Zorg goed voor jezelf. Je krijgt er zoveel waardevols voor terug.

Dat is onbetaalbaar.

Meer energie - meer zelfvertrouwen - je lacht - je voelt je lichter -

je voelt je gelukkiger en in balans

Ontdek hoe makkelijk en leuk gezond leven is.

"Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel! Ik ben er voor jou.

Stap voor stap en in je eigen tempo leer ik je nieuwe gewoonten aan. Geen moeilijke recepten, niet elke dag een uur mediteren, een duur sportschoolabonnement of crashdieet.

Het PUUR POWER VROUW-programma is praktisch, voor iedereen haalbaar en resultaatgericht.

Speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een druk leven.

Doe mee en krijg je energie en levenslust weer terug voor altijd!

Zorg goed voor jezelf. Empower jezelf.

proef

Sommige vrouwen leven 100 jaar

Anderen overleven 1 jaar 100x

Goede zelfzorg bepaalt welke van de twee jij bent.

Zet de eerste stap, schrijf je in en laat mij je dan meenemen, stap voor stap

Puur Power VROUW Programma

Inmiddels hebben al meer dan 1.100 vrouwen meegedaan en met zoveel succes. Dit is echt te danken aan de praktische eenvoudige stappen die we samen gaan zetten. Die elke vrouw met een druk leven kan volhouden.

De beste investering die je kan doen, is altijd in jezelf. En je gezin kan gewoon met je meedoen.

Wat zijn de voordelen van dit online programma

 • We doen het stap voor stap en je bepaalt je eigen tempo. Je mag zo lang lid blijven als je zelf wilt of nodig hebt.
 • Het is vooral gericht op de praktische uitvoering, minder op de theorie; We gaan voor eenvoud en fun.
 • Je krijgt dagelijks persoonlijke hulp van mij. Ik help je met alle liefde. Je mag me elke dag al je vragen stellen
 • Je mag alles eten; je mag geen honger lijden, dit is géén dieet
 • Blijvend resultaat;  Je ontdekt jouw eigen nieuwe leefstijl op alle gebieden: voeding, beweging, ontspanning, mindset
Puur Power - Iep Bergsma Fotografie - Girlboss - creatieve vrouwelijke ondernemers -25
Puur_Power_-_Iep_Bergsma_Fotografie_-_Girlboss_-_creatieve_vrouwelijke_ondernemers_-29[1]

Wat krijg je ervoor terug?

 

 • Je hebt je power weer terug. Je zit lekker in je vel; je geniet meer, lacht meer.
 • Je bent mentaal sterker en dat maakt je leven op alle vlakken leuker en makkelijker.
 • Je gezondheidsklachten worden minder en overgewicht neemt af.
 • Je leeft gezonder en in balans. Je hebt een leefstijl ontdekt die je eenvoudig volhoudt en je gezin kan gewoon met je meedoen.

Een transformatie op zowel fysiek als mentaal vlak!

Inhoud van het programma

 

Let op : Dit programma duurt geen 3 maanden, maar een leven lang. Dus neem je tijd en doe mee zo lang als je zelf wilt of nodig hebt. Je kunt zelf bepalen hoe lang je over elke les doet.

Week 1 : een goede basis

Bewustwording is de basis. Waar sta je nu? Wat gaat er mis? En wat heb je nodig voor positieve verandering? Daar gaan we in de eerste week mee aan de slag. Ook optimaliseren we je motivatie en doorzettingsvermogen. Ik deel mijn favoriete webshops en websites en je krijgt een lijst met producten die je met een gerust hart in de supermarkt kunt kopen. Daarnaast krijg je een hele belangrijke eerste opdracht die je de eerste week kunt gaan doorvoeren in je dagelijks ritme.

Week 2: Groene Smoothies

Hét wondermiddel tegen snaaibuien, rommelende darmen en extra kilo’s. En de perfecte kickstart voor een productieve dag. Groene smoothies. Je kent ze vast wel, maar maak je ze ook op de juiste manier? Veel mensen maken onbedoeld foutjes en dan werken ze juist averechts. Deze week leer je alle do’s en don’ts, krijg je praktische tips en heel veel lekkere recepten.

