Meteen naar de inhoud

Leefstijl Instagram Cursus

Elke dag een gezonde leefstijl moeilijk? Gezond eten, rust pakken, grenzen aangeven en zelfzorg volhouden lukt niet?  Met deze cursus ga jij jouw patronen doorbreken. Leer hoe je jouw gedrag, percepties en emoties verandert. Alles verandert. Jij verandert. 

Geen smoesjes meer. Geen uitstelgedrag. Geen weerstand. Niet meer vechten met jezelf. Pure gedragsverandering, verankert in je brein. Voor altijd.

Lees verder als dit je interesse heeft gewekt…

Inclusief

Jij krijgt van mij een unieke audio met een speciale krachtige Zelfhypnose voor deze cursus. En op het Insta Account staat een Transformerende Meditatie (die ikzelf goddelijk vind) voor je klaar. Beide helpen je gemotiveerder dan ooit te zijn en blijven. Je krachtig, gesteund, geliefd en zelfverzekerd te voelen. Jij zult je doelen halen! 

 

Om je leven(sstijl) radicaal om te gooien en vol te houden, moet jij je onoverwinnelijk gaan voelen. Je zult iemand anders moeten worden. Deze hele cursus gaat je daarbij helpen. En ik sta elke dag voor je klaar. Zo lang als jij nodig hebt.

Is deze cursus voor jou?

Als je graag verandering wilt en je hebt al veel pogingen gedaan, maar het lukt je niet om vol te houden, dan is deze cursus voor jou. Of het nu komt omdat je geen discipline hebt, een druk gezin, ziek bent of moe, deze cursus zorgt dat je gezonder gaat leven. Deze cursus is voor jou als je vastzit in ongezonde gedragspatronen. Dat kan zijn ongezond eten (snaaien, overeten, etc), weinig bewegen, maar ook altijd AAN staan en gejaagd zijn, welk ongezond patroon je ook wilt doorbreken. Dus of je nu wilt afvallen, uit je burn-out komen, meer energie wilt hebben of je gezondheidsklachten wilt verminderen (darmproblemen, hormoondisbalans, hoofdpijn, huidprobelemen, etc), deze cursus gaat dit doorbreken. Deze cursus is een echte investering in jezelf op alle vlakken. Ook, en misschien wel vooral, in jouw persoonlijke groei, zowel mentaal, emotioneel als spiritueel.

Unieke aanpak. Anders dan anders. En zeer effectief.

Ik heb een andere aanpak en zienswijze dan je misschien gewend bent. Maar al snel zul je gaan merken dat dit werkt als een malle! En een positieve uitwerking heeft op jou, je omgeving en je leven. Wat je goede voornemens ook zijn of welk ‘dieet’ je ook wilt gaan volgen, het maakt niet uit. 

Praktisch en direct toepasbaar

Het meest waardevolle is dat deze cursus super praktisch en direct toepasbaar is. Want ‘That’s where the magic happens; in real life‘. Je moet het geleerde gaan toepassen. En daar help ik je bij. Door middel van de meest eenvoudige opdrachten ga je zelf ervaren wat dit voor jouw gedrag betekent.  Je gaat merken dat de manier waarop je denkt, voelt en doet verandert. Je bent straks niet meer te stoppen. Je zult jezelf nog gaan verbazen 😉

Voor altijd gemotiveerd

Smoesjes en zelf sabotage nemen af. Je voelt alleen nog maar enthousiasme en motivatie. Je hebt de wilskracht en discipline die je nodig hebt. Jij gaat je doelen halen. Je gelooft in jezelf. Je denkt anders, je voelt je anders, je doet anders. Je leeft een stuk gezonder, met plezier en gemak

Stap voor stap, duidelijke uitleg

Je krijgt belangrijke en ook nieuwe inzichten uit de gedragswetenschap, neuropsychologie, hypnose, epigenetica en zelfs kwantumfysica. Maar schrik niet, ik leg het in begrijpelijke taal uit. 

Je gaat veel herkennen bij jezelf. Je gaat begrijpen waarom het je tot nu toe steeds niet lukte om je goede voornemens vol te houden. En je ontdekt wat wel werkt voor jou. Aan het einde van de cursus zie je het totaalplaatje en begrijp je precies wat de formule is tot blijvende gedragsverandering. Ik ga stap voor stap alles blootgeven en de kunst van definitieve gedragsverandering. Ohh you are in for some magic.

Elke week een videoles, een nieuw hoofdstuk en praktijk oefeningen

9 motiverende en verhelderende video lessen

Uitgebreid werkboek (meer dan 100 pagina’s)

Je ontvangt een compleet werkboek met veel waardevolle (extra) informatie en uitleg. Print het uit, zodat je erin kunt schrijven en onderstrepen.

Bij elke video hoort een hoofdstuk. Maak je aantekeningen als je de videoles luistert die bij het hoofdstuk hoort. Lees na de video met aandacht de informatie van het betreffende hoofdstuk door. En ga dan in je eigen tempo thuis heerlijk oefenen met de opdrachten. 

Geef je nu op en start wanneer het jou uitkomt.

Alle wekelijkse videolessen kun je terugluisteren en herhalen zo vaak je wilt.

Hoe fijn!

Ik wil dat 2023 jouw Happy YOU Year wordt!

Na aanmelding ontvang je een e-mail met alle uitleg en documentatie om te starten. 

Instagram Cursus

Je kunt na inschrijven meteen starten
397
197,- Betalen in termijnen mogelijk (vraag me er naar)
  • VOOR ALTIJD TOEGANG. De cursus kun je in je eigen tempo volgen of herhalen.
  • De VIDEOLESSEN op de besloten Instagrampagina kun je zo vaak (terug)kijken waar en wanneer vanaf je telefoon, tablet of laptop.
  • WERKBOEK: Bij elke videoles hoort een hoofdstuk van het werkboek met extra info, praktijk oefeningen en opdrachten.
  • TOFFE BONUSSEN: Ik heb speciaal voor deze cursus een hypnose en een meditatie gemaakt.
  • Krijg PERSOONLIJKE ADVIEZEN De mogelijkheid om mij al je vragen te stellen. Ik geef je persoonlijk antwoord.

Een investering met een grote impact. Een cadeau voor jezelf voor altijd

Note

Heb je al met mij het persoonlijke Platinum traject gedaan? Dan is dit een geweldige mogelijkheid om je kennis op te frissen en de kracht van herhaling toe te passen. En is het langer geleden, dan kun je dit zien als een extra upgrade. Want ik heb ook niet stil gezeten de afgelopen maanden/ jaren. Ik heb veel bijgeleerd en gestudeerd over gedragsverandering, neuropsychologie, epigenetica, hypnose en kwantumfysica. Het traject is doorontwikkeld en op alle vlakken veranderd in de afgelopen maanden/ jaren. Het is veel completer geworden. En nog effectiever in het doorbreken van vastgeroeste patronen en het behouden van je nieuwe leefstijl.

 

X Liefs Aniek