Puur_Power_-_Iep_Bergsma_Fotografie_-_Girlboss_-_creatieve_vrouwelijke_ondernemers_-23[1]

Are you a girl on a mission?

I LOVE vrouwelijke ondernemers met een mooie missie die andere mensen willen helpen. Bijvoorbeeld als leefstijlcoach, meditatiecoach, yogadocent, gezinscoach, levenscoach, burn-out coach, therapeut, masseuse, personal trainer, etc. Het maakt niet uit, als je missie maar het helpen van anderen is.

Ik wil jou helpen met je missie. Als ik je ga coachen dan ga ik je niet alleen helpen met je bedrijf opzetten of je bestaande bedrijf/ praktijk verder laten groeien. Maar ook met je eigen zelfzorg.

Besef je dat als jij gezond zorgt voor jezelf, jij je bedrijf nog sneller kan laten groeien? Meer mensen kan helpen. En je missie beter gaat volbrengen!

Ik geloof dat de beste investering in je bedrijf een investering in jezelf is. JIJ bent namelijk de spil in je bedrijf, dus als je goed voor jezelf zorgt en in jezelf investeert en jij bent vitaal, dan gaat ondernemen moeitelozer en je bedrijf groeit met jou mee.

Jij als ondernemer gaat je ontwikkelen en ik kijk met je mee waar je kansen voor je bedrijf laat liggen.

Meer weten? Plan gerust eerst een vrijblijvende telefonische afspraak.

 

"Mijn bedrijf is ontzettend gegroeid. Dat komt omdat ik elke dag in mezelf investeer en luister naar mijn lijf en mijn hart!"

We gaan stappen zetten! Actie in de taxi!

Wanneer ik jou ga coachen, dan vertel ik je precies hoe ik het doe. Geen geheimen. Ik deel met jou al mijn ondernemers tools & trucjes, mijn leefstijlrituelen, mijn mindset oefeningen, mijn netwerk, etc. Ik geef je volledige transparantie en een kijkje in mijn leven en in mijn bedrijfsvoering. En deel met liefde mijn netwerk met jou.

 

We hebben regelmatig contact en gaan tijdens de live werkdagen heel praktisch aan de slag met het fundament van je business, je website, je social media, hoe je een video maakt, welke apps ik gebruik, hoe je een E-boek ontwerpt, een presentatie opbouwt, een intakegesprek voert, etc. Ik deel alles met jou en je kunt me al je vragen stellen.

We gaan samen voor de shortcut

We ruimen je saboterende stemmetjes op. Ik breng je in de actie stand. En we pakken je perfectionisme aan. Want als je gaat wachten tot je perfect voorbereid bent om stappen te gaan zetten, dan blijf je uitstellen en kom je nooit in actie 😉 

Body

Onderschat jouw zelfzorg niet! Als je bruist van de energie, dan..

 

  1. Trek je veel makkelijker leuke positieve opdrachtgevers aan.
  2. En bedenk je de leukste plannen voor je business.
  3. Je laat stress gemakkelijker los.
  4. Je slaapt beter, piekert minder.
  5. Je wordt er gelukkiger van.
  6. En thuis ben je gezelliger 😉

Mind

Ik leer je ondernemen op gevoel en luisteren naar je intuïtie 

Goede zelfzorg werkt door op fysiek, mentaal en spiritueel vlak.

Ondernemen doe je ook op alle 3 deze gebieden. Ik leer je luisteren naar je buikgevoel. Je 'eigen wijsheid' te gebruiken. Jouw persoonlijke kernwaarden in je bedrijf te gebruiken. Je kunt helemaal jezelf zijn en zo trek je de leukste klanten aan.

Puur Power - Iep Bergsma Fotografie - Girlboss - creatieve vrouwelijke ondernemers -19

Soul

We bepalen samen of we een team zijn ... op gevoel

Vertrouw op je intuïtie. Voel jij een JA? Mail me dan jouw missie en de link naar jouw website. Dan maken we een vrijblijvende afspraak ter kennismaking.

Samen bepalen we na dat gesprek of we een match zijn. Of het goed voelt.

Maar let op, mijn coaching is niet voor elke onderneemster. Ik verwacht van jou dat je inzet toont, je open stelt en jouw tijd en moeite investeert. In jezelf en in je bedrijf.

Ik kies altijd voor vrouwen met een mooie missie en een positieve instelling die hun bedrijf sky high willen laten groeien, zodat ze meer mensen kunnen helpen!

 

Liefs, Aniek
Een PUUR POWER onderneemster