"Wij vrouwen mogen de voorbeeld rol pakken, waarin we laten zien dat zelfzorg net zo belangrijk is als zorgen voor de ander. En dat het juist inspirerend is als ze Ja zegt tegen zichzelf wanneer dat nodig is. Ik geloof dat we een wereld kunnen creëren waarin het mogelijk is om voor elkaar te zorgen en ook voor jezelf. Waarin je geprezen wordt als je je balans probeert te behouden." - Aniek

Als je je energie en kracht wilt vergroten, goed voor jezelf wilt zorgen, wilt afvallen, lekker in je vel wilt zitten en je persoonlijk groei wilt boosten, dan is je voeding belangrijk. Het is de brandstof voor je lijf, maar heeft ook veel effect op hoe je je voelt, hoe je denkt en handelt. Het is een van de onderdelen van het fundament voor levensenergie en levensgeluk. En van zelfzorg. De Puur Power gedachte is echter holistisch en dus dat goed voor jezelf zorgen en een gezonde lifestyle verder gaat dan alleen je voedingskeuzes. Wij gaan ervan uit dat body, mind & soul are connected. Wij willen je leren om op alle vlakken goed voor jezelf te gaan zorgen. En we leren je vooral hoe je het kunt blijven volhouden. Aniek is een persoonlijke coach voor gedragsverandering en gezonde zelfzorg.

Puur Power levenswiel. Alle aspecten voor een gezond leven.

Puur Power missie

De Puur Power Missie

Aniek is de founder van Puur Power. Zij gelooft dat de tijd is aangebroken dat vrouwen de wereld gaan veranderen. En dat vrouwen die goed voor zichzelf zorgen krachtiger zijn. Wanneer vrouwen in hun kracht staan en goed voor zichzelf zorgen, zullen zij anderen inspireren en hun wijsheid doorgeven. Zo wil Aniek haar steentje bijdragen aan een mooiere wereld, samen met haar Puur Power Vrouwen. <3

'Sommige vrouwen leven 100 jaar. Andere vrouwen overleven 1 jaar 100x' Aniek

Check jouw balans

Balans is het stevigste fundament om lekker in je vel te zitten, je energiek te voelen en vrolijk te zijn en te genieten van je leven.

Weet jij waar jouw leefstijl uit balans is? Download hier de gratis checklist voor jezelf en maak de balans op.

'Regelmatig de balans opmaken is een must voor elke vrouw die veel ballen in de lucht moet houden ' - Aniek

Over de oprichtster

Aniek

Hoi! Ik ben Aniek, de founder van Puur Power. Graag vertel ik je meer over mijzelf. Ik ben 9 jaar ernstig ziek, een stuk zwaarder en flink opgebrand geweest. Maar gelukkig is dat verleden tijd  omdat ik beter voor mezelf ben gaan zorgen volgens alle pijlers van de Puur Power® Methode. Radical Selfcare noem ik het. En belangrijker nog, ik heb geleerd hoe ik mijn gezonde voornemens kan blijven volhouden. Ik kan mijn motivatie gemakkelijk behouden en mijn gedrag sturen. Want gezond leven is mijn Way of Life geworden, omdat ik ging voor permanente gedragsverandering. 

Mijn verleden

Op mijn 28e werd ik gediagnosticeerd met een te hoog cholesterol, een extreem hoge bloeddruk en aderverkalking. Ik moest de rest van mijn leven zware medicatie slikken. Hierdoor was ik chronisch vermoeid, kon ik slecht lopen en had ik hartkloppingen. En ik was  flink aangekomen.

Daarbovenop had ik een drukke baan en wilde ik de best mogelijke moeder en partner zijn. 

Het werd mij teveel en kreeg een burn-out. Ik was uitgeblust, prikkelbaar, sliep nauwelijks, voelde mij opgejaagd en had paniekaanvallen. Ik was beland in standje overleven

Ik leef weer!

In 2012 kreeg ik het advies om mijn voeding te verbeteren.  Snel merkte ik zoveel resultaat dat ik er euforisch van werd. Meer energie, betere stoelgang, goede slaap, gewichtsverlies, medicatie afbouwen, maar bovenal ik voelde mij weer Aniek.

