Meteen naar de inhoud

Leef! Gezond en geniet

Het New YOU traject is speciaal voor vrouwen die gezonder & bewuster willen leven. Met de unieke combinatie van een healthy lifestyle leren en investeren in je persoonlijke groei. Dit is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Gun jezelf dit!

Gezonde leefstijl | Jouw reset | Krachtige mindset | Lekker in je vel | Power

Toe aan verandering? Investeer in jezelf!

Jij weet ook dat de manier waarop je leeft invloed heeft op hoe jij je voelt. Je leeft dit leven maar 1x, dus zorg goed voor jezelf alsof je leven ervan afhangt. Want dat doet het! 

Dit holistische LEEFstijl traject werd door de vorige groep als levensveranderend, intens en liefdevol ervaren. Iedereen maakt een geweldige groei door en kwam er veel krachtiger uit. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Een half jaar bouwen aan jouw gezonde, krachtige en bewuste leven. Een uniek programma met begeleiding op alle 3 de niveaus: body, mind, soul. Alles is met elkaar verbonden. 

De gezonde zorg voor je lichaam + de grip op je geest + en contact met je hart

Persoonlijke begeleiding

Als je je leefstijl wilt veranderen is het belangrijk dat je weet hoe je brein werkt, je lichaam werkt en hoe je daarmee kunt samenwerken. Als je weet hoe je het proces van verandering kunt ondersteunen in plaats van saboteren, heb je de sleutel voor een definitieve omslag in handen. Je moet weten hoe je gedrag is ontstaan, hoe je dat kunt veranderen en vooral ook hoe je nieuw gedrag kunt volhouden. Ook heel belangrijk is om te weten waar stress door ontstaat en hoe je daar grip op kunt krijgen. Hoe je specifieke meditatie, kwalitatieve ontspanning en gerichte mentale oefeningen kunt gebruiken om je verandering makkelijker en leuker te maken. En hoe je je energie kunt vergroten en behouden. Hoe je je brein kan trainen. En contact maakt met je lijf en met je hart. De verbinding met en werking tussen je hoofd, hart en lijf is cruciaal. Alleen een paar weekmenu’s en een boek over een gezonde leefstijl gaan je niet helpen. Je hebt kennis nodig over jouw innerlijke wereld en je hebt iemand nodig die jou in de actie stand helpt en houdt totdat je het zelf kan. En dat kost tijd, moeite en een hoop liefde.

Je krijgt persoonlijke begeleiding en we hebben 6 maanden veel persoonlijk contact; zowel met mij alleen in 1:1 afspraken, als in (kleine) groepsverband op de maandelijkse live events. Onderwerpen zullen zijn: Gezonde leefstijl – Zelfliefde – Mindset en motivatie – Breinkennis – Perfectionisme – Controle drang – Schuldgevoel – Pleasen – Uitstelgedrag en smoesjes – Grenzen aangeven – Hoog gevoeligheid – Contact maken met je intuïtie – Leven dicht bij wie jij werkelijk bent – Stressmanagement – Meditatie – Ademhaling – Leven in flow – Van altijd AAN staan naar jezelf leren af toe UIT te zetten, leren loslaten. Ontbreekt er nog iets? Natuurlijk mag je zelf onderwerpen inbrengen. Daar is alle ruimte voor tijdens de live dagen en ook tijdens de persoonlijke 1 op 1 sessies. 

Veel contact

Bij online coaching kun je onder de radar blijven en wegduiken. Als je niet doorpakt, zal niemand het merken en niemand je helpen om door te pakken. Bij dit New YOU traject met 6 live dagen en 6 persoonlijke afspraken en tussentijds contact kun je niet meer wegduiken. Als je moeite hebt met doorpakken dan hebben we contact en zal ik je helpen om de grip op jezelf weer terug te pakken. Ik weet de oplossing. We hebben dan juist jouw saboteur helder en die kan ik met jou oplossen.
 
Dát is super waardevol!
Dát zorgt voor patronen doorbreken.
Dát zorgt voor een blijvende verandering

Small group

Wat denk je dat er gebeurt als je je elke maand weer omringt met vrouwen die ook bezig zijn met gezonder leven en meer zelfzorg. Dan gaat je verandering sneller en makkelijker. Een groepje van gelijkgestemde vrouwen werkt super stimulerend. Helemaal als je thuis of in je dagelijks leven te weinig mensen hebt die jou motiveren en inspireren.

Waarom ik bewust heb gekozen voor small groep workshopdagen naast persoonlijke 1-1 coaching in het New YOU traject?

