Deze vrouwen vertellen je graag wat het

PUUR POWER VROUW

programma voor hun (gezin) betekend heeft

Deze vrouwen hebben in zichzelf geïnvesteerd en vertellen je graag wat het ze heeft opgeleverd.

marjolein

Marjolein

Op mijn twaalfde kwam ik voor het eerst bij een diëtiste. Die heeft me voornamelijk geleerd om met mijn verstand te eten. Calorieën tellen en porties wegen. Ja, ik viel wel af, maar ik had altijd trek. De hele dag door. Niet gewend om zo ‘weinig’ te eten.

Nu ben ik 35 jaar. Vanaf mijn twaalfde tot mijn 34ste heb ik met mijn gewicht alleen maar gejojood met de nodige honger. Super slecht voor je hele lichaam. Dat legt Aniek je allemaal uit. 

Ik zag Aniek voor het eerst op Facebook. Haar verhaal had me meteen te pakken. Zonder vermoeidheid je kinderen naar bed brengen, geen after dinner dips meer, zonder schaamte met je kinderen zwemmen en skip the diet, just eat healthy. Voornamelijk deze zinnen hebben me getriggerd om aan haar programma te beginnen.

In april 2018 ben ik begonnen met het programma van Aniek en negen maanden later postte ik dit bericht op haar besloten facebookgroep.

“Vandaag staat de weegschaal precies 10 kilo lichter dan in april! Joehoe! Het kost me totaal geen moeite. Een succes die ik graag even met jullie wil delen! Kleine stapjes maken één hele grote. Dankbaar voor je programma Aniek! En alle aanmoedigingen tussendoor….”

Marja Bazuin (1)

Marja

In augustus 2018 ben ik gestart met de Puur Power Academie van Aniek. Ik liep al een tijd met verschillende klachten als erge vermoeidheid, een heel erg opgeblazen gevoel en duizeligheid. En wat ben ik blij dat ik Aniek heb leren kennen en haar programma heb gedaan. Ze heeft zo onwijs veel kennis en wijsheid, zeker ook door al haar eigen ervaringen. En daarbij is ze een ontzettend goede coach die je echt een spiegel voor kan houden. Dat kan confronterend zijn, alleen wil je dingen echt anders doen, je gezondheid onder de loop nemen en een boost geven en daarin groeien als mens, dan is die spiegel echt nodig en heel waardevol! Ze zet je aan het denken, aan het voelen, aan luisteren en ze zet je in beweging. Alles stap voor stap! Het hoeft niet meteen perfect 😉 Aniek is goud waard!

IMG_3485

Edith

Als coach werk ik altijd vanuit de invalshoeken lichaam, geest, gevoel en bezieling. Een jaar geleden wilde ik ‘gezond eten en leven’ weer een boost geven. Door alle combinaties die ik zelf doe en heb in mijn leven, wilde ik daar graag in begeleid worden. Aniek was ik een aantal keren met sporten tegengekomen. Ze kwam altijd op me over als een hele pure, mooie en en energieke vrouw. Omdat ik wist dat haar programma meer omvat dan eten alleen, was de keuze voor haar snel gemaakt. Een extra reden voor haar te kiezen is dat ik het geweldig vind dat ze vrouwen oprecht wil helpen vanuit haar hart en eigen ervaring. Haar programma zit super goed in elkaar. Het is geen quick fix maar het bouwen aan een nieuwe manier van leven. Haar coaching en online groepen zijn activerend en motiverend. Door haar enthousiasme en zetjes in de rug, heb ik mijn resultaten gehaald. Ik ben lichter en (nóg) energieker. Ik voel me hip en modern. Daar ben ik heel erg blij mee. Dank je wel Aniek voor je top programma en voor wie je bent! Je programma blijf ik gebruiken. Ook online volg ik je activiteiten. Ik gun jou dat je nog heel veel vrouwen mag coachen. En ik gun vooral ook heel veel vrouwen met jou in zee te gaan en je programma te volgen.

Yolanda Haakmeester

Yolanda

Een jaar geleden ben ik begonnen met puur power.. ik heb de lessen gevolgd, en wat vind ik het fijne lessen in die academie. Nog steeds luister ik de video’s en bekijk ze regelmatig, net of je dan weer andere dingen hoort.

Ik zei al, tis een jaar geleden.. en nu kan ik redelijk zeggen dat het aardig onder de knie krijg, nog steeds moet ik de aandacht erbij houden maar het gaat steeds beter, weet in de supermarkt ook steeds beter wat wel en wat niet.

Maar wat ik zeggen wil, bij mij duurt het dus een jaar en leer nog steeds, wat je zei klopt echt hoor, hele piepstapjes gaat beter, dan duurt het maar wat langer!

Aniek, ik ben je dankbaar voor je leerzame lessen.. en dat ik je tegenkwam op fb. Het heeft me al zoveel gebracht! Energie, betere huid.

