Boek hier een persoonlijke coach sessie

Merk je dat je behoefte hebt aan hulp van een professional. Iemand met ervaring. En die jouw vragen kan beantwoorden en jou gericht advies kan geven over hoe jij je leefstijl verder kunt optimaliseren voor het beste resultaat of om jouw gestelde doelen te behalen.

We kijken verder dan alleen je voeding. Ik zie ook je blinde vlekken op het gebied van energiebalans, mindset, beweging, werk, ontspanning, relatie, zelfzorg, etc. 

 

 

Voor wie is dit interessant

  • Voor jou als je betere resultaten wilt behalen, maar je hebt een plafond bereikt en weet je niet waardoor dat komt en hoe je erdoorheen kunt gaan. 
  •  Als je steeds terug valt in je oude patronen en je wilt graag veranderen, maar het lukt het je niet zelf.
  •  Het kan ook zijn dat je vermoeidheid of spanningsklachten hebt die steeds terugkeren. En je weet niet hoe je dat patroon kunt doorbreken of veranderen.

Met een persoonlijke sessie kom je verder

  • Ik kijk met je mee en zie waar jij per ongeluk verkeerde keuzes maakt. 
  • Ik laat je zien hoe je eenvoudig beter resultaat kunt behalen.
  • Geef inzichten, tools en oefeningen mee voor gedragsverandering, ontspanning, positieve gedachten, patronen doorbreken en hoe je omgevingsfactoren kunt beïnvloeden.

"Heb je een vraag over coaching dan kun je je vraag per email aan me stellen"

aniek@puur-power.nl

Puur_Power_-_Iep_Bergsma_Fotografie_-_Girlboss_-_creatieve_vrouwelijke_ondernemers_-19[1]

Coach sessie 1 uur

Tijdens een sessie (wandelend, per telefoon of Skype) kun je al je vragen aan mij stellen en echt persoonlijk advies vragen die helemaal gericht is op jouw situatie.

Telefonische sessie 60 minuten € 77

Wandelsessie 60 minuten € 117

Klik op 1 van de buttons hieronder. Na boeking neem ik direct contact met je op om een datum en tijd te plannen.

Coach dag 5 uur

Het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan meer diepgang, impact en hulp. Een hele dag samen aan de slag is een geweldige investering in jezelf en in je leven en levert je heel erg veel op waar je de rest van je leven plezier van zult hebben.

Ik kan je goed spiegelen en zie jouw blinde vlekken. Ik heb kennis van gedragsverandering, motivatie en hoe de hersenen werken. Daarnaast weet ik de juiste snaar bij je te raken door je bepaalde inzichten te geven over je keuzes, gedachtengang en je gedrag.

We spreken om 10 uur af in Vught, waar we beginnen met een wandeling in de natuur. Daarna gaan we op en prachtige locatie samen aan de slag met het ontdekken hoe jij bepaalde dingen in je leven en in je leefstijl kunt veranderen voor meer gezondheid, balans, energie en geluk. Rond 15 uur sluiten we af.

Heb je interesse in een hele dag samen aan de slag te gaan, dan plannen we eerst een telefonische intake om te kijken waar je tegenaan loopt en wat je wensen zijn. Dan kan ik bepalen of ik je kan helpen en mijn coaching toelichten. Daarna kun je rustig beslissen of je een dag samen wilt plannen.

 

Je investering is €397

(inclusief lunch, lesmateriaal en een telefonische afspraak na 2 weken)

 

Klik op de button om me een email te sturen, voor het plannen van een belafspraak:

5