PUUR POWER VROUW

Lid for life

Een uniek programma

 

met veel persoonlijke aandacht

 

"Er bestaat geen enkel ander coachprogramma waar je zonder abonnementskosten altijd lid van mag blijven.

En waar je elke dag persoonlijk contact kunt hebben met je coach.

En waar je coach je elke maand blijft motiveren en inspireren met nieuwe informatie.

Wel bij Puur Vrouw

Ik heb daar juist heel bewust voor gekozen, omdat ik echt oprecht wil dat jij beter voor jezelf leert zorgen, ook al heb je een druk leven. Dat je je leven opnieuw gaat inrichten met gezonde fijne gewoontes.
Zodat je lekker in balans leeft, met meer energie, gezondheid en lekker in je vel.

Als je lid wordt krijg je waar voor je geld. Beloofd!"

-Aniek-

"Sommige vrouwen leven 100 jaar. Anderen overleven 1 jaar 100x" - Aniek -

Leer goed voor jezelf te zorgen. Je gaat van overleven, naar leven.

En nu is het tijd voor jou!

Doe minimaal 1 jaar mee, langer mag! Het resultaat is voor altijd.

"GEZOND LEVEN VOELT ZO LEKKER"

Inmiddels gingen al meer dan 1.100 vrouwen je voor en hebben geweldige (blijvende!) resultaten geboekt. Dit is vooral te danken aan

 • de mindsetverandering. 
 • de dagelijkse persoonlijke uitleg en hulp
 • en de praktische eenvoudige stappen.

Het PUUR POWER VROUW programma, het is geen kwestie van snel even overal doorheen gaan en er een paar dingen tussenuit pikken. Het is een echt een nieuwe leefstijl stapje voor stapje opbouwen. En daar neem je rustig de tijd voor. Nieuwe gewoontes kosten tijd.

Daarom ben je als je je inschrijft ook lid voor altijd. Zonder maandelijke abonnementskosten.

En als er nieuwe video’s, E-boeken of interviews gemaakt worden krijg jij die ook. Je wordt elke dag voor zolang als je wilt geïnspireerd door ons.

Stap voor stap en in je eigen tempo leert Aniek je nieuwe eenvoudige gezonde gewoonten aan op alle vlakken; voeding, beweging, ontspanning.

Maar bovenal ga je aan de slag met je mindset, want op wilskracht alleen ga je het niet redden.  Je gaat begrijpen en voelen hoe belangrijk zelfzorg voor jou is.

Aniek leert je in contact staan met je lijf, luisteren naar je lijf en houden van je lijf. 

Het geeft niks als je een druk leven hebt. Juist dan is het nog belangrijker dat je leert om goed voor jezelf te zorgen!

Je krijgt je energie en levenslust weer terug voor altijd!

Puur Power - Iep Bergsma Fotografie - Girlboss - creatieve vrouwelijke ondernemers -25
Puur_Power_-_Iep_Bergsma_Fotografie_-_Girlboss_-_creatieve_vrouwelijke_ondernemers_-29[1]

Een transformatie; fysiek en mentaal

"Ik heb meer energie. Meer zelfvertrouwen. Ik lach. Ik voel me lichter. Gelukkiger en in balans". Wendy

DE ESSENTIE van de PUUR POWER leefstijl gedachte.

Je mindset gaat veranderen.

Liever worden voor jezelf, voor je lijf, wordt een dagelijks ritueel. Je maakt bewustere keuzes in je leven. Daardoor maak je ook een enorme persoonlijke groei door. Zelfzorg werkt door op alle vlakken:

fysiek, mentaal en spiritueel.

 

Je hebt je power weer terug. Je bent daardoor mentaal sterker en dat maakt je leven op alle vlakken leuker en makkelijker.

Je leeft gezonder en in balans. 