Weet nu zoveel meer over voeding

Je uitspraak “ behandel je lichaam als een baby” helpt mij vaak .. idd tis helemaal afhankelijk van mij

Kortom, ben dik fan van je, liefs

Yolanda Haakmeester

1103955

Anoniem

9 jaar geleden was ik in balans....helemaal. Ik ben toen een eigen bedrijf gestart en mezelf gaan vergeten.... De zaak kwam altijd eerst... Personeel kreeg wel vakantie...Ik?....Komt wel een keer, maar die keer kwam niet.

En ik deed t allemaal zelf.... Ik ging 90 uur per week werken en ik hou van mijn werk tis mijn passie, maar ik raakte overwerkt.

Een jaar of zo geleden ben ik jou tegen gekomen en me aangemeld. Op dat moment ik dacht doe t wel ff. Snel lezen etc.

Ik legde t even weg, maar vooral door de Facebook uitzendingen en mails bleef je me prikkelen.

Nu in al die tijd leer ik steeds dat ik belangrijk ben. Dat als ik niet goed voor mijzelf zorg, de rest ook niet fijn gaat.

Wat er gebeurd, is ongelooflijk. Ik ben er nog niet, maar met kleine stappen en als ik zie wat dat me oplevert....vooral de mindset.

Ik sliep bijvoorbeeld slecht. Nu slaap ik beter en vooral meer. Zonder schuld gevoel. Ik laat los en morgen nieuwe kans als het even niet is gelukt.... Ik heb meer energie. Ik hou meer van mezelf en alles om me heen. Ik maak betere keuzes voor mezelf. Die kilo s gaan er wel af'en dat sporten begint te komen.... Het eten gaat ook steeds beter.

Kortom ik ben echt trots al op mezelf en jou dankbaar voor dit alles. Ik blijf lid for life. Want heb ik even hulp nodig, dan stel ik mijn vraag of luister ik een filmpje van je....motiveert top!

Sietske Tuip

Sietske

Geen behoefte om te lijnen maar wel behoefte om fitter en strakker in mijn vel te zitten. Zo begon ik aan mijn Puur Power avontuur. Mijn start was een vrijblijvende bel afspraak met Aniek. Een verhelderend en to the point gesprek zonder verplichtingen. In dit gesprek kwam ik erachter dat ik al veel goed deed maar er waren nog heel wat stappen maken.

“Wat is je doel?” Vroeg Aniek. “10 kilo afvallen” riep ik meteen.  Maar Aniek vroeg door: ”waarom wil je dat en wat is je doel?”

“Die bandjes die soms boven mijn broek uitkomen moeten weg en ik wil energiek zijn”. 

Ik begon vol enthousiasme aan Puur Power en mijn doel heb ik voor ogen gehouden.

De lessen waren leuk en inspirerend en vooral de theorie achter de lessen maakte het voor mij verhelderend.  De gesprekken met Aniek waren open, eerlijk en gezellig. Jammer genoeg vloog mijn persoonlijk traject zo voorbij.

Puur Power is een levenswijze waar je altijd op terug kunt vallen. Afgelopen jaar heb ik het maar een of twee keer los moeten laten en dan merkte ik meteen het verschil. Gelukkig zat ik daarna al gauw weer in mijn Puur Power ritme. Het is een balans vinden en goed naar je lijf luisteren. Het is fijn om de Facebookgroep te blijven volgen en in de academie de lessen weer terug te kunnen lezen. Ik blijf voor altijd lid. Puur Power is een gewoonte geworden, een hele fijne Puur Power gewoonte!

Celesta Londema

Celesta

(Aniek vroeg 14 dagen nadat ze gestart was wat ze van het programma vond). Dit was haar antwoord: “In 1 woord geweldig!!!! Boeiend, fascinerend ook wat voeding allemaal met je lichaam doet. Wat de verkeerde varianten doen en vooral wat al die goede voeding voor je lichaam kan betekenen. Ik vind de balans tussen de informatie die jij geeft die wat dieper gaat en het gewoon dóen heel prettig. En wat ik vooral aan mezelf merk: door steeds wat kleins aan te passen krijg ik echt een heel prettig gevoel over mezelf. Ik ben mezelf eindelijk goed aan het verzorgen! Ik kan niet wachten op alle goede resultaten die me dit gaat opleveren. Dus lieve Aniek, JA! Ik ben súperblij met het programma en ontzettend gemotiveerd!!!!!! Ik schrijf dit echt uit mijn hart. Ik ben zo blij dat jij en het programma op het juiste moment op mijn pad zijn gekomen en ik de knoop heb doorgehakt. Ook al ben ik pas bij les 3, ik merk nu al zo’n enorm verschil in mijn mindset, dat ik alleen maar heel nieuwsgierig ben naar waar ik over 4 weken sta. Of over 2 maanden of 3. En het heeft me echt enorm verbaasd dat je zoveel fijner over jezelf denkt als je op deze manier naar jezelf kijkt en waar je mee bezig bent. Dat dat zoveel goede energie geeft en zo’n goed gevoel over jezelf. Werkt bij mij bijna verslavend, haha, ik wil door! Dat moet niet mijn valkuil zijn, niet te snel. Maar ook dat geef je elke keer duidelijk aan in de filmpjes etc.

