Voor elke nieuwe aanmelding bij PUUR POWER VROUW, doneer ik €25 aan The Hunger Project.

 

Bekijk hier een korte video van the Hunger Project

 

Er zijn momenteel 821 miljoen mensen op de wereld die dag in dag uit te weinig te eten hebben. Of eten dat niet voedzaam genoeg is. Dat is 1 op 9 – oftewel 11% van alle mensen.

Hiervan zijn ongeveer 20 miljoen ernstig ondervoede kinderen. En elk jaar sterven er zo’n 2,5 miljoen kinderen van de honger. Dat is 1 kind per 12 seconde! En dat is ook nog eens een verschrikkelijke manier om te sterven. Toen ik dit las, greep me dat zo aan. En daarom wilde ik iets doen.

Lees hier mijn verhaal op de website van THE HUNGER PROJECT.

The Hunger Project zet zich in voor een duurzaam einde van chronische honger.

Ze investeren in Afrika, Azië en Latijns-Amerika in mensen, zodat ze straks op eigen kracht verder kunnen. The Hunger Project laat mensen dromen en stimuleert ondernemerschap en leiderschap. Zodat zij zelf het heft in handen kunnen nemen.

The Hunger Project is actief in twaalf landen: Benin, Bangladesh, Burkina Faso, Ethiopië, Ghana, India, Malawi, Mexico, Mozambique, Oeganda, Peru en Senegal.

 

En vrouwen zetten zij hierin centraal.

Ook dat sprak mij weer ontzettend aan omdat het past bij mijn persoonlijke missie. Zij zien dat vrouwen cruciaal zijn in de maatschappij en de voedselproductie. Maar ze hebben nauwelijks toegang tot onderwijs, geld of invloedrijke posities. Veel potentieel blijft zo onbenut. Een bloeiende gemeenschap drijft niet op mannen alleen. Ik geloof zelfs dat vrouwen de wereld kunnen veranderen. En deze visie is ook het fundament van THE HUNGER PROJECT.

Bekijk ook DEZE korte film.

India-4-Anna-Zhu-300x300

Meer vrouwen helpen

Met deze organisatie heb ik afgesproken dat ik voor elke nieuwe aanmelding bij PUUR POWER VROUW €25 doneer aan THE HUNGER PROJECT.

Op deze manier kan ik met mijn bedrijf een grotere impact maken op de wereld. Het voelt zo goed om dit te doen. Zo help ik niet alleen vrouwen in Nederland om beter voor zichzelf (en hun gezin) te zorgen, maar ook vrouwen in 12 andere landen. De cirkel is rond <3

The Hunger Project

Header-Baby-deelnemers-pagina-The-Baby-Project