“Jij hebt niet alleen mijn leven veranderd, maar mijn hele mindset. Ik ben je daar eeuwig dankbaar voor”.  - Celesta -

Een exclusief programma

 

DIT PROGRAMMA DUURT MINIMAAL EEN JAAR

Goed voor jezelf zorgen duurt een leven lang, dus blijf zo lang lid als je dat fijn vindt. Je kunt zelf bepalen hoe lang je over elke les doet. En hoe lang je geïnspireerd en geholpen wilt worden door mij. Neem je tijd om dit te leren. Je betaalt geen extra (abonnements)kosten.

 

"De meeste vrouwen blijven eigenlijk voor altijd lid" - Aniek.

12 stappen

Stap 1 : een goede basis

Vanaf week 1 gaat de PUUR POWER ACADEMIE voor jou open en kun je video's met live interviews bekijken (boordevol informatie en inspiratie om gemotiveerd van start te gaan), je kunt lid worden van de online Facebook community PUUR POWER VROUW en we gaan starten met de eerste module: Bewustwording, want dat is de basis. Waar sta je nu? Wat gaat er mis? En wat heb je nodig voor positieve verandering? Daar gaan we in de eerste week mee aan de slag. Ook optimaliseren we je motivatie en doorzettingsvermogen. Aniek deelt haar favoriete webshops en websites en je krijgt een lijst met producten die je met een gerust hart in de supermarkt kunt kopen. Daarnaast krijg je een hele belangrijke eerste opdracht die je de eerste week kunt gaan doorvoeren in je dagelijks ritme.

TIP: Bekijk bijvoorbeeld de video waarin Aniek met Astrid Davidzon, schrijfster van het boek P.R.I.M.A. is Perfect, praat over perfectionisme. 

Stap 2: Groene Smoothies

Hét wondermiddel tegen snaaibuien, rommelende darmen en extra kilo’s. En de perfecte kickstart voor een productieve dag. Groene smoothies. Je kent ze vast wel, maar maak je ze ook op de juiste manier? Veel mensen maken onbedoeld foutjes en dan werken ze juist averechts. Deze week leer je alle do’s en don’ts, krijg je praktische tips en heel veel lekkere recepten.

En bekijk een video waarin Aniek uitlegt hoe je jojo gedrag voorkomt.

Stap 3: Start van de dag

Tijdens de huiselijke ochtendspits schiet het ontbijt er makkelijk bij in. Of prop je gauw iets naar binnen. Het resultaat: weinig energie, opgeblazen buik en in de middag (lekkere) trek. Daarom pakken we deze week je ontbijt aan. Een goede start van de dag is namelijk superbelangrijk. Met deze tips en simpele gerechten (ook voor gezond beleg!) maak je in mum van tijd je ontbijt klaar en heb je energie voor tien.

Bekijk de video waarin Aniek je uitleg, tips en inzichten geeft over je motivatie behouden.

Stap 4: Lunch en Preppen

De lunch blijft voor veel vrouwen vaak lastig. Want geen tijd en weinig inspiratie. In deze les leer je hoe je in een handomdraai een gezonde en lekkere lunch klaarmaakt en mee kunt nemen naar je werk. Je ontvangt meerdere E-boeken met fijne recepten. Ook gaan we aan de slag met het preppen van maaltijden en stellen we jouw standaard boodschappenlijst samen.

Voor wie het leuk vindt: Aniek deelt ook haar eigen boodschappenlijst. 

En een heel fijn stappenplan.

Stap 5: Darmen en Gluten

Je darmen zijn de basis van hoe je je fysiek en mentaal voelt. Super belangrijk dus om daar meer over te weten. Hoe zorg je voor een gezonde darmflora? Wat doe je aan een moeilijke stoelgang? Wat zijn gluten precies? In les 5 duiken we samen in de wereld van darmen en voeding. En als bonus deelt Aniek haar kennis over het kweken van kiemen.

Bekijk ook zeker de video waarin Aniek met Nienke Gottenbos praat, darmspecialist en schrijfster van het boek De Poepdokter.