Noortje de Bondt

Noortje

Alweer jaren geleden ben ik door Aniek persoonlijk gecoacht. Het was tijd, hoogste tijd, want ik leefde niet meer…ik overleefde. Ik werd geïnspireerd door haar verhaal, ze omschreef precies mijn leven. Haar inspiratie op de website was nog niks vergeleken bij haar coaching en steun. Wat voelde ik me thuis bij haar! Ze opende deuren voor me, liet me inzien wat goede voeding met je doet en waar het je kan brengen. Ze doet dit met heel haar hart en passie en dit voel je en merk je. Ze is nog steeds een inspiratie, grote steun en een leermeester in mijn leven. Mijn mooiste leven, kan ik inmiddels weer zeggen! Dankjewel Aniek!

natasja

Natasja

In de zomer van 2018 vond ik het tijd worden om echt voor mezelf te gaan zorgen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom bedacht ik me dat ik daar wel wat hulp bij kon gebruiken. Via social media heb ik het puur power programma gevonden en ben ik afgelopen september gestart. En wat ben ik enorm blij dat ik deze stap gezet heb. Vooral het stapje voor stapje principe spreekt me erg aan. Je volgt het programma in je eigen tempo een heel leven lang, het helpt je bij het maken van de beste en gezondste keuze voor jezelf. Zo heeft het mij al gebracht dat ik beter in mijn vel zit, bijna geen hoofdpijn meer heb en geen last meer heb van mijn darmen zoals opgeblazen gevoel.  Mijn omgeving noemt het wel eens “hoe gaat het met je dieet”. Maar als je het programma volg weet je dat het veel verder gaat dan alleen aandacht voor je voeding. Ik moet wel eerlijk zeggen dat het een prettige bijkomstigheid  is als het maken van gezonde keuzes je ook wat extra kilo’s en centimeters laat kwijtraken. Als ik het wel eens moeilijk vind om de juiste keuzes te maken dan denk ik altijd aan de woorden van Aniek; wees lief voor jezelf en niet te streng. Bedankt voor je lieve, motiverende en inspirerende woorden Aniek. 

mars

Sabine

In het voorjaar van 2016 ben ik gestart met een coachingstraject bij Aniek. De reden dat ik hiermee startte is dat ik al lang in een stressvolle tijd zat en niet goed voor mezelf zorgde. Ik dacht dit op te kunnen lossen met gezonder eten. In het coachingstraject kwamen echter veel meer zaken aan bod, zoals stress reductie, beweging, slaappatronen etc. Die combinatie was wat ik nodig had, en ervoor heeft gezorgd dat ik beter in mijn vel kwam te zitten, weer ben gaan sporten en veel meer energie heb gekregen. Voor mij was de sleutel voor succes de praktijkgerichtheid waarmee Aniek dit aanpakt. Het is gemakkelijk implementeerbaar in een gezin met kinderen en drukke banen. Ik was zo enthousiast dat ik hier veel over heb verteld op mijn werk. Zakelijk zijn we met mijn team ook dit traject aangegaan. Ook mijn collega’s hebben hier een hele goede ervaring mee opgedaan, en het was heel gaaf dit samen te doen! Ik ben nu bijna 3 jaar verder, en ik ben nog even enthousiast als toen. Ik zorg ondertussen veel beter voor mezelf en voel me stukken beter!

IMG_0861

Mathilde

Een jaar geleden leerde ik Aniek kennen via een presentatie die ze gaf op mijn werk. Ze triggerde me met haar verhaal dat ze altijd ziek was geweest en veel medicijnen slikte en nu bijna niets meer. Ik ben haar toen via de open pagina van Facebook gaan volgen, raakte nog meer geïnspireerd en ben in augustus gestart met haar programma. Mijn doel was ik wil van mijn medicijnen voor de hoge bloeddruk af, iets wat ik echt al op verschillende manieren heb geprobeerd, maar me steeds niet gelukt was omdat ik steeds weer hoofdpijn terugkreeg.

En nu 5 maanden later kan ik trots zeggen dat het me wel gelukt is, stapje voor stapje heb ik mijn voeding aangepast, ben op andere tijdstippen gaan sporten en heb mijn hele gezin aan de smoothies gekregen. Maar het belangrijkste doel heb ik behaald: mijn medicijnen heb ik helemaal afgebouwd! Ik voel me heerlijk vitaal, gezond, ruim 7 kilo lichter en dit alles zonder hoofdpijn. Dankjewel Aniek!

Esther Appeldoorn

Esther

De coaching van Aniek heeft me een andere visie op leefstijl en energie gegeven. En dat terwijl ik dacht dat we al best gezond bezig waren. Het energielevel wordt steeds hoger en de kilo’s tellen steeds lager. Kortom Aniek, conclusie: we zijn met het hele gezin super blij met je!

?

Staat hier binnenkort jouw succesverhaal? Wacht niet langer en doe mee met

Puur Power Vrouw

Wist je ook al dat je

affiliate partner

kunt worden:

affiliate (1)

Ben jij ook bereid om in jezelf te investeren. Om bewuste(re) keuzes te maken?