Het Puur Power levenswiel

Het levenswiel

Als je wilt afvallen, lekker in je vel wilt zitten en je persoonlijk groei wilt boosten, dan is je voeding erg belangrijk. Het is brandstof voor je lijf, maar heeft ook veel effect op hoe je je voelt, hoe je denkt en handelt. Het is het fundament voor levensenergie en levensgeluk. De Puur Power gedachte is holistisch en dus dat goed voor jezelf zorgen en een gezonde lifestyle verder gaat dan alleen je voedingskeuzes. Body & mind are connected. Daarom behandel ik in mijn programma’s bijvoorbeeld ook het Circadiaans bioritme, je brein, beweging, stressreductie, ademhaling, meditatie, motivatie, je gedachten, gedragsverandering en je persoonlijke ontwikkeling. Vanaf de eerste module ga je hiermee aan de slag naast het optimaliseren van je voedingspatroon.

'Een krachtige vrouw zorgt ook goed voor zichzelf. Ze zet zichzelf niet op de laatste plaats, maar bewaakt met liefde voor zichzelf haar eigen zelfzorg.' - Aniek -

Puur Power levenswiel. Alle aspecten voor een gezond leven.

Puur Power missie

De Puur Power Missie

Ik geloof dat de tijd is aangebroken dat vrouwen de wereld gaan veranderen. En ik geloof dat vrouwen die goed voor zichzelf zorgen krachtiger zijn. Wanneer vrouwen in hun kracht staan kunnen zij nog beter de spil van hun gezin zijn en ook de mensen om zich heen liefdevolle hulp bieden. En zij zullen andere mensen inspireren om ook goed voor zichzelf te gaan zorgen. Zo wil ik mijn steentje bijdragen aan een mooiere wereld, samen met mijn Puur Power Vrouwen. <3

'Sommige vrouwen leven 100 jaar. Andere vrouwen overleven 1 jaar 100x' - Aniek -

Gratis tips!

Gezond eten begint in de supermarkt. Ik geef je graag mijn 7 favoriete supermarkt producten die je in huis moet hebben, zodat je altijd iets gezonds kunt eten en niet meer snel grijpt naar ongezonde producten. Zo is je energie verhogen en jouw gezonde gewicht behalen en behouden een stuk makkelijker.

'Je voeding is je brandstof. Zorg dat je goede benzine tankt' - Aniek -

Over oprichtster Aniek​

Over mij

Hoi! Mijn naam is Aniek en ik ben 9 jaar ernstig ziek, een stuk zwaarder en flink opgebrand geweest. Maar gelukkig is dat verleden tijd en ben ik slanker, voel ik me sterker en gelukkiger dan ooit omdat ik beter voor mezelf ben gaan zorgen volgens alle pijlers van de Puur Power® Methode. Radical Selfcare noem ik het. 

Video afspelen

Ziek en moe

Op mijn 28e werd ik gediagnosticeerd met een te hoog cholesterol, een extreem hoge bloeddruk en aderverkalking. Ik moest de rest van mijn leven zware medicatie slikken. Hierdoor was ik chronisch vermoeid, kon ik slecht lopen en had ik hartkloppingen. En ik was  flink aangekomen.

Daarbovenop had ik een drukke baan en wilde ik de best mogelijke moeder en partner zijn. 

Het werd mij teveel en kreeg een burn-out. Ik was uitgeblust, prikkelbaar, sliep nauwelijks, voelde mij opgejaagd en had paniekaanvallen. Ik was beland in standje overleven

Ik leef weer!

In 2012 kreeg ik het advies om mijn voeding te verbeteren. Snel merkte ik zoveel resultaat dat ik er euforisch van werd. Meer energie, betere stoelgang, goede slaap, gewichtsverlies, medicatie afbouwen, maar bovenal ik voelde mij weer Aniek.

Vol passie ben ik mij verder gaan verdiepen in het optimaliseren van onze moderne liefstyle op alle vlakken. En heb me de afgelopen jaren verdiept in Transcendente Meditatie, Mindfulness, ademhaling, motivatie optimalisatie, NLP technieken, de kracht van gedachten en emoties.

Ik ben mij gaan specialiseren in gezonde voeding, stressreductie, gedragsverandering, het menselijk brein en praktische toepasbaarheid van een gezonde lifestyle.

Als professional en ervaringsdeskundige help ik vrouwen om weer goed voor zichzelf te zorgen met eenvoudige gewoontes en rituelen. Ik zie de mooiste transformaties ontstaan en het is geweldig om daar deel van uit te mogen maken.

Liefde, geluk en dankbaarheid

Ik voel een enorme liefde voor mijn lichaam en voor het leven! Misschien omdat ik 9 jaar heb geleefd met het gevoel dat mijn lijf en het leven me in de steek had gelaten. Nu weet ik beter, omdat ik beter voor mezelf ben gaan zorgen. Ik geniet, ben dankbaar voor mijn gezondheid, positiviteit en energie. Ik doe dingen die belangrijk zijn voor mij en die goed voelen. 

Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Als ik naar mezelf kijk dan is de kwaliteit van mijn leven op een veel hoger niveau gekomen, doordat ik gezonder ben gaan leven. Doordat ik mijn lifestyle, mijn 'Way of Life', heb geoptimaliseerd. 

Ik ben ervan overtuigd dat je je leven zelf in de hand hebt. Dat je altijd een keuze hebt. Dat je altijd kunt leren en groeien. Dat er altijd ruimte is om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Kies voor het (verder) ontwikkelen van je gezonde lifestyle en je persoonlijke ontwikkeling zal als gevolg daarvan een boost krijgen. Dat is de reis. De beloning is groot. 

Laat dit de reden zijn waarom je met Puur Power gaat starten en je stap voor stap laat meenemen op deze reis van gezond leven, meer zelfzorg en persoonlijke groei

Gratis gezonde recepten!

Puur Power Gold Online Proefles

Gezond eten wordt leuker met makkelijke recepten. Download hier gratis de favoriete recepten van mij en mijn gezin. Gezonde snacks, ontbijt, lunch, diner.

'Het geheim van een gezonde lifestyle is een verzameling eenvoudige recepten' - Aniek -

Spreken bij bedrijven en op events

Aniek als spreker

Het balletje is gaan rollen. Inmiddels word ik elk jaar gevraagd om te spreken bij de leukste events en grote bedrijven. Heel gaaf, want zo kan ik meer mensen inspireren en helpen om beter voor zichzelf te zorgen. Ik vertel hoe ze ongezonde gewoontes kunnen doorbreken en belicht meerdere kanten van een gezond leven. Denk bijvoorbeeld aan stressreductie, nachtrust, voeding, beweging, mindset, meditatie en ademhaling. Tijdens mijn presentaties kan ik laten zien dat een gezond leven een fijner leven is en makkelijker dan ze denken.

Wil je dat ik kom spreken op jouw event? Leuk, laten we een gesprek plannen!

Video afspelen

Gratis e-boek!

Boekje 4 stappen

Vaak als je een drukke dag hebt schiet je zelfzorg erbij in. Je hebt haast, stopt even snel iets in je mond en holt weer door. En je hebt weinig puf om te koken of te sporten. Een gezonde lifestyle lijkt onmogelijk als je een druk leven hebt.

Je kunt nu ook mijn minigids als E-boek downloaden. Daarin staan de 4 stappen die nodig zijn om beter voor jezelf te zorgen en gezond te blijven leven. 

'Het gaat niet om perfectie. Doe elke dag een kleine investering in jezelf, dan kun je een grote transformatie verwachten' - Aniek -