PUUR POWER VROUW 

Zondag 8 september 2019 van 10.00 – 17.00 uur

LIVE dag

BEREID JE MIND VOOR OP JOUW VERANDERING

Als je een druk leven hebt, dan heb je deze dag gewoon nodig

We staan de hele dag AAN. Rennen en vliegen. Zorgen dat 'alles gedaan is'. We hebben vaak ons hoofd vol met planningen, zorgen en twijfels. Super vermoeiend allemaal.

We zorgen voor alles en iedereen, maar we vergeten onszelf te vaak. Zo raak je uit balans. Maar de vraag is; Pak jij je balans voldoende terug? Of laat jij je leven en ben je vaak prikkelbaar en moe?

Het is zo gemakkelijk om uit balans te raken. Daarom gaan we een hele dag aan de slag met jouw:

 

Energiemanagement,

Bodymanagement,

Lifemanagement,

Mindmanagement

Er is maar 1 manier om de rest van je leven je balans te kunnen behouden

 

IK HEB DE CODE GEKRAAKT EN GA HET JOU OOK LEREN

Ik heb de afgelopen 7 jaar ontelbaar veel lezingen en symposia bijgewoond. Heb gesproken met experts. Heb zelf veel lezingen gegeven en inmiddels al meer dan 1.100 vrouwen gecoacht. Maar heb bovenal veel ervaringsdeskundigen gesproken en ben zelf ook al 7 jaar ervaringsdeskundige.

In de eerste jaren dat ik mijn manier van leven wilde optimaliseren was het leren, lezen, zoeken, testen en uitproberen. Wat en hoe.
Het afgelopen jaar zie ik ineens alle puzzelstukjes bij elkaar komen. Terugkijkend naar de stappen die ik gezet heb, werd het ineens duidelijk. Ik zie nu welke overeenkomsten er zijn tussen mij en de andere vrouwen die ook net als ik bijna moeiteloos de gezonde leefstijl vol kunnen houden. Ik snap nu wat wij anders doen dan de mensen die steeds terugvallen en stoppen en weer opnieuw zichzelf moeten dwingen om het weer op te pakken. Ik heb de code gekraakt voor een leven lang leven in balans. Er is maar 1 manier om een gezonde leefstijl (voeding, beweging, ontspanning en mindset) vol te kunnen houden. 

Maar het is geen wonderpil. Geen manier die ik even in 1 uurtje kan uitleggen. Om het te begrijpen, wil ik ook dat je het gaat voelen. Gaat ervaren. We gaan samen oefenen.

En ik wil jouw intrinsieke motivatie bereiken.

En daar gaan we de LIVE DAG voor gebruiken.
Ik ga een hele dag met je aan de slag en leer je precies welke code ik gekraakt heb en al die andere vrouwen ook. En hoe jij dat ook kan doen.
Ik ga iets bij je activeren. Samen gaan we oefenen.

Na deze dag ga je naar huis met een vastberaden mindset om het geleerde thuis in de praktijk te gaan brengen. Je intrinsieke motivatie is sky high. En je hebt alle  praktische oefeningen en tools geleerd die je helpen om je energie in balans te houden.

Want als je energie hebt ben je in balans en voel je je gelukkiger. Je bent gezelliger tegen je gezin. Je geniet meer van je dag en je kan tegen een stootje. Met energie is het leven absoluut leuker en makkelijker.

Je hebt iemand nodig die je uitlegt hoe je het heel praktisch aanpakt, voordoet, met jou samen doet en die jou op die manier liefdevol in beweging zet.

Klik op de foto hierboven en bekijk de video.

Wat krijg je nog meer:

  • Een mooi werkboek
  • Een gezonde lunch
  • Tussen 16 en 17 uur een gezellige borrel

Je gaat gegarandeerd geïnspireerd en gemotiveerd naar huis. En je hebt tools ontdekt die jou gaan helpen om beter in balans te leven op alle vlakken; voeding, beweging, ademhaling, stressrelief, nachtrust en je mindset.

Na deze dag weet je precies wat je te doen staat.

Ik zet je in beweging

Ik spreek veel op toffe festivals en events, zoals Healthy Fest, Fit Fest, Libelle Zomerweek, Sante Festival en nog veel meer. Telkens weer is het een bijzondere ervaring om te zien hoe ik mijn publiek in beweging heb gezet. Ze verlaten de zaal zo ontzettend geïnspireerd en zijn gemotiveerd om het geleerde meteen thuis uit te gaan proberen.

Je hebt de unieke kans om bij deze live coachdag aanwezig te zijn en mij persoonlijk te ontmoeten en al je vragen te stellen.

4

Deze dag is speciaal voor jou. Pure me-time. Een investering in jezelf. Dit doe je voor jezelf, omdat je jezelf belangrijk vindt. Omdat je weet dat je beter voor jezelf mag zorgen.

Het wordt een bijzondere dag met:

MIJ! Een unieke gelegenheid om samen met mij 7 uur aan de slag te gaan.

Ik ben de hele dag exclusief voor deze besloten groep vrouwen. Ik deel met jou mijn persoonlijke technieken voor betere zelfzorg. Je kunt mij live ontmoeten en al je vragen persoonlijk stellen.

  • Persoonlijk contact,
  • Besloten groep vrouwen,
  • Schrijfoefeningen,
  • Ontspanningsoefeningen,
  • Informatie en inspiratie.
  • De (door)start van jouw transformatie

 

Je mindset is na deze dag veranderd. Je bent klaar voor veranderingen.

Smiling mature woman sitting in audience and listening to the speaker. Female business professionals attending a seminar.

Bonus:

BONUS: Na afloop krijg je een TEGOEDBON twv € 50.

Deze kun je besteden bij PUUR POWER. Gebruik hem bijvoorbeeld voor

Eenmalig aanbod - beperkt aantal kaarten

Het wordt een UNIEKE en BIJZONDERE dag. Deze dag is exclusief voor een kleine groep vrouwen, dus er is maar beperkt aantal kaarten beschikbaar. Vol is echt vol.

Je investering is € 347.

De locatie kan ik nog niet bevestigen, maar zal in ’s-Hertogenbosch (of directe omgeving)  zijn.

Wil je samen met een vriendin komen? Koop een duoticket en ontvang nog 11% extra korting

aniekscherp4

Ben je bereid een hele dag in jezelf te investeren?

Lijkt me super tof om je te ontmoeten,

liefs Aniek

VIP Pakket deal

Koop je een VIP kaartje, dan krijg je er een persoonlijk gesprek van 1,5 uur met mij bij twv €197. Je betaalt voor dit gesprek dan slechts € 117.

Bekijk hier de informatie over een persoonlijke coachsessie

Zo heb je naast de LIVE DAG ook de mogelijkheid om samen met mij te kijken hoe jij het beste resultaat kunt behalen.

Portrait