Meteen naar de inhoud
New you

Ontdek de waarheid over gezond leven

Mijn artsen bleken altijd tegen mij te hebben gelogen, met tragische gevolgen voor mijn gezondheid en mijn geluk.

Ik ben nu 45 jaar. Vanaf mijn 28e ben ik ernstig ziek en altijd moe geweest. Mijn internisten, de ‘experts’, zeiden dat ik een chronische ziekte had, veel pillen moest slikken en ik ermee moest leren leven. Met dat geloof heb ik 9 jaar geleefd. Ik was ervan overtuigd geraakt dat dit mijn waarheid was en nam de slachtofferrol aan.  “Ik kan er niks aan doen, het is de schuld van mijn lichaam. En ik heb geen tijd of energie om daar iets aan te veranderen, want ik heb nu eenmaal een druk leven”.

En met die overtuigingen – onbewuste en bewuste gedachten – was ik mezelf zonder dat ik het doorhad aan het hypnotiseren. In mijn hoofd. Ik was mijn artsen gaan geloven en verkocht mezelf onbewust dagelijks hetzelfde verhaal opnieuw en opnieuw. Dat ik er niks aan kon doen, dat dit mijn leven nu en in de toekomst zou zijn en dat ik daar niks aan kon veranderen. Althans, ik geloofde dat het in ieder geval heel moeilijk was om er iets aan te veranderen. Af en toe deed ik een poging, maar die mislukten telkens weer. Voor mij het bewijs dat het te moeilijk was en niets echt werkte. Ik hypnotiseerde mezelf als het ware steeds dieper en dieper in deze waarheid. Ik bevestigde elke dag onbewust dat dit mijn waarheid was. Dat noem ik jezelf hypnotiseren. Het is iets heel menselijks. Jij doet dat ook. Over je leefstijl, je werk, jezelf, je leven, etc. Niks mis mee als jij je er goed bij voelt, maar als dat niet zo is weet dan dat je het kan veranderen, omdat je het zelf doet. Dat geeft enorm veel mogelijkheden.       

Vanaf 2012, ik was toen inmiddels 37, transformeerde mijn hele leven

Vanaf mijn 37e veranderde alles. Ik kwam erachter dat ik mijn gezondheid WEL zelf kon beïnvloeden en ik kon mijn leven WEL weer op de rit krijgen. Mijn artsen hadden tegen me gelogen. Onbewust deden ze dat. Ze hebben me iets laten geloven wat niet waar was. Het was alleen hún waarheid, maar niet DE waarheid. Het is ze ook niet geleerd dat er meer mogelijk is. Mij was ook niet geleerd dat je zelf tot veel meer in staat bent. Totdat iemand me bewust maakte van het feit dat er veel meer mogelijk is. Er werd iets in mij wakker en wilde ontdekken hoe mijn lichaam en geest werkten en hoe ik daar invloed op kon hebben. Ik leerde hoe ik invloed kon hebben op alles, mijn lijf, mijn gevoel, mijn omgeving, mijn energie, mijn geluk. Noem het maar op en je kunt er invloed op uitoefenen en het naar je hand zetten. Het is geen quick fix, maar na een tijdje kun jij positief terug kijken op wat je allemaal hebt geleerd en hoe dit jouw leven positief heeft veranderd. Als ik en mijn vrouwen het kunnen, dan kan jij het ook. 

Het heeft mij een gezond lijf, veel meer energie, zelfvertrouwen, stabiliteit, rust en heel veel mooie waanzinnige momenten opgeleverd. Dat had ik nooit bereikt als ik niet had geleerd hoe ik de koers van mijn leven zelf kon veranderen en dat gun ik jou ook!

Leefstijlcoaching en lifecoaching zijn hip tegenwoordig, want veel mensen willen van hun saboterend gedrag/gevoel, klachten en pillen af. De opmars is begonnen, omdat het gewoon goed werkt en veel mensen aanspreekt.

En het mooie is?

Het mooie is dat ik het je kan leren, ik kan het iedereen leren en daarna heb je het zelf in de hand en er alleen jezelf voor nodig. Geen arts, therapeut, pillen, boeken of coaches. Je kunt het dan helemaal zelf.

Ik kan je leren hoe je het zelf kan en wil jou zelfredzaam maken. Dat je grip krijgt op je lijf, jezelf en je leven. Als je leven nu niet loopt zoals je wilt, dan komt dat door mentale onbewuste blokkades of belemmeringen en door een lichaam dat uitgeput raakt. 

Als je beter voor jezelf gaat zorgen (gezonde leefstijl) en daarbij weet hoe je grip kunt krijgen op jezelf (je gevoel en gedrag kunt beïnvloeden), dan wordt alles beter. Je krijgt meer energie, zit lekkerder in je vel, hebt meer zin om nieuwe dingen aan te pakken en veranderingen in je gedrag en je leven aan te brengen. Jij bent baas over jezelf en het leven dat je leidt. Klinkt als een wonderpil? Zo klinkt het inderdaad, maar ik ben gaan geloven in wonderen. Ik zag het bij mezelf gebeuren en zie het ook steeds gebeuren bij de vrouwen die ik begeleid. Alles verandert ten goede. Het heeft enkel positieve bijwerkingen. Dat kon ik van mijn medicatie niet zeggen….

Als jij leert hoe je gezonder voor jezelf kunt zorgen, zelf-saboterend gedachten in kracht kunt laten afnemen en meer gaat leven vanuit je hart, dan heb je de gouden driehoek ontdekt.

Je hebt de tools in handen

De tools heb je al in handen, je moet ze alleen leren herkennen, herinneren en gebruiken. Je kunt jouw eigen werkelijkheid creëren als je leert hoe je jouw zelfsabotage geen kans meer geeft en uit je ongeloof stapt. Stel je open, haal je hakken uit het zand en haal de weerstand en de rem eraf. 

Je hebt een computer in je hoofd zitten die jou gelukkig, gezond en succesvol kan maken. Het kan je een lichaam bezorgen die veel sterker is en ervoor zorgen dat jij jouw hart veel vaker kunt inzetten als kompas. 

Je hebt alleen niet geleerd hoe je dit doet, dus ben je overgeleverd aan de automatische piloot. Wanneer je leert hoe je het stuur kunt overnemen, dan heb je grip op jezelf, je gedachten, je gedrag en de keuzes die je daardoor gaat maken. Je hebt veel meer invloed op hoe je je leven leeft, hoe jij je voelt en hoe je kijkt naar je verleden, je huidige leven en de toekomst. Die kan je namelijk ook vormgeven zoals jij wilt. Dat doe je al, maar ik kan je technieken leren om het bewust te beïnvloeden in plaats van dat je je onderbewuste de leiding laat pakken en je toekomst laat bepalen. Over een paar maanden ben je blij dat je vandaag gestart bent, dat kan ik je garanderen. Doe je mee?

Vond je dit artikel interessant? Deel het met andere power vrouwen!
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Pinterest
Email
VAN OVERLEVEN NAAR LEVEN

Het New YOU traject start 17 januari en is speciaal voor vrouwen die een definitieve omslag willen maken naar een gezonder & bewuster leven dicht bij zichzelf.

Gezonde leefstijl | Krachtige mindset | Meer energie | Intuïtie | Zelfliefde

New you