Stap 6: It's dinnertime

In deze les gaan we het avondeten gezonder maken. Yes, we gaan koken! De pakjes en zakjes maken plaats voor pure en verse ingrediënten. En nee, we gaan zeker geen uren in de keuken staan. We gaan voor snel, gezond en lekker voor jong en oud. Je krijgt uitleg over verhoudingen en koolhydraten en je gaat wederom met een heleboel fijne recepten aan de slag.

Bekijk ook de video waarin Aniek uitleg geeft over je hersenen en je saboterende stemmetjes. En natuurlijk hoe je daarmee om kan gaan om toch door te blijven gaan met je goede voornemens.

Stap 7: Supermarktsafari

We gaan de supermarkt in! Aniek deelt alle tips en tricks om verleidelijke reclamestunts en zogenaamde aanbiedingen te doorgronden. Na deze les weet je precies welke trucjes supermarkten en voedselproducenten uithalen om je te doen geloven dat hun product de beste en gezondste keuze is, terwijl dat vaak helemaal niet het geval is. Je zult verstelt staan als je deze les hebt doorgelopen. Je leert etiketten lezen en krijgt uitleg over suikers. Ook onmisbaar, interessant én leuk!

Stap 8: Bewegen en Sport

In deze les gaan we je beweging aanpakken. Niet zozeer de frequentie, maar vooral de manier waarop je beweegt. Aniek legt uit hoe de meeste mensen verkeerd bewegen. Je hoeft echt niet naar de sportschool als je dat niet leuk vindt. Aniek vertelt je hoe je eenvoudig, maar heel effectief meer resultaat kunt behalen. Ook behandelen we maaltijden die je het best voor en na het sporten kunt eten.

Stap 9: Eetpatroon optimaliseren

Hoe vaak kun je het beste eten op een dag? Hoe blijf je snaaibuien de baas? Hoe zorg je ervoor dat je vet gaat verbranden, maar geen honger lijdt? Hoe zorg je voor constante energie? Deze en heel veel meer vragen pakken we in week 9 aan. Dit is voor de meeste vrouwen de meest opzienbarende les.

In deze les kun je een video bekijken, waarin Aniek uitleg hoe zij eet en ze gaat zelfs met de camera door haar keuken en geeft je letterlijk een kijkje in haar keuken en koelkast. Je mag haar alles vragen.

Stap 10: Afvallen en Stilstaan

Na deze les ga je nooit meer lijnen en jezelf uithongeren. Aniek legt je uit hoe het komt dat mensen die aan een dieet beginnen vaak maar tijdelijk afvallen. Of zelfs helemaal niet afvallen. We gaan het hebben over valkuilen en veelgemaakte fouten. Zodat je precies weet waar jij je verbeterpunten kunt aanbrengen als je nog overgewicht wilt verliezen. Je krijgt nieuwe inzichten en extra power voor de laatste twee weken. 

En bekijk de video waarin Aniek met Claudia praat. Zij is 39 kilo afgevallen en kan haar nieuwe gewicht gemakkelijk behouden. Hoe doet ze dat?

Bekijk ook de video waarin Aniek met je bespreekt hoe je omgaat met de mensen die tegen je gaan zeggen "Je hoeft niet af te vallen. Je bent goed zoals je bent". Of "Doe niet zo gek, eet gezellig mee, drink een glaasje, etc". 

Stap 11: Goede nachtrust

Sta je regelmatig moe op? Dan heeft dat niet alleen gevolgen voor je energielevel. Ook je gewicht, je humeur, je incasseringsvermogen en gezondheid lijden eronder. Een goede nachtrust is een absolute must. Het is je beste medicijn voor alle fysieke en mentale klachten, dus investeer altijd in je nachtrust. In deze les nemen we je nachtrust onder de loep en geeft Aniek praktische slaaptips. In deze les hoor je vast nieuwe dingen, waar je direct mee aan de slag kunt.

En in de Facebookgroep deelt Aniek extra informatie over het Circadiaans ritme en over het belang van een goede kwalitatieve nachtrust. 