Omdat ik keer na keer zie dat het heel erg helpend is als je elke maand samenkomt met hetzelfde groepje vrouwen die precies denken zoals jij. Die snappen wat je aan het doen bent. Die dezelfde ‘reis’ afleggen. Ook graag in zichzelf investeren. En die jou stimuleren, tips delen, steunen en gezond leven (zelfzorg) net zo belangrijk vinden als jij.

Thuis kan het zijn dat je man, je vrienden, familie of collega’s je niet helemaal kunnen volgen. Ze hebben opmerkingen, een andere mening of ze ‘laten je’. Dit werkt soms demotiverend. En dan is een hecht groepje gelijkgestemden heel fijn. Misschien dat je de eerste Live nog een beetje de kat uit de boom kijkt, maar ik zie het altijd weer gebeuren, er ontstaat zoveel verbinding met elkaar. 

Laatst hoorde ik zelfs een paar deelneemsters van het huidige New YOU groepje zeggen “Als we straks de laatste Live Dag hebben gehad gaan wij door hoor. Of we doen af en toe een reünie. Want het is zo motiverend en voelt als een warm bad als we een dagje bij elkaar zijn”.

Of er ontstaan buddies, vriendschappen of appgroepjes. Geweldig vind ik dat!

Best of both worlds

Je gaat thuis zelf aan de slag + samen met mij en de groep

6 maanden lang wekelijks contact om vastzittende patronen te doorbreken!

De meeste coaches en cursussen behandelen slechts 1 niveau. Met dit programma ga je aan de slag met alle 3 de power niveaus: body, mind & soul.

Boek een 30 minuten call in om te ontdekken wat The New You voor jou betekent.

'This life, one time, so live it!.'

'Sommige vrouwen leven 100 jaar. Anderen leven 1 jaar 100x.'

Power kwijt

Vrouwen zijn bakens binnen het gezin en onze maatschappij. Wij zijn zo nodig. Onze rol is belangrijk. Maar wat als je jouw power kwijt bent? En je eigen zelfzorg schiet tekort. 

Stap voor stap

Stap voor stap begeleiding voor gezond leven, zelfzorg, het hervinden van jezelf, met grip op je hoofd, zorg voor je lijf en contact met je hart. Jouw lichtje schijnt weer als je bewuster gaat leven. 

Stevig fundament

Samen met mij bouwen aan jouw stevigste fundament ooit! Lichaam en geest in balans. Een gezond lichaam, een krachtige mindset en sterke verbinding met je hart. Ze zijn alle 3 met elkaar verbonden.

'Besef je dat een investering als deze - een investering in jezelf - een enorme impact heeft op hoe je de rest van je leven gaat leiden en beleven?'

Dit is een cadeau aan jezelf

Wil jij fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel groeien, ontwikkelen en in balans komen, dan is dit programma voor jou! Ik heb er ongelofelijk veel zin in om samen met jou een fantastisch mooi half jaar te beleven waar je later nog op terug zult kijken en denken… “Wow, dat traject toen had alles in gang gezet!“. Of zoals Bianca zei in de video (stukje naar boven scrollen): “Aniek heeft mijn leven echt veranderd“. Ervaar het zelf. Dit kun jij ook. 

'Aniek is een ontzettend goede coach die je echt een spiegel voorhoudt. Ze zet je aan het denken, aan het voelen, aan luisteren en daarna in beweging tot een geweldig resultaat.''
Marja Bazuin
uit Zwolle
'Aniek heeft zowel aandacht voor het lichaam & leefstijl, als aandacht voor de mind en de ziel. Dat deze juist elkaar zo kunnen versterken en niet zonder elkaar kunnen. Hiermee pakt zij een diepere laag aan waardoor haar coaching een extra dimensie krijgt'.
Aniek van der Hoeven
uit Almere
'Naast het aanpassen van je eetpatroon heeft PP mij zoveel meer gebracht. Door Aniek’s aanpak en haar persoonlijke coach gesprekken ga je het samen met haar op een ander vlak zoeken en vinden. Body & mind are connected. Dankjewel voor alle PP stappen vooruit. Ik ga nooit meer terug naar ‘vòòr’ Aniek!
Margo van de Pol
uit Beek en Donk
De coachgesprekken gingen echt de diepte in. Dat ging verder dan voeding, slaap en beweging. Spiritueel ben ik ook zoveel gegroeid. Er vielen veel puzzelstukjes op hun plaats. De combinatie tussen lifestyle en spiritualiteit is verrijkend. Een echte aanrader!
Hanneke Plaisier
uit Hendrik-Ido-Ambacht

