Van overleven naar leven

Het New YOU traject duurt 6 maanden en is speciaal voor vrouwen die een definitieve omslag willen maken naar een gezonder & bewuster leven in balans en dicht bij zichzelf.

Gezonde leefstijl | Krachtige mindset | Meer energie | Intuïtie |  Zelfliefde 

(Nieuwe startdatum nog niet bekend, zet jezelf op de wachtlijst voor de volgende ronde)

New you

Toe aan verandering? Investeer in jezelf!

Een half jaar met een kleine speciale groep vrouwen bouwen aan jouw gezonde, krachtige en bewuste leven. Een uniek programma met begeleiding op alle 3 de niveaus: body, mind, soul.

Gezonde leefstijl + Grip op je gedachten + Contact met je hart

Hands on

We gaan intensief aan de slag. Ik laat je niet aanmodderen, we steken de handen uit de mouwen en hebben 6 maanden veel persoonlijk contact; zowel met mij alleen in 1:1 afspraken, als in (kleine) groepsverband op de wekelijkse online sessies als ook op de maandelijkse live events. Onderwerpen zullen zijn: Gezonde leefstijl - Mindset en motivatie - Perfectionisme - Controle drang - Schuldgevoel - Pleasen - Uitstelgedrag en smoesjes - Grenzen aangeven - Hoog gevoeligheid - Contact maken met je intuïtie - Leven dicht bij wie jij werkelijk bent - Stressmanagement - Meditatie - Ademhaling - Leren leven in flow - Van altijd AAN staan naar jezelf leren af toe UIT te zetten, Jezelf lief hebben. En natuurlijk mag je zelf onderwerpen inbrengen.

Doorpakken

Bij online coaching kun je onder de radar blijven en wegduiken. Als je niet doorpakt, zal niemand het merken en niemand je helpen om door te pakken. Bij het New YOU programma kun je niet meer wegduiken. Als je moeite hebt met doorpakken dan merk ik dat en zal ik je helpen om de grip op jezelf weer terug te pakken. Ik weet de oplossing.
 
Dát is super waardevol!
Dát zorgt voor patronen doorbreken.
Dát zorgt voor een blijvende verandering

Best of both worlds

Online + offline. Small group + 1:1 

6 maanden lang wekelijks contact. We gaan patronen doorbreken!

De meeste coaches en cursussen behandelen slechts 1 niveau. Met dit programma ga je aan de slag met alle 3 de power niveaus: body, mind & soul.

Boek een 30 minuten call in om te ontdekken wat The New You voor jou betekent.

'This life, one time, so live it!.'

Power kwijt

Vrouwen zijn bakens binnen het gezin en de maatschappij. Wij zijn zo nodig. Onze rol is belangrijk. Maar wat als je jouw power kwijt bent? Niet weet wie je bent, wat je wilt en waarom je hier bent?

Volg je compas

Stap voor stap begeleiding in het hervinden van jezelf, door goed naar jezelf te luisteren, voor je lijf te zorgen en je hart te vertrouwen. Jouw pad ontvouwt zich als vanzelf als je bewuster gaat leven. 

Stevig fundament

Samen met mij bouwen aan jouw stevigste fundament ooit! Lichaam en geest in balans. Een gezond lichaam, een krachtige mindset en sterke verbinding met je hart. Ze zijn alle 3 met elkaar verbonden.

Voor wie is dit niet geschikt

grumpy cat

Voor wie is dit wel geschikt

'Sommige vrouwen leven 100 jaar. Anderen leven 1 jaar 100x.'

Dit is een cadeau aan jezelf

Wil jij fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel groeien, ontwikkelen en in balans komen, dan is dit programma voor jou! Sterker nog, dit is het ideale jaar voor jouw doorbraak om je kracht terug te vinden. Volgens de numerologie én astrologie is 2021 een perfect jaar om dienst te doen als Het Transformatie-jaar. En daarom heb ik er ongelofelijk veel zin in om samen met jou van 2021 een fantastisch mooi jaar te maken waar je later nog op terug zult kijken en denken...

'Aniek is een ontzettend goede coach die je echt een spiegel voorhoudt. Ze zet je aan het denken, aan het voelen, aan luisteren en daarna in beweging tot een geweldig resultaat.''
Marja Bazuin
uit Zwolle
'Aniek heeft zowel aandacht voor het lichaam & leefstijl, als aandacht voor de mind en de ziel. Dat deze juist elkaar zo kunnen versterken en niet zonder elkaar kunnen. Hiermee pakt zij een diepere laag aan waardoor haar coaching een extra dimensie krijgt'.
Aniek van der Hoeven
uit Almere
'Naast het aanpassen van je eetpatroon heeft PP mij zoveel meer gebracht. Door Aniek’s aanpak en haar persoonlijke coach gesprekken ga je het samen met haar op een ander vlak zoeken en vinden. Body & mind are connected. Dankjewel voor alle PP stappen vooruit. Ik ga nooit meer terug naar ‘vòòr’ Aniek!
Margo van de Pol
uit Beek en Donk
De coachgesprekken gingen echt de diepte in. Dat ging verder dan voeding, slaap en beweging. Spiritueel ben ik ook zoveel gegroeid. Er vielen veel puzzelstukjes op hun plaats. De combinatie tussen lifestyle en spiritualiteit is verrijkend. Een echte aanrader!
Hanneke Plaisier
uit Hendrik-Ido-Ambacht

