Meteen naar de inhoud

Puur Power Kids jaarprogramma

Stop de strijd om groenten en snoep. Leer een jaar lang simpele methodes en trucjes  voor een gezonde leefstijl van je kind. 

Gezondheid | Op-voeding | Gezellig samen eten

Waarom Puur Power Kids

Opvoeding

Elke moeder wil haar kinderen een gezonde opvoeding meegeven voor later. Dit programma is voor gezinnen met kids van 0,5 tot 10 jaar. 

Gezellig aan tafel

Gezond eten zonder zeuren. Zo geef je ze iets waardevols mee voor de rest van hun leven, want voeding is een belangrijk onderdeel van hun op-voeding.

Kleine stapjes

We gaan voorzichtig stap voor stap nieuwe gezonde gewoontes invoeren. Alle kleine stapjes samen maken een groot resultaat. 

'Jonge geleerd, is oud gedaan, nietwaar?' - Aniek

Programma inhoud

Het Puur Power Kids jaarprogramma heb ik samen met mijn dochtertje opgezet, zodat jij je kind gezondere keuzes kan laten maken. Niet alleen voor een gezonder kind maar ook een kind dat beter in balans is. Begin er vroeg in hun jeugd al mee. Als je lid wordt ontvang je een jaar lang elke week een klein stapje richting een gezonde leefstijl voor je kinderen. We maken kleine eenvoudige stapjes, die zich gaan opstapelen tot iets groots. Zonder dat je kinderen het door hebben boeken jullie pure winst! Waarom kleine stapjes? Je kinderen houden niet zo van grote veranderingen. Daar gaan ze zich tegen verzetten. En je wilt juist dat ze vooruit gaan en niet achteruit. Door het volgen van dit programma geef je ze elke week een klein zetje in de juiste richting en plotseling gaan ze jou verrassen omdat ze misschien wel meer willen dan je ooit had gedacht. Ik hoor dat zo vaak van ouders die het programma volgen. Kinderen leren gezonde gewoontes door kleine veranderingen. 

Puur Power Kids

Neem een gezonde leefstijl voor je kinderen serieus. Je geeft ze iets heel waardevols mee voor de rest van hun leven. Stel een gezonde opvoeding niet uit. Het wordt steeds moeilijker naarmate ze ouder worden.

Deze kleine investering in de gezonde opvoeding van je kinderen heeft een grote impact voor later.

Samen met bekende gastschrijvers

Er bestond nog geen enkel ander programma dat zoveel handige info geeft (een jaar lang!). Daarom vond ik dat het er moest komen. Waarom bieden we dit jaarprogramma zo goedkoop aan? Omdat ik samen met mijn dochtertje Femmetje een grote wens heb. Gezond eten gezellig maken voor alle kinderen! Door het uitgebreide jaarprogramma aan te bieden voor een absurd laag bedrag kunnen wij onze wens waarmaken. We hebben er met zoveel liefde aan gewerkt voor jullie. Ook vele toffe gastschrijvers zoals bijvoorbeeld de Poepdokter Nienke Gottenbos en Claire van de Heuvel van de Easy Peasy boekenreeks hebben meegeschreven.

Een gezonde leefstijl en zelfzorg zijn belangrijke levenslessen die we graag doorgeven aan de volgende generatie.