Ga naar de inhoud
gezondheidscoach

Afvalcoach Aniek, founder van Puur Power®

Ik geloof dat afvallen en slank zijn geen gevangenis hoeft te zijn. Ik geloof in eetvrijheid en eetrust. Ik weet hoe je slank kunt worden/ zijn en blijven, en toch kunt genieten van al het lekkere eten waar je gelukkig van wordt, zonder schuldgevoel en zonder bang te zijn dat je aankomt. Eetvrijheid en eetrust zijn belangrijke pijlers voor innerlijke rust en een gelukkig leven. Met De Formule wil ik als coach zoveel mogelijk vrouwen bevrijden van ongezonde eetpatronen, overgewicht en de gevangenis van altijd moeten opletten en je eten tracken. <3

"Of je nu wel of geen overgewicht hebt, je bent hier op de goede plek als je verlangt naar gewichtsbeheersing met eetvrijheid en eetrust".

Over mij

Hoi! Ik ben Aniek, afvalcoach en de founder van Puur Power. Graag vertel ik je meer over mijzelf. Ik ben 9 jaar ernstig ziek, een stuk zwaarder en flink opgebrand geweest. Maar gelukkig is dat verleden tijd  omdat ik beter voor mezelf ben gaan zorgen, mijn mindset ben gaan veranderen dmv zelfhypnose en beter naar mijn lichaam ben gaan luisteren. Ik ontdekte steeds meer puzzelstukjes van De Formule voor meer eetvrijheid en eetrust in mijn leven en verloor daarmee al mijn overgewicht en gezondheidsklachten. En belangrijker nog, deze aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik alles weer kan genieten van eten en de kilo’s er nooit meer terug aan zijn gekomen. Ik kan mijn slanke lijn gemakkelijk behouden zonder altijd te moeten blijven opletten, zonder wilskracht nodig te hebben of dagelijks met mijn eten bezig te zijn. Ik heb De Formule ontwikkeld die voor iedereen toepasbaar is en altijd resultaat geeft.

gezondheidscoach

Mijn verleden

Op mijn 28e werd ik gediagnosticeerd met een te hoog cholesterol, een extreem hoge bloeddruk en aderverkalking. Vier jaren van onderzoeken en behandelingen volgden. Ik moest de rest van mijn leven zware medicatie slikken. Hierdoor was ik chronisch vermoeid, kon ik slecht lopen en had ik hartkloppingen. En ik was  flink aangekomen.

Daarbovenop had ik een drukke baan en wilde ik de best mogelijke moeder en partner zijn. 

Het werd mij teveel en kreeg een burn-out. Ik was uitgeblust, prikkelbaar, sliep nauwelijks, voelde mij opgejaagd en had paniekaanvallen. Ik was beland in standje overleven

Ik leef weer!

'Zie me nu stralen. I did it!
Ik ben in zoveel opzichten veranderd. Ik voel me weer Aniek. Alles is veranderd.'

Ik heb een definitieve omslag gemaakt door het toepassen van De Formule. En het lukt mij al jaren om deze moeiteloos (!) toe te passen omdat het me eetvrijheid en eetrust heeft gegeven. Ik kan je leren hoe je jouw droomresultaat ermee kan bereiken. Op mijn homepage vind je alle informatie.

gezondheidscoach

Afvallen en gezond leven zonder regels

Ik ben gestopt met alle eetregels, tel of weeg niets, houd niet vol op wilskracht en heb geen discipline nodig. Ik kan alles eten, ook brood en aardappelen & ben toch afgevallen, medicijnvrij en energiek. Hoe ik dat heb gedaan? Ik luister naar mijn lichaam ipv naar mijn hoofd. Als je naar je lichaam luistert kom je erachter dat je niet elke dag dezelfde hoeveelheid calorieën nodig hebt.

Dus stop met je caloriebehoefte uitrekenen en dat vooraf uitgerekende getal streng te blijven volgen!!! Het klopt niet. Het werkt niet. Het geeft onrust als je je er niet aan kan houden. Je bent de hele dag met je eten bezig. 😖

Er zijn namelijk dagen zijn dat je al om 9.00 uur moet eten en andere dagen pas om 14.00 uur. Er zijn dagen dat je meer moet eten en dagen dat je minder moet eten. En feit is dat je alles kunt eten, gezond of ongezond, zonder dikker te worden. Sterker nog, als je eet waar je zin in hebt, en als je overgewicht hebt, ga je die kilo’s verliezen! 🥳

Je hoeft echt nooit voedingsmiddelen uit te bannen, calorieën te tellen, macro’s bij te houden in een app, porties af te wegen of taart af te slaan, als je weet hoe je je lichaam de leiding terug geeft. Ja, terug geeft… want je deed dit al toen je heel klein was. Maar het is je afgeleerd door al die stomme eetregels over wat ‘goed’ en ‘slecht’ voor je is.

Wil je leren hoe je dit aanpakt?
Ik kan je hierbij begeleiden. Elke dag gaan we oefenen. Tot je het weer kan. Zoals toen je klein was, heel klein, en je nog geen regels in je hoofd had over wat wel en niet goed voor je is. Maar je je lichaam liet bepalen waar je behoefte aan had.

Ik help je met liefde en plezier ♡

Liefde, geluk en dankbaarheid

Ik voel een enorme liefde voor mijn lichaam en voor het leven! Misschien omdat ik 9 jaar heb geleefd met het gevoel dat mijn lijf en het leven me in de steek had gelaten. Nu weet ik beter, omdat ik beter voor mezelf ben gaan zorgen. Ik geniet, ben dankbaar voor mijn gezondheid, positiviteit en energie. Ik doe dingen die belangrijk zijn voor mij en die goed voelen. 

Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Als ik naar mezelf kijk dan is de kwaliteit van mijn leven op een veel hoger niveau gekomen, doordat ik gezonder ben gaan leven. Doordat ik mijn lifestyle, mijn ‘Way of Life’, heb geoptimaliseerd. 

Ik ben ervan overtuigd dat je je leven zelf in de hand hebt. Dat je altijd een keuze hebt. Dat je altijd kunt leren en groeien. Dat er altijd ruimte is om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Kies voor het (verder) ontwikkelen van je gezonde lifestyle en je persoonlijke ontwikkeling zal als gevolg daarvan een boost krijgen. Dat is de reis. De beloning is groot.

Laat dit de reden zijn waarom je met Puur Power gaat starten en je je stap voor stap laat meenemen door mij als je favoriete motivator en coach op deze reis van persoonlijke groei

Naast afvalcoach ook spreker bij events en podcasts

Het balletje is gaan rollen. Inmiddels word ik elk jaar gevraagd om te spreken op de leukste events en in toffe podcasts. Heel gaaf, want zo kan ik meer vrouwen bereiken, inspireren en helpen. 

Wil je dat ik kom spreken op jouw event of in jouw podcast? Leuk, plan een gesprek met mij!

Stuur een e-mail of app/bel naar 06-55 790 722.

gezondheidscoach
gezonder leven
Chat openen
Hi! Wat kan ik voor je doen?