Ga naar de inhoud
Gezond afvallen

Level 3 - Deep Dive Exclusive

Vanaf 15 september: Extra private coaching  & wekelijkse begeleiding bij Level 1 + 2 van de Formule

Vind je het fijn als ik jou persoonlijk help wanneer jij Level 1 en 2 doorloopt? Ik begrijp dat helemaal. Dat is ook heel fijn. Ik maak graag tijd voor je vrij. We gaan 4 private afspraken plannen (kan ook telefonisch als je ver weg woont) en we hebben wekelijks telefonisch contact via What’s App.

Ik bewandel het pad samen met je mee. Ik help je scherp blijven, ik help je constructieve stappen zetten, ik stimuleer je, geef je spot on adviezen die ervoor zorgen dat je precies weet wat je moet doen. Ik ben er elke dag voor je als je een vraag hebt. Je blijft scherper als je een sparringspartner hebt.

Vertel me wat je nodig hebt

Laten we even bellen met elkaar om te kijken waar je hulp bij zoekt. En om kennis te maken. Ik kan je vragen beantwoorden en daarna beslis je of je deze extra privé begeleiding erbij wilt boeken.

Video afspelen

Vanaf 15 september starten we met het LEVEL 2 programma en kun je private coaching aanvragen.

Chat openen
Hi! Wat kan ik voor je doen?