Puur Power coaching

Ik coach vanuit een holistische visie op 3 niveau’s; lichaam, brein en hart. Je kunt geen duurzame verandering maken als je alleen je hoofd gebruikt. Je hebt de wijsheid van je lijf en je hart nodig en je moet weten hoe je deze 3 breinen kunt laten samenwerken. Daarom is de coaching een combinatie van leefstijl & life coaching speciaal voor vrouwen die vastgelopen zijn of meer uit zichzelf of hun leven willen halen. Inmiddels heb ik al meer dan 2.200 vrouwen begeleid naar een gezonde manier van leven. Denk aan voedingsadvies, beweegadvies en stressmanagement. Daarnaast heb ik meer dan 150 vrouwen 1:1 gecoacht in hun persoonlijke groei, het doorbreken van vastzittende patronen, leren luisteren naar hun lichaam, geest en hun hart, beter voor zichzelf zorgen en het ontwikkelen van een krachtige mindset zodat uitstelgedrag, perfectionisme en het pleasen afneemt en ze beter voor zichzelf gaan zorgen en in hun volle kracht terugkomen. Ten slotte heb ik al vele Live Dagen georganiseerd over balans, energie, motivatie, persoonlijke ontwikkeling en gezond leven

De Puur Power Way of life

Mijn coaching heeft een positief effect op alles: op jou, je lichaam, je gezin, je relatie, je werk, je keuzes, je toekomst, enz. Alles verbetert; je energie, gezondheid, gewicht, gevoel, emotionele stabiliteit, je gedachten, je geluk, je levenslust.

Jezelf versterken op alle pilaren: lichamelijk, geestelijk, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Dit is wat je leert

Dit is het resultaat

Heb je interesse of vragen

Laten we even bellen. Na ons gesprek voel rustig thuis of je een JA voelt. Ik zet je dan op de wachtlijst voor de volgende editie. Startdatum nog onbekend, maar jij wordt als eerste op de hoogte gehouden.

Bij een JA is je investering in dit traject €555 per maand (ex BTW, 6 maanden). Je kunt ook kiezen voor 10 maandelijkse termijnen van €333 (ex BTW). Het is ook mogelijk om in 1x te voldoen. Bij betaling in 1x ontvang je €333 korting en is je investering €2.997 (ex BTW). 

NB. Je ontvangt een factuur met de BTW erop. Heb je een eigen bedrijf dan kun je deze opgeven aan de Belastingdienst. Ben je in loondienst, dan kun je je werkgever vragen (een deel van) dit traject te vergoeden. Sommige werkgevers staan hiervoor open wanneer een medewerker bijvoorbeeld last heeft van overspannen klachten.

Geld, tijd, energie en moeite aan jezelf besteden kan een enorme stap zijn voor je. En dat begrijp ik helemaal. Maar weet dat het nodig is om ECHTE veranderingen te kunnen maken. Het gaat niet vanzelf. Je hebt hulp nodig als je echt iets wilt doorbreken. Afgelopen dagen sprak ik verschillende vrouwen die interesse hebben in het New YOU traject. Maar ze zitten met twijfels. Kan ik het wel? Gaat dit echt iets veranderen bij mij? Is dat wel fijn met een groepje?
 
Als je twijfelt dan is de investering te groot en voel je niet goed meer wat het je oplevert. Je ziet alleen drempels voor de investering nog maar voor je. En misschien heb jij dat ook, je voelt enthousiasme, maar ook veel twijfels. Dat is heel normaal. In jezelf investeren is spannend en je zult een paar flinke drempels over moeten. Ik heb daar alle begrip voor. Maar het blokkeert je wel in je groei.
 
Ik zal de 3 meest gehoorde twijfels hieronder delen die zorgen voor twijfel en uitstelgedrag:
 
1. Te grote uitgave voor mij
Ook ik ben elke keer weer een beetje onzeker als ik grote uitgaven doe in mezelf. Maar inmiddels weet ik waarvoor ik het doe en kijk ik niet naar wat het me kost, maar naar wat het me oplevert. Een investering in jezelf betaalt zich ALTIJD terug. En ik vind het elke euro waard die ik aan mezelf uitgeef. Ik ben er zelfs voor bereid om geld te lenen, maar dat is natuurlijk niet voor iedereen zo.
 
2. Ik ben te druk voor dit traject
Je gaat ook veel tijd, energie en moeite investeren. Ik kan me helemaal voorstellen dat je denkt “Hoe dan?! Ik ben al zo druk en moe en heb al zoveel ballen hoog te houden”. Ik geloof dat niks doen of een beetje aanmodderen veel vermoeiender is en geen resultaat biedt. Na dit traject is er echt iets veranderd en dat is zo’n groot geschenk. Ik denk wel eens “Als ik niet in mezelf had geïnvesteerd, hoe zou ik me dan nu gevoeld hebben?”. Dan was ik nog steeds aan het worstelen, daar ben ik van overtuigd.
 
