Aniek als spreker

Op het podium

Mijn grootste drijfveer is mijn passie om mensen te inspireren om net als ik beter voor zichzelf te gaan zorgen. Het podium is daarom mijn tweede thuis. Daar kan ik laten zien dat een gezond leven een gelukkiger leven is.

Tijdens mijn presentaties vertel ik op een aanstekelijke manier welke stappen ik heb gezet om mijn slechte gewoonten te doorbreken. Maar niet alleen voeding komt aan bod. Ik belicht  meerdere kanten van een gezond leven. Denk bijvoorbeeld aan stressreductie, nachtrust, beweging en ademhaling. Onderbouwd met theorie en voorbeelden uit de praktijk. Niet in moeilijk vakjargon, maar in 'gewone' taal. Mijn humor en aanstekelijke enthousiasme krijg je er gratis bij.

Ik deel veel inzichten en geef praktische tips uit mijn PUUR POWER-programma waar iedereen diezelfde dag nog mee aan de slag kan gaan. Tips over effectief bewegen, bulk drinken en ademhalen bijvoorbeeld. 

Mijn presentaties worden als zeer inspirerend ervaren.  Met de praktische uitleg kan iedereen thuis direct aan de slag.

De rode draad

Bewustwording is de basis van verandering. Dat is altijd de rode draad van een presentatie. Wat is er uit balans? Hoe komt dat? Hoe merk je dat? En wat heb je nodig voor positieve verandering? Ook kunnen we kijken naar wat je tegenhoudt en kan ik uitleg geven over motivatie en doorzettingsvermogen. Ik geef inzicht hoe dat werkt en geef slimme en praktische tools. Zodat je doelgericht in beweging komt, maar vooral ook blijft. Niet voor een tijdje, maar voor altijd.

(Vraag me gerust om meer informatie: aniek@puur-power.nl)

Je kunt mij boeken voor

presentaties, netwerkbijeenkomsten,
bedrijfstrainingen, relatiedagen,
symposia en festivals

Smiling mature woman sitting in audience and listening to the speaker. Female business professionals attending a seminar.

Festival podia waar je mij kunt zien in 2019: 

5 en 6 januari 2019 

HEALTHY LIFESTYLE DAY 18 mei 2019

Koop HIER je ticket

21 tm 23 juni 2019

29 mei 2019

Cropped shot of a businesswoman delivering a speech during a conference

 

Voor bedrijven

Ontbreekt het in je team aan energie? Zijn je collega’s vaak ziek? Is de productiviteit soms ver te zoeken? Boek mij voor een toffe inspirerende en interactieve presentatie bij jou op het werk en ik ga iedereen inspireren om zelf weer hun eigen verantwoordelijkheid te pakken. Met kleine eenvoudige veranderingen tijdens de werkweek of daarbuiten, kan iedereen zijn/haar energiebalans gemakkelijk opkrikken. En dat werkt door op alle vlakken; je hebt meer werkplezier, betere werk/ privé balans, minder overbelasting, minder ziekteverzuim, een gelukkiger gevoel en je bent zowel mentaal als fysiek sterker.

(Vraag me gerust op de koffie of mail me voor meer informatie: aniek@puur-power.nl)

 

In opdracht van deze bedrijven gaf ik – met veel plezier! – al eens een presentatie:

rabobank
enexis
panasonic-logo
mars nederland

Aniek als schrijfster

Ik schrijf een nieuw boek en ik schrijf voor verschillende magazines artikelen of columns:

Voor Sante schreef ik bijvoorbeeld dit leuke artikel

Wil je beter voor jezelf zorgen en gezonder leven? Aniek van Puur Power geeft samen met haar dochter 5 eenvoudige tips!

Je weet dat je best iets beter voor jezelf zou mogen zorgen. Maar vaak heb je het te druk en dan kies je niet altijd de beste keuzes voor jezelf. Herkenbaar? Dat mag beter. Je weet ook wel hoe, maar je toch doe je het niet, of niet vaak genoeg. Je merkt dat je steeds sneller prikkelbaar en moe bent. En je voelt dat de balans al een tijdje zoek is. Misschien heb je ook fysieke klachten. Als coach zie ik dat het probleem vooral zit in het denken. Dat je te moeilijk denkt over gezonder leven.

Lees HIER verder 

In de media

Wil je mij interviewen over PUUR POWER? Of mij een blog, artikel of column laten schrijven voor jouw (online) magazine? Hartstikke leuk! Neem contact met mij op via de mail aniek@puur-power.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijven aan mijn nieuwe boek

Momenteel ben ik mijn nieuwe boek aan het schrijven over energiemanagement.

Ik zeg altijd "Neem je energiebalans serieus!". Ik ben er namelijk van overtuigd dat jouw hoeveelheid dagelijkse energie de basis is van: 1. je geluk, 2. je gezondheid en 3. je gedachten.

Nog even geduld...

In de Paraview heb ik een vaste rubriek. 

paraview_nr.2_cover2017
paraview_nr1_copie.indd
paraview nr 3 2017