Ga naar de inhoud
Gezond slank

Zelfhypnose Audio "Afvallen, met mijn lichaam als Kompas"

Afvallen door te luisteren naar je lichaam. Ik leer je precies hoe je dit doet in het cursusboek. En door speciale zelfhypnose audio gaat het automatisch.

“Geef je lichaam de leiding terug. Volg je natuurlijke honger en verzadiging”. Afvallen gaat vanzelf als je je lichaam de leiding teruggeeft. Als je luistert naar de wijsheid van je lichaam. Hoe je dat doet, ga ik je leren. Ik leg het je uit in een praktisch cursushandboek en de zelfhypnose audio ga je gebruiken ter ondersteuning om dit fijne transformatie proces te versnellen. Ontspannen afvallen is zo fijn. 

Deze zelfhypnose is geschikt voor

zelfhypnose afvallen

Hoe frustrerend is het als je op wilskracht bent afgevallen en je kunt het niet vasthouden?

Hoe verdrietig en wanhopig kun je je voelen als je steeds weer een terugval hebt? Heb je al die regeltjes vol lopen houden en dan (vr)eet je alles er weer aan. Of je valt maar niet af terwijl je zo je best doet. Ik weet ook precies hoe dat voelt. Zo k#t. Ik kon wel janken dan. Hoe dan??!

Stop alsjeblieft per direct met al die eet-regels in je hoofd; Je moet ontbijten/ Je moet je ontbijt overslaan. Je moet elke 2 uur iets eten/ Je moet minimaal 4 uren tussen elke maaltijd aanhouden. Je moet opletten met koolhydraten. Je moet dit, je moet dat. Je moet…Je moet…

Allemaal goedbedoelde adviezen, maar wie heeft jou dit verteld? Een diëtiste? Een leefstijl voedingscoach? Een boek? Je collega die zoveel is afgevallen door regels te volgen? Je moeder? Dus jij moet nu iets eten omdat het ‘zo hoort’ volgens een ander? Omdat iemand dat jou zo verteld/ geleerd heeft? Je bent gestopt met luisteren naar je eigen-wijsheid en hebt het uit handen gegeven aan anderen. Je download eetschema’s en menu’s, koopt boeken over koolhydraatarm eten of Intermitterend Vasten. Je vraagt een vriendin die is afgevallen om advies.

Afvallen zonder dieet geeft zoveel rust

Ik snap de valkuil hoor. Ik was er ook ingetrapt. De vele diëten en leefstijltrends creëerden een hoofd vol met eet-regels, die ik dagelijks probeerde af te vinken en te volgen. Op wilskracht al die regels volgen. Je luistert dan naar je hoofd. Weegt alles af in gedachten. Wat mag ik eten vandaag, hoe laat, hoeveel? Ik had allemaal overtuigingen en eet-regels in mijn brein over wat wel en niet gezond was en wat goed en fout was, maar ze kloppen nooit exact. Er bestaat geen one-size-fits-all eetpatroon. Met je hoofd probeer je te bedenken wat goed is voor jou vandaag, maar elke dag is anders. Elk moment is anders. Elk moment heeft je lichaam andere behoeftes.

Dat je kunt afvallen zonder dieetregels te volgen, klinkt gek en tegenstrijdig voor je. Maar niet voor jouw lichaam. Je lichaam de leiding geven is zoals de natuur het bedoelt heeft en dit is de enige manier als je een leven lang slank wilt blijven zonder elke dag strijd te moeten voeren in je hoofd over wat je wel en niet mag eten en wanneer je iets mag eten en hoeveel. Als je jezelf allerlei regels oplegt heb je bakken vol met wilskracht nodig.

Die strijd is verschrikkelijk. Ik gun je rust in je hoofd. Slank worden & blijven zonder nadenken. Dat kan ik jou ook leren. Met de uitleg in het handboek en de zelfhypnose audio ter ondersteuning ga je het zelf ervaren dat je de shift gaat maken van je hoofd naar je lichaam. En dat werkt super transformerend! Test het voor jezelf. Ik geef je de uitleg en audio, meer heb je niet nodig.

zelfhypnose afvallen

Ik ga je helpen afvallen en slank blijven
zonder een dieet of leefstijlplan op wilskracht
te moeten blijven volgen. Zonder regeltjes.

Een kleine investering met een grote impact.

