Meteen naar de inhoud
Behoefte piramide lifestyle Puur Power

Behoefte piramide lifestyle

Sommige vrouwen leven 100 jaar, anderen leven 1 jaar 100 keer.

Zoals je misschien weet ben ik sinds ik beter voor mezelf ben gaan zorgen van ‘overleven‘ naar ‘leven‘ gegaan. Ik geloof dat je alleen vol kunt leven, groeien en bloeien, wanneer jouw fundament stevig staat.  

Een gezonde leefstijl was niet alleen het fundament voor een gezonder, slanker lichaam. Het gaf mij de grip op mijn lijf en leven terug. Daarnaast helpt het ook voor een fijner leven, want de manier waarop je leeft, je leefstijl, heeft effect op alles.💛  

Bijvoorbeeld op:

  • Je werk of de resultaten van je eigen bedrijf.
  • De relaties die je hebt, met anderen en vooral ook met jezelf.
  • Je humeur, plezier, geduld en incasseringsvermogen.
  • Ook je levensenergie is een direct gevolg van je eigen zelfzorg.

De lifestyle behoefte piramide als fundament voor een fijn leven en groei

De behoeftepiramide van Maslow maakt het direct heel helder dat je leefstijl het fundament is van een gelukkig leven. Volgens Maslow dien je laag voor laag jezelf te voorzien in bepaalde behoeftes om vervolgens te kunnen groeien naar je volste potentieel.

Je fysiologische behoefte is de eerste laag, deze noemde Maslow ook wel de ‘lagere fundamentele behoefte‘. De vier hogere behoeften zijn de ‘hogere fundamentele behoeften‘. Belangrijk hierbij is het woord ‘fundamenteel’.

Volgens Maslow zou “een niet-bevrediging van deze fundamentele behoeften leiden tot een vermindering van de volle menselijkheid en tot blokkering van de menselijke mogelijkheden. De persoon kan zichzelf pas verwezenlijken (groeien) als hij de fundamentele behoeften minimaal bevredigd heeft“, aldus Maslow.

In mijn taal; Als je je leefstijl niet stevig hebt staan, een gezonde leefstijl dus, dan kun je nooit alles halen uit de volgende 4 lagen. Alles begint dus met een goede gezonde zelfzorg. 

Puur Power Methode voor een gezonde lifestyle

Als je een krachtige vrouw wilt zijn die meer uit zichzelf en haar leven haalt, dan zul je dus eerst goed voor jezelf moeten zorgen.

Goed voor jezelf zorgen kan tegenwoordig een flinke kluif zijn, omdat je het druk hebt en je  bent niet altijd even energiek en gemotiveerd. De Puur Power® Methode is daarom speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een druk (gezins)leven. 

Je leert in het GOUD en PLATINUM programma in 12 stappen hoe je praktisch, eenvoudig en liefdevol voor jezelf kunt zorgen, zodat jij in balans bent, je energiek en vitaal voelt en alles uit het leven kunt halen. Neem gerust een kijkje op mijn website voor alle informatie. Het is zo de moeite waard om in jezelf te investeren.

Vond je dit artikel interessant? Deel het met andere power vrouwen!
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Pinterest
Email
Benieuwd naar het coachingsprogramma? Volg gratis de mini cursus als introductie!
Proefles
Benieuwd hoe mijn coachingsprogramma eruit ziet? Volg gratis de mini cursus als introductie!

In deze mini cursus leer je welk orgaan jouw humeur, geduld, emoties, energie en gezondheid voor 99% bepaalt. Ontdek hoe je zelf invloed kunt hebben op je geluksgevoel, energie en positiviteit. En hoe je voeding kunt inzetten voor zelfzorg en zelfliefde, om zo het beste uit jezelf, je lijf en je leven te halen.

Je ontvangt de 7 sleutels om in actie te komen en je doelen te halen en behouden.

Proefles