Meteen naar de inhoud

Workshop Zelfhypnose

Deze workshop is speciaal voor vrouwen die willen leren hoe je met zelfhypnose voor eens en altijd je definitieve omslag maakt naar een gezonder & bewuster leven in balans. Praktisch uitgelegd. Nieuwe inzichten en kennis.

Leefstijlverandering |  Balans | Zelfhypnose | Gedragsverandering | Patronen doorbreken

Zondag 20 november 2022 UITVERKOCHT helaas

Ik leer je hoe bijzonder zelfhypnose is. 

Ik leer je hoe je jezelf kunt hypnotiseren en hoe het jouw leven totaal kan veranderen. Je krijgt uitleg over je brein en hoe je zelfhypnose het meest effectief kunt toepassen. Als je dit doet verandert je gedrag, je leefstijl en alles in je leven kun je veranderen. Ik heb dat zelf ook ondervonden. Magisch!

Deze workshop is voor jou als je hierin iets van jezelf herkent 

Help!

Je hebt al veel pogingen gedaan om een gezonde leefstijl te volgen, beter voor jezelf te zorgen of je balans te pakken. Maar je valt toch steeds weer terug in je oude gedragspatronen. 

Discipline

Is het een tekort aan discipline? Of ben je gewoon te druk, te moe of te ongeduldig? Denk je de hele dag aan eten? Heb je last van snaaibuien? Ben je burn-out? Of werkt je gezin niet mee? 

Hoe dan?

Wat het ook is, je denkt alleen maar “Ik heb al zoveel geprobeerd en ik houd het toch niet vol”. Zelfhypnose helpt! Het is gemakkelijk te leren en je zult er de rest van je leven plezier van hebben.

Ook als je moeite hebt met ontspannen is deze workshop voor jou

Veel vrouwen hebben moeite met het overgeven aan ontspanning. Daarom gaan we tijdens de workshop in hypnose een AAN/UIT schakelaar installeren, waarmee jij zelf jouw zenuwstelsel aan en uit kan zetten, zodat je direct kalmer wordt in je lichaam en hoofd. Die schakelaar is magisch en daar zul je nog heel veel plezier van hebben.

Hypnose doorbreekt gedrag

Je hebt al zo vaak een poging gedaan, maar je balans of je gezonde voornemens volhouden is je nog steeds niet gelukt. Gezond eten, sporten, mediteren, je hebt het allemaal geprobeerd. Je weet precies hoe je gezonder en bewuster kunt leven, maar je houdt het gewoon nooit vol… Inmiddels ben je op het punt beland dat je een volgende poging steeds uitstelt, want je ziet er tegenop om jezelf weer op rantsoen te zetten of al die moeite te doen terwijl je het al zo druk hebt.

Meest gehoorde problemen; geen tijd, geen zin, moe en geen discipline.

Tussen iets graag willen, precies weten wat je moet doen en het dan daadwerkelijk blijven doen, zit vaak een diepe kloof. 

Je stopt de vicieuze cirkel van doorzetten en weer opgeven

Of je nou wilt afvallen, gezonder wilt zijn, snakt naar meer energie of balans of lekkerder in je vel wilt zitten. Een gezonde leefstijl is tegenwoordig super populair, want het werkt! Maarrr… dan moet je het wel altijd blijven doen, je moet de jojo stoppen, want anders komen je klachten gewoon weer terug. Super oneerlijk, want je hebt zo je best gedaan, maar ergens gaf je weer op. Het lukt je niet om door te zetten. Super frustrerend… 

We grijpen de jojo bij de wortel 

Er zijn ontelbaar veel verschillende manieren van gezond leven. De ene is gericht op het uitbannen van suikers/ koolhydraten, de andere op het stabiliseren van je hormonen, de volgende op het eten als een oermens, etc. En allemaal hebben ze gelijk en geven ze resultaat. Ik heb ze zelf ook allemaal gevolgd en na een tijdje weer opgegeven. Ik ben ook jaren lang een jojo geweest. Maar nu houd ik het al bijna 10 jaar vol. Hoe dan???! Ik val niet meer terug in mijn oude gedrag. Daar gaat het om. Ik leer je hoe het komt dat je steeds opgeeft, terugvalt, uitstelt, goedpraat, smoesjes hebt, het weer niet doet, etc. We pakken het probleem bij de wortel aan. Ik geef je de fundamentele inzichten die je nodig hebt voor jouw blijvende gedragsverandering en jouw vastzittende patronen te doorbreken. En ik ga je alles uitleggen over hoe je met zelfhypnose heel snel je sabotage gedrag kunt verminderen.