Mijn lichaam is mijn kompas

Deze handleiding met hypnose helpen je rust in je hoofd te krijgen omtrent eten. Ontspannen afvallen en je nieuwe gewicht met gemak behouden.
57,- Hier heb je de rest van je leven plezier van!
  • Het digitale cursushandboek met alle uitleg en instructies om jezelf te leren luisteren naar je lichaam. Zie het als een cursusboek. Doe de oefeningen die erin staan. De zelfhypnose audio is ter ondersteuning en versterking van jouw proces om de shift van je hoofd naar je lichaam te kunnen maken.
  • De Hypnose audio 'Mijn lichaam is mijn kompas' (16 min)

Zodra je je zelfhypnose hebt gekocht, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met een link naar het handboek en de hypnose opname. Je kunt naar je hypnose-audio luisteren op je telefoon, tablet of computer. Zodra je de hypnose hebt gedownload, mag je deze voor altijd bewaren.

Liever extra begeleiding erbij?

Luisteren naar je lichaam werkt fantastisch voor je. De nieuwste zelfhypnose voor afvallen gaat je hier enorm bij helpen. Maar er komt meer bij kijken. Elke dag, elk eetmoment is een leermoment. Je zult elke keer keuzes moeten leren maken. En jezelf leren begeleiden door de eetmomenten heen. Wil je daar bij geholpen worden, dan raad ik je de cursus aan. Dan geef ik je extra begeleiding zodat je nog makkelijker en sneller deze omslag definitief maakt.

zelfhypnose afvallen

Wat kun jij verwachten van deze zelfhypnose voor het afvallen

Als je aan de slag gaat met de uitleg in het handboek en de zelfhypnose audio gaat beluisteren, ga je tijdens je dagelijks leven opmerken dat je makkelijker voelt wat en wanneer je wilt eten en je voelt duidelijk wanneer je verzadigd bent. Hierdoor kun je makkelijker stoppen met eten. Je hebt steeds minder momenten van over-eten en snaaien. Kortom; Je bent niet op dieet, maar je hebt gewoon minder eetbehoefte en dan val je automatisch af.

Het cursus werkboek
In het werkboek krijg je de uitleg over hoe ik heb leren luisteren naar mijn lichaam. En ik leg je de dagelijkse oefeningen uit. Wanneer je hiermee aan de slag gaat zul je meteen merken dat het super eenvoudig is en heel snel effect heeft.​ De opdrachten zijn eenvoudig en fundamenteel belangrijk voor het resultaat. Je gaat oefeningen doen die jou leren luisteren naar je lijf. De zelfhypnose gebruik je ter ondersteuning van het oefenen dat je dagelijks doet.

De zelfhypnose audio
Bij het handboek krijg je de zelfhypnose audio, die jouw omslag bij het afvallen onwijs zal ondersteunen en versterken. Want de kwaliteit van je gedachten bepaalt je focus en de keuzes die je maakt. Je hoeft alleen maar te luisteren terwijl je rustig zit of ligt (met een koptelefoon of oortjes). Ontspannen luister je naar deze speciale audio. In je onderbewuste brein worden nieuwe neurale clusters gevormd die jouw proces gaan ondersteunen. Dit is zo krachtig! Zo helpend. Je gaat automatisch anders denken, voelen en doen. En je merkt dat je honger en verzadiging duidelijker voelbaar wordt.

Video afspelen

Beluister alvast het begin van de zelfhypnose audio

Meest gestelde vragen over zelfhypnose


Zelfhypnose is een gemakkelijke techniek om toegang te krijgen tot je onderbewuste. Het is een bewezen effectief hulpmiddel bij het definitief veranderen van je gedrag, het maken van keuzes en het behalen van je doelen. Het is heel eenvoudig. Hoe vaker je het toepast, hoe beter het resultaat. 

Ja en nee. Het is net zo ontspannend als een meditatie of yoga nidra sessie, maar bij hypnose ga je daarbij ook veranderingen aanbrengen in je onderbewuste. Bij meditatie is het de bedoeling dat je je gedachten loslaat. Terwijl je bij een hypnose eerst je onderbewuste brein ontvankelijk maakt en daarna laat focussen op nieuwe helpende gedachten, je geeft nieuwe suggesties. Je gaat als je de instructies opvolgt (je krijgt een handleiding) een nieuwe waarheid downloaden en stevig verankeren tot nieuwe overtuigingen. Je schrijft je nieuwe gedachten over je oude gedachten. Het is als het ware hard werken voor je onderbewuste. Maar daar merk jij op bewust niveau weinig van, want je voelt je volledig ontspannen. Mooi he, hoe dat werkt. Al na de 1e sessie ga je merken dat je anders begint te denken, anders te voelen en anders te doenHypnose is bedoeld om je gedrag te veranderen. Je gedrag verandert hiermee positief en voor altijd omdat je in je onderbewuste veranderingen hebt verankerd. Elke dag worden deze nieuwe verbindingen sterker en sterker. Zodat je gedrag zich steeds moeitelozer aanpast. Het lijkt wel magie!

