Ga naar de inhoud
Gezond afvallen

Afvallen door jezelf te bevrijden van dieetregels

Half jaar programma – Special Edition start al in februari

NIEUW! Dit programma is voor jou als je wilt leren hoe je kunt afvallen terwijl je alle dieetregels kan loslaten.

Dat je alles kunt eten waar je zin in hebt en daarbij toch gaat afvallen en je streefgewicht gaat behalen en behouden.

Je hoeft nooit meer op dieet en je hebt geen wilskracht meer nodig om slank te worden en blijven.

Geloof me, dit wordt zo’n enorme bevrijding voor je!

Ik ga het je allemaal uitleggen en leren door je een half jaar intensief te begeleiden bij deze totale omslag. Doe je mee?

Stel, je weet precies wat je moet doen om (eindelijk) af te vallen en je doet het ook. Met gemak. Elke dag weer. Je doet het zelfs automatisch. Afvallen gaat daardoor automatisch. Geen strijd over of je wel of niet iets mag eten. Geen verleiding om meer te eten dan goed voor je is. 
Dat geeft eetrust. En dat ga ik jou leren.

Dit traject is geschikt voor jou

Geen dieet, toch afvallen. Dat is mijn belofte aan jou.

Ga je echt je overgewicht verliezen als je geen eetregels hoeft te volgen? Geen dieet en toch afvallen? Alles mogen eten, dan ga je toch los??? Nee niet als je

🤎 van elk eetmoment een leermoment maakt,

🤎 de tools die ik je gegeven heb toepast

🤎 en het breinwerk* doet.

* Dat je je brein steeds opnieuw vraagt om met nieuwe ideeën te komen. En nieuwe labels te plakken. Nieuwe keuzes te maken. De nieuwe waarheid aan te nemen. Je krijgt hiervoor simpele toepasbare tools. Die slecht een paar minuten per dag van je vragen. Hierdoor verander jij en verandert jouw perceptie over eten. De betekenis die je aan voedsel geeft verandert. De verleiding om te eten als je lichaam niks vraagt is weg. Je hoofd schreeuwt niet meer om eten. Die strijd is weg. Je stopt daardoor met onbewust eten, met snaaien, met over-eten, met dooreten als je eigenlijk al voldoende hebt gehad. Je porties worden automatisch kleiner en precies afgestemd.

🔥 En als gevolg dáarvan verlies je je overgewicht. Komt je lichaam terug in balans. In alle (hoofd)rust en vrijheid. Dat beloof ik je! Dat garandeer ik je. Ik leer het je zo graag. Je bent zo welkom in dit programma.

Gezond afvallen
Gezond afvallen
Gezond afvallen
Afvallen en gezonde leefstijl

Waarom deze special edition

Ik weet hoe het voelt als je alles al een keer geprobeerd hebt. Als je er zelf in je eentje niet uitkomt. Als je zo je best doet, maar geen gram afvalt of blijft hangen op een plateau. Als je er niks van begrijpt waarom het je toch steeds niet lukt om vol te houden.

Dit speciale half jaar programma heb ik samengesteld om je intensief te kunnen begeleiden, want de tijd van frustratie en aanmodderen heeft te lang geduurd. Je hebt hulp nodig.

Laat mij jouw persoonlijke begeleider, motivator en mentor zijn.

En hierbij heb je ook de support van een klein hecht groepje gelijkgestemden om samen mee te groeien en contact mee te kunnen onderhouden. Je begrijpt elkaar. En verandert samen. Ik zie het keer na keer gebeuren op mijn workshops en bijeenkomsten.

Dit programma is vooral effectief door de unieke aanpak en de wekelijkse persoonlijke support. Je hebt gewoon echt iets totaal anders nodig dan je gewend bent. Iets geheel nieuws. Want alles wat je al gedaan hebt heeft je niet geholpen. Dit programma zal jou 180 graden veranderen. 

Wat krijg je in dit half jaar programma

Wat gaan we precies doen 🔥

We beginnen op 1 februari zodat je bij het begin van de zomer klaar bent. (Tot uiterlijk 15 februari kun je je nog aanmelden mits we volgeboekt zijn).

Mijn intentie is dat je stopt met aanmodderen, maar dat je constructief aan de slag gaat. En blijft! Dat je on track blijft. Daarom plannen we 6 individuele coachsessies in. Die doen we per telefoon, want ik wil dat je tijdens ons gesprek ongestoord en volledig geconcentreerd bij de les kunt zijn en je aantekeningen gaat maken in je notitieboek. Ik geef je tijdens deze persoonlijke sessies maatwerk adviezen, ik deel trucjes, inzichten, handigheidjes en ik geef je belangrijke uitleg die je moet opschrijven om nooit meer te vergeten en altijd erbij moet kunnen pakken als je een moeilijk moment hebt. Ik geef je ook tijdens deze sessies persoonlijke opdrachtjes en oefeningen mee. 

