Puur Power Live Dag

Plan je wel eens een hele dag in je agenda voor jezelf? Deze dag is een cadeau aan jezelf

EEN DAG VOOR JOU

Voor vrouwen die definitief hun leefstijl willen veranderen

Snaaibuien, smoesjes, stressen, etc. Als je hier vanaf wilt, dan is deze Live Dag echt voor jou. Want het wordt tijd dat je dit patroon voorgoed gaat doorbreken.

Als je gezonder, bewuster en in balans wilt leven of wilt afvallen dan weet je vast wel hoe dat moet, maar het probleem is tijd tekort, geen zin om te koken en te weinig discipline. Je valt steeds weer terug in oude patronen. En je bent dat zo zat. Het frustreert je mateloos.

Of je nou wilt afvallen, meer energie nodig hebt, of een betere balans, of uit je burn-out probeert te komen of gewoon al veel pogingen gedaan hebt om een gezonde leefstijl vol te houden maar dat moeilijk vindt, dan is deze dag voor jou bedoeld. Je leert hoe je je balans kunt pakken en motivatie kunt behouden.

Jouw probleem is namelijk niet dat je niet weet wat gezond voor je is. Je probleem is dat je het niet doet. Het lukt je niet om het vol te houden.

Je hebt geen grip op je motivatie. En daar ga ik je mee helpen op een verrassende manier...

Je leven is druk. Je loopt vaak te rennen en vliegen. En je hebt een sterk gevoel om voor iedereen klaar te staan en te pleasen. Je hebt veel ballen in de lucht te houden en je bent een tikkeltje perfectionistisch en gejaagd. Daardoor kun je moeilijk rust pakken voor jezelf, want je hebt nog zoveel te doen. En vaak smeer je dan toch maar snel even een boterham, omdat je de inspiratie, tijd of puf niet hebt om een gezonde lunch (voor) te bereiden. En in de avond ben je doodop, prikkelbaar. Geen zin meer om te koken. Ongeduldig breng je je kinderen naar bed. En eigenlijk frustreert je dat en het maakt je verdrietig. Waar is die vrolijke mama gebleven?

Je bent de grip op jezelf, je lijf en je leven een beetje kwijt en je weet niet hoe je dat terug kunt pakken én behouden.

Ik heb besloten om de LIVE DAG geheel te wijden aan het doorbreken van saboterend gedrag. Omdat een gezond eten van veel vrouwen een voornemen is waar ze vaak enthousiast mee beginnen, maar moeilijk vinden om vol te houden. Maar blijvende veranderingen doorvoeren doen we ook op andere gebieden, zoals wanneer je behoefte hebt aan meer rust, balans of wanneer je je positiever wilt voelen.

We gaan zorgen voor een definitieve omslag. We gaan aan de slag met die stemmetjes in je hoofd die zorgen voor:

Uitstelgedrag, 

Perfectionisme,

Smoesjes,

De hele dag aan eten denken,

Jezelf naar beneden halen als het niet lukt,

Over je grenzen gaan,

Negatief denken, etc etc

Zorg goed voor jezelf alsof je leven ervan afhangt. Want dat doet het!

and remember...

Body and mind are connected

Je leefstijl veranderen en een gezonde leefstijl volhouden lukt niet op wilskracht en discipline. Ken je de uitdrukking 'Body en mind are connected'? Ik laat je zien en leer je hoe gedachten, gevoelens en kennis van je hersenen, lijf en ziel je kunnen ondersteunen in het optimaliseren van je leefstijl voor de rest van je leven. Als je hoofd, lijf en je hart samenwerken, dan is gezond leven appeltje eitje, geloof me.