Vol passie ben ik mij verder gaan scholen in het optimaliseren van onze moderne lifestyle op alle vlakken. En heb me de afgelopen jaren verdiept in de Body - Mind connectie; 

Transcendente Meditatie, Mindfulness, ademhaling, motivatie optimalisatie, NLP technieken, de kracht van gedachten, hypnose, neurowetenschappen, kwantumfysica, epigenetica, zelfliefde,  spiritualiteit, loslaten van emoties en nog veel meer.

MIJN SPECIALISATIES ZIJN; gezonde voeding, stressreductie, gedragsverandering, het menselijk brein, motivatie optimalisatie en praktische toepasbaarheid van een gezonde lifestyle.

Hoe ontstaan gedachten in je hoofd. En wat kun je doen om grip te houden op je gedachten en je gevoel. En hoe kun je herstellen na een mentale uitdaging. Hoe bewaak je je grenzen. Leren grip pakken op de golven van het leven. En je motivatie hoog houden. Hoe waardevol is dat! 
 

Als professional en ervaringsdeskundige help ik vrouwen om weer goed voor zichzelf te zorgen met eenvoudige gewoontes en rituelen. En ik geef ze hun kracht en grip terug. En laat ze weer ervaren wie ze echt zijn. Ik zie de mooiste transformaties ontstaan en het is geweldig om daar deel van uit te mogen maken.

'Ik geloof dat je alleen kunt groeien & bloeien als jouw fundament stevig staat. Dat is een gezonde leefstijl en balans. Die manier van leven geeft je de grip op je lijf en leven'

Puur Power®

Energie

Je bent diep van binnen super krachtig. Dat is wie je in essentie bent. Iedereen heeft die krachtbron. Jij ook, je hebt het misschien al een tijdje niet gevoeld, maar het zit er nog altijd. Jouw kracht zou jouw allerbelangrijkste prioriteit in je leven moeten zijn. Wat denk je dat er gebeurt als je jouw kracht weer gaat voelen? Wow, dan ga je vliegen! Precies dát is wat mijn intentie is met mijn persoonlijke coaching. 
Ik geloof dat het leven bedoeld is om je kracht in te zetten voor jezelf en voor een mooiere wereld. Sinds ik bewust ben gaan investeren in mezelf, in mijn energie, ben ik een magneetje geworden voor positieve dingen, leuke mensen en voor geluk. En kan ik me inzetten om anderen te helpen. Voor mij hét bewijs dat je aantrekt wat je uitzendt. Dat je met je energie je leven beïnvloedt. Dat doet iedereen. Jij ook. Je energie hoog houden is letterlijk van levensbelang. Je krijgt dit leven 1x, leef het!

'Zijn je kracht, je humeur en je energie afhankelijk van de omstandigheden? Of van jou?'

Aniek

Liefde, geluk en dankbaarheid

Ik voel een enorme liefde voor mijn lichaam en voor het leven! Misschien omdat ik 9 jaar heb geleefd met het gevoel dat mijn lijf en het leven me in de steek had gelaten. Nu weet ik beter, omdat ik beter voor mezelf ben gaan zorgen. Ik geniet, ben dankbaar voor mijn gezondheid, positiviteit en energie. Ik doe dingen die belangrijk zijn voor mij en die goed voelen. 

Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Als ik naar mezelf kijk dan is de kwaliteit van mijn leven op een veel hoger niveau gekomen, doordat ik gezonder ben gaan leven. Doordat ik mijn lifestyle, mijn 'Way of Life', heb geoptimaliseerd. 

Ik ben ervan overtuigd dat je je leven zelf in de hand hebt. Dat je altijd een keuze hebt. Dat je altijd kunt leren en groeien. Dat er altijd ruimte is om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Kies voor het (verder) ontwikkelen van je gezonde lifestyle en je persoonlijke ontwikkeling zal als gevolg daarvan een boost krijgen. Dat is de reis. De beloning is groot. 

Laat dit de reden zijn waarom je met Puur Power gaat starten en je stap voor stap laat meenemen op deze reis van gezond leven, meer zelfzorg, persoonlijke groei en spirituele groei

'Een gezonde leefstijl is het fundament van groei en een fijner leven. Het is een vorm zelfzorg en zelfliefde'.

Puur Power vrouwen aan het woord

Wij van Puur Power zijn trots op onze vrouwen, omdat zij ook wilden leren beter voor zichzelf te zorgen. Marijke, Annick, Hannah, Bianca, Debby en Naomi vertellen jou graag over hun ervaring.

