Meteen naar de inhoud

Aniek, founder van Puur Power®

 

Ik geloof dat de tijd is aangebroken dat vrouwen de wereld gaan veranderen. En dat vrouwen die goed voor zichzelf zorgen krachtiger zijn. Wanneer vrouwen in hun kracht staan en goed voor zichzelf zorgen, zullen zij anderen helpen, inspireren en hun wijsheid doorgeven. Zo wil ik mijn steentje bijdragen aan een mooiere wereld, samen met mijn Puur Power Vrouwen. <3

"Sommige vrouwen leven 100 jaar. Andere vrouwen overleven 1 jaar 100x".

Over mij

Aniek

Hoi! Ik ben Aniek, de founder van Puur Power. Graag vertel ik je meer over mijzelf. Ik ben 9 jaar ernstig ziek, een stuk zwaarder en flink opgebrand geweest. Maar gelukkig is dat verleden tijd  omdat ik beter voor mezelf ben gaan zorgen. Radical Selfcare noem ik het. En belangrijker nog, ik heb geleerd hoe ik mijn gezonde voornemens kan blijven volhouden met alle tools die ik hier op mijn website deel. Ik kan mijn motivatie gemakkelijk behouden en mijn gedrag sturen. Want gezond leven is mijn Way of Life geworden, omdat ik ging voor permanente gedragsverandering. 

Mijn verleden

Op mijn 28e werd ik gediagnosticeerd met een te hoog cholesterol, een extreem hoge bloeddruk en aderverkalking. Vier jaren van onderzoeken en behandelingen volgden. Ik moest de rest van mijn leven zware medicatie slikken. Hierdoor was ik chronisch vermoeid, kon ik slecht lopen en had ik hartkloppingen. En ik was  flink aangekomen.

Daarbovenop had ik een drukke baan en wilde ik de best mogelijke moeder en partner zijn. 

Het werd mij teveel en kreeg een burn-out. Ik was uitgeblust, prikkelbaar, sliep nauwelijks, voelde mij opgejaagd en had paniekaanvallen. Ik was beland in standje overleven

Ik leef weer!

Zo’n 12 jaar geleden ben ik in veel verschillende opzichten in mezelf gaan investeren door beter voor mezelf gaan zorgen. Ik heb een definitieve omslag gemaakt. Door middel van zelfhypnose lukt het mij moeiteloos (!) om dit vol te houden. Lukt dat bij jou niet, dan kan ik je helpen om het op de juiste en meest effectieve manier te doen.  Zelfzorg is de enige manier om je levensenergie terug te krijgen. Dat weet ik nu. Zelfzorg is een algehele gezonde leefstijl, een gezonde manier van leven, een leef-stijl. Dat gaat verder dan alleen gezonder eten. Ik ben mezelf ook gaan verdiepen in stressreductie, neuropsychologie, gedragspatronen veranderen, loslaten enz. Ik was jaren lang overbelast geweest en de enige die daar iets aan kon veranderen was ikzelf. Ik maak alle keuzes. Maar eerst moest ik inzien dat ik keuzes had. Veel meer dan ik me altijd had beseft. Ik dacht jaren lang dat ik vast zat. In een ziek lichaam. Een druk leven. De vaste lasten en alle verplichtingen. Alle rollen die ik had als moeder, vrouw enz. Maar het was het verhaal waar ik in vast zatDe overtuigingen die ik had klopten niet. Ik zat vast in mijn eigen hoofd. In mijn eigen saboterende gedrag. Ik heb geleerd om dat ook te doorbreken. Dáárom ben ik nooit meer teruggevallen in mijn oude ongezonde leefstijlgewoontes. Zie me nu stralen. I did it! Ik ben in zoveel opzichten veranderd. Ik voel me weer Aniek. Alles is veranderd.

'Ik geloof dat je alleen kunt groeien & bloeien als jouw fundament stevig staat. Dat is zelfzorg, een gezonde leefstijl en balans houden. Die manier van leven geeft je de grip op je lijf en leven'

Studeren, leren en groeien.

Ik ben vanaf 2012  steeds dieper gedoken in allerlei disciplines:

Orthomoleculaire voeding & Psyche, darmgezondheid, Transcendente Meditatie, Mindfulness, ademhaling, EMB testen, motivatie optimalisatie, NLP technieken, de kracht van gedachten, zelfhypnose, RTT, Access Bars, EFT, neurowetenschappen, kwantumfysica, epigenetica, zelfliefde,  spiritualiteit, loslaten van emoties en nog veel meer.

MIJN AANPAK IS EEN COMBI; gedragsverandering in je onderbewuste brein met zelfhypnose,  (Transcendente) meditatie, gezonde voeding, stressreductie, motivatie optimalisatie en praktische toepasbaarheid van een gezonde lifestyle.

Ik maak speciale zelfhypnose audio's en cursussen en bied coachtrajecten aan.

Als professional en ervaringsdeskundige help ik vrouwen om weer goed voor zichzelf te zorgen met eenvoudige technieken, gewoontes en rituelen. En ik geef ze hun kracht en grip terug. En laat ze weer ervaren wie ze echt zijn. Ik zie de mooiste transformaties ontstaan en het is geweldig om daar deel van uit te mogen maken.