Leer je sessies krachtiger maken 

Als je snapt hoe het werkt en waarom het werkt en hoe je het zo goed mogelijk aanpakt dan worden je sessies nog krachtiger. Ik ga je alles leren dat je moet weten over zelfhypnose, zodat je deze krachtige en ontspannen techniek thuis zelf kunt toepassen. Het is dé snelste en makkelijkste oplossing tegen jojo gedrag. We gaan het niet hebben over wat je wel en niet mag eten, hoe je moet bewegen of mediteren. We gaan het op deze dag hebben over hoe je jouw jojo gedrag het beste aanpakt door middel van zelfhypnose. Hoe je daar het beste resultaat uit kunt behalen. Hoe zelfhypnose ervoor zorgt dat je niet meer opgeeft of uitstelgedrag vertoont. Gezonde keuzes blijft maken voor altijd. Ook al ben je druk, moe en willen je kinderen en man niet meedoen.

Ervaar het zelf

Natuurlijk gaan we op deze dag ook een paar zelfhypnoses doen. Zodat je kunt kennismaken met deze techniek. En op deze dag gaan er gegarandeerd heeeel veeeel kwartjes vallen. Met veel nieuwe inzichten ga jij zeker weten geïnspireerd en vooral gemotiveerd naar huis. Ik leer je precies hoe zelfhypnose werkt en hoe je het toepast op de beste manier, zodat jij snel je definitieve omslag gaat maken.

Starten is makkelijk, maar doorzetten is veel moeilijker. Ik ga je leren hoe je dat doet.

Praktische info en aanmelden

UITVERKOCHT helaas

De workshop vindt plaats op zondag 20 november en begint om 10 uur en eindigt rond 14 a 15 uur.

Locatie: De Sterregaard in Hedel, Middelingenseweg 51.

Een kaartje kost €117 

Uiteraard inclusief koffie, thee, healthy snack en super healthy lunch.

Besef je dat een investering als deze – een investering in jezelf – een enorme impact kan hebben op alle vlakken.

Meest gestelde vragen over zelfhypnose


Hoe zorg je er nou voor dat je meer haalt uit de audio(‘s)? Dat je leefstijl moeiteloos gezonder wordt en je daar alle vruchten van gaat plukken. Door herhaling! Elke dag weer. Misschien denk jij nu? Ik heb/ neem geen tijd voor een hypnose sessie. Ik ben vaak te moe en heb geen zin meer. Herkenbaar voor velen. Dit is een blokkade voor veel mensen.

Ik geef je TIPS om de zelfhypnose sessies vaker te doen. Deze tips zorgen ervoor dat je de sessies gaat oppakken en de smaak te pakken krijgt:

  1. Luister tijdens wandelen. Bijvoorbeeld: parkeer je auto 15 minuten wandelen van je werk en luister (heen en terug) terwijl je loopt een kwartiertje naar de affirmaties met je oortjes in. En in de middag maak je een lunchwandeling tijdens je pauze. En in de avond een ommetje na het avondeten. Dit zijn alweer 4 momenten op een dag die je kunt pakken.
  2. Luister de affirmaties tijdens elke autorit. Je houdt je ogen open uiteraard. En je gaat niet in een diepe trance (je kunt de intro overslaan of niet exact meedoen, maar wel rustig luisteren). Je onderbewuste pikt elke keer alle affirmaties op terwijl je aan het rijden bent. Autorijden doe je vast meerdere keren per week. Pak die momenten. Zet de audio aan.
  3. Zet de sessie aan als je gaat journallen. Dit vind ik zelf zo’n fijne en krachtige combi. Je volgt eerst met je ogen dicht de intro om je brein in hypnotische staat te brengen. Als de affirmaties beginnen open je je ogen terwijl de audio doorloopt. Je slaat je journal open en begint te schrijven over je gezonde voornemens en je zelfzorg en je verlangens en wensen over hoe je je wilt voelen en wie je wilt zijn. Terwijl je de affirmaties hoort merk je dat journallen veel makkelijker gaat, want de audio’s inspireren je enorm bij het schrijven.
  4. Doe lekker je oortjes in als je in bad gaat. In bad kom je sowieso tot rust. Helemaal als je kaarsjes aansteekt en een wierrookje. Luister lekker de sessie terwijl je je begeeft in je thuis spa. 
  5. Doe elke avond voor het slapen gaan een sessie in bed. Het geeft niks als je tijdens de sessie in slaap valt. Je onderbewuste brein pikt de suggesties toch op. Die blijft alert en aan het werk voor jou.

