Meteen naar de inhoud
2

De lifestyle coach match

Hi! Mijn naam is Melisa Verheijen. Heb je mij nog niet voorbij zien komen op de Puur Power website van Aniek Jonckers? Dat kan kloppen! Dit is mijn eerste blog voor Puur Power. Ik wil je daarom eerst vertellen hoe ik Aniek heb leren kennen en hoe onze samenwerking begonnen is. Want het is best een bijzonder verhaal.

Aniek nam net een slok van haar zelfgemaakte tomatensoep toen een Instagram-bericht verscheen op haar telefoon. Het berichtje in haar DM kwam van mij. Ik vertelde dat ik graag unieke content voor Puur Power wilde creëren. Waarom? Omdat ik haar wil helpen met haar missie: vrouwen meer in hun kracht laten staan door ze te leren beter voor zichzelf te zorgen vanuit zelfliefde. Het zorgen voor meer zelfliefde in de wereld is een prachtige missie als je het mij vraagt. Voordat ik Aniek beter leerde kennen, was ik al onder de indruk van haar. Hoe liefdevol en enthousiast ze reageerde op mijn bericht, de rust in haar stem en de waarde die ze levert op haar site.

Toeval bestaat niet

Ze heeft mij vast niet nodig’, zei een stemmetje in mij. Toch volgde ik mijn hart en besloot ik Aniek een bericht te sturen op Instagram. Wat blijkt? We zijn match made in heaven! Je zult het bijna niet geloven, maar op het moment dat Aniek haar soepje nuttigde, vroeg ze zichzelf af of er niet een contentspecialist was die haar kon helpen met het schrijven van teksten. Iemand die haar inner wisdom kan vertalen in blogs. En precies op dat moment ‘plop’ daar was mijn DM. 

Gedachtenkracht en de Law of Attraction

Laat dát nou mijn manier zijn om een steentje bij te dragen aan de wereld. Mooie ondernemers helpen hun woorden en gevoel op papier te krijgen, zodat ze beter kunnen connecten met hun klanten of volgers.

Als jij de ‘Law of Attraction’ al kent, dan voel je het al aankomen: dat wij met elkaar in contact zijn gekomen, kan geen toeval zijn! Al snel bleek dat Aniek en ik zoveel gemeen hebben: we zijn beiden spiritueel, voelen liefde voor het Universum, drinken graag groene smoothies, werken beide aan onze mindset én we zijn ook nog eens op dezelfde dag jarig: 18 juni. Voor de astrologie liefhebbers: allebei Tweelingen dus 😉

Holistisch lifestyle coach voor vrouwen

Met liefde help ik Aniek met haar boodschap te verspreiden, zodat zij zich meer kan focussen op waar ze het gelukkigst van wordt: het coachen van vrouwen. Aniek is geen doorsnee coach en coacht vanuit haar Ziel. Via haar Platinum 1 op 1 programma begeleidt ze vrouwen op alle drie niveaus: gezonde leefstijl (oftewel; body), grip op je mind (mind) en contact met je hart (soul). Zoals Aniek dat zo mooi uitlegt: “Met een gezonde levensstijl, grip op je mind en door het versterken van je inner power bouw je het krachtigste fundament voor optimale levensenergie en levensgeluk. Je krijgt je energie terug voor een leven in balans, in gezondheid, met zelfvertrouwen, fijne relaties, meer werkplezier, succes en voor persoonlijke en spirituele groei.

Cadeautje van ons voor jou

Spreken de drie pijlers body, mind en soul je aan? Aniek en ik hebben samen een super toffe checklist gemaakt voor jou.  Doe HIER de body, mind & soul selfcare check om te kijken of jij op alle 3 de niveaus al goede stappen maakt.

Ik ben dankbaar voor de samenwerking met Puur Power en ik ben blij dat Aniek zoveel vrouwen helpt met een gezonde leefstijl en meer zelfzorg om zich krachtig te voelen. Want als iemand dat kan, dan is Puur Powervrouw Aniek dat. En ben jij toevallig 😉 onderneemster en wil jij ook een keertje met mij sparren over jouw contentstrategie? Hier lees je meer over mij. 

Vond je dit artikel interessant? Deel het met andere power vrouwen!
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Pinterest
Email
ONTVANG DE GRATIS CHECKLIST

Uit je slof schieten om iets kleins, elke avond moe op de bank ploffen, steeds weer last van je schouder of het gevoel van ‘Is dit het nou?’ terwijl je eigenlijk niets te klagen hebt. Ergens is een disbalans ontstaan.

Uit balans raken is gemakkelijk tegenwoordig. Je balans herstellen is veel moeilijker.

Check wel eens of jouw leefstijl, jouw manier van leven nog in balans is? Geef jij je lijf, hoofd en hart genoeg aandacht, zorg en liefde? Balans is het stevigste fundament om lekker in je vel te zitten, je energiek en vrolijk te voelen en te genieten van je leven. Download hier gratis de checklist die Aniek en Melissa voor jou hebben gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.