"Aniek, jouw coaching heeft een enorm krachtige werking op mij gehad. Je hebt mij geleerd vanuit nieuwe invalshoeken naar mezelf, mijn keuzes en mijn leven te kijken en mijn lichaam, hoofd en hart erin te betrekken. Je hebt zo'n positieve invloed gehad op hoe ik me nu voel. Je hebt me veel meer geleerd dan alleen een gezonde leefstijl. Ik maak andere keuzes. Ik ben je zo dankbaar."
"Aniek heeft zowel aandacht voor je lichaam en je leefstijl, als voor je mind en je ziel. Dat dezen elkaar juist zo kunnen versterken en niet zonder elkaar kunnen. Hierdoor pakt zij een diepere laag aan, waardoor haar coaching een extra dimensie krijgt."
"Dat je met lief zijn voor jezelf en een stapel kleine aanpassingen in je eet/denkpatroon, jezelf zóveel beter kunt voelen en gelukkiger kunt zijn! Aniek heeft mij laten inzien dat je geen drastische maatregelen hoeft te nemen of honger hoeft te lijden om gelukkig & gezond te worden/ blijven. Puur Power is echt een verrijking van mijn leven!"
"Eindelijk iemand die het begrijpt, het moet leuk, makkelijk en fun zijn! Kleine stapjes, niet ineens alles omgooien, dat ga ik niet volhouden. Ik ben zoveel bewuster en gezonder gaan leven, ik voel me zoveel beter! Meer energie, mooiere huid en ja ik ben ook afgevallen. Aniek is iemand met heel veel enthousiasme en liefde voor haar vak en voor iedereen die meedoet. Ze weet ook hoe dingen in de praktijk werken of juist niet werken. Kijk wat voor jou werkt, welke stapjes kun je op dit moment wel doen. Leef positief, leef bewust en geniet!! ❤ ik heb zoveel geleerd!! "
"Jarenlange kennis en eigen ervaring welke Aniek aan ons over brengt. Altijd met veel zorg en enthousiasme. Wegens omstandigheden heb ik nog niet heel actief deel kunnen nemen, maar zelfs "met 1 been" heb ik al veel aan het puur power programma gehad. Aniek is een topper!"
"Ik vond de coaching echt een cadeautje. Het heeft me enorm geholpen. Lichter in het leven staan, beter in balans. Wat een boost! Aniek kijkt goed naar wat je nodig hebt en weet precies de juiste snaar te raken. Ontzettend bedankt!!"

Gratis gezonde recepten!

Puur Power Gold Online Proefles

Als je voelt dat je beter voor jezelf zou mogen zorgen, omdat je een beetje uit balans bent geraakt, dan is een belangrijk onderdeel van jouw zelfzorg; gezonde voeding. Gezond eten wordt leuker met makkelijke recepten. Download hier gratis de favoriete recepten van Aniek en haar gezin. Gezonde snacks, ontbijt, lunch, diner.

'Het geheim van een gezonde lifestyle is een verzameling eenvoudige recepten' - Aniek -

Spreken bij bedrijven en op events

Aniek als spreker

Het balletje is gaan rollen. Inmiddels wordt Aniek elk jaar gevraagd om te spreken bij de leukste events en grote bedrijven. Heel gaaf, want zo kan ze meer vrouwen inspireren en helpen om beter voor zichzelf te zorgen. Ze vertelt hoe ze ongezonde gewoontes kunnen doorbreken en belicht meerdere kanten van een gezond leven. Denk bijvoorbeeld aan stressreductie, nachtrust, voeding, beweging, mindset, meditatie en ademhaling. Tijdens haar presentaties kan ze laten zien dat een gezond leven een fijner leven is en makkelijker dan ze denken.

Wil je dat Aniek komt spreken op jouw event? Leuk, plan een gesprek met Aniek!

Video afspelen

Gratis e-boek!

Boekje 4 stappen

Vaak als je een drukke dag hebt schiet je zelfzorg erbij in. Je hebt haast, stopt even snel iets in je mond en holt weer door. En je hebt weinig puf om te koken of te sporten. Een gezonde lifestyle lijkt onmogelijk als je een druk leven hebt.

Je kunt nu ook onze minigids als E-boek downloaden. Daarin staan de 4 stappen die volgens Aniek nodig zijn om beter voor jezelf te zorgen, meer energie te hebben en in balans te blijven leven. 

'Door dit boekje ben ik gaan beseffen wat ik al die keren verkeerd had gedaan en wat er ontbrak. Dit had ik nodig' - Carolina -