Aan het einde van elke week spreek je even een berichtje op What’s App in met je voortgang en vragen. Ik stuur je een spraakbericht terug met antwoorden, een peptalk een tip of net dat wat jij nodig hebt om lekker door te kunnen pakken.

Daarnaast kun je elke dag via What’s App persoonlijk contact met mij opnemen. Handig als je een vraag hebt die niet kan wachten of als je een moeilijk moment hebt. Als je vastloopt of twijfelt of je iets goed of fout doet. Of even vooruit geholpen wilt worden. Je mag me altijd appen en ik beantwoord elke dag al je berichtjes. Ik ben jouw persoonlijke supporter en begeleider tijdens dit proces.

Ik heb de afgelopen jaren al veel workshops en bijeenkomsten gegeven. En ohhh wat is het toch krachtig om live samen te komen.

Tijdens deze bijeenkomsten geef ik extra uitleg, praktisch toepasbare tools & werken we opdrachten uit. En we gaan technieken oefenen die je veranderproces zullen versnellen en vergemakkelijken.

Ik houd van kleine groepjes samen laten komen, omdat ik elke keer weer zie dat het enorm upliftend werkt als je met gelijkgestemden in hetzelfde veranderproces zit. Deze aanpak is anders dan anders, dus in je omgeving zul je niemand hebben die precies begrijpt wat je aan het doen bent. Als je het fijn vindt kun je bijvoorbeeld een buddy ontmoeten op deze dagen en telefoonnummers met elkaar uitwisselen (hoeft niet, mag wel). Je gaat sowieso heel veel leren van de vragen die andere aan mij stellen. En van de uitdagingen die anderen tegenkomen en leren overwinnen. Je kunt alleen luisteren of je kunt jouw ervaringen delen. Kies waar jij je fijn bij voelt. Beide is goed en effectief.

De 3 bijeenkomsten organiseer ik bij mij thuis in Rosmalen in mijn leefkeuken (en bij mooi weer heerlijk in de tuin). 

3 vrijdagochtenden van 9.30 tot 12.00 uur: 1 maart + 12 april + 31 mei

Vanaf 1 februari krijg je toegang tot de online cursus ‘Afvallen met je lichaam als Kompas‘. Hier krijg je kort maar krachtig de basis principes uitgelegd. Je gaat dit toepassen en beoefenen. Zodat we tijdens onze eerste sessie deze basis al kunnen gaan verdiepen. 

Als bonus bij dit exclusieve programma ontvang je ook toegang tot de cursus ‘Afvallen, Train OOK je mind‘. Deze cursus is een stuk uitgebreider en is een verdieping. Je kunt dit later in het traject oppakken zodra je er klaar voor bent.

Voor beide online programma’s houd je onbeperkt toegang, zodat je altijd lessen kan herhalen en terugkijken.

 

Vanaf 1 februari ontvang je 2 zelfhypnose audio’s:

Zelfhypnose Afvallen met je lichaam als Kompas‘. Bij deze audio ontvang je een digitale handleiding (e-boekje) waarin uitgelegd wordt hoe je deze audio het meest effectief kunt gebruiken en in het handboek staat hoe je je lichaam als kompas gaat gebruiken om af te vallen en slank te blijven. Lees die handleiding aandachtig door en ga de uitleg toepassen en de audio luisteren.  

Zelfhypnose Afvallen met Intuïtief & Gezond eten‘ Bij deze audio ontvang je ook een kleine digitale handleiding. 

Voor beide audio’s ontvang je apart een e-mail met een link naar de audio’s en handleidingen. En in de e-mail staat uitleg over hoe je de audio’s het beste kunt bewaren, zodat je er altijd vanaf je telefoon gebruik van kan blijven maken. 

Wat zijn veel gehoorde resultaten:

Jouw tijd investering

Je investeert in jezelf. Ik verwacht dat je je verantwoordelijkheid pakt als het gaat om de uitvoering. En dan bedoel ik dat je elke dag hier minimaal een paar minuutjes voor uittrekt. Het hoeft niet elke dag een half uur te zijn, mag wel, maar hoeft echt niet.

Ik verwacht ook van jou dat je zelf bij mij aanklopt als je iets moeilijk vindt of als je even ergens op vastloopt. Vraag om hulp. Ik ben er met liefde en plezier voor je, maar dan moet je me wel even aan mijn mouw trekken.