Week 3: Start van de dag

Tijdens de huiselijke ochtendspits schiet het ontbijt er makkelijk bij in. Of prop je gauw iets naar binnen. Het resultaat: weinig energie, opgeblazen buik en in de middag (lekkere) trek. Daarom pakken we deze week je ontbijt aan. Een goede start van de dag is namelijk superbelangrijk. Met deze tips en simpele gerechten (ook voor gezond beleg!) maak je in mum van tijd je ontbijt klaar en heb je energie voor tien.

Week 4: Lunch en Preppen

De lunch blijft voor veel vrouwen vaak lastig. Want geen tijd en weinig inspiratie. In deze les leer je hoe je in een handomdraai een gezonde en lekkere lunch klaarmaakt en mee kunt nemen naar je werk. Je ontvangt meerdere E-boeken met fijne recepten. Ook gaan we aan de slag met het preppen van maaltijden en stellen we jouw standaard boodschappenlijst samen. Voor wie het leuk vindt: ik deel ook mijn eigen boodschappenlijst.

Week 5: Darmen en Gluten

Je darmen zijn de basis van hoe je je fysiek en mentaal voelt. Super belangrijk dus om daar meer over te weten. Hoe zorg je voor een gezonde darmflora? Wat doe je aan een moeilijke stoelgang? Wat zijn gluten precies? In les 5 duiken we samen in de wereld van darmen en voeding. En als bonus deel ik mijn kennis over het kweken van kiemen.

Week 6: It's dinnertime

In deze les gaan we het avondeten gezonder maken. Yes, we gaan koken! De pakjes en zakjes maken plaats voor pure en verse ingrediënten. En nee, we gaan zeker geen uren in de keuken staan. We gaan voor snel, gezond en lekker voor jong en oud. Je krijgt uitleg over verhoudingen en koolhydraten en je gaat wederom met een heleboel fijne recepten aan de slag.

Week 7: Supermarktsafari

We gaan de supermarkt in! Ik deel alle tips en tricks om verleidelijke reclamestunts en zogenaamde aanbiedingen te doorgronden. Na deze les weet je precies welke trucjes supermarkten en voedselproducenten uithalen om je te doen geloven dat hun product de beste en gezondste keuze is, terwijl dat vaak helemaal niet het geval is. Je zult verstelt staan als je deze les hebt doorgelopen. Je leert etiketten lezen en krijgt uitleg over suikers. Ook onmisbaar, interessant én leuk!

Week 8: Bewegen en Sport

In deze les gaan we je beweging aanpakken. Niet zozeer de frequentie, maar vooral de manier waarop je beweegt. Ik leg uit hoe de meeste mensen verkeerd bewegen. Je hoeft echt niet naar de sportschool als je dat niet leuk vindt. Ik vertel je hoe je eenvoudig, maar heel effectief meer resultaat kunt behalen. Ook behandelen we maaltijden die je het best voor en na het sporten kunt eten.

Week 9: Eetpatroon optimaliseren

Hoe vaak kun je het beste eten op een dag? Hoe blijf je snaaibuien de baas? Hoe zorg je ervoor dat je vet gaat verbranden, maar geen honger lijdt? Hoe zorg je voor constante energie? Deze en heel veel meer vragen pakken we in week 9 aan. Dit is voor de meeste vrouwen de meest opzienbarende les.

Week 10: Afvallen en Stilstaan

Na deze les ga je nooit meer lijnen en jezelf uithongeren. Ik leg je uit hoe het komt dat mensen die aan een dieet beginnen vaak maar tijdelijk afvallen. Of zelfs helemaal niet afvallen. We gaan het hebben over valkuilen en veelgemaakte fouten. Zodat je precies weet waar jij je verbeterpunten kunt aanbrengen als je nog overgewicht wilt verliezen. Je krijgt nieuwe inzichten en extra power voor de laatste twee weken.

