Business coaching + Puur Power Vrouw programma

Puur_Power_-_Iep_Bergsma_Fotografie_-_Girlboss_-_creatieve_vrouwelijke_ondernemers_-23[1]

"Sinds ik voor mezelf begonnen ben en betekenisvol werk doe, begin ik energiek en fluitend aan mijn dag. Wat een verschil!

Maak je droom waar!

Je eigen coach bedrijf.

Meer vrijheid en zingeving in je leven.

Werken vanuit huis.

Ik help je met het starten van je eigen coach bedrijf (online, aan huis of vanuit je eigen kantoor) en ik leer je de ondernemers skills voor succes en ondernemen vanuit je hart.

Mensen helpen geeft zoveel voldoening en energie. Het verandert je hele leven.

Durf jij het?

Nu werk je nog in loondienst, maar je voelt heel sterk dat je voor jezelf wilt beginnen.  Zo heerlijk die vrijheid, dat gevoel van voldoening, passie en plezier.

Als jij ook voelt dat je net als ik mensen wilt gaan coachen, maar je denkt “Hoe dan?”.

Hoe zorg ik dat ik klanten krijg?

Hoe word ik een succesvolle ondernemer? Hoe word ik een goede coach?

Wie zit er op mij te wachten? Etc

Heb je onzekerheden, te weinig zelfvertrouwen of gewoon iemand nodig die jou in de juiste actie zet? Dan kan ik je helpen. Ik coach met zoveel liefde andere (startende) ondernemers. Help je met je mindset en zelfvertrouwen.

Ondernemerscoaching is persoonlijke ontwikkeling. Als jij groeit, dan groeit jouw bedrijf.

Ik zie je niet als concurrent, maar juíst als collega! Ik deel alles met je. Al mijn kennis. Mijn hele netwerk. Mijn ondernemerstools. Hoe je E-boeken maakt, video’s opneemt en edit, een presentatie schrijft en geeft, klanten werft etc.

Ik wil niets liever dan dat jij zo snel mogelijk een goedlopende praktijk hebt en andere mensen gaat helpen.

I LOVE vrouwelijke ondernemers met een mooie missie die andere mensen willen helpen. Bijvoorbeeld als leefstijlcoach, meditatiecoach, yogadocent, gezinscoach, levenscoach, burn-out coach, therapeut, masseuse, personal trainer, etc. Het maakt niet uit, als je missie maar het helpen van anderen is.

Ik wil jou helpen met je missie. Als ik je ga coachen dan ga ik je niet alleen helpen met je bedrijf opzetten of je bestaande bedrijf/ praktijk verder laten groeien. Maar ook met je eigen zelfzorg.

Besef je dat als jij gezond zorgt voor jezelf, jij je bedrijf nog sneller kan laten groeien? Meer mensen kan helpen. En je missie beter gaat volbrengen! Daarom krijg je ook toegang tot het volledige PUUR POWER VROUW programma tw. €277.

Ik geloof dat de beste investering in je bedrijf een investering in jezelf is. JIJ bent namelijk de spil in je bedrijf, dus als je goed voor jezelf zorgt en in jezelf investeert en jij bent vitaal, dan gaat ondernemen moeitelozer en je bedrijf groeit met jou mee.

Jij als ondernemer gaat je ontwikkelen en ik kijk met je mee waar je kansen voor je bedrijf laat liggen.

Meer weten? Plan gerust eerst een vrijblijvende afspraak door op de roze button te klikken (Plan een gratis Puur Power Call).

 

"Mijn bedrijf is ontzettend gegroeid. Dat komt omdat ik elke dag in mezelf investeer en luister naar mijn lijf en mijn hart!"

We gaan stappen zetten! Actie in de taxi!

Wanneer ik jou ga coachen, dan vertel ik je precies hoe ik het doe. Geen geheimen. Ik deel met jou al mijn ondernemers tools & trucjes, mijn leefstijlrituelen, mijn mindset oefeningen, mijn netwerk, etc. Ik geef je volledige transparantie en een kijkje in mijn leven en in mijn bedrijfsvoering. En deel met liefde mijn netwerk met jou.

 

We hebben elke week contact via Skype, Zoom of telefoon. Daarnaast gaan we tijdens de live werkdagen heel praktisch aan de slag met je ideeën uitwerken, het fundament van je business, je website, je social media, hoe je een video maakt, welke apps ik gebruik, hoe je een E-boek ontwerpt, een presentatie opbouwt, een intakegesprek voert, etc. Ik deel alles met jou en je kunt me al je vragen stellen.

We gaan samen voor de shortcut

We ruimen je saboterende stemmetjes op. Ik breng je in de actie stand. En we pakken je perfectionisme aan. Want als je gaat wachten tot je perfect voorbereid bent om stappen te gaan zetten, dan blijf je uitstellen en kom je nooit in actie 😉 

Elke maand gaan we een dag samen werken aan het opzetten van jouw eigen bedrijf.

