycot. Die kun je uitzetten. Je onderbewuste kun je anders laten functioneren.

Afvallen en op gewicht blijven is vele malen makkelijker als je onderbewuste je gaat ondersteunen. Je hebt dan weinig discussies met jezelf over of je wel of niet iets ongezonds gaat pakken. Je hebt er gewoon minder behoefte aan!

En dat irritante stemmetje dat steeds smoesjes bedenkt of je probeert over te halen om te stoppen met je goede voornemens lijkt niet meer te bestaan als je jouw onderbewuste anders ‘afstelt’.

Een kleine investering met een grote impact .Let's turn the magic on!

Zelfhypnose gezond afvallen

Deze hypnose zorgt dat je afvalt door gezond en intuïtief te eten en dat je dit makkelijk volhoudt.
33,- 33 staat voor het ontvangen van hulp en liefde
  • De Gezond Afvallen Zelfhypnose (16 min)
  • Handleiding met alle uitleg en instructies, tips en de beste voorbereiding voor deze hypnose

Door deze zelfhypnose wordt jouw gezonde leefstijl elke dag moeitelozer, gezond afvallen was nog nooit zo makkelijk! Download de handleiding en de MP3 files en start direct! Het wijst zichzelf. Zodra je je zelfhypnose hebt gekocht, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met een link naar de hypnose opname. Je kunt naar je hypnose-audio luisteren op je telefoon, tablet of computer. Zodra je de hypnose hebt gedownload, mag je deze voor altijd bewaren. 

Enkele resultaten


"Ik ben verbaasd dat het zo goed werkt. Ik val moeiteloos af"
Ellen
uit Moergestel
"Ik heb voor het eerst in mijn leven plezier in het volgen van een gezond dieet"
Dani
uit Amsterdam
"Had ik dit maar eerder gedaan. Het had me veel frustratie en verdriet gescheeld"
Mandy
uit Helden
Video afspelen

Luister hier een stukje uit de zelfhypnose voor Gezond Afvallen.

Heel eenvoudig

Je hoeft alleen maar te luisteren terwijl je rustig zit, ligt of wandelt (met een koptelefoon of oortjes). Het is niet erg als je gedachten afdwalen. Het is zelfs niet eens erg als je in slaap valt, want je onderbewuste brein pikt de zelfhypnose toch op. 

Handleiding van de zelfhypnose gezond afvallen

Lees voor je begint de uitleg in het bijgeleverde digitale handboek voor deze zelfhypnose aandachtig door.  Wanneer je de instructies opvolgt zul je het snelste en meest optimale effect hebben.


Liever extra begeleiding bij het gezond afvallen?

Intuïtief eten en luisteren naar je lichaam werkt fantastisch voor je. De zelfhypnose gaat je hier enorm bij helpen. Maar er komt meer bij kijken. Elke dag, elk eetmoment is een leermoment. Je zult elke keer keuzes moeten leren maken. En jezelf leren begeleiden door de eetmomenten heen. Wil je daar bij geholpen worden, dan raad ik je de cursus aan. Dan geef ik je extra begeleiding zodat je nog makkelijker en sneller deze omslag definitief maakt. 

Meest gestelde vragen over zelfhypnose


Zelfhypnose is een gemakkelijke techniek om toegang te krijgen tot je onderbewuste. Het is een bewezen effectief hulpmiddel bij het definitief veranderen van je gedrag, het maken van keuzes en het behalen van je doelen. Het is heel eenvoudig. Hoe vaker je het toepast, hoe beter het resultaat. 