Week 11: Goede nachtrust

Sta je regelmatig moe op? Dan heeft dat niet alleen gevolgen voor je energielevel. Ook je gewicht, je humeur, je incasseringsvermogen en gezondheid lijden eronder. Een goede nachtrust is een absolute must. Het is je beste medicijn voor alle fysieke en mentale klachten, dus investeer altijd in je nachtrust. In deze les nemen we je nachtrust onder de loep en geef ik praktische slaaptips. Ik weet zeker dat je in deze les nieuwe dingen hoort, waar je direct mee aan de slag kunt.

Week 12: Stress de baas

Je kunt nog zo gezond eten en nog zoveel sporten, als je te veel stress hebt gaat je dat opbreken en behaal je nooit een optimaal resultaat. Je bent moe, voelt je rot en je lijf komt niet voldoende tot rust. Het is daarom belangrijk om stress serieus te nemen. In deze laatste les leer je hoe je makkelijk momentjes voor jezelf creëert, hoe je goed ademhaalt en wat meditatie doet met een overvol hoofd.

Een hele praktische les, die voor veel vrouwen echt heeft gezorgd voor een mentale shift.

"Een nieuwe leefstijl gaat niet vanzelf. Je hebt een goed stappenplan nodig.

En vrouwen die je steunen, helpen, motiveren en inspireren".

Puur_Power_-_Iep_Bergsma_Fotografie_-_Girlboss_-_creatieve_vrouwelijke_ondernemers_-21[1]

PERSOONLIJK CONTACT MET ELKAAR Ik geef wekelijks live uitleg en tips. En regelmatig interview ik een expert in de besloten Facebookgroep over interessante onderwerpen. Daarnaast krijg je de eerste 12 weken videolessen. Kijk of luister ernaar wanneer het jou uitkomt en waar je ook bent (onderweg in de auto of trein, thuis of op vakantie) vanaf je telefoon, tablet of laptop.

 

En stuur me al je vragen, zodat ik je dagelijks kan helpen als je twijfelt of vastloopt.

 

En je kunt zonder extra kosten zo lang lid blijven als jij fijn vindt, zodat je me altijd kunt vragen om hulp. Of je volgt de live uitzendingen voor nieuwe inspiratie.

Persoonlijk contact helpt en motiveert enorm!

Elke week staan er uitgebreide e-boeken vol informatie en leuke opdrachtjes voor je klaar in de academie.
Zie hieronder enkele voorbeelden.

ebook week 1- handboek

Het Handboek

nachtrust

E-boek een goede nachtrust

doel

E-boek Hoe je elk doel kunt halen

ademhaling

E-boek Ademhaling

ebook week 1- wat kun je eten

E-boek Wat kun je eten

stress

E-boek Eenvoudig stress minderen

ebook week 2 smoothies

E-boek Groene smoothies

afvallen

E-boek Succesvol afvallen

ebook week 3 desembrood

E-boek Brood & gezond beleg

etiketten

E-boek Onze huidige supermarkt

ebook week 3 ontbijt

E-boek Easy ontbijten

sport

E-boek Bewegen, sport en voeding

Deze vrouwen zijn fan en hebben mooie resultaten behaald met het programma

(Lees meer ervaringen van vrouwen HIER)

mars

Sabine Verhallen

Category & Customer Marketing Manager MARS NEDERLAND B.V.

In het voorjaar van 2016 ben ik gestart met een coachingstraject bij Aniek. De reden dat ik hiermee startte is dat ik al lang in een stressvolle tijd zat en niet goed voor mezelf zorgde. Ik dacht dit op te kunnen lossen met gezonder eten. In het coachingstraject kwamen echter veel meer zaken aan bod, zoals stress reductie, beweging, slaappatronen etc. Die combinatie was wat ik nodig had, en ervoor heeft gezorgd dat ik beter in mijn vel kwam te zitten, weer ben gaan sporten en veel meer energie heb gekregen. Voor mij was de sleutel voor succes de praktijkgerichtheid waarmee Aniek dit aanpakt. Het is gemakkelijk implementeerbaar in een gezin met kinderen en drukke banen. Ik was zo enthousiast dat ik hier veel over heb verteld op mijn werk. Zakelijk zijn we met mijn team ook dit traject aangegaan. Ook mijn collega’s hebben hier een hele goede ervaring mee opgedaan, en het was heel gaaf dit samen te doen! Ik ben nu bijna 3 jaar verder, en ik ben nog even enthousiast als toen. Ik zorg ondertussen veel beter voor mezelf en voel me stukken beter!