Dit programma is een liefdevolle investering in jezelf. In onderstaande video vertel ik je hoe ik dit zie:

Video afspelen over cursussen

De andere investering:

En je bent natuurlijk benieuwd wat de investering is van dit uitgebreide half jaar programma. Omdat dit de eerste keer is dat ik dit programma in deze samenstelling geef, vraag ik nog niet de prijs die het eigenlijk wel waard is. Ik heb besloten een pilotprijs te hanteren voor deze eerste keer van  €1.197 ipv €1.797. 

(Het is mogelijk om dit in 3 of 6 termijnen van €400 of €200 te voldoen).

Stuur mij een e-mail als je interesse hebt. Dan maken we een vrijblijvende belafspraak waarin we kennismaken en jij je vragen kunt stellen of twijfels kunt delen. Na het gesprek beslis je of je wilt deelnemen aan deze eerste speciale editie. 

PS1. Even bellen kost je niks. Maar levert je wel altijd iets op 😉

PS2. Vol = vol. Een klein groepje is misschien zo volgeboekt. Ik weet niet hoe snel het zal gaan. Mail me ook even als je wilt weten of er nog plek is.

Gezond Afvallen

Twijfel je? Je denkt nu nog dat...

Je denkt nu nog dat je niet genoeg discipline hebt en dat je dat wel nodig zult hebben voor dit half jaartraject. Je denkt dat je niet voldoende wilskracht hebt, omdat je al veel pogingen hebt gedaan om af te vallen op verschillende manieren, maar het is je nooit gelukt om het echt voor altijd vol te houden. Je viel elke keer weer terug of had vaak te maken met teleurstelling omdat je op een zwak moment had opgegeven. Dus je verwacht dat de kans groot is dat je voor een half jaar traject niet voldoende discipline of wilskracht zult hebben. 

Wat heb je al gedaan?

Bij je vorige pogingen heb je de regels van een dieet of leefstijl geprobeerd vol te houden. Je telde punten of calorieën, je woog je porties volgens de regels af, hield je macro’s bij in een app, je wist precies wat je wel en niet mocht eten. Op de moeilijke momenten moest je je kiezen op elkaar houden (soms letterlijk), je schouders eronder zetten en je rug recht houden. Want zodra je je niet aan de regels hield, ging alles mis. 

Dit is iets heel anders

Dit half jaar ga je geen nieuwe leefstijl of dieet volgen. Je krijgt geen regels waar jij je aan moet houden om af te vallen. Ik ga je niet vertellen wat jij wel en niet mag eten. Kortom, je gaat niet op dieet en je hoeft je eten niet te tracken. 

Je gaat van mij wel de vaardigheden leren die je nodig hebt om de verleiding om te eten te verkleinen. Je gaat vanbinnen veranderen. Hoe je denkt over eten, hoe je kijkt naar eten, hoe je ermee omgaat. Je verbinding met voedsel en je gevoelens over eten veranderen. Jij verandert. Van binnen dus. 

Vaardigheden ipv eetregels

Dat is het GROTE verschil met het volgen van weer een nieuw dieet. Bij een dieet krijg je alleen een setje eetregels en geen vaardigheden. Je weet heus wel wat gezond is en wat niet. Maar je vindt het te moeilijk om af te vallen en om gezonde keuzes te maken als je moe bent of druk of op vakantie of een BBQ of verjaardag. Eten is nog een te grote verleiding voor jou op die momenten. En je hebt de vaardigheden niet om die verleiding te weerstaan, dus doe je dat op wilskracht. Maar wat als je de oorzaak, de verleiding, weg kan nemen… Wow, is dat niet veel beter!

persoonlijk traject

Goed aanleren = nooit meer ontleren

Om die vaardigheden te leren heb je begeleiding nodig. Iemand die jou uitlegt hoe je daar komt, die jou helpt, bijstuurt, inzichten geeft, bewust maakt van aangeleerd gedrag en jou op de juiste manier laat oefenen met die nieuwe vaardigheden. Tot je ze onder de knie hebt en niet meer kan ontleren. Tis net als met auto leren rijden of leren skiën. Je kunt zelf gaan aanmodderen, maar als je van een bekwaam iemand les krijgt, samen oefent op de juiste manier, dan leer je het sneller en op de juiste manier aan. En dan kun je het zelf, voor altijd.

Gezond afvallen

Testimonial video

Video afspelen
Gezond afvallen
Chat openen
Hi! Wat kan ik voor je doen?