Het Puur Power levenswiel

Het levenswiel

Je voeding is je benzine en dus erg belangrijk. De Puur Power gedachte is echter holistisch en dus dat goed voor jezelf zorgen verder gaat dan alleen je voedingskeuzes. Body & mind are connected. Daarom behandel ik in mijn programma’s bijvoorbeeld ook het Circadiaans bioritme, je brein, beweging, stressreductie, ademhaling, meditatie, motivatie, je gedachten, gedragsverandering en je persoonlijke ontwikkeling. Vanaf de eerste module ga je hiermee aan de slag naast het optimaliseren van je voedingspatroon.

'De wereld verandert, maar jij ook als je in jezelf investeert.' - Aniek -

Puur Power levenswiel. Alle aspecten voor een gezond leven.

Puur Power missie

De Puur Power Missie

Ik geloof dat de tijd is aangebroken dat vrouwen de wereld gaan veranderen. En ik geloof dat vrouwen die goed voor zichzelf zorgen krachtiger zijn. Wanneer vrouwen in hun kracht staan kunnen zij nog beter de spil van hun gezin zijn en ook de mensen om zich heen liefdevolle zorg bieden. En zij zullen andere mensen inspireren om ook goed voor zichzelf te gaan zorgen. Zo wil ik mijn steentje bijdragen aan een mooiere wereld, samen met mijn Puur Power Vrouwen. <3

'Sommige vrouwen leven 100 jaar. Andere vrouwen overleven 1 jaar 100x' - Aniek -

Gratis tips!

Gezond eten begint in de supermarkt. Ik geef je graag mijn 7 favoriete supermarkt producten die je in huis moet hebben, zodat je altijd iets gezonds kunt eten. 

'Je voeding is je benzine. Zorg dat je goede benzine tankt' - Aniek -

Over oprichtster Aniek​

Over mij

Hoi! Mijn naam is Aniek en ik ben 9 jaar ernstig ziek en flink opgebrand geweest. Maar gelukkig is dat verleden tijd en voel ik me sterker en gelukkiger dan ooit omdat ik beter voor mezelf ben gaan zorgen volgens alle pijlers van de Puur Power® Methode. Radical Selfcare noem ik het. 

Video afspelen

Ziek en moe

Op mijn 28e werd ik gediagnosticeerd met een te hoog cholesterol, een extreem hoge bloeddruk en aderverkalking. Ik moest de rest van mijn leven zware medicatie slikken. Hierdoor was ik chronisch vermoeid, kon ik slecht lopen en had ik hartkloppingen. 

Daarbovenop had ik een drukke baan en wilde ik de best mogelijke moeder en partner zijn. 

Het werd mij teveel en kreeg een burn-out. Ik was uitgeblust, sliep nauwelijks, voelde mij opgejaagd en had paniekaanvallen. Het voelde als een tikkende tijdbom en was beland in standje overleven.

Ik leef weer!

In 2012 kreeg het advies om mijn voeding te verbeteren. Snel merkte ik zoveel resultaat dat ik er euforisch van werd. Meer energie, betere stoelgang, goede slaap, gewichtsverlies maar bovenal ik voelde mij weer Aniek.

Vol passie ben ik mij verder gaan verdiepen in het optimaliseren van onze moderne leefstijl op alle vlakken. En heb me de afgelopen jaren verdiept in bewustzijn, mindset, communicatie, de kracht van gedachten en emoties.

Ik ben mij gaan specialiseren in stressreductie, gedragsverandering en praktische toepasbaarheid van leefstijlverandering.

Als professional en ervaringsdeskundige help ik vrouwen om weer goed voor zichzelf te zorgen met eenvoudige gewoontes en rituelen. Ik zie de mooiste transformaties ontstaan en het is geweldig om daar deel van uit te mogen maken.

Liefde, geluk en dankbaarheid

Ik voel een enorme liefde voor mijn lichaam en voor het leven! Misschien omdat ik 9 jaar heb geleefd met het gevoel dat mijn lijf en het leven me in de steek had gelaten. Nu weet ik beter, omdat ik beter voor mezelf ben gaan zorgen. Ik geniet, ben dankbaar voor mijn energie en doe dingen die belangrijk zijn voor mij en goed voelen. 

Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Als ik naar mezelf kijk dan is de kwaliteit van mijn leven op een veel hoger niveau gekomen, doordat ik gezonder ben gaan leven. Doordat ik mijn manier van leven, mijn leefstijl, heb geoptimaliseerd. 

Ik ben ervan overtuigd dat je je leven zelf in de hand hebt. Dat je altijd een keuze hebt. Dat je altijd kunt leren en groeien. Dat er altijd ruimte is om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Kies voor het (verder) ontwikkelen van je gezonde leefstijl en je persoonlijke ontwikkeling zal als gevolg daarvan een boost krijgen. Dat is de reis. De beloning is groot. 

Laat dit de reden zijn waarom je met Puur Power gaat starten en je stap voor stap laat meenemen op deze reis van meer zelfzorg en persoonlijke groei. 

Gratis tips!

Puur Power Gold Online Proefles

Gezond eten wordt leuker met makkelijke recepten. Download hier gratis de favoriete recepten van mij en mijn gezin.

'Het geheim van een gezonde keuken is een verzameling eenvoudige recepten' - Aniek -

Spreken bij bedrijven en op events

Aniek als spreker

Het balletje is gaan rollen. Inmiddels word ik elk jaar gevraagd om te spreken bij de leukste events en grote bedrijven. Heel gaaf, want zo kan ik meer mensen inspireren en helpen om beter voor zichzelf te zorgen. Ik vertel hoe ze ongezonde gewoontes kunnen doorbreken en belicht meerdere kanten van een gezond leven. Denk bijvoorbeeld aan stressreductie, nachtrust, voeding, beweging, mindset, meditatie en ademhaling. Tijdens mijn presentaties kan ik laten zien dat een gezond leven een fijner leven is en makkelijker dan ze denken.

Wil je dat ik kom spreken op jouw event? Leuk, laten we een gesprek plannen!

Video afspelen

Gratis e-boek!

Gratis E-boek in 4 stappen beter voor jezelf zorgen

Vaak als je een drukke dag hebt schiet je zelfzorg erbij in. Je hebt haast, stopt even snel iets in je mond en holt weer door. En je hebt weinig puf om te koken of te sporten.

Je kunt nu ook mijn minigids als E-boek downloaden. Daarin staan de 4 stappen die nodig zijn om beter voor jezelf te zorgen. 

'Het gaat niet om perfectie. Doe elke dag een kleine investering in jezelf, dan kun je een grote transformatie verwachten' - Aniek -