Ja en nee. Het is net zo ontspannend als een meditatie of yoga nidra sessie, maar bij hypnose ga je daarbij ook veranderingen aanbrengen in je onderbewuste. Bij meditatie is het de bedoeling dat je je gedachten loslaat. Terwijl je bij een hypnose eerst je onderbewuste brein ontvankelijk maakt en daarna laat focussen op nieuwe helpende gedachten, je geeft nieuwe suggesties. Je gaat als je de instructies opvolgt (je krijgt een handleiding) een nieuwe waarheid downloaden en stevig verankeren tot nieuwe overtuigingen. Je schrijft je nieuwe gedachten over je oude gedachten. Het is als het ware hard werken voor je onderbewuste. Maar daar merk jij op bewust niveau weinig van, want je voelt je volledig ontspannen. Mooi he, hoe dat werkt. Al na de 1e sessie ga je merken dat je anders begint te denken, anders te voelen en anders te doenHypnose is bedoeld om je gedrag te veranderen. Je gedrag verandert hiermee positief en voor altijd omdat je in je onderbewuste veranderingen hebt verankerd. Elke dag worden deze nieuwe verbindingen sterker en sterker. Zodat je gedrag zich steeds moeitelozer aanpast. Het lijkt wel magie!

Deze zelfhypnose audio’s zijn uniek en na veel afstemmen, componeren en door ontwikkelen zijn deze audio’s een doorslaand succes geworden. Met deze audio’s heb je goud in handen. Ik krijg dan ook vaak de vraag “Aniek, wat is het geheim van het succes? Hoe komt het dat deze zelfhypnose zo goed werken?“. 

Het geheim?… dat blijft een geheim. Een illusionist verklapt zijn trucs ook niet en een chefkok geeft ook niet alle ingrediënten prijs. Ik kan je wel zeggen dat het succes te danken is aan een combinatie van technieken uit de neurowetenschap, epigenetica en zelfs kwantumfysica. Nergens zul je zelfhypnose audio’s vinden die dezelfde combinatie gebruiken als ik doe. Sommige technieken zullen je zelfs niet opvallen, althans het valt jouw bewustzijn niet op. Zo heb ik speciale muziektonen laten componeren op speciale frequenties die je niet lijkt te kunnen horen, maar je brein pakt deze tonen wel degelijk op en het effect daarvan is meetbaar. De woorden en stemtoon, de opbouw en nog andere details zijn precies afgestemd. Maar hoe ik dat doe? Dat blijft mijn geheimpje ;-). 

Het maakt voor jou eigenlijk helemaal niet uit of je begrijpt en weet wat er precies in die audio’s verborgen ligt. Als het maar werkt toch?

Zelfhypnose wordt gebruikt om mensen in hun kracht te zetten, positieve transformaties te laten ondergaan en verslavingen onder controle te krijgen. Zelfhypnose is te gebruiken voor relatief kleinere problemen zoals stoppen met roken, afvallen, stress reductie, stoppen met piekeren, beter slapen, sporten leuk gaan vinden, gezonder eten, stoppen met over-eten of snaaien, meer energie, enz.

Zelfhypnose is absoluut 100% ongevaarlijk.  Het voelt als een heerlijke ontspanning of een opbeurende peptalk en is een heel bijzondere ervaring. Je blijft volledig bewust en aanwezig, maakt de hele sessie mee en behoudt te allen tijde zelf de volledige controle. Je kunt er ook niet ‘in blijven hangen’. Dat is onmogelijk. Het is dus een misverstand dat zodra je in (zelf)hypnose bent, geen eigen wil meer hebt, niet meer zelf kunt denken en dat je de controle verliezen kan. 

In zelfhypnose kun je spreken, denken, horen, je ogen open doen als jij dat wilt, iets afwijzen als je iets niet wilt, de regie volledig behouden. En na elke sessie weet je nog precies wat er tijdens de sessie is gebeurd.

Kortom, het enige dat er kan gebeuren is dat je je heerlijk voelt. En dat je bewuster en gezonder gaat leven, met alle gevolgen van dien…;-)).

Ze voelen als een echte feel good ervaring. Ze voelen als een motiverende en liefdevolle peptalk en een heerlijke ontspannen en fijne ervaring. Je bent niet ‘weg’, je hoort alles en maakt alles mee. Maar je stoort je er niet aan. Het is als dagdromen of mijmeren. 

Iedereen die in hypnose wil kan in zelfhypnose gaan. En iedereen die regelmatig zelfhypnose toepast zal beamen dat hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het voor je is om in hypnose te gaan (en vaak ook dieper). 