Marja Bazuin (1)

Marja Bazuin

marjabazuin.nl

In augustus 2018 ben ik gestart met de Puur Power Academie van Aniek. Ik liep al een tijd met verschillende klachten als erge vermoeidheid, een heel erg opgeblazen gevoel en duizeligheid. En wat ben ik blij dat ik Aniek heb leren kennen en haar programma heb gedaan. Ze heeft zo onwijs veel kennis en wijsheid, zeker ook door al haar eigen ervaringen. En daarbij is ze een ontzettend goede coach die je echt een spiegel voor kan houden. Dat kan confronterend zijn, alleen wil je dingen echt anders doen, je gezondheid onder de loep nemen en een boost geven en daarin groeien als mens, dan is die spiegel echt nodig en heel waardevol! Ze zet je aan het denken, aan het voelen, aan luisteren en ze zet je in beweging. Alles stap voor stap! Het hoeft niet meteen perfect 😉 Aniek is goud waard!

Jouw investering voor toegang tot Puur Power Vrouw

"Elke investering die je in jezelf doet, kost minder dan het je oplevert" 

Persoonlijke coaching

€447,-

 • Elke week motiverende videolessen, E-boeken met informatie en opdrachtjes, recepten en peptalks
 • Lifetime lidmaatschap van de Online Community
 • Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel! Ik ben er voor jou. En daarom kun je me elke dag rechtstreeks al je vragen stellen in de besloten Facebookgroep en ik zal ze altijd beantwoorden. Ik wil je graag verder helpen, zodat je nooit meer vast hoeft te lopen en altijd vooruit kunt.
 • Speciaal voor de leden van het PUUR POWER VROUW programma geef ik maandelijks regelmatig live coachsessies in de besloten Facebookgroep. Je kunt mij dan persoonlijk je vragen stellen. Of je laat je inspireren door de vragen van anderen die ik beantwoord (ook dat wordt altijd als ontzettend waardevol gezien).
 • Luister en kijk live mee als ik experts interview over allerlei interessante onderwerpen, zoals emotie eten, vermoeidheid, darmklachten, nachtrust, menstruatieklachten, burn-out, afvallen, hormonen, etc. Je krijgt ook de mogelijkheid om deze gastsprekers live al je vragen te stellen. Wat een kans!
 • De Facebookgroep voelt snel heel vertrouwd, inspirerend, steunend en is ontzettend informatief. Ik krijg nog steeds regelmatig complimenten over de ‘good positive vibes’ die deze groep heeft. Veel vrouwen zijn positief verrast over de persoonlijke steun en hulp die je krijgt. Niet alleen van mij, maar ook van de andere groepsleden. Ik ben oprecht trots op mijn community van ‘Power Vrouwen’!
 • Regelmatig voeg ik nieuwe lesstof toe aan de Academie. Ook deze nieuwe informatie is altijd voor jou beschikbaar. Als je lid bent geworden, krijg je toegang tot alles!
 • Je lidmaatschap is voor altijd. Jij beslist wanneer je eruit stapt. Maar ik zal je nu alvast verklappen, de meeste vrouwen blijven jaren lid. Want het is zo fijn om steeds weer geïnspireerd te worden. Of nieuwe informatie te krijgen die je meteen eenvoudig kunt doorvoeren in jouw dagelijks leven. En natuurlijk delen we recepten en super praktische tips met elkaar.

