Het Zilver Online programma

Overdag vaak moe en lekkere trek? Start je werkdag met deze eenvoudige gezonde gewoontes en je merkt de rest van de dag het verschil!

Ochtend rituelen | Energiek | Gezonde lifestyle | Minder stress | Minder honger

Waarom Puur Power Zilver

Drukke dag

Druk, druk, druk. De start van je dag is ontzettend belangrijk en bepalend voor de rest van je dag. Een gezonde start is cruciaal tegen energiedips, snaaibuien en voelt heerlijk. 

Energie & zelfzorg

Je de start van je dag eenvoudig gezonder beginnen, ook samen met een gezin. Een goed begin werkt de rest van de dag door. Je bent gemotiveerder en vitaler.

Online

De modules volg je in je eigen tempo in de online leeromgeving. Het wijst zichzelf. Lekker vanaf je plofbank of keukentafel op je telefoon of laptop. 

'Je rent maar door en hebt geen tijd voor een gezonde lifestyle, terwijl je het dan juist zo nodig hebt. Selfcare is belangrijk voor je levensenergie' - Aniek -

Programma inhoud

Een gezonde lifestyle begint met een goede start van je dag! Hoe je je dag start bepaalt de toon voor de rest van de dag. Is het een rommelige of gehaaste start? Of start je met gezonde keuzes en een positief gevoel. Het is makkelijker dan je denkt! Puur Power Zilver leert je eenvoudige technieken om je dag fijner te starten met gezonde leefstijlkeuzes, meer rust, lekker in je vel en meer energie. Het is heel praktisch opgezet, je hebt het zo onder de knie en kost je weinig tijd. Laat je eenvoudig stap voor stap meenemen. Dan heb je na dit programma de kleine veranderingen doorgevoerd in je ochtend zodat je de dag gezond start. Weg met die middagdip en snaaibui! 

Zilver online

Je leefstijl gezonder door elke dag goed te beginnen met gezonde gewoontes en eenvoudige rituelen.

Van 77,- nu voor

27,-

Heb je een vraag over Puur Power Zilver? Wil je misschien weten of het programma ook op jouw persoonlijke situatie van toepassing is? Boek gerust een vrijblijvende belafspraak met mij. Dan kan ik je vragen beantwoorden.

Kennis is Power

Om je te helpen om je dag goed te starten, heb ik video's opgenomen en E-boeken geschreven bomvol theorie, praktische tips en voorbeelden. Ik wil dat je gaat snappen hoe je eenvoudig veranderingen kunt doorvoeren en volhouden.

Je gedachten bepalen je gevoelens, je gedrag en je acties. Daarom is het ontzettend belangrijk dat je leert hoe je je hersenen kunt beïnvloeden, zodat ze geen ‘smoesjes’ meer verzinnen. De juiste mindset oefeningen zorgen dat je gemotiveerd blijft om goed voor jezelf te zorgen. Als je je leven wilt veranderen, zul je je onbewuste gedachten eerst moeten veranderen. Je krijgt de uitleg, techniek en oefeningen.

Smoothies zijn snel gemaakt, lekker zoet, geven energie, verminderen je snaaibuien en geven een goede stoelgang. Hierdoor kun je ook je overgewicht verliezen. Maar alleen als je ze op de juiste manier maakt kun je er de voordelen van merken en zijn ze ideaal voor een goede start van je dag. En ook voor je gezin. Daarom daag ik je uit om dit samen met je gezin te doen. Je krijgt uitleg, recepten en een challenge.

Je leefstijl optimaliseren is gedragsverandering. Merk je dat je steeds terugvalt in oude patronen? Door drukte of weinig discipline en motivatie. Dan ga je ontzettend veel leren van dit E-boek. En je kunt het meteen toepassen aan de hand van praktische voorbeelden, zodat jij je nieuwe leefstijl makkelijker kan volhouden ook al denk je van jezelf dat je geen gedisciplineerd persoon bent. Alles verandert als je dit gaat toepassen.

Gratis mini cursus

Aniek Jonckers Puur Power life coach proefles

'Zorg altijd dat je gezonde leefstijl gemakkelijk vol te houden is' - Aniek -

Graag eerst ervaren hoe gemakkelijk de academie werkt? Dat kan!

Ik geef je een gratis video les, een E-boek en hele belangrijke uitleg om je gezonde voornemens vol te houden en af te vallen.

1. Je leert welk orgaan jouw humeur, geduld, emoties, energie en gezondheid voor 99% bepaalt. 

2. Hoe je zelf invloed kunt hebben op je geluksgevoel, energie en positiviteit.

3. Hoe je voeding kunt inzetten voor zelfzorg en zelfliefde. En je het beste uit jezelf, je lijf en je leven kunt halen.

4. Krijg je de 7 sleutels om in actie te komen en je doelen te halen en behouden.

Bonus: Lukt afvallen niet? Ik geef je de reden waarom je niet afvalt, ook al eet je alleen maar gezond. Maak jij deze fout ook misschien? Dan heb ik de oplossing!

Puur Power Vrouw ervaringen

Al meer dan 1.700 vrouwen hebben een programma gevolgd in de Puur Power academie. Ze zijn niet alleen enthousiast door de makkelijke uitleg en praktische aanpak, ze zitten ook echt lekkerder in hun vel en vinden de nieuwe gezonde gewoontes super fijn en vallen af zonder honger te hoeven lijden of de hele dag aan eten te denken. Zo is het een stuk makkelijker om het de rest van je leven vol te houden. 

