Meteen naar de inhoud

Bundel
Wandel/hardloop hypnose + Avond/Ochtend Hypnose

"Make your mind believe it is already so. What you believe, you will get".

Deze bundel van 3 hypnoses is echt een no brainer, omdat deze 3 hypnoses elkaar zo geweldig aanvullen en versterken. Ze zorgen dat je jouw goede voornemens vol gaat houden. Geloof me, je hebt niet nog meer informatie nodig over een gezonde leefstijl, je hebt een stabiele motivatie en krachtige discipline nodig. 

Elke ochtend en avond zet je onder hypnose je intenties. En overdag veranker je jouw nieuwe gedrag in je onderbewuste brein tijdens een (lunch)wandeling of hardlooprondje.  

Deze hypnose bundel is uitermate geschikt voor

Stoppen met roken/ drinken, meer sporten, gezonder eten, afvallen, je balans bewaken, gezonde voornemens volhouden.

Luister naar het begin van de ochtend intentie hypnose:

Video afspelen

Luister het begin van de wandel/hardloop hypnose:

Video afspelen

Luister het begin van de avond intentie zelfhypnose:

Video afspelen

Heel eenvoudig

Je hoeft alleen maar te luisteren met een koptelefoon of oortjes in. Het is bij de ochtend- en avond hypnose niet eens erg als je gedachten afdwalen. Het is zelfs niet eens erg als je in slaap valt, want je onderbewuste brein pikt de zelfhypnose toch op. En voor de wandel/hardloop hypnose hoef je geen conditie te hebben. Als je kunt lopen dan kun je deze hypnosesessie doen.

De handleidingen

Je krijgt voor elke hypnose een handleiding. Lees voor je begint de uitleg voor deze hypnoses aandachtig door. 

Wanneer je de instructies opvolgt zul je het snelste en meest optimale effect hebben.

Wat kun jij verwachten

Leefstijlverandering is een inside job.

Tijdens je dagelijks leven ga je vanzelf opmerken dat je eenvoudigweg andere keuzes begint te maken. Je snaaibehoefte en over-eten minder wordt, je zorgt met plezier dagelijks goed voor jezelf en je balans bewaak je beter. En je merkt dat je niet meer terugvalt in je oude ongezonde gewoontes of gedrag. Want je motivatie en discipline zijn gegroeid. Je houdt je goede voornemens gemakkelijker vol. Je hoeft niet te vechten tegen je brein die smoesjes bedenkt,  onderhandelt en smeekt om op te geven. Je gelooft in jezelf. Hebt vertrouwen dat je het kunt. En je doet het ook.  

Een kleine investering met een grote impact.
Let's turn the magic on!

Wandel/hardloop hypnose + Ochtend/Avond Hypnoses

Deze bundel is super krachtig!
66
55,- 33 staat voor het ontvangen van hulp en liefde
  • De Ochtend Intentie Hypnose voor jou & je lieve lijf (11 min)
  • De Wandel/Hardloop Hypnose (20 min)
  • De Avond Intentie Hypnose (10 min)
  • Handleiding Wandel/Hardloop Hypnose met alle uitleg en instructies, tips en de beste voorbereiding
  • Handleiding Ochtend & Avond Intentie Hypnoses met alle uitleg en instructies, tips en de beste voorbereiding
korting

Note: Op de website kun je ook alle hypnoses los kopen.

Zodra je je zelfhypnoses hebt gekocht, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met de linken naar de hypnose opnames. Je kunt naar je hypnose-audio’s luisteren op je telefoon, tablet of computer. Zodra je de hypnoses hebt gedownload, mag je deze voor altijd bewaren.

Deze hypnoses zijn een cadeau aan jezelf

Veranderen kost misschien tijd en moeite, maar er is niks pijnlijkers dan vastzitten op een plek waar je niet wilt zijn. ♡ 

Meest gestelde vragen over zelfhypnose


Ja en nee. Het is net zo ontspannend als een meditatie of yoga nidra sessie, maar bij hypnose ga je daarbij ook veranderingen aanbrengen in je onderbewuste. Bij meditatie is het de bedoeling dat je je gedachten loslaat. Terwijl je bij een hypnose eerst je onderbewuste brein ontvankelijk maakt en daarna laat focussen op nieuwe helpende gedachten, je geeft nieuwe suggesties. Je gaat als je de instructies opvolgt (je krijgt een handleiding) een nieuwe waarheid downloaden en stevig verankeren tot nieuwe overtuigingen. Je schrijft je nieuwe gedachten over je oude gedachten. Het is als het ware hard werken voor je onderbewuste. Maar daar merk jij op bewust niveau weinig van, want je voelt je volledig ontspannen. Mooi he, hoe dat werkt. Al na de 1e sessie ga je merken dat je anders begint te denken, anders te voelen en anders te doenHypnose is bedoeld om je gedrag te veranderen. Je gedrag verandert hiermee positief en voor altijd omdat je in je onderbewuste veranderingen hebt verankerd. Elke dag worden deze nieuwe verbindingen sterker en sterker. Zodat je gedrag zich steeds moeitelozer aanpast. Het lijkt wel magie!