Deze zelfhypnose audio’s zijn uniek en na veel afstemmen, componeren en door ontwikkelen zijn deze audio’s een doorslaand succes geworden. Met deze audio’s heb je goud in handen. Ik krijg dan ook vaak de vraag “Aniek, wat is het geheim van het succes? Hoe komt het dat deze zelfhypnose zo goed werken?“. 

Het geheim?… dat blijft een geheim. Een illusionist verklapt zijn trucs ook niet en een chefkok geeft ook niet alle ingrediënten prijs. Ik kan je wel zeggen dat het succes te danken is aan een combinatie van technieken uit de neurowetenschap, epigenetica en zelfs kwantumfysica. Nergens zul je zelfhypnose audio’s vinden die dezelfde combinatie gebruiken als ik doe. Sommige technieken zullen je zelfs niet opvallen, althans het valt jouw bewustzijn niet op. Zo heb ik speciale muziektonen laten componeren op speciale frequenties die je niet lijkt te kunnen horen, maar je brein pakt deze tonen wel degelijk op en het effect daarvan is meetbaar. De woorden en stemtoon, de opbouw en nog andere details zijn precies afgestemd. Maar hoe ik dat doe? Dat blijft mijn geheimpje ;-). 

Het maakt voor jou eigenlijk helemaal niet uit of je begrijpt en weet wat er precies in die audio’s verborgen ligt. Als het maar werkt toch?

Zelfhypnose wordt gebruikt om mensen in hun kracht te zetten, positieve transformaties te laten ondergaan en verslavingen onder controle te krijgen. Zelfhypnose is te gebruiken voor relatief kleinere problemen zoals stoppen met roken, afvallen, stress reductie, stoppen met piekeren, beter slapen, sporten leuk gaan vinden, gezonder eten, stoppen met over-eten of snaaien, meer energie, enz.

Zelfhypnose is absoluut 100% ongevaarlijk.  Het voelt als een heerlijke ontspanning of een opbeurende peptalk en is een heel bijzondere ervaring. Je blijft volledig bewust en aanwezig, maakt de hele sessie mee en behoudt te allen tijde zelf de volledige controle. Je kunt er ook niet ‘in blijven hangen’. Dat is onmogelijk. Het is dus een misverstand dat zodra je in (zelf)hypnose bent, geen eigen wil meer hebt, niet meer zelf kunt denken en dat je de controle verliezen kan. 

In zelfhypnose kun je spreken, denken, horen, je ogen open doen als jij dat wilt, iets afwijzen als je iets niet wilt, de regie volledig behouden. En na elke sessie weet je nog precies wat er tijdens de sessie is gebeurd.

Kortom, het enige dat er kan gebeuren is dat je je heerlijk voelt. En dat je bewuster en gezonder gaat leven, met alle gevolgen van dien…;-)).

Ze voelen als een echte feel good ervaring. Ze voelen als een motiverende en liefdevolle peptalk en een heerlijke ontspannen en fijne ervaring. Je bent niet ‘weg’, je hoort alles en maakt alles mee. Maar je stoort je er niet aan. Het is als dagdromen of mijmeren. 

Iedereen die in hypnose wil kan in zelfhypnose gaan. En iedereen die regelmatig zelfhypnose toepast zal beamen dat hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het voor je is om in hypnose te gaan (en vaak ook dieper). 

Hoe zorg je er nou voor dat je meer haalt uit de audio(‘s)? Dat je leefstijl moeiteloos gezonder wordt en je daar alle vruchten van gaat plukken. Door herhaling! Elke dag weer. Misschien denk jij nu? Ik heb/ neem geen tijd voor een hypnose sessie. Ik ben vaak te moe en heb geen zin meer. Herkenbaar voor velen. Dit is een blokkade voor veel mensen.

Ik geef je TIPS om de zelfhypnose sessies vaker te doen. Deze tips zorgen ervoor dat je de sessies gaat oppakken en de smaak te pakken krijgt:

