Meteen naar de inhoud

Instagram Cursus voor jouw gezonde leefstijl en balans

Je hebt goede voornemens gemaakt en een plan bedacht. Je gaat gaat (weer opnieuw) beginnen. Je wilt gezonder eten, sporten weer oppakken, vaker rustmomenten nemen, je grenzen gaan aangeven, op tijd naar bed. Je bent er klaar voor en super enthousiast. 

Ja, starten is makkelijk, maar volhouden is nooit je sterkste punt geweest … 

Deze cursus doe je naast je dieetprogramma of sportprogramma. Deze cursus zorgt dat je een definitieve omslag maakt in je leven(sstijl)… lees verder

Inclusief

Natuurlijk gaan we ook gebruik maken van breinpower. Je krijgt doelgerichte praktische uitleg en oefeningen voor je onderbewuste brein.

Bij deze cursus krijg je een zelfhypnose audio die speciaal voor deze cursus is ontwikkeld. En een super fijne transformerende meditatie (die ikzelf goddelijk vind) staat voor je klaar. Beide helpen je gemotiveerder dan ooit te zijn en blijven. Je krachtig, gesteund, geliefd en zelfverzekerd te voelen. Jij zult je doelen halen! 

 

Om iets in je leven(sstijl) blijvend te veranderen, moet je iemand anders worden.
Iemand die altijd gemotiveerd is en geen stemmetje meer heeft dat smoesjes influistert en steeds beren op de weg ziet.

Is deze cursus voor jou?

Als je jouw leven wilt veranderen, dan zul je jouw gedrag moeten veranderen. Elke verandering die je wenst, begint bij jezelf. 

Als je jouw gedrag wilt veranderen dan zul je eerst jouw manier van denken moeten veranderen.

Als je graag verandering wilt en je hebt al veel pogingen gedaan, maar het lukt je niet om vol te houden, dan is deze cursus voor jou. Of het nu komt omdat je geen discipline hebt, een druk gezin, ziek bent of moe, deze cursus zorgt dat je gezonder gaat leven. Deze cursus is voor jou als je vastzit in ongezonde gedragspatronen. Dat kan zijn ongezond eten (snaaien, overeten, etc), weinig bewegen, maar ook altijd AAN staan en gejaagd zijn, welk ongezond patroon je ook wilt doorbreken. Dus of je nu wilt afvallen, uit je burn-out komen, meer energie wilt hebben of je gezondheidsklachten wilt verminderen (darmproblemen, hormoondisbalans, hoofdpijn, huidprobelemen, etc), deze cursus gaat dit doorbreken. Deze cursus is een echte investering in jezelf op alle vlakken. Ook, en misschien wel vooral, in jouw persoonlijke groei, zowel mentaal, emotioneel als spiritueel.

“Hoe je denkt is hoe je doet”

Puur Power

Unieke aanpak. Anders dan anders. En zeer effectief.

Ik heb een andere aanpak en zienswijze dan je misschien gewend bent. Maar al snel zul je gaan merken dat dit werkt als een malle! En een positieve uitwerking heeft op jou, je omgeving en je leven. Wat je goede voornemens ook zijn of wel ‘dieet’ je ook wilt gaan volgen, het maakt niet uit voor deze cursus. Ik zorg alleen dat het je moeiteloos afgaat.

“Behandel jezelf met respect. Spendeer tijd en moeite aan jezelf.”

Praktisch en direct toepasbaar

Het meest waardevolle is dat deze cursus super praktisch en direct toepasbaar is. Want ‘That’s where the magic happens; in real life‘. Je moet het geleerde gaan toepassen. En daar help ik je bij. Door middel van de meest eenvoudige opdrachten ga je zelf ervaren wat dit voor jouw gedrag betekent.  Je gaat merken dat de manier waarop je denkt, voelt en doet verandert. Je bent straks niet meer te stoppen. Je zult jezelf nog gaan verbazen 😉

Voor altijd gemotiveerd

Smoesjes en zelf sabotage nemen af. Je voelt alleen nog maar enthousiasme en motivatie. Je hebt de wilskracht en discipline die je nodig hebt. Jij gaat je doelen halen. Je gelooft in jezelf. Je denkt anders, je voelt je anders, je doet anders. Je leeft een stuk gezonder, met plezier en gemak

Stap voor stap, duidelijke uitleg

Je krijgt belangrijke en ook nieuwe inzichten uit de gedragswetenschap, neuropsychologie, hypnose, epigenetica en zelfs kwantumfysica. Maar schrik niet, ik leg het in begrijpelijke taal uit. 

Je gaat veel herkennen bij jezelf. Je gaat begrijpen waarom het je tot nu toe steeds niet lukte om je goede voornemens vol te houden. En je ontdekt wat wel werkt voor jou. Aan het einde van de cursus zie je het totaalplaatje en begrijp je precies wat de formule is tot blijvende gedragsverandering. Ik ga stap voor stap alles blootgeven en de kunst van definitieve gedragsverandering. Ohh you are in for some magic.

Bij elke videoles hoort een nieuw hoofdstuk en praktijk oefeningen.

9 motiverende en verhelderende video lessen

Uitgebreid werkboek (157 pagina’s)

Je ontvangt een compleet werkboek met veel waardevolle (extra) informatie en uitleg. Je kunt het uitprinten en inbinden, zodat je erin kunt schrijven en onderstrepen. Je kunt ook een notitieboekje kopen voor je aantekenen.

Bij elke video hoort een hoofdstuk. Maak je aantekeningen als je de videoles luistert die bij het hoofdstuk hoort. Lees na de video met aandacht de informatie van het betreffende hoofdstuk door. En ga dan in je eigen tempo thuis heerlijk oefenen met de opdrachten. 

Een investering met een grote impact. Een cadeau voor jezelf voor altijd

Instagram Cursus

Je kunt na inschrijven meteen starten
197
77,-
  • VOOR ALTIJD TOEGANG. De cursus kun je in je eigen tempo volgen of herhalen.
  • De VIDEOLESSEN op de besloten Instagrampagina kun je zo vaak (terug)kijken waar en wanneer vanaf je telefoon, tablet of laptop.
  • WERKBOEK: Bij elke videoles hoort een hoofdstuk van het werkboek met extra info, praktijk oefeningen en opdrachten.
  • TOFFE BONUSSEN: Ik heb speciaal voor deze cursus een hypnose en een meditatie gemaakt.
  • MIJN LEEF-stijl: Een hele maand geef ik een kijkje in mijn leven en laat ik je zien wat en wanneer ik eet, sport, doe, hoe ik leef, etc.
  • Krijg PERSOONLIJKE ADVIEZEN De mogelijkheid om mij al je vragen te stellen. Ik geef je persoonlijk antwoord.
Aanbieding

Note

Heb je al met mij recent een persoonlijke traject gedaan? Tijdens deze cursus leer je nieuwe dingen en kun je jouw kennis van toen ook weer opfrissen en de kracht van herhaling toe te passen. En is het langer geleden, dan kun je dit zien als een extra upgrade. Want ik heb ook niet stil gezeten de afgelopen maanden/ jaren. Ik heb veel bijgeleerd en gestudeerd over gedragsverandering, neuropsychologie, epigenetica, hypnose en kwantumfysica. Het traject is doorontwikkeld en op alle vlakken veranderd in de afgelopen maanden/ jaren. Het is veel completer geworden. En nog effectiever in het doorbreken van vastgeroeste patronen en het behouden van je nieuwe leefstijl.

 

X Liefs Aniek