Exclusieve coaching

€997,- mogelijk wachttijd

 • 1 OP 1 COACHING
 • Je krijgt natuurlijk ook alles wat bij PERSOONLIJKE COACHING staat. Maar je krijgt nog meer.
 • +
 • Je krijgt mij erbij als jouw persoonlijke coach. We gaan 1 op 1 samen aan de slag
 • Je krijgt een uitgebreide persoonlijke check dmv vragenlijst
 • Persoonlijke check van jouw leefstijl dagboek
 • Ik ga samen met jou kijken waar je eenvoudig resultaat kunt behalen. Ik zie jouw blinde vlekken. Ik geef je heel praktisch uitleg.
 • Ik ga samen met jou op zoek naar de eenvoud en een leefstijl die voor jou voelt als passend en voor de rest van je leven.
 • Je krijgt 4 private telefonische coachingsgesprekken
 • Je mag mij de eerste 3 maanden dagelijks al je vragen WhatsAppen op mijn persoonlijke telefoonnummer, zodat je mij altijd bij de hand hebt
 • Je krijgt het geweldige kookboek 'Nathalie’s Keuken' zodat je direct aan de slag kan met hele eenvoudige gezonde recepten voor alle smaken
 • Ten slotte krijg je als bonus het PUUR POWER-kidsprogramma t.w.v. €97

Deze vragen krijg ik vaak, misschien heb jij ze ook? Staat je vraag er niet bij? Stuur een mail naar aniek@puur-power.nl

Kan ik het volhouden?

Het is wetenschappelijk bewezen dat 97% van de mensen nieuwe gewoontes niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Het is dus vrijwel voor iedereen onmogelijk om een nieuwe leefstijl vanaf dag 1 volledig door te voeren voor de rest van je leven. Het is super frustrerend als het niet lukt en is ook ontzettend tijdrovend. Waarschijnlijk herken je dat wel van eerdere pogingen. Daarom gaan we stap voor stap, les voor les je leefstijl optimaliseren. In het begin kan het even wennen zijn als je ongeduldig bent en een perfectionist, maar geloof me, dit is de enige manier die werkt als je blijvend (!) optimaal resultaat wilt. En als je een nieuwe moeiteloze leefstijl wil creëren voor jezelf. Gun jezelf de tijd. Je hebt er nog tientallen jaren plezier van als je het rustig opbouwt. 

Wat zijn de voordelen van online coaching?

Grootste voordeel, voor deze 'cursus' verspil je geen reistijd, hoef je niet op gezette tijden naar een afspraak toe te gaan en je hoeft geen oppas te regelen. Maar we kunnen wel elke dag contact hebben. Met elkaar en met de andere deelnemers die in ‘hetzelfde schuitje’ zitten.

De lessen volg je gewoon thuis lekker vanaf je plofbank of keukentafel in de online leeromgeving. Beluister de videolessen waar en wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling, op je werk, in de auto of op vakantie. Je kunt overal en altijd inloggen vanaf je telefoon, laptop of tablet.

Je bepaalt je eigen tempo, want je kunt lid blijven zolang als jij wilt. Er komen geen extra lidmaatschapskosten bij als je na 3 maanden nog niet klaar bent. We gaan immers voor een nieuwe lifestyle, dus ik wil je een leven lang inspireren en motiveren.

Waarom lid worden van de besloten Facebookgroep?

In deze groep zitten alle vrouwen die het PUUR POWER VROUW-programma doen of hebben gedaan. Je kunt ook anoniem deelnemen met een fake account als je dat liever wilt. Maar besef dat deze groep een veilige plek is waar iedereen vrij is om vragen te stellen en ervaringen te delen, zonder dat dat zichtbaar is op je eigen Facebooktijdlijn (je vrienden zien er niets van). Ik beantwoord alle vragen persoonlijk en geef regelmatig live Q&A’s en peptalks (die zijn het meest populair!). En ik interview verschillende experts in een live uitzending. Ook vind je in de groep verschillende documenten waaronder een handige receptenplanner, bonus video’s en extra recepten. Met andere woorden: een inspirerende plek om elkaar te (blijven) motiveren en inspireren!

