Skip to content

Puur Power Kids

Jaarprogramma 

Ouders opgelet!
Heb je kinderen tussen de 1 en 10 jaar dan moet je dit echt even lezen.

Ouders opgelet!
Heb je kinderen tussen de 1 en 10 jaar dan moet je dit echt even lezen.

Dit programma voor gezinnen heb ik gemaakt omdat ouders vaak niet door hebben hoeveel suiker ze hun kinderen eigenlijk geven. En wat dat met hun gedrag, gezondheid en toekomst doet.

We willen allemaal het beste voor onze kinderen, maar op het gebied van voeding is het bijna een worsteling. Je kinderen zeuren om snoep, lusten niet genoeg groenten of je denkt dat je het juiste aan ze geeft, maar toch geef je stiekem veel meer verborgen suikers dan je denkt.

Ik weet ook dat veel ouders worstelen met het avondeten. Vind jij het soms ook lastig dat jouw kinderen zo weinig groenten lusten? En daarbij maak je je zorgen of je kinderen wel voldoende vitamines en andere voedingsstoffen eten.

En je betrapt jezelf erop dat je je kind vaak uit gemak een liga of stuk ontbijtkoek als tussendoortje geeft, puur omdat je niet voldoende inspiratie hebt voor een gezond alternatief.

Om deze reden heb ik het PUUR POWER KIDS jaarprogramma ontwikkeld.

Als je lid bent krijg je elke week een jaar lang een mail met tips, informatie, recepten en trucjes om je kinderen minder suiker en meer groenten te kunnen geven.

In kleine stapjes! Want kinderen houden niet zo van verandering. En ik wil juist dat het gezelliger wordt aan tafel. Geen strijd om gezond eten.

Lees op deze pagina alle informatie over het programma of scrol meteen door naar beneden en meld je aan.

Het PUUR POWER KIDS programma geeft je inzichten, "aha" momentjes, oplossingen en veel hulp bij het opvoeden. Want voeding is een essentieel onderdeel van de opvoeding. Het is alles bepalend voor hun toekomst!

Hoe zou je het vinden om een jaar lang elke week inspiratie te ontvangen van mij?

Informatie, tips, recepten, opdrachten...

Klinkt goed hè?

Ik ga je helpen om je kinderen minder suiker en meer groenten door te laten slikken. En dat kan echt veel eenvoudiger dan je nu denkt.

Liefs Aniek

Mijn motto:
Eenvoud is een geweldig uitgangspunt voor een gezonder leven.
Ik maak gezond eten leuk, niet vies en ingewikkeld.

fem

Ik heb een Online Programma ontwikkeld dat werkt! Heel veel ouders zijn je al voor gegaan. In ons eigen gezin heb ik het getest en in mijn praktijk heb ik al heel veel ouders en kinderen gecoacht. Met dit programma kan ik zelfs alle ouders van Nederland helpen, omdat iedereen die internet heeft het programma kan volgen.

aniek300

Dit online programma betekent dat je elke week een korte, maar krachtige email ontvangt met super toffe informatie en inspiratie. Het Programma duurt 52 weken, een jaar, dus je krijgt in totaal 52 mails.

38437790_1970219896377761_7951936944143859712_n
Elke mail bevat bijvoorbeeld:
 • een top tip
 • een opdracht
 • een voedzaam & overheerlijk recept
 • interessante informatie over voeding, supermarkt, het lichaam van je kind, etc
 • een filmpje uit de praktijk
 • tips, zoals bijvoorbeeld voor Sinterklaas, school, traktaties of voor de zomervakantie
 • een leuk E-boek met recepten of informatie over een interessant onderwerp
 • ook leuke kortingsacties of weggeef-acties komen voorbij

Kleine eenvoudige stapjes gaan zich opstapelen tot iets groots en zonder dat je kinderen het door hebben boek jij pure winst.

Waarom kleine stapjes? Je kinderen houden niet zo van grote veranderingen. Daar gaan ze zich tegen verzetten. En je wilt juist dat ze vooruit gaan en niet achteruit. Door het volgen van dit programma geef je ze elke week een klein zetje in de juiste richting en plotseling gaan ze jou verrassen omdat ze misschien wel meer willen dan je ooit had gedacht. Ik hoor dat zo vaak van ouders die ik coach.

 

MAAK SAMEN FUN Ik heb bewust gekozen voor een jaarprogramma, want kleine stapjes vinden ze wel leuk om te proberen, dus er komt beweging in. Hoeveel ouders hoor je niet klagen over de suikerconsumptie van hun kinderen of dat ze zo weinig groenten eten. Ze hebben wel eens wat geprobeerd hoor, maar omdat de kinderen weigerden, zijn die ouders van mening dat niks werkt en vervallen ze weer terug in oude patronen. En ik heb dat zelf ook wel eens gehad. Tot een paar jaar geleden. Toen ik het simpeler ging aanpakken. Kleine, maar zeer effectieve stapjes ging zetten en daarmee veel resultaat ging behalen.

Family

Ik wil gezond eten voor iedereen simpel maken. Ook voor kinderen!

smoothiebowl

Klinkt goed he? Nu begin je al te denken dat je dit ook wel kunt. Dit moet lukken. En dat is mijn bedoeling. Ik wil je weer in beweging zetten. Want jij kan dit ook, jouw kinderen kunnen dit ook. Iedereen kan het. Echt, geloof me!

Koekjes

Ieder kind heeft zijn eigen tempo, maar allemaal boeken ze vooruitgang. Ieder kind heeft zijn eigen snelheid. Jullie bepalen zelf het tempo. Ja, ik stuur je elke week een mail met een tip of recept of opdracht, enz. Maar als het te snel gaat, bewaar je de mailtjes voor later. Ze blijven altijd beschikbaar, ze vervallen nooit. Je kunt ze ook printen en dan maak je een mooie map. Daarin kun je ook je aantekeningen zetten.