Wat ga je leren

Ik was ernstig ziek, burn-out, werkte als HR Adviseur, had een jong gezin en was kapot. Toch lukte het mij om mijn manier van leven helemaal te veranderen. Gezonder eten, minder stress, betere balans, meer bewegen, je snapt het wel. En ik houd dit al jaren met gemak en plezier vol. Hoe doe ik dat? Wat is de truc? Ik ga je technieken leren die heel succesvol zijn in het veranderen van vastzittend terugkerend gedrag, zodat jij ook een definitieve verandering kunt maken. Ik leer je:

Hoe je brein je tegenwerkt als je je voorneemt om gezonder te eten, meer te bewegen of dagelijks te mediteren

Met welke technieken je je brein vóór je kan laten werken en saboterend gedrag kunt voorkomen

Hoe je dat nieuwe gedrag moeiteloos voor de rest van je leven kunt blijven volhouden

Zodat je nooit meer hoeft te trekken aan je wilskracht of hopen op een ijzersterke discipline. Nooit meer die frustratie als het je weer niet gelukt is om het door te zetten. Lekker gezond leven in flow. Het kan! Als je weet hoe je grip kunt hebben op je brein.

Deze technieken kun je gebruiken voor het doorbreken van elk saboterend gedrag, al je denkpatronen, geloofsovertuigingen, verslavingen en emoties. Én dus ook op het veranderen van je LEEF-stijl. Dit werkt altijd en bij iedereen. Ook bij jou. En het is eenvoudiger dan je denkt.

Resultaat:

Jezelf begrijpen en eenvoudig kunnen sturen is goud waard. Het is de basis van het creëren van nieuwe moeiteloze gezonde gewoontes en meer zelfzorg. Dát verandert alles. Het leven wordt makkelijker voor je. Je krijgt er energie van. Zit lekkerder in je vel. Geniet van je gezin. Onderneemt meer. Je leeft!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar geloof me, als je dit begrijpt en toepast zal je het ervaren.

Praktische info:

Zondag 19 september 2021 van 10.00 tot 15.00 uur (iets uitlopen kan)

Biologische boerderij De Sterregaard, Middelingenseweg 51 in Hedel 

Koffie, thee en vegetarische gezonde lunch zijn inbegrepen.

SPECIALE ACTIE EXTRA EDITIE

Normale ticketprijs voor een live dag + het zeer uitgebreide online Puur Power Goud programma is samen €497. Voor de september editie hanteren we een speciale prijs van slechts €97 voor dit totale pakket; Eendaagse workshop met biologische lunch + lifetime lidmaatschap online Puur Power GOUD Academie + lidmaatschap besloten Facebookgroep om Aniek altijd al je vragen te kunnen stellen.

Hoe kun je een kaartje kopen?

Stuur een e-mail aniek@puur-power.nl

 

Wat anderen zeggen van deze dag

Natasja Coppejans

"Vol inspiratie ben ik naar huis gegaan en dankbaar voor alle fijne gedachten, oefeningen en tips die ik op deze dag mocht ontvangen. Maar WOW wat kan Aniek veel geven....het voelt goed....het past bij mij....dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen."

Celesta Londema

"Ik vond het een fantastische ervaring en heb zo genoten! Dit heeft elke vrouw nodig. Even de focus helemaal op jezelf, opladen en weer met zoveel nieuwe informatie naar huis gaan, het is gewoon een feestje !!"

Carolien Vos

"Heerlijk genoten van deze dag! Ik ben zeker in beweging gezet. En ben me meer bewust van mijn ademhaling. Leuk om Aniek live te zien, ze is echt puur power!"

Marjolein Alberts

"Bedankt. Het heeft mijn bewustzijn voor goede zelfzorg weer op scherp gezet. De dag heeft me rust gebracht en fijne inzichten."

Hanneke van den Berg

"Zo’n bijzondere dag!! Het geeft me zoveel nieuws op alle gebieden...en bovenal een dag me-time! Gun het mezelf, ik verdient het".

Esther Appeldoorn

"Het is echt een dag voor zelfinzicht, reflectie met veel lol. Lekker eten en drinken en fijn gezelschap"

*********************************************************

Als je de grip op jezelf, jouw motivatie en je leven terug wilt hebben, dan is deze dag de oplossing.

Kom je ook?

x Liefs, Aniek

Side notes ivm Corona

Wanneer ik genoodzaakt ben om het event in verband met nieuwe aangescherpte overheidsmaatregelen uit te moeten stellen, of jij hebt Coronaklachten en moet daarom je deelname annuleren, dan ontvang je een tegoedbon voor een volgende datum of voor persoonlijke 1 op 1 coaching voor het bedrag dat je betaald hebt.