'De modules waren inspirerend en vooral de theorie erachter maakte het voor mij verhelderend. Balans vinden, bewuste keuzes maken en goed naar je lijf luisteren staat centraal bij Puur Power. Het is mijn leefwijze geworden!'
Sietske Tuip
uit Eindhoven
'Aniek is een ontzettend goede coach die je echt een spiegel voorhoudt. Ze zet je aan het denken, aan het voelen, aan luisteren en daarna in beweging tot een geweldig resultaat.'
Puur Power klantervaring 1
Marja Bazuin
uit Zwolle
'Het programma zit super goed in elkaar. Het is geen quick fix maar het bouwen aan een nieuwe manier van leven. Ik ben lichter en (nóg) energieker. Daar ben ik heel erg blij mee.'
Edith Brouwer
uit 's-Hertogenbosch

Smoothies in de ochtend

Betrek je gezin erbij en doe samen mee met de smoothie challenge. Want hoe tof zou het zijn als je hele gezin smoothies gaat drinken! Dus we gaan ze enthousiast maken voor smoothies met een beetje groente erin verstopt! Je krijgt 6 dagen elke dag nieuwe informatie en een kidsrecept. Laat ze spelenderwijs kennis maken met smoothies. Ze zijn snel gemaakt, gezond en lekker. En ideaal voor de ochtend!

We gaan eerst je kinderen enthousiast maken voor die groene rakkers.

Goede en slechte suikers, hoe zit dat nou precies? Ik vertel je er alles over in dag 2.

We gaan een gezonde ontbijtsmoothie maken. Hiermee start jij de dag als een supermama. 

De structuur van je smoothie is erg bepalend voor de smaak en ervaring. Daarom leer ik je  hoe je jouw smoothie de juiste structuur geeft. 

Het leven is een feestje, ook met groene smoothies. Ik leer je een heerlijke taartsmoothie te maken.

Gezond is absoluut niet vies! Van deze smoothie smult het hele gezin na het avond eten.

Kinderen hebben de hele dag honger. Ze zijn natuurlijk in de groei en dat kost veel energie. Daarom geef ik je nog deze tip.

Vragen over Zilver Online?

De ochtend is een cruciaal moment van je dag. Daarom heb ik ervoor gekozen om hier een speciaal programma voor te ontwikkelen. De ochtend lijkt slechts een klein onderdeel van je leven, maar het is wel een fundamenteel onderdeel voor leefstijlverandering. Met het Zilver programma maak je kennis met de praktische beginselen van Puur Power. Wil je liever je gehele dag en leefstijl optimaliseren? Kijk dan naar het Goud en Platinum programma.

"Is dit wel haalbaar voor mij?"

Juist wel! Ik heb er bewust rekening mee gehouden dat je een drukke dag voor de boeg hebt. En dat je gezin en jij vroeg de deur uit moeten. Dit programma is juist goed voor jou als je ochtend nu nog erg gejaagd en stressvol is. Je hebt haast in de ochtend en zit je vast in dit jachtige patroon. Je leert dit patroon doorbreken en je gaat merken dat je je dag ook totaal anders kunt starten en dat dat een groot verschil uitmaakt voor de rest van je dag. Je voelt je meer ontspannen en in balans. Je middagdip is weg en daardoor is je ‘lekkere trek’ ook verdwenen om 16 uur. Handig als je wilt afvallen of op gewicht probeert te blijven, want je hoeft niet meer zo te vechten tegen de snaaibuien.

De grootste voordelen van een online Academie is dat je voor een 'cursus' geen reistijd verspilt, je hoeft niet op gezette tijden naar een afspraak toe te gaan en je hoeft geen oppas te regelen. 

De modules volg je gewoon thuis lekker vanaf je plofbank of keukentafel in de online leeromgeving. Zoek elke ochtend de video met oefeningen op, op je telefoon. Beluister de videolessen waar en wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling, op je werk, in de auto of op vakantie. Je kunt overal en altijd inloggen vanaf je telefoon, laptop of tablet.

Je bepaalt je eigen tempo, want je kunt lid blijven zolang als jij wilt. Er komen geen extra lidmaatschapskosten bij.

'Een fijne ochtendroutine helpt je de dag gezonder beginnen en dat werkt nog uren door - Aniek

In contact met Aniek Jonckers

Staat jouw vraag over het Zilver Online programma er niet bij? Schroom niet en plan een bel afspraak met mij in! Ik beantwoord elke vraag met liefde en plezier. 

Gratis e-boek voor jou!

Boekje 4 stappen

Vaak als je een drukke dag hebt schiet je zelfzorg erbij in. Je hebt haast, stopt even snel iets in je mond en holt weer door. En je hebt weinig puf om te koken of te sporten. Een gezonde lifestyle lijkt onmogelijk als je een druk leven hebt. 

Je kunt nu ook mijn minigids als E-boek downloaden. Daarin staan de 4 stappen die nodig zijn om een gezonde lifestyle te ontwikkelen en vol te houden voor altijd

'Ik wil je graag inspireren en motiveren voor jouw Gezonde Lifestyle ' - Aniek -