Meteen naar de inhoud
Luister naar je hart

Luister naar je hart, dan gebeuren er magische dingen

Probeer dit blog te lezen vanuit je hart, niet vanuit je hoofd.

Je hoofd beoordeelt alles vanuit ervaringen uit het verleden en probeert jou op die manier advies te geven voor jouw toekomst. Op basis van informatie uit het verleden, gokt het een beetje hoe de toekomst zal verlopen.

Je hart wéét wat de bedoeling is. Je hart weet welke weg, stap, persoon, kans of keuze voor jou de bedoeling is. Luister naar je hart, naar je gevoel en je zult merken dat het leven een stuk prettiger wordt.

Verschil tussen je hoofd en je hart

Volg jij je hoofd, dan ga je een andere weg in en wordt het hard werken, vechten en zwemmen tegen de stoom in. Het is een vermoeiende en lange weg om uiteindelijk misschien wel op hetzelfde punt uit te komen.

Volg jij je hart, dan gaan de dingen veel soepeler, bijna moeiteloos. Toevalligheden gaan je helpen. De juiste mensen, kansen, ingevingen en middelen komen précies op het juiste moment op je pad. Alsof je gesteund en gedragen wordt.

Maar hiervoor moet jij je durven overgeven. Vertrouwen durven hebben, want je kunt dit pad niet voorspellen (met je hoofd). Je weet niet precies wat er gaat gebeuren. Maar belangrijk is dat je een ‘wéten’ voelt, dat het naar iets prachtigs gaat leiden.

Misschien komt er tegenslag op je pad, maar vertrouw erop (en weet) dat dit dan de bedoeling is. Omdat je bijvoorbeeld hulp moet gaan vragen en zo bij de juiste persoon terecht komt. Of omdat je door tegenslag jezelf beter leert kennen en merkt hoe krachtig je eigenlijk bent.

Blijf altijd vertrouwen houden, als je hart een sprongetje maakt dan zou ik dat gevoel volgen. Er komt altijd iets fantastisch uit voort. Mooier dan jij met je hoofd had kunnen voorstellen of durven dromen.

Wat er gebeurt als je naar je hart luistert

Sinds ik luister naar mijn hart kwamen er nieuwe mensen op mijn pad die me zoveel geleerd hebben.
Die me lieten zien hoe ik ook kon leven.
Een stuk lichter en meer in flow.
Ik heb er zoveel kracht door gekregen. Dat ik nu voor altijd op mezelf en het leven durf te vertrouwen.

Dat kun jij ook!

Ik zal je persoonlijk een voorbeeld.
Mensen vinden het soms raar dat ik geen flauw idee heb waar ik over 5 jaar wil zijn. Ik ben niet zo’n planner. Ook niet binnen mijn bedrijf.

Ik laat me leiden door mijn gevoel, mijn intuïtie.
Als iets goed voelt, dan doe ik het.

Als ik een tof idee heb en ik word er enthousiast van, dan doe ik het. Ook al is het spannend en nieuw. Als ik enthousiast ben is dat een teken voor mij om het te volgen.

Ook als steeds weer hetzelfde idee voorbij komt, of een persoon, of een kans, of suggestie waar ik blij van wordt, dan zie ik dat als ‘de bedoeling’. Dan moet ik daar dus blijkbaar iets mee.

Ik weet dan vaak niet precies waar het toe leidt, maar ik neem gewoon de eerste stap in de richting en laat me leiden door mijn hart.

Als ik er geen plezier aan beleef, dan kan het nooit een succes worden namelijk. Dus ik volg liever mijn enthousiasme, dan een plan.

En dan komen dus altijd ‘ineens’ de juiste mensen op mijn pad. Kansen en ‘toevalligheden’. Alsof het leven me cadeautjes geeft omdat ik mijn hart (intuïtie) volg.

Leer luisteren naar jouw hart

Zo is het ook met mijn coaching. Doordat ik opensta en intuïtief de juiste woorden zeg tijdens intakegesprekken, melden altijd de juiste vrouwen zich aan die ik kan helpen.

Zelfs als er in het begin nog wat weerstand is, lukt het na een tijdje toch om haar open te breken. Omdat als het de bedoeling is, en omdat ze geholpen moet worden, dan gebeurt dat dus ook. Daar vertrouw ik op, want mijn intuïtie heeft me nog nooit in de steek gelaten. De juiste woorden vloeien uit mijn mond en raken haar op de juiste manier, zodat ze opengebroken wordt en begint te voelen dat het klopt. Alsof puzzelstukjes beginnen te passen en kwartjes beginnen te vallen.

Soms duurt het een paar sessies, maar het gebeurt altijd.

Ik zie dat haar blik verandert.
Vaak zeg ik dan “Je hebt hem he!”.
Want ik zie haar hele blik, energie en houding veranderen.
Ze snapt ineens het grotere geheel.
En dat zorgt voor magie.

Zo mooi om intuïtief te coachen. Precies dat kunnen zeggen wat de ander moest horen. De tools mee te geven die erbij passen.

En dan te zien dat ze zich veel beter is gaan voelen. Lichter. Sterker. Stabieler. Gelukkiger.
🤎

Interesse?

Als je interesse hebt in mijn coaching, laten we dan eerst even bellen. Dan kunnen we samen voelen of we een match zijn. Na ons gesprek weet je dat. Dat voel je.

Vond je dit artikel interessant? Deel het met andere power vrouwen!
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Pinterest
Email
VAN OVERLEVEN NAAR LEVEN

In deze mini cursus leer je welk orgaan jouw humeur, geduld, emoties, energie en gezondheid voor 99% bepaalt. Ontdek hoe je zelf invloed kunt hebben op je geluksgevoel, energie en positiviteit. En hoe je voeding kunt inzetten voor zelfzorg en zelfliefde, om zo het beste uit jezelf, je lijf en je leven te halen.

Je ontvangt de 7 sleutels om in actie te komen en je doelen te halen en behouden.

Proefles