Alles is energie

Je bent diep van binnen super krachtig. Dat is wie je in essentie bent. Iedereen heeft die krachtbron. Jij ook, je hebt het misschien al een tijdje niet gevoeld, maar het zit er nog altijd. Jouw kracht zou jouw allerbelangrijkste prioriteit in je leven moeten zijn. Wat denk je dat er gebeurt als je jouw kracht weer gaat voelen? Wow, dan ga je vliegen! Precies dát is wat mijn intentie is met mijn speciaal ontwikkelde zelfhypnose audio’s, cursussen en persoonlijke coaching. 
Ik geloof dat het leven bedoeld is om je kracht in te zetten voor jezelf en voor een mooiere wereld. Sinds ik bewust ben gaan investeren in mezelf, in mijn (levens)energie, ben ik een magneetje geworden voor positieve dingen, leuke mensen en voor geluk. En kan ik me inzetten om anderen te helpen. Voor mij hét bewijs dat je aantrekt wat je uitzendt. Dat je met je energie je leven beïnvloedt. Dat doet iedereen. Jij ook. Je energie hoog houden is letterlijk van levensbelang. Je krijgt dit leven 1x, leef het!

'Is je energie afhankelijk van de omstandigheden?
Of van jou?'

Liefde, geluk en dankbaarheid

Ik voel een enorme liefde voor mijn lichaam en voor het leven! Misschien omdat ik 9 jaar heb geleefd met het gevoel dat mijn lijf en het leven me in de steek had gelaten. Nu weet ik beter, omdat ik beter voor mezelf ben gaan zorgen. Ik geniet, ben dankbaar voor mijn gezondheid, positiviteit en energie. Ik doe dingen die belangrijk zijn voor mij en die goed voelen. 

Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Als ik naar mezelf kijk dan is de kwaliteit van mijn leven op een veel hoger niveau gekomen, doordat ik gezonder ben gaan leven. Doordat ik mijn lifestyle, mijn ‘Way of Life’, heb geoptimaliseerd. 

Ik ben ervan overtuigd dat je je leven zelf in de hand hebt. Dat je altijd een keuze hebt. Dat je altijd kunt leren en groeien. Dat er altijd ruimte is om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Kies voor het (verder) ontwikkelen van je gezonde lifestyle en je persoonlijke ontwikkeling zal als gevolg daarvan een boost krijgen. Dat is de reis. De beloning is groot. 

Laat dit de reden zijn waarom je met Puur Power gaat starten en je stap voor stap laat meenemen op deze reis van gezond leven, meer zelfzorg, persoonlijke groei en spirituele groei

'Een gezonde leefstijl is het fundament van groei en een fijner leven. Het is een vorm van zelfzorg en zelfliefde'.

Puur Power vrouwen aan het woord

Ik ben super trots op mijn Puur Power vrouwen, omdat zij ook wilden leren beter voor zichzelf te zorgen. Marijke, Annick, Hannah, Bianca, Debby en Naomi vertellen jou graag over hun ervaring.

"Aniek, jouw coaching heeft een enorm krachtige werking op mij gehad. Je hebt mij geleerd vanuit nieuwe invalshoeken naar mezelf, mijn keuzes en mijn leven te kijken en mijn lichaam, hoofd en hart erin te betrekken. Je hebt zo'n positieve invloed gehad op hoe ik me nu voel. Je hebt me veel meer geleerd dan alleen een gezonde leefstijl. Ik maak andere keuzes. Ik ben je zo dankbaar."
"Aniek heeft zowel aandacht voor je lichaam en je leefstijl, als voor je mind en je ziel. Dat dezen elkaar juist zo kunnen versterken en niet zonder elkaar kunnen. Hierdoor pakt zij een diepere laag aan, waardoor haar coaching een extra dimensie krijgt."
"Dat je met lief zijn voor jezelf en een stapel kleine aanpassingen in je eet/denkpatroon, jezelf zóveel beter kunt voelen en gelukkiger kunt zijn! Aniek heeft mij laten inzien dat je geen drastische maatregelen hoeft te nemen of honger hoeft te lijden om gelukkig & gezond te worden/ blijven. Puur Power is echt een verrijking van mijn leven!"
"Eindelijk iemand die het begrijpt, het moet leuk, makkelijk en fun zijn! Kleine stapjes, niet ineens alles omgooien, dat ga ik niet volhouden. Ik ben zoveel bewuster en gezonder gaan leven, ik voel me zoveel beter! Meer energie, mooiere huid en ja ik ben ook afgevallen. Aniek is iemand met heel veel enthousiasme en liefde voor haar vak en voor iedereen die meedoet. Ze weet ook hoe dingen in de praktijk werken of juist niet werken. Kijk wat voor jou werkt, welke stapjes kun je op dit moment wel doen. Leef positief, leef bewust en geniet!! ❤ ik heb zoveel geleerd!! "
"Jarenlange kennis en eigen ervaring welke Aniek aan ons over brengt. Altijd met veel zorg en enthousiasme. Wegens omstandigheden heb ik nog niet heel actief deel kunnen nemen, maar zelfs "met 1 been" heb ik al veel aan het puur power programma gehad. Aniek is een topper!"
"Ik vond de coaching echt een cadeautje. Het heeft me enorm geholpen. Lichter in het leven staan, beter in balans. Wat een boost! Aniek kijkt goed naar wat je nodig hebt en weet precies de juiste snaar te raken. Ontzettend bedankt!!"

Spreken bij bedrijven en op events

Het balletje is gaan rollen. Inmiddels word ik elk jaar gevraagd om te spreken bij de leukste events en grote bedrijven. Heel gaaf, want zo kan ik meer vrouwen inspireren en helpen om beter voor zichzelf te zorgen. Ik vertel hoe je ongezonde gewoontes kunt doorbreken en belicht meerdere kanten van een gezond leven. Denk bijvoorbeeld aan stressreductie, nachtrust, voeding, beweging, zelfhypnose, mindset, meditatie en ademhaling. Tijdens mijn presentaties kan ik laten zien dat een gezond leven een fijner leven is en makkelijker dan je denkt.

Wil je dat ik kom spreken op jouw event? Leuk, plan een gesprek met mij!

Stuur een e-mail naar aniek@puur-power.nl of app/bel naar 06-55 790 722.

Video afspelen