'Besef je dat een investering als deze - een investering in jezelf - een enorme impact heeft op hoe je de rest van je leven gaat leiden en beleven?'

Puur Power coaching

Puur Power® is een holistische leefwijze; de coaching is een combinatie van leefstijl & life coaching speciaal voor vrouwen die vastgelopen zijn of meer uit zichzelf of hun leven willen halen. Inmiddels heb ik al meer dan 1.700 vrouwen begeleid naar een gezonde manier van leven. Denk aan voedingsadvies, beweegadvies en stressmanagement. Daarnaast heb ik meer dan 150 vrouwen 1:1 gecoacht in hun persoonlijke groei, het doorbreken van vastzittende patronen, leren luisteren naar hun lichaam, geest en hun hart, beter voor zichzelf zorgen en het ontwikkelen van een krachtige mindset zodat uitstelgedrag, perfectionisme en het pleasen afneemt en ze beter voor zichzelf gaan zorgen en in hun volle kracht terugkomen. Ten slotte heb ik 4 Live Dagen georganiseerd over balans, energie, motivatie en gezond leven

De Puur Power Way of life

Mijn coaching heeft een positief effect op alles: op jou, je lichaam, je gezin, je relatie, je werk, je keuzes, je toekomst, enz. Alles verbetert; je energie, gezondheid, gewicht, gevoel, emotionele stabiliteit, je gedachten, je geluk, je levenslust.

Jezelf versterken op alle 4 de pilaren: lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel.

Dit is wat je leert

Dit is het resultaat

Een impressie van de Live Dagen

Heb je interesse of vragen

Laten we even bellen. Na ons gesprek voel rustig thuis of je een JA voelt. Ik zet je dan op de wachtlijst voor de volgende editie. Startdatum nog onbekend, maar jij wordt als eerste op de hoogte gehouden.

Bij een JA is je investering in dit traject €555 per maand (ex BTW, 6 maanden). Je kunt ook kiezen voor 10 maandelijkse termijnen van €333 (ex BTW). Het is ook mogelijk om in 1x te voldoen. Bij betaling in 1x ontvang je €333 korting en is je investering €2.997 (ex BTW). 

NB. Je ontvangt een factuur met de BTW erop. Heb je een eigen bedrijf dan kun je deze opgeven aan de Belastingdienst. Ben je in loondienst, dan kun je je werkgever vragen (een deel van) dit traject te vergoeden. Sommige werkgevers staan hiervoor open wanneer een medewerker bijvoorbeeld last heeft van overspannen klachten.

Geld, tijd, energie en moeite aan jezelf besteden kan een enorme stap zijn voor je. En dat begrijp ik helemaal. Maar weet dat het nodig is om ECHTE veranderingen te kunnen maken. Het gaat niet vanzelf. Je hebt hulp nodig als je echt iets wilt doorbreken. Afgelopen dagen sprak ik verschillende vrouwen die interesse hebben in het New YOU traject. Maar ze zitten met twijfels. Kan ik het wel? Gaat dit echt iets veranderen bij mij? Is dat wel fijn met een groepje?
 
Als je twijfelt dan is de investering te groot en voel je niet goed meer wat het je oplevert. Je ziet alleen drempels voor de investering nog maar voor je. En misschien heb jij dat ook, je voelt enthousiasme, maar ook veel twijfels. Dat is heel normaal. In jezelf investeren is spannend en je zult een paar flinke drempels over moeten. Ik heb daar alle begrip voor. Maar het blokkeert je wel in je groei.
 
Ik zal de 3 meest gehoorde twijfels hieronder delen die zorgen voor twijfel en uitstelgedrag:
 
1. Te grote uitgave voor mij
Ook ik ben elke keer weer een beetje onzeker als ik grote uitgaven doe in mezelf. Maar inmiddels weet ik waarvoor ik het doe en kijk ik niet naar wat het me kost, maar naar wat het me oplevert. Een investering in jezelf betaalt zich ALTIJD terug. En ik vind het elke euro waard die ik aan mezelf uitgeef. Ik ben er zelfs voor bereid om geld te lenen, maar dat is natuurlijk niet voor iedereen zo.
 