Ik ga gezond eten leuker maken, niet moeilijker
Dus no pressure! Ik besef dat je waarschijnlijk al een druk leven hebt, dus ga ik je niet belasten met lange lappen tekst en ingewikkelde lesstof. Ik houd het zo simpel en kort mogelijk. En zit er een keer een langere mail tussen, dan kun je die oppakken wanneer het jou uitkomt.
Lees hem als je er tijd voor hebt.

Voor wie is dit programma geschikt?

femenaniek

Als je je herkent in 1 of meerdere van de volgende elementen, dan is dit programma iets voor jou:

 • Je hebt kinderen tussen de 1 en 10 jaar
 • Je vindt het moeilijk om je kinderen minder te laten snoepen
 • Je vindt het moeilijk om je kinderen alle vitamines te laten eten
 • Je kinderen lusten weinig verschillende groenten
 • Heb je al van alles geprobeerd, maar het lijkt allemaal niet echt te werken
 • Je kinderen hebben last van hun verkeerde voedingskeuzes (eczeem, hoofdpijn, druk of juist lusteloos, onder- of overgewicht, slecht slapen, moeite met de grote boodschap, etc).
 • Je hebt geen idee wat goede voeding voor je kind is of je ziet door de bomen het bos niet meer
 • Je wilt support van ‘lotgenoten’ in een besloten facebookgroep
 • Je wilt aan mij je vragen kunnen stellen

Wat kun je verwachten?

Waar zal ik beginnen... Je krijgt zoveel informatie, dat het teveel is om op te noemen. Elke week ontvang je een mail met handige weetjes, tips, trucjes, recepten, inspiratie, informatie, enz, enz. Je krijgt verschillende E-boeken. Gastschrijvers hebben ook fantastische lessen geschreven. Het is een volledig en boordevol jaarprogramma. Zo krijg je tips en informatie over ontbijt, lunchtrommels, traktaties, onderweg tips, de picknick, het pretpark, wat te doen met opa's en oma's en je omgeving, feestdagen, etc etc. Ik ga je veel goede praktische en haalbare tips geven. Die je helpen bij het vinden van een gezondere leefstijl voor je kinderen op een leuke manier (fun is zoooo belangrijk!), ik help je de strijd te beperken aan tafel. Het wordt weer gezellig aan tafel. Je gaat merken dat je kinderen gezond eten leuk gaan vinden (heus niet altijd natuurlijk ;-0). Je ontvangt informatie over voeding en producten uit de supermarkt, zodat je zelf beter de goede keuzes kan maken. De supermarkt houdt ons nogal eens voor de gek namelijk. Dat ga ik je ook leren. Hoe je etiketten leest, welke producten je beter kunt beperken en waarom. Ook ontvang je natuurlijk regelmatig gezonde, eenvoudige en lekkere recepten voor het hele gezin. En ook heel fijn, je kunt deelnemen aan de besloten Facebookgroep, zodat je al je vragen, frustraties en successen kunt delen met andere ouders en met mij. Uit ervaring kan ik zeggen dat zo’n besloten Facebookgroep zorgt voor veel support, inspiratie en nog meer tips. Van elkaar kun je leren! En natuurlijk zal ik ook regelmatig te vinden zijn in de groep om vragen te beantwoorden.

Heeft jouw kind last van voedselintoleranties?

Ik kan je zeggen dat dit programma juist ook super goed geschikt is voor ouders met kinderen die een koemelkallergie, notenallergie of gluten intolerantie hebben. Alle recepten zijn zonder koemelk en gluten. Of heel gemakkelijk te vervangen (hoe, dat vertel ik er dan bij). Enkele recepten bevatten wel noten, maar het overgrote deel niet. Of je kunt de noten weglaten of vervangen. En natuurlijk worden vervelende E-nummers en geraffineerde suiker vermeden.

Tof, dat je de moeite hebt genomen bovenstaande tekst helemaal te lezen.
Dat bewijst dat je de gezondheid van je kinderen serieus neemt en dat is heel waardevol.

Puur_Power_-_Iep_Bergsma_Fotografie_-_Girlboss_-_creatieve_vrouwelijke_ondernemers_-6[1]

Wat kost het?
Het gehele jaar meedoen kost je slechts €33

Femmetje (mijn dochter van 12) en ik hebben namelijk een grote wens.

En dat is om gezond(er) en gezelliger eten voor alle kinderen vooral FUN te maken. We hebben daarom gekozen voor dit absurd lage bedrag (als je eens wist hoeveel werk we in dit programma gestopt hebben), omdat we dit voor alle ouders en kinderen toegankelijk wilden maken. Dit bedrag is voor elke ouder betaalbaar. Iedereen kan nu meedoen! Zo gaat het ons lukken om heeeel veel ouders te informeren, motiveren, inspireren en gewoonweg te helpen. We hebben het met zoveel liefde gemaakt voor jullie.

Dus voor die kleine investering krijgen jullie zoveel terug, waar jullie de rest van je leven plezier van zullen hebben. Want voeding is een essentieel onderdeel van de opvoeding!

Doe je mee?

Puur_Power_-_Iep_Bergsma_Fotografie_-_Girlboss_-_creatieve_vrouwelijke_ondernemers_-1[1]
1111

Wanneer kan ik me inschrijven? 
Je bepaalt zelf je startdatum. Want zodra je je hebt ingeschreven, gaat het programma lopen en ontvang je elke week een email. Even een tip: Voeg het e-mailadres van PUUR POWER toe aan je contactpersonen, zodat je zeker weet dat ze niet in je spambox belanden.