Het Zilver Online programma

De rest van de dag energiek en beter in balans. Start je werkdag met een paar simpele gezonde gewoontes, de juiste mindset en minder stress.

Ochtend rituelen | Meer energie | Gezonder leven | In balans 

Waarom Puur Power Zilver

Drukke dag

Druk, druk, druk. Vergeet je zelfzorg niet! De start van je dag is ontzettend belangrijk en bepalend voor de rest van je dag. Een goed begin is cruciaal en voelt heerlijk. 

Energie & zelfzorg

Je dag kun je eenvoudig gezonder en in balans beginnen, ook samen met een gezin. Een goed begin zorgt dat je de rest van de dag meer energie en minder stress hebt.

Online

De modules volg je in je eigen tempo in de online leeromgeving. Het wijst zichzelf. Lekker vanaf je plofbank of keukentafel op je telefoon of laptop. 

'Je rent maar door en hebt geen tijd om goed voor jezelf te zorgen, terwijl je het dan juist zo nodig hebt' - Aniek -

Programma inhoud

Hoe je je dag start bepaalt de toon voor de rest van de dag. Is het een rommelige of gehaaste start? Of start je met een positief gevoel. Aan jou de keuze. Puur Power Zilver leert je eenvoudige technieken om je dag fijner te starten. Het is heel praktisch opgezet, je hebt het zo onder de knie en kost je weinig tijd. Laat je eenvoudig stap voor stap meenemen. Dan heb je na dit programma de kleine veranderingen doorgevoerd in je ochtendritueel die een fijne energie en een positieve draai aan je dag geven. 

Zilver online

Liever voor jezelf zijn door elke dag goed te beginnen met fijne gewoontes en simpele rituelen.

Van 77,- nu voor

27,-

  • 5 video's met uitleg, oefeningen en opdrachten
  • E-boek met uitleg over je gedachten trainen
  • Werkboek met oefeningen
  • E-boek over de uitleg & tips voor gedragsverandering
  • E-boek met oefeningen voor meer balans en energie
  • 10 tips voor meer tijd en rust voor jezelf in de ochtend
  • E-boek 'Smoothies maken' voor het hele gezin
  • 6 daagse smoothie challenge

Heb je een vraag over Puur Power Zilver? Wil je misschien weten of het programma ook op jouw persoonlijke situatie van toepassing is? Boek gerust een vrijblijvende belafspraak met mij. Dan kan ik je vragen beantwoorden.

Puur Power Vrouw ervaringen

Al meer dan 1.700 vrouwen hebben een programma gevolgd in de Puur Power academie. Ze zijn niet alleen enthousiast door de makkelijke uitleg en praktische aanpak, ze zitten ook echt lekkerder in hun vel en voelen dat dit werkt. 

'De modules waren inspirerend en vooral de theorie erachter maakte het voor mij verhelderend. Balans vinden, bewuste keuzes maken en goed naar je lijf luisteren staat centraal bij Puur Power. Het is mijn leefwijze geworden!'
Puur Power Gold ervaring
Sietske Tuip
'Aniek is een ontzettend goede coach die je echt een spiegel voorhoudt. Ze zet je aan het denken, aan het voelen, aan luisteren en daarna in beweging tot een geweldig resultaat.'
Puur Power klantervaring 1
Marja Bazuin
'Het programma zit super goed in elkaar. Het is geen quick fix maar het bouwen aan een nieuwe manier van leven. Ik ben lichter en (nóg) energieker. Daar ben ik heel erg blij mee.'
Edith Brouwer

Academie proefles

Aniek Jonckers Puur Power life coach proefles

Je darmen bepalen hoe jij je voelt. Ze hebben een sterke relatie met je hersenen. Het is zo ontzettend belangrijk om goed voor je darmen te zorgen. Dan zal je zien dat je lekkerder in je vel gaat zitten.

De proefles staat voor jou klaar in de academie. Ervaar gelijk hoe makkelijk de online academie werkt!

'Als je goed voor jezelf zorgt, dan geef je dat ook weer door aan je kinderen' - Aniek -

Kennis is Power

Om je te helpen om je dag goed te starten, heb ik video's opgenomen en E-boeken geschreven bomvol theorie, praktische tips en voorbeelden.

Je gedachten bepalen je gevoelens, je gedrag en je acties. Daarom is het ontzettend belangrijk dat je leert hoe je je hersenen kunt beïnvloeden, zodat ze geen ‘smoesjes’ meer verzinnen. De juiste mindset oefeningen zorgen dat je gemotiveerd blijft om goed voor jezelf te zorgen. Als je je leven wilt veranderen, zul je je onbewuste gedachten eerst moeten veranderen. Je krijgt de uitleg, techniek en oefeningen.

