Aniek als Spreker

Mijn grootste drijfveer is mijn passie om andere vrouwen te inspireren om net als ik beter voor zichzelf te gaan zorgen. Het podium is daarom mijn tweede thuis. Daar kan ik laten zien dat een gezond leven een gelukkiger leven is.

Tijdens mijn presentaties vertel ik op een ontwapende manier welke stappen ik heb gezet om mijn slechte (eet)gewoonten te doorbreken. En daag ik mijn publiek uit om hetzelfde te doen. Onderbouwd met theorie en voorbeelden uit de praktijk. Niet in moeilijk vakjargon, maar in klare taal. Mijn aanstekelijke enthousiasme krijg je er gratis bij.

Ik deel inzichten en geef praktische tips uit mijn PUUR POWER-programma waar je diezelfde dag nog mee aan de slag kunt. Tips over effectief bewegen, bulk drinken en ademhalen bijvoorbeeld. 

Door mijn presentaties wordt weten doen. En vind je het nog leuk ook!

Hoe zijn je presentaties opgebouwd?

Bewustwording is de basis. Daar begint elke presentatie mee. Waar sta je nu? Wat gaat er mis? En wat heb je nodig voor positieve verandering? Daarna kijken we wat je tegenhoudt en komen motivatie en doorzettingsvermogen aan bod. Ook reik ik slimme en praktische tools aan en zorg ik voor persoonlijke begeleiding. Binnen no time is jullie energielevel sky high en de balans tussen werk en privé weer terug. Klaar om als team te knallen!”

spreker

Je kunt mij boeken voor

lezingen,
workshops,
netwerkbijeenkomsten,
bedrijfstrainingen, relatiedagen,
bedrijfscoaching,
symposia en festivals

Puur Power - Iep Bergsma Fotografie - Girlboss - creatieve vrouwelijke ondernemers -23

 

Voor bedrijven

Ontbreekt het in je team aan werkplezier? Zijn je collega’s vaak ziek? Is de productiviteit soms ver te zoeken en zijn jullie toe aan verandering? Boek mij voor een bedrijfstraining, -workshop of -lezing en ik haal de teamspirit weer in jullie naar boven. Wat daar aan ten grondslag ligt? Juist: gezonde voeding, voldoende beweging en balans pakken in je ontspanning.

Samen werken we stap voor stap naar een gezondere leefstijl. Zowel op het werk als thuis. Ik reik praktische middelen aan en zorg voor persoonlijke begeleiding. Binnen no time is jullie energielevel sky high en de balans tussen werk en privé weer terug. Klaar om samen te knallen!

Kwartaaltraject

Speciaal voor bedrijven die nog een stapje verder willen gaan in het stimuleren van een gezonde leefstijl, heb ik een online kwartaal coachprogramma ontwikkeld. Dit kan uitgebreid worden met live  trainingen, (kook)workshops en een-op-een-sessies die zorgen voor een gezond werkklimaat en meer werkgeluk. De perfecte win-win. Voor jou én je werknemers.

In opdracht van deze bedrijven en organisaties gaf ik – met veel plezier! – al eens een lezing, workshop of training.

rabobank
enexis
mars nederland

Aniek in de media

Wil je Aniek interviewen over PUUR POWER? Haar een blog, artikel of column laten schrijven voor jouw (online) magazine? Hartstikke leuk! Neem contact op met aniek@puur-power.nl om de mogelijkheden te bespreken.

aniekscherp4