Meteen naar de inhoud
Watermeloensap blog

Watermeloensap

Watermeloensap, als ik iets lekker vind is het dat! Het is super gezond, dorstlessend en ook nog eens een fantastische hongerstiller.

Watermeloen is goed voor de lijn: het werkt vochtafdrijvend, er zitten weinig calorieën in (slechts 37 per 100 gram) én je krijgt er een vol gevoel van. Zeg maar dag tegen snackgedrag!

Perfect voor de lijn dus! (1)

Watermeloensap maken

Nu weet je waarom ik graag watermeloensap maak.

Hoe ik dat doe?

Gewoon even een watermeloen in stukken snijden en blenden in je blender met een klein beetje water (zodat je blender de stukken meloen goed pakt). 

Ook lekker met aardbeien🍓erbij en een paar muntblaadjes 🌱.

Watermeloensap is super gezond

Ik zal je nog meer vertellen waarom ik zo gek op watermeloen ben en waarom het zo gezond is. 

Watermeloen is rijk aan vocht en bevat belangrijke vitamines en mineralen. Denk aan vitamine A, B en C, zink, ijzer en calcium. Het is goed voor je bloeddruk en bevordert mijn stoelgang. Daarnaast helpt het met afvallen en stimuleert het spierherstel na het sporten. Het is natuurlijk ook nog eens super lekker!

Wist je datjes

🍉 Watermeloen bevat een stof die de bloedvaten laat ontspannen en de bloedsomloop bevordert. Dit kan bijdragen aan minder spierpijn na het sporten. Dat is fijn als je net begint met sporten of als je intensief aan het trainen bent.

🍉 Verder bevat watermeloen veel antioxidanten, net als ananas, avocado, banaan en appel. Antioxidanten helpen om schadelijke vrije radicalen tegen te gaan. Het zijn stofjes die je lichaam nodig heeft om bacteriën en virussen te bestrijden. Een teveel aan vrije radicalen kan je namelijk ziek maken. Antioxidanten gaan dit tegen.

You are one in a melon!

Vond je dit artikel interessant? Deel het met andere power vrouwen!
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Pinterest
Email
VOLG EEN GRATIS E-LEARNING

Ben je benieuwd hoe voeding invloed heeft op je lichaam, je energie, snaaigedrag en hoe je je emotioneel voelt? Volg een gratis mini cursus in de online Academie van Puur Power®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *