Puur Power Kids

Jaarprogramma 

Voor ouders met kinderen tussen de 1 en 10 jaar.

We willen allemaal het beste voor onze kinderen, maar je kinderen zeuren om snoep, lusten niet genoeg groenten of je denkt dat je het juiste aan ze geeft, maar toch geef je stiekem veel meer verborgen suikers dan je denkt.

Ik weet ook dat veel ouders worstelen met het avondeten, schooltraktaties, broodtrommels en oma die ze veel te veel verwent.

Vind jij het soms ook lastig? En maak je je wel eens zorgen of je kinderen wel voldoende vitamines en andere voedingsstoffen eten.

En je betrapt jezelf erop dat je je kind vaak uit gemak een liga of stuk ontbijtkoek als tussendoortje geeft, puur omdat je niet voldoende inspiratie hebt voor een gezond alternatief.

Om deze reden heb ik het PUUR POWER KIDS jaarprogramma ontwikkeld.

We maken gezond eten leuk, niet vies en ingewikkeld.

Als lid krijg je elke week een jaar lang een mail met tips, informatie, recepten en trucjes om je kinderen minder suiker en meer groenten te kunnen geven.

In kleine stapjes! Want kinderen houden niet zo van verandering. En ik wil juist dat het gezelliger wordt aan tafel. Geen strijd om gezond eten.

Het PUUR POWER KIDS programma geeft je inzichten, "aha" momentjes, oplossingen en veel hulp bij het opvoeden. Want voeding is een essentieel onderdeel van de opvoeding. Je geeft ze iets mee voor hun toekomst!

Liefs Aniek

fem

Ik heb een Online Programma ontwikkeld dat werkt! Heel veel ouders zijn je al voor gegaan. En ik heb het natuurlijk ook in ons eigen gezin getest.

aniek4

Dit online programma betekent dat je elke week een korte, maar krachtige email ontvangt met super toffe informatie en inspiratie. Het Programma duurt 52 weken, een jaar, dus je krijgt in totaal 52 mails.

38437790_1970219896377761_7951936944143859712_n
Elke mail bevat bijvoorbeeld:
 • een top tip
 • een opdracht
 • een voedzaam & overheerlijk recept
 • interessante informatie over voeding, supermarkt, het lichaam van je kind, etc
 • een filmpje uit de praktijk
 • tips, zoals bijvoorbeeld voor Sinterklaas, school, traktaties of voor de zomervakantie
 • een leuk E-boek met recepten of informatie over een interessant onderwerp
 • ook leuke kortingsacties of weggeef-acties komen voorbij

Kleine eenvoudige stapjes gaan zich opstapelen tot iets groots en zonder dat je kinderen het door hebben boek jij pure winst.

Waarom kleine stapjes? Je kinderen houden niet zo van grote veranderingen. Daar gaan ze zich tegen verzetten. En je wilt juist dat ze vooruit gaan en niet achteruit. Door het volgen van dit programma geef je ze elke week een klein zetje in de juiste richting en plotseling gaan ze jou verrassen omdat ze misschien wel meer willen dan je ooit had gedacht. Ik hoor dat zo vaak van ouders die ik coach.

 

Ik wil gezond eten voor iedereen simpel en vooral leuk maken. Ook voor kinderen!

smoothiebowl

Klinkt goed he? Nu begin je al te denken dat je dit ook wel kunt. Dit moet lukken. En dat is mijn bedoeling. Ik wil je weer in beweging zetten. Want jij kan dit ook, jouw kinderen kunnen dit ook. Iedereen kan het. Echt, geloof me!

Koekjes

Ieder kind heeft zijn eigen tempo, dus no pressure! Ik besef dat je waarschijnlijk al een druk leven hebt, dus ga ik je niet belasten met lange lappen tekst en ingewikkelde lesstof. Ik houd het zo simpel en kort mogelijk. En zit er een keer een langere mail tussen, dan kun je die oppakken wanneer het jou uitkomt.
Lees hem als je er tijd voor hebt.

femenaniek
IMG_7261

Voor wie is dit programma geschikt?

Als je je herkent in 1 of meerdere van de volgende elementen, dan is dit programma iets voor jou:

 • Je hebt kinderen tussen de 1 en 10 jaar
 • Je vindt het moeilijk om je kinderen minder te laten snoepen
 • Je vindt het moeilijk om je kinderen alle vitamines te laten eten
 • Je kinderen lusten weinig verschillende groenten
 • Heb je al van alles geprobeerd, maar het lijkt allemaal niet echt te werken
 • Je kinderen hebben last van hun verkeerde voedingskeuzes (eczeem, hoofdpijn, druk of juist lusteloos, onder- of overgewicht, slecht slapen, moeite met de grote boodschap, etc).
 • Je hebt geen idee wat goede voeding voor je kind is of je ziet door de bomen het bos niet meer
 • Je wilt support van ‘lotgenoten’ in een besloten facebookgroep
 • Je wilt aan mij je vragen kunnen stellen

Heeft jouw kind last van voedselintoleranties?

Ik kan je zeggen dat dit programma juist ook super goed geschikt is voor ouders met kinderen die een koemelkallergie, notenallergie of gluten intolerantie hebben. Alle recepten zijn zonder koemelk en gluten. Of heel gemakkelijk te vervangen (hoe, dat vertel ik er dan bij). Enkele recepten bevatten wel noten, maar het overgrote deel niet. Of je kunt de noten weglaten of vervangen. En natuurlijk worden vervelende E-nummers en geraffineerde suiker vermeden.

Tof, dat je de moeite hebt genomen bovenstaande tekst helemaal te lezen.
Dat bewijst dat je de gezondheid van je kinderen serieus neemt en dat is heel waardevol.

Puur_Power_-_Iep_Bergsma_Fotografie_-_Girlboss_-_creatieve_vrouwelijke_ondernemers_-6[1]

Wat kost het?
Het gehele jaar meedoen kost je slechts €33

Femmetje (mijn dochter van 13) en ik hebben namelijk een grote wens.

En dat is om gezond(er) en gezelliger eten voor alle kinderen vooral FUN te maken. We hebben daarom gekozen voor dit absurd lage bedrag (als je eens wist hoeveel werk we in dit programma gestopt hebben), omdat we dit voor alle ouders en kinderen toegankelijk wilden maken. Dit bedrag is voor elke ouder betaalbaar. Iedereen kan nu meedoen! Zo gaat het ons lukken om heeeel veel ouders te informeren, motiveren, inspireren en gewoonweg te helpen. We hebben het met zoveel liefde gemaakt voor jullie.

Dus voor die kleine investering krijgen jullie zoveel terug, waar jullie de rest van je leven plezier van zullen hebben. Want voeding is een essentieel onderdeel van de opvoeding!

Doe je mee?

Puur_Power_-_Iep_Bergsma_Fotografie_-_Girlboss_-_creatieve_vrouwelijke_ondernemers_-1[1]
1111

Wanneer kan ik me inschrijven? 
Je bepaalt zelf je startdatum. Want zodra je je hebt ingeschreven, gaat het programma lopen en ontvang je elke week een email. Even een tip: Voeg het e-mailadres van PUUR POWER toe aan je contactpersonen, zodat je zeker weet dat ze niet in je spambox belanden.