Meteen naar de inhoud

Het Zilver Online programma

Wil je je energie terug en afrekenen met stress? Verander de start van je dag met deze gezonde gewoontes en je merkt de rest van de dag het verschil. Test het zelf! Nu tijdelijk tot 1 oktober met 65% korting!

Ochtend rituelen | Energie | Gezonde voeding | Minder stress | Bewust leven

Waarom Puur Power Zilver

Drukke dag

Druk, druk, druk. De start van je dag is zo bepalend voor je energie en gevoel de rest van je dag. Een gezonde bewuste start is hèt medicijn tegen energiedips, stress en snaaien.

Energieke start

Je kunt je ochtend eenvoudig gezonder en relaxter beginnen, ook met kinderen. Je gaat je krachtiger, vrolijker en energieker voelen. En dat werkt op het hele gezin door. 

Online

De modules volg je in je eigen tempo in de online leeromgeving. Het wijst zichzelf. Lekker vanaf je plofbank of keukentafel op je telefoon of laptop. 

'Je rent maar door en neemt geen tijd voor jezelf, terwijl je het dan juist zo nodig hebt. Selfcare is belangrijk om je lekker te voelen' - Aniek -

Programma inhoud

Ben je geen ochtendmens. Sleep je je vaak door je dag heen? Kak je na de lunch in? Of plof je elke avond moe op de bank? Niet echt gezellig, toch?  De start van je dag blijkt een enorme impact te hebben op je energiebalans! Hoe je je dag start zet de toon voor de rest van de dag. Is het een rommelige of gehaaste start? Of start je ontspannen met gezonde keuzes en een positief gevoel. Het is makkelijker dan je denkt! Puur Power Zilver leert je eenvoudige technieken om je dag fijner te starten met bewuste gezonde leefstijlkeuzesmeer rust, lekker in je vel en meer energie. Het is heel praktisch opgezet, je hebt het zo onder de knie en kost je weinig tijd. Laat je eenvoudig stap voor stap meenemen. Dan heb je na dit programma de kleine maar zeer effectieve veranderingen doorgevoerd in je ochtend, die jou de rest van de dag zoveel meer energie geven! 

Dááág middagdip en snaaibuien, hallo vrolijkert!

Zilver online

Start je dag met een opgeruimd hoofd, heerlijke energie en optimaliseer je leefstijl door elke dag vitaal te beginnen met gezonde gewoontes en eenvoudige rituelen. 

van 77,- nu voor

27,-

Begeleiding en tools

Verander je ochtendroutine en je verandert je hele leven. Je gaat je energieker voelen, bent vrolijker en merkt dat je minder last hebt van lekkere trek omdat je middagdip verdwenen is.

Om je te helpen om je dag goed te starten, heeft Aniek video’s opgenomen en E-boeken geschreven bomvol theorie, praktische tips en voorbeelden. Ze wil dat je gaat snappen hoe je eenvoudig veranderingen kunt doorvoeren en volhouden. 

En natuurlijk geeft ze je eenvoudige oefeningen en tools. Stap voor stap ga je deze oppakken. Hoeveel tijd je eraan besteed bepaal je zelf. Aniek zal je ook helpen om tijd te besparen, zodat het voor iedereen haalbaar is.  

Je gedachten bepalen je gevoelens, je gedrag en je acties. Daarom is het ontzettend belangrijk dat je leert hoe je je hersenen kunt beïnvloeden, zodat ze geen ‘smoesjes’ meer verzinnen. De juiste mindset oefeningen zorgen dat je gemotiveerd blijft om goed voor jezelf te zorgen. Als je je leven wilt veranderen, zul je je onbewuste gedachten eerst moeten veranderen. Je krijgt de uitleg, techniek en oefeningen.

Je leefstijl optimaliseren is gedragsverandering. Merk je dat je steeds terugvalt in oude patronen? Door drukte of weinig discipline en motivatie. Dan ga je ontzettend veel leren van dit E-boek. En je kunt het meteen toepassen aan de hand van praktische voorbeelden, zodat jij je nieuwe leefstijl makkelijker kan volhouden ook al denk je van jezelf dat je geen gedisciplineerd persoon bent. Alles verandert als je dit gaat toepassen.