2. Ik ben te druk voor dit traject
Je gaat ook veel tijd, energie en moeite investeren. Ik kan me helemaal voorstellen dat je denkt "Hoe dan?! Ik ben al zo druk en moe en heb al zoveel ballen hoog te houden". Ik geloof dat niks doen of een beetje aanmodderen veel vermoeiender is en geen resultaat biedt. Na dit traject is er echt iets veranderd en dat is zo'n groot geschenk. Ik denk wel eens "Als ik niet in mezelf had geïnvesteerd, hoe zou ik me dan nu gevoeld hebben?". Dan was ik nog steeds aan het worstelen, daar ben ik van overtuigd.
 
3. Coaching in groepsvorm vind ik niet fijn
We spreken elkaar niet alleen tijdens de 1:1 afspraken. Je gaat ook samen met een klein groepje vrouwen dit traject doorlopen. Bij het idee van een groepje kun je je nu nog ongemakkelijk of onzeker voelen. Dat is ook heel normaal. "Is dat wel iets voor mij?" Elke vrouw voelt dat zo. Maar ook elke keer zie ik op de live dagen dat al snel het gevoel van 'samen' ontstaat. Het gevoel van een 'warm bad'. En dat werkt enorm stimulerend. We zitten allemaal in hetzelfde kwetsbare schuitje. En ik ga je heus niet op het podium zetten en vragen om je hele hebben en houden bloot te geven. We gaan wel samen schrijfoefeningen doen, ademoefeningen, reflecteren, brainstormen, tips uitwisselen, enz. Geloof me, dit is zoo waardevol!
 
Even bellen? Voordat je jezelf kunt aanmelden plannen we eerst een vrijblijvende telefonische afspraak in. Zodat je al je vragen kunt stellen om een goede beslissing te kunnen maken. Ik wil dat het goed voelt. Beetje spanning is prima, maar als je de waarde kunt voelen dan begin je met positieve spanning. 

Over Aniek

Ik heb 9 jaar in een situatie gezeten die ik NIET wilde, maar het lukte me niet om het te veranderen. Ik wist wat ik eraan kon doen, maar toch deed ik het niet of nauwelijks. Dat voelde super frustrerend. Super super frustrerend! Ik wilde 9 jaar lang meer energie, minder medicatie, minder stress, meer ontspannen en afvallen, want ik was te zwaar, ernstig ziek, doodmoe, prikkelbaar, ongeduldig, altijd gejaagd en niet de gezelligste moeder en partner meer. Dat wilde ik natuurlijk ECHT NIET, maar het lukte me niet om ervan af te komen. Uit de vicieuze cirkel te komen. De situatie te veranderen. Ik baalde er zelfs dagelijks van. Ik voelde me boos, verdrietig en teleurgesteld in mezelf.

Hielp dat gevoel me? Helpt dat jou? Ga je het dan wel doen en volhouden? Verander je dan ineens wel je gedrag voor de rest van je leven? Bij mij hielp dat niet. Het maakte me eerder moedeloos. Ik ben heeeel lang gefrustreerd geweest. Nu weet ik dat frustratie blokkeert! Ik kreeg er smoesjes, slachtoffergedrag, uitstel- of afstelgedrag van. Werd meer en meer een perfectionist die overal controle op wilde houden, maar het steeds meer verloor. Het lukte me steeds minder goed om mijn masker met glimlach op te zetten. Het beeld van de vrouw met het perfecte leven viel steeds meer in duigen.

Een doorbraak naar een blijvende verandering is nog nooit iemand gelukt met de energie van 'moeten, wilskracht en frustratie'. Er is iets anders voor nodig. Wat heb je dan nodig? Waarmee lukt het dan wel? Met je energie van jouw ijzersterke intrinsieke motivatie, je innerlijke wijsheid, zelfliefde en de energie van plezier en moeiteloosheid.

En dát is precies wat ik jou wil doorgeven en ik je kan leren. Hoe je daar komt. Want als je weet hoe je de juiste energie krijgt voor optimale motivatie. Voor optimaal plezier. Vanuit liefde. Dan doe je het moeiteloos. En zo beland je in een opwaartse spiraal omhoog en kun je je pad blijven volgen en alles veranderen in je leven dat je wilt.

Is het tijd voor verandering? Ben je toe aan het doorbreken van jouw vastgeroeste saboterende gedrag? Wil je meer uit jezelf kunnen halen? Leer dan stap voor stap van mij hoe jij grip kunt krijgen op jezelf. Het is een super leuk traject waar je zoveel over jezelf gaat leren. Maar ook veel dingen gaat ont-leren. Zie het als een cursus waarin je op zoek gaat naar jezelf, leert zorgen voor jezelf, je gebruiksaanwijzing ontdekt, weet wat je wilt, hoe je op jouw manier dicht bij jezelf kunt gaan leven. 

Video afspelen
Video afspelen