Ik help je dan met het uitwerken van al je ideeën. En daar heb je inspiratie voor nodig.
Dus maken we altijd eerst een wandeling in de natuur.

Terwijl we wandelen krijg je verse inspiratie. Een geweldig idee of een oplossing voor een ‘probleem’.

Al sparrend lopen we door een prachtig natuurgebied. Ik spiegel, denk mee, zie de blinde vlekken en daag uit. En ik heb de juiste kennis om een idee te laten slagen.

Inspiratie de basis van elk goed idee.

Na de wandeling gaan we alles uitwerken tijdens een lekkere lunch.

Body

Onderschat jouw zelfzorg niet! Als je bruist van de energie, dan..

 

  1. Trek je veel makkelijker leuke positieve opdrachtgevers aan.
  2. En bedenk je de leukste plannen voor je business.
  3. Je laat stress gemakkelijker los.
  4. Je slaapt beter, piekert minder.
  5. Je wordt er gelukkiger van.
  6. En thuis ben je gezelliger 😉

 

INBEGREPEN: Omdat zelfzorg een belangrijk onderdeel is, krijg je ook toegang tot het PUUR POWER VROUW programma twv €277.

Mind

Ik leer je ondernemen op gevoel en luisteren naar je intuïtie (zelfontplooiing) 

Goede zelfzorg werkt door op fysiek, mentaal en spiritueel vlak.

Ondernemen doe je ook op alle 3 deze gebieden. Ik leer je luisteren naar je buikgevoel. Uit je hoofd en in je hart. Je 'eigen wijsheid' te gebruiken. Jouw persoonlijke kernwaarden in je bedrijf te gebruiken. Je kunt helemaal jezelf zijn en zo trek je de leukste klanten aan.

Om succesvol te kunnen zijn als ondernemer is het belangrijk dat je gaat investeren in jezelf op het gebied van selfcare, mindset en meer zingeving. Zowel zakelijk als persoonlijk levert je dat ontzettend veel op. De vrouwen die ik coach in het opzetten van hun eigen bedrijf voelen zich daardoor ook echt gelukkiger.

Puur Power - Iep Bergsma Fotografie - Girlboss - creatieve vrouwelijke ondernemers -19

Soul

We bepalen samen of we een team zijn ... op gevoel

Vertrouw op je intuïtie. Voel jij een JA? Dan maken we een vrijblijvende afspraak ter kennismaking. Klik daarvoor op de roze button 'Plan een gratis Puur Power Call'.

Het is fijn om elkaar even te zien en spreken. Voelen of het klikt en of er een wederzijds vertrouwen is. Samen bepalen we na dat gesprek of we een match zijn.

Maar let op, mijn coaching is niet voor elke onderneemster. Ik verwacht van jou dat je inzet toont, je open stelt en jouw tijd en moeite investeert. In jezelf en in je bedrijf. Ik coach alleen vrouwen die echt vooruit willen!

Vrouwen met een mooie missie en een positieve instelling die hun bedrijf willen laten groeien, zodat ze meer mensen kunnen helpen!

 

Als je onderneemt vanuit je zielsmissie, voelt het moeiteloos, dankbaar en fun. En trek je gemakkelijk de leukste klanten aan.

DURF JIJ HET?
Al heel lang droom je ervan om voor jezelf te beginnen.

Maar je man, je ouders en je beste vriendin praten je van het idee af.

“Is dat nou wel verstandig?
Stel dat het niet lukt!
Je moet wel de huur/ hypotheek kunnen betalen”...

Natuurlijk, heel lief bedoelde adviezen, omdat ze je willen behoeden voor gevaar.

Maar ik heb geleerd te kijken naar WIE me van advies voorziet als ik plannen heb. Want vertel je aan iemand die zelf geen ondernemer is (of zelf een slechte ervaring heeft met ondernemen) wat hij/ zij van je idee vindt, dan krijg je natuurlijk een andere reactie dan wanneer je het vraagt aan een succesvolle ondernemer.

Die laatste luistert naar je plannen en bekijkt meteen welke kansen er voor je zijn. (Ziet dus kansen ipv gevaar). En zal je advies geven over oplossingen voor de problemen waar jij bang voor bent.

Een ondernemer durft een avontuur aan te gaan, omdat een ondernemer altijd kijkt vanuit oplossingen en mogelijkheden. Overal is een oplossing voor, als je met de juiste mensen praat. En zelf creatief durft te denken.

Dus omring je met andere ondernemers als je wilt gaan ondernemen. Je wordt geholpen en geïnspireerd!

Maak je dromen waar! Het maakt je zo gelukkig.

-Aniek-