Start je dag met een overvloed aan gezonde, verantwoorde en natuurlijke voeding. Smoothies zijn snel gemaakt, lekker zoet, geven energie, verminderen je snaaibuien en geven een goede stoelgang. Hierdoor kun je ook je overgewicht verliezen. Maar alleen als je ze op de juiste manier maakt zijn ze ideaal voor een goede start van je dag. Ook voor je gezin. Je krijgt belangrijke uitleg, recepten en een challenge.

Puur Power ervaringen

Dat je ochtendrituelen direct invloed heeft op hoe je je de rest van de dag voelt is geen nieuws meer. Duizenden vrouwen kunnen dit bevestigen, want zij beginnen hun dag bewust met een paar eenvoudige gezonde gewoontes. Deelneemsters van de Puur Power Academie zijn niet alleen enthousiast door de makkelijke uitleg en praktische aanpak, ze zitten ook echt lekkerder in hun vel door meer ontspanning, selfcare, gezonde leefstijlkeuzes en fijne ochtendrituelen. Ze hebben nieuwe gezonde gewoontes gecreëerd, waardoor ze veel meer energie hebben en lekkerder in hun vel zitten. Zo is het een stuk makkelijker om het de rest van je leven vol te houden.

'De modules waren inspirerend en vooral de theorie erachter maakte het voor mij verhelderend. Balans vinden, bewuste keuzes maken en goed naar je lijf luisteren staat centraal bij Puur Power. Het is mijn leefwijze geworden!'
Sietske Tuip
uit Eindhoven
'Aniek is een ontzettend goede coach die je echt een spiegel voorhoudt. Ze zet je aan het denken, aan het voelen, aan luisteren en daarna in beweging tot een geweldig resultaat.'
Puur Power klantervaring 1
Marja Bazuin
uit Zwolle
'Het programma zit super goed in elkaar. Het is geen quick fix maar het bouwen aan een nieuwe manier van leven. Ik ben lichter en (nóg) energieker. Daar ben ik heel erg blij mee.'
Edith Brouwer
uit 's-Hertogenbosch

Vragen aan Aniek over Zilver Online?

De ochtend is een cruciaal moment van je dag. Daarom heb ik ervoor gekozen om hier een speciaal programma voor te ontwikkelen. De ochtend lijkt slechts een klein onderdeel van je leven, maar het is wel een fundamenteel onderdeel voor leefstijlverandering. Met het Zilver programma maak je kennis met de praktische beginselen van Puur Power. Wil je liever je gehele dag en leefstijl optimaliseren? Kijk dan naar het Goud en Platinum programma.

“Is dit wel haalbaar voor mij?”

Juist wel! Ik heb er bewust rekening mee gehouden dat je een drukke dag voor de boeg hebt. En dat je gezin en jij vroeg de deur uit moeten. Dit programma is juist goed voor jou als je ochtend nu nog erg gejaagd en stressvol is. Je hebt haast in de ochtend en zit je vast in dit jachtige patroon. Je leert dit patroon doorbreken en je gaat merken dat je je dag ook totaal anders kunt starten en dat dat een groot verschil uitmaakt voor de rest van je dag. Je voelt je meer ontspannen en in balans. Je middagdip is weg en daardoor is je ‘lekkere trek’ ook verdwenen om 16 uur. Handig als je wilt afvallen of op gewicht probeert te blijven, want je hoeft niet meer zo te vechten tegen de snaaibuien.

De grootste voordelen van een online Academie is dat je voor een ‘cursus’ geen reistijd verspilt, je hoeft niet op gezette tijden naar een afspraak toe te gaan en je hoeft geen oppas te regelen. 

De modules volg je gewoon thuis lekker vanaf je plofbank of keukentafel in de online leeromgeving. Zoek elke ochtend de video met oefeningen op, op je telefoon. Beluister de videolessen waar en wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling, op je werk, in de auto of op vakantie. Je kunt overal en altijd inloggen vanaf je telefoon, laptop of tablet.

Je bepaalt je eigen tempo, want je kunt lid blijven zolang als jij wilt. Er komen geen extra lidmaatschapskosten bij.

'Een fijne ochtendroutine helpt je de dag gezonder beginnen en dat werkt nog uren door - Aniek

In contact met Aniek Jonckers

Staat jouw vraag over het Zilver Online programma er niet bij? Schroom niet en plan een bel afspraak met Aniek in! Ze beantwoordt elke vraag met liefde en plezier.