Stap 12: Stress de baas

Je kunt nog zo gezond eten en nog zoveel sporten, als je te veel stress hebt gaat je dat opbreken en behaal je nooit een optimaal resultaat. Je bent moe, voelt je rot en je lijf komt niet voldoende tot rust. Het is daarom belangrijk om stress serieus te nemen. In deze laatste les leer je hoe je makkelijk momentjes voor jezelf creëert, hoe je goed ademhaalt en wat meditatie doet met een overvol hoofd.

Een hele praktische les, die voor veel vrouwen echt heeft gezorgd voor een mentale shift.

Aniek deelt haar favoriete ontspanningsoefening waarmee je stress, verdriet, boosheid of frustratie snel en eenvoudig kun loslaten. 

En je krijgt ook haar favoriete meditatie muziek.

"Sinds ik PPV volg zorg ik goed voor mezelf". Annemieke

"Wil jij ook bewuste(re) keuzes maken? Ben je bereid om in jezelf te investeren?"

Bedenk eens wat je ervoor terug krijgt. Dat gevoel is onbetaalbaar!

Dagelijks contact met Aniek

Ik ben elke dag in de besloten Facebookgroep PUUR POWER VROUW. Van deze groep mag je alleen lid worden als je lid bent geworden van dit programma.

WEKELIJKS NIEUWE PEPTALKS, UITLEG EN LIVE INTERVIEWS

Je hebt de unieke mogelijkheid om persoonlijk gecoacht te worden door mij.

 • Vragen stellen: Stel mij al je vragen. Ik geef dagelijks antwoord.
 • Extra motivatie: Ik ga ook regelmatig live voor extra uitleg, peptalks en extra tips te geven.
 • Live uitzendingen. Volg de interviews met experts tijdens live uitzendingen over interessante onderwerpen, zoals je darmen, ademen als medicijn, mindset voor afvallen, perfectionisme, etc..

SUPER HANDIG, OVERAL INLOGGEN Stel je vragen, kijk of luister naar een uitzending, wanneer het jou uitkomt en waar je ook bent. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling in het bos, onderweg in de auto of trein, thuis aan de keukentafel of op vakantie. Gewoon vanaf je telefoon, tablet of laptop.

FB live

Aniek - "In de Facebookgroep beantwoord ik dagelijks alle vragen zelf. Het aller mooiste van deze groep vind ik dat de groep elke dag elkaar actief steunt en tips met elkaar deelt. Ook heel inspirerend voor je als je alleen maar een 'spieker' bent en zelf niet actief meedoet op Facebook. Toch kan ik uit ervaring zeggen dat het met gelijkgestemden praten over waar jij vastloopt ontzettend waardevol kan zijn. Want iemand anders kijkt weer vanuit een andere invalshoek en geeft je suggesties die je zelf niet had bedacht. Iedereen heeft blinde vlekken. Deze groep kan je helpen deze te zien en op te lossen".

NEEM ALVAST EEN KIJKJE IN DE ONLINE ACADEMIE

Wil je graag eerst even een kijkje nemen in de online PUUR POWER Academie? Dat kan!

Vraag je eerste les HIER gratis aan en kijk meteen ook even bij de 12 lessen van het PUUR POWER VROUW programma.

PROEFLES

Elke week staan er uitgebreide e-boeken vol informatie en leuke opdrachtjes voor je klaar in de academie.
Zie hieronder enkele voorbeelden.

Sabine en Marja vertellen je graag over hun ervaring met het programma
mars

Sabine Verhallen

Category & Customer Marketing Manager MARS NEDERLAND B.V.

"Voor mij was de sleutel voor succes de praktijkgerichtheid waarmee Aniek dit aanpakt. "

Marja Bazuin (1)

Marja Bazuin

marjabazuin.nl

"Aniek is een ontzettend goede coach die je echt een spiegel voor kan houden. Ze zet je aan het denken, aan het voelen, aan luisteren en ze zet je in beweging".