Met deze tips moet het je lukken om minimaal elke dag een keer te luisteren. Als je echt wilt veranderen, pak dan deze tips op. Mijn intentie is dat je gezonder gaat leven, met plezier en automatisch.

Zorg goed voor jezelf, je krijgt er zoveel voor terug!

Ja en nee. Het is net zo ontspannend als een meditatie of yoga nidra sessie, maar bij hypnose ga je daarbij ook veranderingen aanbrengen in je onderbewuste. Bij meditatie is het de bedoeling dat je je gedachten loslaat. Terwijl je bij een hypnose eerst je onderbewuste brein ontvankelijk maakt en daarna laat focussen op nieuwe helpende gedachten, je geeft nieuwe suggesties. Je gaat als je de instructies opvolgt (je krijgt een handleiding) een nieuwe waarheid downloaden en stevig verankeren tot nieuwe overtuigingen. Je schrijft je nieuwe gedachten over je oude gedachten. Het is als het ware hard werken voor je onderbewuste. Maar daar merk jij op bewust niveau weinig van, want je voelt je volledig ontspannen. Mooi he, hoe dat werkt. Al na de 1e sessie ga je merken dat je anders begint te denken, anders te voelen en anders te doenHypnose is bedoeld om je gedrag te veranderen. Je gedrag verandert hiermee positief en voor altijd omdat je in je onderbewuste veranderingen hebt verankerd. Elke dag worden deze nieuwe verbindingen sterker en sterker. Zodat je gedrag zich steeds moeitelozer aanpast. Het lijkt wel magie!

Deze zelfhypnose audio’s zijn uniek en na veel afstemmen, componeren en door ontwikkelen zijn deze audio’s een doorslaand succes geworden. Met deze audio’s heb je goud in handen. Ik krijg dan ook vaak de vraag “Aniek, wat is het geheim van het succes? Hoe komt het dat deze zelfhypnose zo goed werken?“. 

Het geheim?… dat blijft een geheim. Een illusionist verklapt zijn trucs ook niet en een chefkok geeft ook niet alle ingrediënten prijs. Ik kan je wel zeggen dat het succes te danken is aan een combinatie van technieken uit de neurowetenschap, epigenetica en zelfs kwantumfysica. Nergens zul je zelfhypnose audio’s vinden die dezelfde combinatie gebruiken als ik doe. Sommige technieken zullen je zelfs niet opvallen, althans het valt jouw bewustzijn niet op. Zo heb ik speciale muziektonen laten componeren op speciale frequenties die je niet lijkt te kunnen horen, maar je brein pakt deze tonen wel degelijk op en het effect daarvan is meetbaar. De woorden en stemtoon, de opbouw en nog andere details zijn precies afgestemd. Maar hoe ik dat doe? Dat blijft mijn geheimpje ;-). 

Het maakt voor jou eigenlijk helemaal niet uit of je begrijpt en weet wat er precies in die audio’s verborgen ligt. Als het maar werkt toch?

Zelfhypnose is een gemakkelijke techniek om toegang te krijgen tot je onderbewuste. Het is een bewezen effectief hulpmiddel bij het definitief veranderen van je gedrag, het maken van keuzes en het behalen van je doelen. Het is heel eenvoudig. Hoe vaker je het toepast, hoe beter het resultaat. 

Zelfhypnose wordt gebruikt om mensen in hun kracht te zetten, positieve transformaties te laten ondergaan en verslavingen onder controle te krijgen. Zelfhypnose is te gebruiken voor relatief kleinere problemen zoals stoppen met roken, afvallen, stress reductie, stoppen met piekeren, beter slapen, sporten leuk gaan vinden, gezonder eten, stoppen met over-eten of snaaien, meer energie, enz.

