PUUR POWER VROUW

LIFE dag 
+
persoonlijke coaching

BEREID JE MIND VOOR OP JOUW VERANDERING

Als je een druk leven hebt, dan heb je deze dag gewoon nodig

We staan de hele dag AAN. Rennen en vliegen. Zorgen dat 'alles gedaan is'. We hebben vaak ons hoofd vol met planningen, zorgen en twijfels. Super vermoeiend allemaal.

We zorgen voor alles en iedereen, maar we vergeten onszelf te vaak. Zo raak je uit balans. Maar de vraag is; Pak jij je balans voldoende terug? Of laat jij je leven en ben je vaak prikkelbaar en moe?

Het is zo gemakkelijk om uit balans te raken. Maar weet je ook hoe je weer je balans kunt pakken?

 

IK GA JOU LEREN HOE IK LEEF

Je hebt iemand nodig die je uitlegt hoe je het heel praktisch aanpakt, voordoet, met jou samen doet en die jou op die manier liefdevol in beweging zet.

En dan ga je het op jouw manier stap voor stap samen met mij doorvoeren in je eigen leven.

LOCATIE:

De LIFE Dag wordt gehouden bij de biologisch dynamische tuinderij De Sterregaard, Middelingenseweg 51, 5321JH Hedel. Een plek waar je gegarandeerd tot rust komt, tot jezelf.

JE KUNT KIEZEN UIT 3 DATA:

3 november 2019, 12 januari 2020 of 16 februari 2020

 

11

"Vol inspiratie ben ik naar huis gegaan en dankbaar voor alle fijne gedachten, oefeningen en tips die ik op deze dag mocht ontvangen van iedereen. Maar WoW wat kun jij veel geven....het voelt goed....het past bij mij....dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen". 

- Natasja - 

"Ik vond het een fantastische ervaring, ik heb genoten! Veel geleerd ". 

- Celesta - 

"Bedankt voor een super fijne dag me-time. Het heeft mijn bewustzijn voor goede zelfzorg weer op scherp gezet. Met alle makkelijk toe te passen tips, trucs en weetjes kan ik mijn zelfzorg weer een stuk verbeteren. Naast de praktische handvatten voelde ik me gelijk meer in balans. De dag heeft me rust gebracht, fijne inzichten en lessen en mooie kennismakingen. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen! ". 

- Marjolein - 

Klik op de foto hierboven en bekijk de video.

Wat krijg je erbij:

 • Een mooi werkboek
 • Een gezonde lunch
 • Tussen 16 en 17 uur een gezellige borrel
 • Na afloop krijg je toegang tot de PUUR POWER VROUW Academie

Je gaat gegarandeerd geïnspireerd en gemotiveerd naar huis. En je hebt tools ontdekt die jou gaan helpen om beter in balans te leven op alle vlakken; voeding, beweging, ademhaling, stressrelief, nachtrust en je mindset.

Na deze dag weet je precies wat je te doen staat. Je hebt een ijzersterke motivatie voor het PUUR POWER VROUW PROGRAMMA.

Ik zet je in beweging 

Ik spreek veel op toffe festivals en events, zoals Healthy Fest, Fit Fest, Libelle Zomerweek, Sante Festival en nog veel meer. Telkens weer is het een bijzondere ervaring om te zien hoe ik mijn publiek in beweging heb gezet. Ze verlaten de zaal zo ontzettend geïnspireerd en zijn gemotiveerd om het geleerde meteen thuis uit te gaan proberen.

Een praktische dag, met veel uitleg.

Deze dag is speciaal voor jou. Pure me-time. Een investering in jezelf. Dit doe je voor jezelf, omdat je jezelf belangrijk vindt. Omdat je weet dat je beter voor jezelf mag zorgen. 

Aniek 

Ik ga je de hele dag meenemen in het ervaren en veranderen van jouw mindset en leefstijl. Ik deel met jou mijn persoonlijke technieken voor betere zelfzorg en balans. Deze dag is een unieke kans om kij live te ontmoeten en al je vragen persoonlijk aan mij te stellen.

 • Persoonlijk contact,
 • Besloten groep vrouwen,
 • Schrijfoefeningen,
 • Ontspanningsoefeningen,
 • Informatie en inspiratie.
 • De (door)start van jouw transformatie

Je weet HOE je je balans vrij eenvoudig kunt behouden en je mindset is na deze dag veranderd. Je bent klaar voor veranderingen.

Plus gast trainer(s)

Ik nodig altijd 1 of meerdere bijzondere trainers uit:

 1. Wies van de Beek; Ademcoach, van de Breathcompany. Zij begeleid ademsessies.
 2. Marja Bazuin; yoga-, meditatie- en NLP coach. Zij begeleid meditaties en een yoga sessie.
 3. Vivian de Korte; Vitaliteitscoach, ziekteverzuim coach bij burn-out/ overspannenheid en teamcoach. Zij deelt inzichten over balans en plezier houden in je werk.

 

1111

+ lidmaatschap Puur Power Vrouw coaching

t.w.v. €277

LIDMAATSCHAP VERPLICHT:

Wie deze LIFE DAG bijwoont is of wordt ook lid van het PUUR POWER VROUW programma. Ben je nog geen lid dan ontvang je je persoonlijke inloggegevens voor de PUUR POWER ACADEMIE.

In je eigen tempo volg je vanuit je eigen huis, maar wel samen met mij en de andere vrouwen, de 12 stappen van het Puur Power Vrouw Programma.

 

(klik HIER voor meer info over dit persoonlijke coachprogramma)

keuken

Ik geef je €110 pakketkorting

Koop je een ticket voor de LIFE DAG en het PUUR POWER VROUW programma samen als 1 pakket, dan ontvang je €110 korting. Koop je ze niet samen dan kun je €50 korting krijgen op je 2e aanschaf.

EXTRA KORTING

Pak je EARLY BIRD korting tot en met 22 september voor €40 extra korting met deze kortingscode: happylife

Het wordt een UNIEKE en BIJZONDERE dag. Deze dag is exclusief voor een kleine groep vrouwen, dus er is maar beperkt aantal kaarten beschikbaar. Vol is echt vol.

Een ticket voor de LIFE DAG kost €277. Het PUUR POWER VROUW Programma kost ook €277.

Samen betaal je geen €554 maar ontvang je een PAKKETKORTING van €110.

 

Je investering is dan slechts € 444.

(inclusief lesmateriaal, luxe lunch en dranken).

Of pak €50 korting op de Life Dag als je al een Puur Power Vrouw bent

Als je al lid bent van het PUUR POWER VROUW programma kun je een los ticket kopen voor de LIFE DAG voor €227 ipv €277.

 

(LET OP: Indien je nog geen lid bent van PUUR POWER VROUW en een los kaartje koopt dan ontvang je ook je persoonlijke inloggegevens en een factuur voor het PUUR POWER VROUW programma voor €227 ipv €277. Na betaling hiervan is je toegangsticket voor de LIFE DAG definitief)

Ben je bereid in jezelf te investeren?

Lijkt me super fijn om je te ontmoeten,

liefs Aniek

Portrait