(Lees meer ervaringen van vrouwen HIER)

Jouw investering voor toegang tot Puur Power Vrouw

"Elke investering die je in jezelf doet, kost minder dan het je oplevert" 

Nieuw GOLD pakket

€277
Minimale duur 1 jaar
Maar langer kan ook, bepaal zelf je tempo

 • Meer dan 35 motiverende videolessen
 • Meer dan 25 E-boeken
 • Aniek's persoonlijke boodschappenlijst van producten uit de supermarkt
 • Heel veel eenvoudige recepten
 • Eenvoudige oefeningen voor stressvermindering, mindset en beweging
 • Lifetime lidmaatschap van de Online Academie (geen extra abonnementskosten!)
 • Lifetime lidmaatschap van de besloten Facebookgroep PUUR POWER VROUW
 • Live Q&A sessies
 • Bekijk interviews van Aniek met experts. Je krijgt ook de mogelijkheid om deze gastsprekers live (!) al je vragen te stellen. Wat een kans!
 • Persoonlijke aandacht. Aniek geeft zelf antwoord op alle vragen in de besloten Facebookgroep.

Nieuw PLATINUM pakket
+ LIFE COACHING

€777,-
Minimale duur 1 jaar
Maar langer kan ook, bepaal zelf je tempo

 • Je krijgt natuurlijk ook alles van het GOLD pakket
 • + Persoonlijk contact met Aniek:
 • Je krijgt 3x private lifecoaching met Aniek
  (per telefoon of wandelend, omgeving 's-Hertogenbosch)
 • Persoonlijke checkup dmv vragenlijst en leefstijldagboek
 • Het kookboek 'Nathalie’s Keuken'
 • Een leesboek over Mindsetverandering
lifetime

Heb je nog een vraag aan Aniek? Misschien staat het antwoord hierbij. Zo niet, stuur Aniek gerust een mail: aniek@puur-power.nl

Kan ik het volhouden?

Het is wetenschappelijk bewezen dat 97% van de mensen nieuwe gewoontes niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Het is dus vrijwel voor iedereen onmogelijk om een nieuwe leefstijl vanaf dag 1 volledig door te voeren voor de rest van je leven. Het is super frustrerend als het niet lukt en is ook ontzettend tijdrovend. Waarschijnlijk herken je dat wel van eerdere pogingen. Daarom gaan we stap voor stap, les voor les je leefstijl optimaliseren. In het begin kan het even wennen zijn als je ongeduldig bent en een perfectionist, maar geloof me, dit is de enige manier die werkt als je blijvend (!) optimaal resultaat wilt. En als je een nieuwe moeiteloze leefstijl wil creëren voor jezelf. Gun jezelf de tijd. Je hebt er nog tientallen jaren plezier van als je het rustig opbouwt. 

Wat zijn de voordelen van online coaching?

Grootste voordeel, voor deze 'cursus' verspil je geen reistijd, hoef je niet op gezette tijden naar een afspraak toe te gaan en je hoeft geen oppas te regelen. Maar we kunnen wel elke dag contact hebben. Met elkaar en met de andere deelnemers die in ‘hetzelfde schuitje’ zitten.

De lessen volg je gewoon thuis lekker vanaf je plofbank of keukentafel in de online leeromgeving. Beluister de videolessen waar en wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling, op je werk, in de auto of op vakantie. Je kunt overal en altijd inloggen vanaf je telefoon, laptop of tablet.

Je bepaalt je eigen tempo, want je kunt lid blijven zolang als jij wilt. Er komen geen extra lidmaatschapskosten bij als je na 3 maanden nog niet klaar bent. We gaan immers voor een nieuwe lifestyle, dus ik wil je een leven lang inspireren en motiveren.

Waarom lid worden van de besloten Facebookgroep?