Wat houdt WhatsAppen met Aniek in?

Kies je voor het Online VIP-programma, dan mag je mij al je vragen stellen via WhatsApp op mijn persoonlijke telefoonnummer. Als je twijfelt over een recept, boodschappen doen een uitdaging blijft of gewoon wanneer je even in een dip zit. Van maandag tot en met vrijdag sta ik tussen 09.00 en 17.00 uur altijd voor je klaar.

Kan ik overgewicht verliezen?

Jazeker! Maar alleen als je overgewicht hebt, zul je kilo’s gaan verminderen. Maar dit is geen dieetprogramma voor snel afvallen. Het is jouw persoonlijke gezonde leefstijl zonder honger. Je gaat dus geen calorieën tellen. Je gaat geen maaltijdvervangers of pillen gebruiken. Je gaat geen honger lijden.

Je gaat wel lekker eten. Maakt eenvoudige snelle recepten. Doet je boodschappen in je eigen supermarkt. En je mag alles eten (sommige producten met mate uiteraard). Ook aardappelen, vlees (tenzij je vegetariër wilt zijn natuurlijk), brood, een taartje en je drinkt ook je glaasje wijn. Het gaat om de balans.

Is dit programma voor iedereen hetzelfde?

Dit is alles behalve een ‘one size, fit’s all programma’. Ik ga je namelijk leren samen te werken met jouw lichaam. Te luisteren naar jouw lichaam. Want (vage) klachten zijn signalen. Je lichaam praat met je en je hebt die innerlijke stem waarschijnlijk te lang genegeerd. Contact maken met je innerlijke stem, je intrinsieke motivatie vergroten, zelfliefde en respect voor je lijf staat centraal. Alleen zo kun jij ontdekken wat jouw lijf nodig heeft en weet je precies wat je uit dit programma kunt gaan toepassen. Zo ontstaat voor iedereen een eigen nieuwe gezonde leefstijl. Elk lichaam en elke dag is ten slotte anders.

Waarom duurt dit programma langer dan 3 maanden?

Dit programma duurt geen 3 maanden, maar je bent lid voor altijd. PUUR POWER staat voor een nieuwe leefstijl voor de rest van je leven.
Maar ook voor een leven lang geïnspireerd worden en leren. Want tijdens je hele leven komen obstakels en uitdagingen voorbij en dan is het soms moeilijker om de goede keuzes voor jezelf te vinden.
 
Daarom heb ik ervoor gekozen om het PUUR POWER programma levenslang toegankelijk te houden voor iedereen die lid is geworden.
Je kunt dus altijd al je vragen aan mij blijven stellen in onze eigen besloten Facebookgroep. En daar kun je altijd alle motivatie en inspiratie sessies van mij volgen.
Ik blijf wekelijks tips, recepten, vraag en antwoord sessies, motivatiefilmpjes met jou delen.
 
Alle nieuwe E-boeken en lessen die in de Academie toegevoegd worden in de toekomst zijn ook voor jou toegankelijk.
En je kunt altijd terugpakken op een les die je nog niet voldoende had toegepast in je dagelijks leven. Je kunt je eigen snelheid bepalen.
Ik sta voor altijd voor je klaar om je te helpen en steunen. En de andere vrouwen ook! Samen gaan we een nieuwe leefstijl ontdekken.

Wat is the Hunger Project?

Ik wil vrouwen over de hele wereld helpen om beter voor zichzelf en hun kinderen te zorgen. Daarom doneer ik bij elke inschrijving €25 aan THE HUNGER PROJECT.

lifetime

Ik doneer aan The Hunger Project

Wist je dat PUUR POWER vrouwen wereldwijd wil helpen krachtiger te worden. Zodat ze hun gemeenschap kunnen helpen. 

Daarom doneren we van elke nieuwe inschrijving €25 aan THE HUNGER PROJECT

 

"Sterke vrouwen zullen de wereld veranderen" - Aniek