Zelfhypnose is niet geschikt voor mensen die een trauma willen verwerken,  lijden aan een depressie of aan een psychose. Voor het behandelen van zwaardere problemen, angsten en trauma’s adviseer ik om een afspraak te maken met een gediplomeerd Hypnotherapeut. Depressies, psychoses en trauma’s los je niet zelf op en vraagt om professionele begeleiding. De zelfhypnose van Puur Power zijn puur bedoeld om je leefstijl, zelfzorg en balans te optimaliseren en je goede voornemens vol te houden.

Zelfhypnose is absoluut 100% ongevaarlijk.  Het voelt als een heerlijke ontspanning of een opbeurende peptalk en is een heel bijzondere ervaring. Je blijft volledig bewust en aanwezig, maakt de hele sessie mee en behoudt te allen tijde zelf de volledige controle. Je kunt er ook niet ‘in blijven hangen’. Dat is onmogelijk. Het is dus een misverstand dat zodra je in (zelf)hypnose bent, geen eigen wil meer hebt, niet meer zelf kunt denken en dat je de controle verliezen kan. 

In zelfhypnose kun je spreken, denken, horen, je ogen open doen als jij dat wilt, iets afwijzen als je iets niet wilt, de regie volledig behouden. En na elke sessie weet je nog precies wat er tijdens de sessie is gebeurd.

Kortom, het enige dat er kan gebeuren is dat je je heerlijk voelt. En dat je bewuster en gezonder gaat leven, met alle gevolgen van dien…;-)).

Ze voelen als een echte feel good ervaring. Ze voelen als een motiverende en liefdevolle peptalk en een heerlijke ontspannen en fijne ervaring. Je bent niet ‘weg’, je hoort alles en maakt alles mee. Maar je stoort je er niet aan. Het is als dagdromen of mijmeren. 

Iedereen die in hypnose wil kan in zelfhypnose gaan. En iedereen die regelmatig zelfhypnose toepast zal beamen dat hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het voor je is om in hypnose te gaan (en vaak ook dieper). 

Je bewuste brein is het deel dat aan je to do’s denkt of die kritische opmerkingen heeft of zich zorgen maakt. Je bewuste brein leeft in de toekomst of het verleden. Je onderbewuste brein leeft in het NU. Die is alleen met de hypnose bezig.

Overdag is je mind alerter en onrustiger. Bij het opstaan denk je direct aan wat je die dag allemaal moet doen. En je omgeving kan ook voor veel prikkels zorgen.

Dat kan het moeilijker maken om je over te geven aan ontspanning.

Hypnose heeft de meeste impact als je onderbewuste brein ontvankelijk is. In een diepe ontspanning staat de poort (je hersenstam) wagenwijd open en is er geen blokkade meer. Je onderbewuste is als een spons.

Wanneer je lichaam ontspant, je ademhaling vertraagt en je een glimlachje op je gezicht tovert, ontspant je zenuwstelsel zich. Dit is heel belangrijk, want alleen dan kan je hartslag zich vertragen.

Als je hartslag vertraagt, zakken je hersengolven als reactie daarop.

Je hart en hoofd hebben een directe verbinding met elkaar. Je hart stuurt continue informatie naar je hoofd. Veel meer dan andersom.

Als je hersengolven zakken, is je bewuste brein minder actief. Het kritische stemmetje dat twijfelt of je het goed doet en of het wel werkt verdwijnt. Je gaat all in. Er is geen twijfel of weerstand meer.

Hoe vaker je de hypnoses doet, hoe vaker je zult merken dat je bewuste brein stiller wordt en minder vaak oppopt tijdens je hypnose sessie. Oefening baart dus kunst.

TIP: Doe de hypnose in de avond in bed, voordat je gaat slapen. Je brein komt dan gemakkelijker in een lage hersengolf omdat het zich al gaat voorbereiden op de nacht. Aan het einde van de dag kun je sowieso makkelijker toegeven aan ontspanning, want je hoeft niets meer te doen, je bent daarnaast in een prikkelarme omgeving (je slaapkamer) en je hebt ook geen kinderen meer om je heen dartelen.

Ten slotte, de ene dag is anders dan de andere dag. Soms zit je er helemaal in en soms lukt het voor geen meter. Wees niet gefrustreerd of teleurgesteld. Weet dat je onderbewuste brein onder al dat gekwebbel van je bewuste brein nog steeds veel oppikt en de hypnose hoort. Je hoort meer dan je denkt. De hypnose komt meer binnen dan je denkt :-))