Hoe zorg je er nou voor dat je meer haalt uit de audio(‘s)? Dat je leefstijl moeiteloos gezonder wordt en je daar alle vruchten van gaat plukken. Door herhaling! Elke dag weer. Misschien denk jij nu? Ik heb/ neem geen tijd voor een hypnose sessie. Ik ben vaak te moe en heb geen zin meer. Herkenbaar voor velen. Dit is een blokkade voor veel mensen.

Ik geef je TIPS om de zelfhypnose sessies vaker te doen. Deze tips zorgen ervoor dat je de sessies gaat oppakken en de smaak te pakken krijgt:

  1. Luister tijdens wandelen. Bijvoorbeeld: parkeer je auto 15 minuten wandelen van je werk en luister (heen en terug) terwijl je loopt een kwartiertje naar de affirmaties met je oortjes in. En in de middag maak je een lunchwandeling tijdens je pauze. En in de avond een ommetje na het avondeten. Dit zijn alweer 4 momenten op een dag die je kunt pakken.
  2. Luister de affirmaties tijdens elke autorit. Je houdt je ogen open uiteraard. En je gaat niet in een diepe trance (je kunt de intro overslaan of niet exact meedoen, maar wel rustig luisteren). Je onderbewuste pikt elke keer alle affirmaties op terwijl je aan het rijden bent. Autorijden doe je vast meerdere keren per week. Pak die momenten. Zet de audio aan.
  3. Zet de sessie aan als je gaat journallen. Dit vind ik zelf zo’n fijne en krachtige combi. Je volgt eerst met je ogen dicht de intro om je brein in hypnotische staat te brengen. Als de affirmaties beginnen open je je ogen terwijl de audio doorloopt. Je slaat je journal open en begint te schrijven over je gezonde voornemens en je zelfzorg en je verlangens en wensen over hoe je je wilt voelen en wie je wilt zijn. Terwijl je de affirmaties hoort merk je dat journallen veel makkelijker gaat, want de audio’s inspireren je enorm bij het schrijven.
  4. Doe lekker je oortjes in als je in bad gaat. In bad kom je sowieso tot rust. Helemaal als je kaarsjes aansteekt en een wierrookje. Luister lekker de sessie terwijl je je begeeft in je thuis spa. 
  5. Doe elke avond voor het slapen gaan een sessie in bed. Het geeft niks als je tijdens de sessie in slaap valt. Je onderbewuste brein pikt de suggesties toch op. Die blijft alert en aan het werk voor jou.

 

Met deze tips moet het je lukken om minimaal elke dag een keer te luisteren. Als je echt wilt veranderen, pak dan deze tips op. Mijn intentie is dat je gezonder gaat leven, met plezier en automatisch.

Zorg goed voor jezelf, je krijgt er zoveel voor terug!

Je bewuste brein is het deel dat aan je to do’s denkt of die kritische opmerkingen heeft of zich zorgen maakt. Je bewuste brein leeft in de toekomst of het verleden. Je onderbewuste brein leeft in het NU. Die is alleen met de hypnose bezig.

Overdag is je mind alerter en onrustiger. Bij het opstaan denk je direct aan wat je die dag allemaal moet doen. En je omgeving kan ook voor veel prikkels zorgen.

Dat kan het moeilijker maken om je over te geven aan ontspanning.

Hypnose heeft de meeste impact als je onderbewuste brein ontvankelijk is. In een diepe ontspanning staat de poort (je hersenstam) wagenwijd open en is er geen blokkade meer. Je onderbewuste is als een spons.

Wanneer je lichaam ontspant, je ademhaling vertraagt en je een glimlachje op je gezicht tovert, ontspant je zenuwstelsel zich. Dit is heel belangrijk, want alleen dan kan je hartslag zich vertragen.

Als je hartslag vertraagt, zakken je hersengolven als reactie daarop.

Je hart en hoofd hebben een directe verbinding met elkaar. Je hart stuurt continue informatie naar je hoofd. Veel meer dan andersom.