3. Coaching in groepsvorm vind ik niet fijn
We spreken elkaar niet alleen tijdens de 1:1 afspraken. Je gaat ook samen met een klein groepje vrouwen dit traject doorlopen. Bij het idee van een groepje kun je je nu nog ongemakkelijk of onzeker voelen. Dat is ook heel normaal. “Is dat wel iets voor mij?” Elke vrouw voelt dat zo. Maar ook elke keer zie ik op de live dagen dat al snel het gevoel van ‘samen’ ontstaat. Het gevoel van een ‘warm bad’. En dat werkt enorm stimulerend. We zitten allemaal in hetzelfde kwetsbare schuitje. En ik ga je heus niet op het podium zetten en vragen om je hele hebben en houden bloot te geven. We gaan wel samen schrijfoefeningen doen, ademoefeningen, reflecteren, brainstormen, tips uitwisselen, enz. Geloof me, dit is zoo waardevol!
 
Even bellen? Voordat je jezelf kunt aanmelden plannen we eerst een vrijblijvende telefonische afspraak in. Zodat je al je vragen kunt stellen om een goede beslissing te kunnen maken. Ik wil dat het goed voelt. Beetje spanning is prima, maar als je de waarde kunt voelen dan begin je met positieve spanning. 

Over Aniek

Ik heb 9 jaar in een situatie gezeten die ik NIET wilde, maar het lukte me niet om het te veranderen. Ik wist wat ik eraan kon doen, maar toch deed ik het niet of nauwelijks. Dat voelde super frustrerend. Super super frustrerend! Ik wilde 9 jaar lang meer energie, minder medicatie, minder stress, meer ontspannen en afvallen, want ik was te zwaar, ernstig ziek, doodmoe, prikkelbaar, ongeduldig, altijd gejaagd en niet de gezelligste moeder en partner meer. Dat wilde ik natuurlijk ECHT NIET, maar het lukte me niet om ervan af te komen. Uit de vicieuze cirkel te komen. De situatie te veranderen. Ik baalde er zelfs dagelijks van. Ik voelde me boos, verdrietig en teleurgesteld in mezelf.

Hielp dat gevoel me? Helpt dat jou? Ga je het dan wel doen en volhouden? Verander je dan ineens wel je gedrag voor de rest van je leven? Bij mij hielp dat niet. Het maakte me eerder moedeloos. Ik ben heeeel lang gefrustreerd geweest. Nu weet ik dat frustratie blokkeert!

Ik kreeg er smoesjes, slachtoffergedrag, uitstel- of afstelgedrag van. Werd meer en meer een perfectionist die overal controle op wilde houden, maar het steeds meer verloor. Het lukte me steeds minder goed om mijn masker met glimlach op te zetten. Het beeld van de vrouw met het perfecte leven viel steeds meer in duigen.

Een doorbraak naar een blijvende verandering is nog nooit iemand gelukt met de energie van ‘moeten, wilskracht en frustratie’. Er is iets anders voor nodig. Wat heb je dan nodig? Waarmee lukt het dan wel? Met je energie van jouw ijzersterke intrinsieke motivatie, je innerlijke wijsheid, zelfliefde en de energie van plezier en moeiteloosheid.

En dát is precies wat ik jou wil doorgeven en ik je kan leren. Hoe je daar komt. Want als je weet hoe je de juiste energie krijgt voor optimale motivatie. Voor optimaal plezier. Vanuit liefde. Dan doe je het moeiteloos. En zo beland je in een opwaartse spiraal omhoog en kun je je pad blijven volgen en alles veranderen in je leven dat je wilt.

Is het tijd voor verandering? Besef jij dat de kwaliteit van jouw leven afhangt van jouw zelfzorg. Ben je toe aan het doorbreken van jouw vastgeroeste saboterende gedrag? Wil je meer uit jezelf kunnen halen? Leer dan stap voor stap van mij hoe jij grip kunt krijgen op jezelf. Het is een super leuk traject waar je zoveel over jezelf gaat leren. Maar ook veel dingen gaat ont-leren. Zie het als een cursus waarin je op zoek gaat naar jezelf, leert zorgen voor jezelf, je gebruiksaanwijzing ontdekt, weet wat je wilt, hoe je op jouw manier dicht bij jezelf kunt gaan leven. 

Video afspelen
Video afspelen