Smoothies zijn snel gemaakt, lekker zoet, geven energie, verminderen je snaaibuien en geven een goede stoelgang. Hierdoor kun je ook je overgewicht verliezen. Maar alleen als je ze op de juiste manier maakt kun je er de voordelen van merken en zijn ze ideaal voor een goede start van je dag. En ook voor je gezin. Daarom daag ik je uit om dit samen met je gezin te doen. Je krijgt uitleg, recepten en een challenge.

Je leefstijl optimaliseren is gedragsverandering. Merk je dat je steeds terugvalt in oude patronen? Door drukte of weinig discipline en motivatie. Dan ga je ontzettend veel leren van dit E-boek. En je kunt het meteen toepassen aan de hand van praktische voorbeelden, zodat jij je nieuwe leefstijl makkelijker kan volhouden ook al denk je van jezelf dat je geen gedisciplineerd persoon bent. Alles verandert als je dit gaat toepassen.

Smoothies in de ochtend

Hoe tof zou het zijn als je hele gezin smoothies gaat drinken?! Dus we gaan ze enthousiast maken voor smoothies met een beetje groente erin verstopt! Je krijgt voor 6 dagen een  informatie en elke dag een kidsrecept. Laat ze spelenderwijs kennis maken met smoothies. Ze zijn snel gemaakt, gezond en lekker. En ideaal voor de ochtend!

We gaan eerst je kinderen enthousiast maken voor die groene rakkers.

Goede en slechte suikers, hoe zit dat nou precies? Ik vertel je er alles over in dag 2.

We gaan een gezonde ontbijtsmoothie maken. Hiermee start jij de dag als een supermama. 

De structuur van je smoothie is erg bepalend voor de smaak en ervaring. Daarom leer ik je  hoe je jouw smoothie de juiste structuur geeft. 

Het leven is een feestje, ook met groene smoothies. Ik leer je een heerlijke taartsmoothie te maken.

Gezond is absoluut niet vies! Van deze smoothie smult het hele gezin na het avond eten.

Kinderen hebben de hele dag honger. Ze zijn natuurlijk in de groei en dat kost veel energie. Daarom geef ik je nog deze tip.

Vragen over Zilver Online?

De ochtend is een cruciaal moment van je dag. Daarom heb ik ervoor gekozen om hier een speciaal programma voor te ontwikkelen. De ochtend lijkt slechts een klein onderdeel van je leven, maar het is wel een fundamenteel onderdeel voor leefstijlverandering. Met het Zilver programma maak je kennis met de praktische beginselen van Puur Power. Wil je liever je gehele dag en leefstijl optimaliseren? Kijk dan naar het Goud en Platinum programma.

"Is dit wel haalbaar voor mij?"

Juist wel! Ik heb er bewust rekening mee gehouden dat je een drukke dag voor de boeg hebt. En dat je gezin en jij vroeg de deur uit moeten. Dit programma is juist goed voor jou als je ochtend nu nog erg gejaagd en stressvol is. Je hebt haast in de ochtend en zit je vast in dit jachtige patroon. Je leert dit patroon doorbreken en je gaat merken dat je je dag ook totaal anders kunt starten en dat dat een groot verschil uitmaakt voor de rest van je dag. Je voelt je meer ontspannen en in balans.

De grootste voordelen van een online Academie is dat je voor een 'cursus' geen reistijd verspilt, je hoeft niet op gezette tijden naar een afspraak toe te gaan en je hoeft geen oppas te regelen. 

De modules volg je gewoon thuis lekker vanaf je plofbank of keukentafel in de online leeromgeving. Zoek elke ochtend de video met oefeningen op, op je telefoon. Beluister de videolessen waar en wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling, op je werk, in de auto of op vakantie. Je kunt overal en altijd inloggen vanaf je telefoon, laptop of tablet.

Je bepaalt je eigen tempo, want je kunt lid blijven zolang als jij wilt. Er komen geen extra lidmaatschapskosten bij.

'Een fijne ochtendroutine helpt je de dag bewuster beginnen en werkt nog uren door - Aniek

In contact met Aniek Jonckers

Staat jouw vraag over het Zilver Online programma er niet bij? Schroom niet en plan een bel afspraak met mij in! Ik beantwoord elke vraag met liefde en plezier. 

Gratis e-boek!

Gratis E-boek in 4 stappen beter voor jezelf zorgen

Vaak als je een drukke dag hebt schiet je zelfzorg erbij in. Je hebt haast, stopt even snel iets in je mond en holt weer door. En je hebt weinig puf om te koken of te sporten.

Je kunt nu ook mijn minigids als E-boek downloaden. Daarin staan de 4 stappen die nodig zijn om beter voor jezelf te zorgen. 

'Als jij goed voor jezelf zorgt, dan heeft dat een positieve impact op alles in jouw leven.' - Aniek -