Mijn verhaal

Tussen mijn 30e en 37e zat ik totaal niet lekker meer in mijn vel. Alles was me te veel. Mee op schoolreisje? Een stevige boswandeling? Van de gedachte alleen al werd ik moe. En heel gezellig was ik ook niet. Ik had een kort lontje, snauwde tegen mijn gezin en liep constant te zuchten. Maar dat lag natuurlijk niet aan mij. Werk, gezin, altijd druk. Ik werd geleefd en dacht dat ik daar zelf niks aan kon veranderen. En mijn chronische ziekte hielp ook niet mee (op mijn 28e bleek dat ik een chronische bloeddruk van 220/180 had, mijn cholesterol te hoog was en dat ik aderverkalking had). Die zorgde er al negen jaar voor dat ik bezig was met overleven in plaats van leven. Dat ik futloos en te zwaar was. En mijn drukke baan was me eigenlijk ook teveel. Ik stond altijd aan. To-do-lijstjes afvinken, het huishouden draaiende houden en tussen de bedrijven door de vrolijke Aniek uithangen bij vrienden, collega’s en familie. Ik wilde alle ballen hooghouden, maar op een gegeven moment ging het gewoon niet meer. Ik was op en kampte met serieuze burn-outklachten.

Ziekenhuis pasje
IMG_2409

Ik moest (!) beter voor mezelf zorgen

Het roer moest om. Dat wist ik dondersgoed. Ik moest beter voor mezelf gaan zorgen en mijn balans terugpakken. Gezonder eten, meer bewegen, minder stress en een gelukkiger gevoel. Maar waar begin ik? En nog belangrijker: hoe houd ik het vol? Niet voor even, maar voor altijd.

"Het kostte me veel uitzoekwerk, veel uitproberen, vallen en opstaan. Maar het is me gelukt!".

Ik heb een makkelijke en eenvoudige manier gevonden die werkt. Het moest makkelijk zijn, want ik was tenslotte moe en druk. Ik had geen tijd en zin om uren in de keuken te staan of naar de sportschool te gaan. En van mediteren werd ik juist altijd onrustig.

Nu zie ik dat ik niet moet kijken naar wat de zoektocht me gekost heeft, maar naar wat het me opgeleverd heeft! Ik voel me zoveel fijner!

Ik vind het nu zelfs eenvoudig om mijn energie in balans te houden en houd het makkelijk vol. 

Lees hier over mijn persoonlijke leefregels voor balans en energie

Ben je nieuwsgierig welke 'regels' ik hanteer voor mezelf om mijn balans te houden en energie hoog te houden?

Klik op het boek en download op die website mijn nieuwste E-boek waarin ik mijn persoonlijke LEEF-regels met je deel.

 

 

Een wonder!

Binnen no time had ik mijn energie terug. Ik voelde me fitter en gelukkiger dan ooit, ging weer mee naar de speeltuin en ik was zelfs afgevallen. Mijn internist noemt mijn uitslagen nu zelfs 'een wonder!' En ik heb mijn medicatie af kunnen bouwen.

Coach en inspirator voor vrouwen

Ik ben me gaan verdiepen in heel veel verschillende onderwerpen. Heb lessen gevolgd over darmgezondheid, breinwerking, hypnose, EFT, ademhaling, burn-out en stress, meditatie, mindfulness, mindsetoptimalisatie, de evolutie van de mens, het menselijk lichaam, nachtrust, hormonen, etc.

Sinds 2013 inspireer en begeleid ik andere vrouwen hoe zij ook beter voor zichzelf kunnen zorgen, als coach en spreker op het podium. Ik leer nog dagelijks bij, blijf nog altijd mijn rituelen optimaliseren en me verder verdiepen in lichaam en geest. Ik zie mezelf zowel als de leraar en als de leerling. 

4
5
3

Inmiddels hebben al meer dan 1700 vrouwen meegedaan met het programma. Ik ben super trots op mijn vrouwen.

Trots op de resultaten

Mijn PUUR POWER VROUW programma® is een praktisch programma voor vrouwen die door drukte of motivatieproblemen een gezonde leefstijl vaak maar even kunnen volhouden.

 

Daarnaast coach ik vrouwen die ook succesvol willen zijn als (online) coach/ trainer of therapeut.

Klik HIER voor meer info over ondernemerscoaching.

Enkelen van mijn inspiratoren

Spreker op festivals, events en bij bedrijven

Ik word regelmatig als spreker uitgenodigd om het publiek (mannen en vrouwen) te vertellen over goed voor jezelf zorgen als je een druk leven hebt. Over voeding, stress de baas, betere zelfzorg, motivatie, mindset, etc. 

 

Nodig me ook uit op jouw event of bij het bedrijf waar je werkt.

Lees HIER alle informatie.

 

Connecten, samen de wereld mooier maken

Ik word ontzettend blij om collega's tegen te komen op festivals en events waar ik ben uitgenodigd als spreker. Samen helpen we mensen gezonder en in balans te leven. Samen inspireren we iedereen.

 

(Foto: met Arie Boomsma van Vondel Gym & Kasper van der Meulen van Mindlift)

 

aniek4
aniek1
2
fjkdtukt

Mijn gezin is het allerbelangrijkste voor mij. Niels is de liefde van mijn leven. Femmetje onze prachtige dochter. Samen zijn we een drie-eenheid.

We genieten samen echt ontzettend van het leven. Sinds ik me weer energiek en gelukkig voel, heeft dat zijn weerslag op mijn geluksgevoel, relatie en gezin.

En we zijn gek op dieren, dus we passen graag op hondjes. Regelmatig hebben we dan ook snoezige logeetjes. Voor lange wandelingen en knuffels.