Als je hersengolven zakken, is je bewuste brein minder actief. Het kritische stemmetje dat twijfelt of je het goed doet en of het wel werkt verdwijnt. Je gaat all in. Er is geen twijfel of weerstand meer.

Hoe vaker je de hypnoses doet, hoe vaker je zult merken dat je bewuste brein stiller wordt en minder vaak oppopt tijdens je hypnose sessie. Oefening baart dus kunst.

TIP: Doe de hypnose in de avond in bed, voordat je gaat slapen. En als je tijdens de hypnose in slaap valt is dat geen probleem, de werking van de hypnose gaat gewoon door. Je onderbewuste brein blijft ontvankelijk voor de hypnose. Misschien zelfs wel meer ontvankelijk, omdat het gekwebbel van je bewuste brein er niet steeds tussendoor praat 😉

Ten slotte, de ene dag is anders dan de andere dag. Soms zit je er helemaal in en soms lukt het voor geen meter. Wees niet gefrustreerd of teleurgesteld. Weet dat je onderbewuste brein onder al dat gekwebbel van je bewuste brein nog steeds veel oppikt en de hypnose hoort. Je hoort meer dan je denkt. De hypnose komt meer binnen dan je denkt :-))

Hypnose heeft de meeste impact als je diep ontspannen bent en je bewuste brein tot rust komt. In die staat van ontspanning staat de poort (je hersenstam) wagenwijd open en is er geen blokkade meer. Ik adviseer daarom juist om de hypnose in de avond in bed te doen, voordat je gaat slapen. Je brein komt dan gemakkelijker in een lage hersengolf omdat het zich al gaat voorbereiden op de nacht. Aan het einde van de dag kun je sowieso makkelijker toegeven aan ontspanning, want je hoeft niets meer te doen, je bent daarnaast in een prikkelarme omgeving (je slaapkamer) en je hebt ook geen kinderen meer om je heen dartelen.

Het geeft dus niks als je tijdens de sessie in slaap valt. Je onderbewuste brein pikt de suggesties toch op. Die blijft alert en aan het werk voor jou.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zelfhypnose effectief is bij afvallen en het nieuwe gewicht behouden

Geen uitstelgedrag, geen frustratie, geen ijzersterke discipline en wilskracht, maar gewoon onbewust gezonde keuzes maken en luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Voeden in plaats van vullen. Niet over-eten, emotie-eten, snaaien en een stem die zegt “Ah joh, je bent wel erg ongezellig”.

Hoe klinkt dat?

Geloof mij niet, maar geloof de neurowetenschappers die zeggen dat dit komt omdat je onderbewuste je nieuwe dieet niet ondersteunt. Zelfs als het een gezond dieet is. De enige manier om af te vallen en je ideale gewicht de rest van je leven te behouden is je onderbewuste herprogrammeren.
En hypnose is de snelste en meest effectieve manier.
Daarom ben ik er zo enthousiast over.

Onderzoekers concluderen dat hypnose een positief effect heeft op het eetgedrag en helpt om langdurig te vermageren

Bron  Delestre, F., Lehéricey, G., Estellat, C., Diallo, M. H., Hansel, B., & Giral, P. (2022). Hypnosis reduces food impulsivity in patients with obesity and high levels of disinhibition: HYPNODIET randomized controlled clinical trial. The American Journal of Clinical Nutrition.

Ik heb al vele zelfhypnoses gemaakt voor een gezonder leefpatroon en al oneindig veel fijne reacties gekregen.   

Het werkt. Punt! Voor iedereen! Want we hebben allemaal een brein dat je opnieuw kunt programmeren. Jij dus ook.

zelfhypnose afvallen
zelfhypnose afvallen

De berichten die ik van vrouwen krijg die mijn zelfhypnoses gebruiken zijn voor mij ook bewijs dat het voor iedereen werkt. De vrouwen die me berichten sturen met positieve resultaten vind ik misschien nog wel overtuigender dan al die klinische studies die bewijzen dat het werkt.

X Liefs Aniek

Chat openen
Hi! Wat kan ik voor je doen?