  1. Luister tijdens wandelen. Bijvoorbeeld: parkeer je auto 15 minuten wandelen van je werk en luister (heen en terug) terwijl je loopt een kwartiertje naar de affirmaties met je oortjes in. En in de middag maak je een lunchwandeling tijdens je pauze. En in de avond een ommetje na het avondeten. Dit zijn alweer 4 momenten op een dag die je kunt pakken.
  2. Luister de affirmaties tijdens elke autorit. Je houdt je ogen open uiteraard. En je gaat niet in een diepe trance (je kunt de intro overslaan of niet exact meedoen, maar wel rustig luisteren). Je onderbewuste pikt elke keer alle affirmaties op terwijl je aan het rijden bent. Autorijden doe je vast meerdere keren per week. Pak die momenten. Zet de audio aan.
  3. Zet de sessie aan als je gaat journallen. Dit vind ik zelf zo’n fijne en krachtige combi. Je volgt eerst met je ogen dicht de intro om je brein in hypnotische staat te brengen. Als de affirmaties beginnen open je je ogen terwijl de audio doorloopt. Je slaat je journal open en begint te schrijven over je gezonde voornemens en je zelfzorg en je verlangens en wensen over hoe je je wilt voelen en wie je wilt zijn. Terwijl je de affirmaties hoort merk je dat journallen veel makkelijker gaat, want de audio’s inspireren je enorm bij het schrijven.
  4. Doe lekker je oortjes in als je in bad gaat. In bad kom je sowieso tot rust. Helemaal als je kaarsjes aansteekt en een wierrookje. Luister lekker de sessie terwijl je je begeeft in je thuis spa. 
  5. Doe elke avond voor het slapen gaan een sessie in bed. Het geeft niks als je tijdens de sessie in slaap valt. Je onderbewuste brein pikt de suggesties toch op. Die blijft alert en aan het werk voor jou.

 

Met deze tips moet het je lukken om minimaal elke dag een keer te luisteren. Als je echt wilt veranderen, pak dan deze tips op. Mijn intentie is dat je gezonder gaat leven, met plezier en automatisch.

Zorg goed voor jezelf, je krijgt er zoveel voor terug!

Je bewuste brein is het deel dat aan je to do’s denkt of die kritische opmerkingen heeft of zich zorgen maakt. Je bewuste brein leeft in de toekomst of het verleden. Je onderbewuste brein leeft in het NU. Die is alleen met de hypnose bezig.

Overdag is je mind alerter en onrustiger. Bij het opstaan denk je direct aan wat je die dag allemaal moet doen. En je omgeving kan ook voor veel prikkels zorgen.

Dat kan het moeilijker maken om je over te geven aan ontspanning.

Hypnose heeft de meeste impact als je onderbewuste brein ontvankelijk is. In een diepe ontspanning staat de poort (je hersenstam) wagenwijd open en is er geen blokkade meer. Je onderbewuste is als een spons.

Wanneer je lichaam ontspant, je ademhaling vertraagt en je een glimlachje op je gezicht tovert, ontspant je zenuwstelsel zich. Dit is heel belangrijk, want alleen dan kan je hartslag zich vertragen.

Als je hartslag vertraagt, zakken je hersengolven als reactie daarop.

Je hart en hoofd hebben een directe verbinding met elkaar. Je hart stuurt continue informatie naar je hoofd. Veel meer dan andersom.

Als je hersengolven zakken, is je bewuste brein minder actief. Het kritische stemmetje dat twijfelt of je het goed doet en of het wel werkt verdwijnt. Je gaat all in. Er is geen twijfel of weerstand meer.

Hoe vaker je de hypnoses doet, hoe vaker je zult merken dat je bewuste brein stiller wordt en minder vaak oppopt tijdens je hypnose sessie. Oefening baart dus kunst.

TIP: Doe de hypnose in de avond in bed, voordat je gaat slapen. En als je tijdens de hypnose in slaap valt is dat geen probleem, de werking van de hypnose gaat gewoon door. Je onderbewuste brein blijft ontvankelijk voor de hypnose. Misschien zelfs wel meer ontvankelijk, omdat het gekwebbel van je bewuste brein er niet steeds tussendoor praat 😉

Ten slotte, de ene dag is anders dan de andere dag. Soms zit je er helemaal in en soms lukt het voor geen meter. Wees niet gefrustreerd of teleurgesteld. Weet dat je onderbewuste brein onder al dat gekwebbel van je bewuste brein nog steeds veel oppikt en de hypnose hoort. Je hoort meer dan je denkt. De hypnose komt meer binnen dan je denkt :-))

Hypnose heeft de meeste impact als je diep ontspannen bent en je bewuste brein tot rust komt. In die staat van ontspanning staat de poort (je hersenstam) wagenwijd open en is er geen blokkade meer. Ik adviseer daarom juist om de hypnose in de avond in bed te doen, voordat je gaat slapen. Je brein komt dan gemakkelijker in een lage hersengolf omdat het zich al gaat voorbereiden op de nacht. Aan het einde van de dag kun je sowieso makkelijker toegeven aan ontspanning, want je hoeft niets meer te doen, je bent daarnaast in een prikkelarme omgeving (je slaapkamer) en je hebt ook geen kinderen meer om je heen dartelen.

Het geeft dus niks als je tijdens de sessie in slaap valt. Je onderbewuste brein pikt de suggesties toch op. Die blijft alert en aan het werk voor jou.

Chat openen
Hi! Wat kan ik voor je doen?