In deze groep zitten alle vrouwen die het PUUR POWER VROUW-programma doen of hebben gedaan. Je kunt ook anoniem deelnemen met een fake account als je dat liever wilt. Maar besef dat deze groep een veilige plek is waar iedereen vrij is om vragen te stellen en ervaringen te delen, zonder dat dat zichtbaar is op je eigen Facebooktijdlijn (je vrienden zien er niets van). Ik beantwoord alle vragen persoonlijk en geef regelmatig live Q&A’s en peptalks (die zijn het meest populair!). En ik interview verschillende experts in een live uitzending. Ook vind je in de groep verschillende documenten waaronder een handige receptenplanner, bonus video’s en extra recepten. Met andere woorden: een inspirerende plek om elkaar te (blijven) motiveren en inspireren!

Kan ik overgewicht verliezen?

Jazeker! Maar alleen als je overgewicht hebt, zul je kilo’s gaan verminderen. Maar dit is geen dieetprogramma voor snel afvallen. Het is jouw persoonlijke gezonde leefstijl zonder honger. Je gaat dus geen calorieën tellen. Je gaat geen maaltijdvervangers of pillen gebruiken. Je gaat geen honger lijden.

Je gaat wel lekker eten. Maakt eenvoudige snelle recepten. Doet je boodschappen in je eigen supermarkt. En je mag alles eten (sommige producten met mate uiteraard). Ook aardappelen, vlees (tenzij je vegetariër wilt zijn natuurlijk), brood, een taartje en je drinkt ook je glaasje wijn. Het gaat om de balans.

Is dit programma voor iedereen hetzelfde?

Dit is alles behalve een ‘one size, fit’s all programma’. Ik ga je namelijk leren samen te werken met jouw lichaam. Te luisteren naar jouw lichaam. Want (vage) klachten zijn signalen. Je lichaam praat met je en je hebt die innerlijke stem waarschijnlijk te lang genegeerd. Contact maken met je innerlijke stem, je intrinsieke motivatie vergroten, zelfliefde en respect voor je lijf staat centraal. Alleen zo kun jij ontdekken wat jouw lijf nodig heeft en weet je precies wat je uit dit programma kunt gaan toepassen. Zo ontstaat voor iedereen een eigen nieuwe gezonde leefstijl. Elk lichaam en elke dag is ten slotte anders.

Waarom duurt dit programma langer dan 3 maanden?

Dit programma duurt geen 3 maanden, maar je bent lid voor altijd. PUUR POWER staat voor een nieuwe leefstijl voor de rest van je leven.
Maar ook voor een leven lang geïnspireerd worden en leren. Want tijdens je hele leven komen obstakels en uitdagingen voorbij en dan is het soms moeilijker om de goede keuzes voor jezelf te vinden.
 
Daarom heb ik ervoor gekozen om het PUUR POWER programma levenslang toegankelijk te houden voor iedereen die lid is geworden.
Je kunt dus altijd al je vragen aan mij blijven stellen in onze eigen besloten Facebookgroep. En daar kun je altijd alle motivatie en inspiratie sessies van mij volgen.
Ik blijf wekelijks tips, recepten, vraag en antwoord sessies, motivatiefilmpjes met jou delen.
 
Alle nieuwe E-boeken en lessen die in de Academie toegevoegd worden in de toekomst zijn ook voor jou toegankelijk.
En je kunt altijd terugpakken op een les die je nog niet voldoende had toegepast in je dagelijks leven. Je kunt je eigen snelheid bepalen.
Ik sta voor altijd voor je klaar om je te helpen en steunen. En de andere vrouwen ook! Samen gaan we een nieuwe leefstijl ontdekken.

Wat is the Hunger Project?

Ik wil vrouwen over de hele wereld helpen om beter voor zichzelf en hun kinderen te zorgen. Daarom doneer ik bij elke inschrijving €25 aan THE HUNGER PROJECT.

The Hunger Project

Wist je dat PUUR POWER vrouwen wereldwijd wil helpen krachtiger te worden. Zodat ze hun gemeenschap kunnen helpen. 

Daarom doneren we van elke nieuwe inschrijving €25 aan THE HUNGER PROJECT

 

"Sterke vrouwen zullen de wereld veranderen" - Aniek