Zelfhypnose is een gemakkelijke techniek om toegang te krijgen tot je onderbewuste. Het is een bewezen effectief hulpmiddel bij het definitief veranderen van je gedrag, het maken van keuzes en het behalen van je doelen. Het is heel eenvoudig. Hoe vaker je het toepast, hoe beter het resultaat. 

Zelfhypnose wordt gebruikt om mensen in hun kracht te zetten, positieve transformaties te laten ondergaan en verslavingen onder controle te krijgen. Zelfhypnose is te gebruiken voor relatief kleinere problemen zoals stoppen met roken, afvallen, stress reductie, stoppen met piekeren, beter slapen, sporten leuk gaan vinden, gezonder eten, stoppen met over-eten of snaaien, meer energie, enz.

Zelfhypnose is niet geschikt voor mensen die een trauma willen verwerken,  lijden aan een depressie of aan een psychose. Voor het behandelen van zwaardere problemen, angsten en trauma’s adviseer ik om een afspraak te maken met een gediplomeerd Hypnotherapeut. Depressies, psychoses en trauma’s los je niet zelf op en vraagt om professionele begeleiding. De zelfhypnose van Puur Power zijn puur bedoeld om je leefstijl, zelfzorg en balans te optimaliseren en je goede voornemens vol te houden.

Zelfhypnose is absoluut ongevaarlijk.  Het voelt als een heerlijke ontspanning of een opbeurende peptalk en is een heel bijzondere ervaring. Je blijft volledig bewust en aanwezig, maakt de hele sessie mee en behoudt te allen tijde zelf de volledige controle. Je kunt er ook niet ‘in blijven hangen’. Dat is onmogelijk. Het is dus een misverstand dat zodra je in (zelf)hypnose bent, geen eigen wil meer hebt, niet meer zelf kunt denken en dat je de controle verliezen kan. 

In zelfhypnose kun je spreken, denken, horen, je ogen open doen als jij dat wilt, iets afwijzen als je iets niet wilt, de regie volledig behouden. En na elke sessie weet je nog precies wat er tijdens de sessie is gebeurd.

Kortom, het enige dat er kan gebeuren is dat je je heerlijk voelt. En dat je bewuster en gezonder gaat leven, met alle gevolgen van dien…;-)).

Ze voelen als een echte feel good ervaring. Ze voelen als een motiverende en liefdevolle peptalk en een heerlijke ontspannen en fijne ervaring. Je bent niet ‘weg’, je hoort alles en maakt alles mee. Maar je stoort je er niet aan. Het is als dagdromen of mijmeren. 

Iedereen die in hypnose wil kan in zelfhypnose gaan. En iedereen die regelmatig zelfhypnose toepast zal beamen dat hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het voor je is om in hypnose te gaan (en vaak ook dieper). 

Je bewuste brein is het deel dat aan je to do’s denkt of die kritische opmerkingen heeft of zich zorgen maakt. Je bewuste brein leeft in de toekomst of het verleden. Je onderbewuste brein leeft in het NU. Die is alleen met de hypnose bezig.

Overdag is je mind alerter en onrustiger. Bij het opstaan denk je direct aan wat je die dag allemaal moet doen. En je omgeving kan ook voor veel prikkels zorgen.

Dat kan het moeilijker maken om je over te geven aan ontspanning.

Hypnose heeft de meeste impact als je onderbewuste brein ontvankelijk is. In een diepe ontspanning staat de poort (je hersenstam) wagenwijd open en is er geen blokkade meer. Je onderbewuste is als een spons.

Wanneer je lichaam ontspant, je ademhaling vertraagt en je een glimlachje op je gezicht tovert, ontspant je zenuwstelsel zich. Dit is heel belangrijk, want alleen dan kan je hartslag zich vertragen.

Als je hartslag vertraagt, zakken je hersengolven als reactie daarop.

Je hart en hoofd hebben een directe verbinding met elkaar. Je hart stuurt continue informatie naar je hoofd. Veel meer dan andersom.

Als je hersengolven zakken, is je bewuste brein minder actief. Het kritische stemmetje dat twijfelt of je het goed doet en of het wel werkt verdwijnt. Je gaat all in. Er is geen twijfel of weerstand meer.

Hoe vaker je de hypnoses doet, hoe vaker je zult merken dat je bewuste brein stiller wordt en minder vaak oppopt tijdens je hypnose sessie. Oefening baart dus kunst.

TIP: Doe de hypnose in de avond in bed, voordat je gaat slapen. Je brein komt dan gemakkelijker in een lage hersengolf omdat het zich al gaat voorbereiden op de nacht. Aan het einde van de dag kun je sowieso makkelijker toegeven aan ontspanning, want je hoeft niets meer te doen, je bent daarnaast in een prikkelarme omgeving (je slaapkamer) en je hebt ook geen kinderen meer om je heen dartelen.

Ten slotte, de ene dag is anders dan de andere dag. Soms zit je er helemaal in en soms lukt het voor geen meter. Wees niet gefrustreerd of teleurgesteld. Weet dat je onderbewuste brein onder al dat gekwebbel van je bewuste brein nog steeds veel oppikt en de hypnose hoort. Je hoort meer dan je denkt. De hypnose komt meer binnen dan je denkt :-))

X Liefs Aniek