Ga naar de inhoud
gezonde leefstijl

Gezonde leefstijl cursus

Je hebt goede voornemens gemaakt en een plan bedacht. Je gaat gaat (weer opnieuw) beginnen met een gezonde leefstijl. Je wilt gezonder eten, sporten weer oppakken, vaker rustmomenten nemen, je grenzen gaan aangeven, op tijd naar bed. Je bent er klaar voor en super enthousiast. Ja, starten is makkelijk, maar volhouden is nooit je sterkste punt geweest.

Deze cursus doe je naast je dieetprogramma of sportprogramma. Deze cursus zorgt dat je een definitieve omslag maakt in je leven(sstijl)…

Om iets in je leven(sstijl) blijvend te veranderen, moet je iemand anders worden.

Iemand die altijd gemotiveerd is en geen stemmetje meer heeft dat smoesjes influistert en steeds beren op de weg ziet

Dankzij je breinpower een gezonde leefstijl

Natuurlijk gaan we ook gebruik maken van breinpower. Je krijgt doelgerichte praktische uitleg en oefeningen voor je onderbewuste brein. Bij deze cursus krijg je een zelfhypnose audio die speciaal voor deze cursus is ontwikkeld. En een super fijne transformerende meditatie (die ikzelf goddelijk vind) staat voor je klaar. Beide helpen je gemotiveerder dan ooit te zijn en blijven. Je krachtig, gesteund, geliefd en zelfverzekerd te voelen. Jij zult je doelen halen!

Als je jouw gedrag wilt veranderen dan zul je eerst jouw manier van denken moeten veranderen.

Als je graag verandering wilt en je hebt al veel pogingen gedaan, maar het lukt je niet om vol te houden, dan is deze cursus voor jou. Of het nu komt omdat je geen discipline hebt, een druk gezin, ziek bent of moe, deze cursus zorgt dat je gezonder gaat leven. Deze cursus is voor jou als je vastzit in ongezonde gedragspatronen.

Dat kan zijn ongezond eten (snaaien, overeten, etc), weinig bewegen, maar ook altijd AAN staan en gejaagd zijn, welk ongezond patroon je ook wilt doorbreken. Dus of je nu wilt afvallen, uit je burn-out komen, meer energie wilt hebben of je gezondheidsklachten wilt verminderen (darmproblemen, hormoondisbalans, hoofdpijn, huidprobelemen, etc), deze cursus gaat dit doorbreken.

Deze cursus is een echte investering in jezelf op alle vlakken. Ook, en misschien wel vooral, in jouw persoonlijke groei, zowel mentaal, emotioneel als spiritueel.

gezonder leven
gezonde leefstijl

Unieke aanpak. Anders dan anders. En zeer effectief.

Ik heb een andere aanpak en zienswijze dan je misschien gewend bent. Maar al snel zul je gaan merken dat dit werkt als een malle! En een positieve uitwerking heeft op jou, je omgeving en je leven. Wat je goede voornemens ook zijn of wel ‘dieet’ je ook wilt gaan volgen, het maakt niet uit voor deze cursus. Ik zorg alleen dat het je moeiteloos afgaat.

Voor altijd gemotiveerd
Smoesjes en zelf sabotage nemen af. Je voelt alleen nog maar enthousiasme en motivatie. Je hebt de wilskracht en discipline die je nodig hebt. Jij gaat je doelen halen. Je gelooft in jezelf. Je denkt anders, je voelt je anders, je doet anders. Je leeft een stuk gezonder, met plezier en gemak.

Je krijgt belangrijke en ook nieuwe inzichten uit de gedragswetenschap, neuropsychologie, hypnose, epigenetica en zelfs kwantumfysica. Maar schrik niet, ik leg het in begrijpelijke taal uit.

Je gaat veel herkennen bij jezelf. Je gaat begrijpen waarom het je tot nu toe steeds niet lukte om je goede voornemens vol te houden. En je ontdekt wat wel werkt voor jou. Aan het einde van de cursus zie je het totaalplaatje en begrijp je precies wat de formule is tot blijvende gedragsverandering. Ik ga stap voor stap alles blootgeven en de kunst van definitieve gedragsverandering. Ohh you are in for some magic.

hulp bij afvallen

9 motiverende en verhelderende video lessen

Uitgebreid werkboek (157 pagina’s)

Je ontvangt een compleet werkboek met veel waardevolle (extra) informatie en uitleg. Je kunt het uitprinten en inbinden, zodat je erin kunt schrijven en onderstrepen. Je kunt ook een notitieboekje kopen voor je aantekenen.

Bij elke video hoort een hoofdstuk. Maak je aantekeningen als je de videoles luistert die bij het hoofdstuk hoort. Lees na de video met aandacht de informatie van het betreffende hoofdstuk door. En ga dan in je eigen tempo thuis heerlijk oefenen met de opdrachten. 

Een investering met een grote impact. Een gezonde leefstijl als cadeau voor jezelf voor altijd

Ik heb een andere aanpak en zienswijze dan je misschien gewend bent. Maar al snel zul je gaan merken dat dit werkt als een malle! En een positieve uitwerking heeft op jou, je omgeving en je leven.

Cursus voor een gezonde leefstijl

Je kunt na inschrijven meteen starten
197
77,-
 • VOOR ALTIJD TOEGANG. De cursus kun je in je eigen tempo volgen of herhalen.
 • De VIDEOLESSEN op de besloten Instagrampagina kun je zo vaak (terug)kijken waar en wanneer vanaf je telefoon, tablet of laptop.
 • WERKBOEK: Bij elke videoles hoort een hoofdstuk van het werkboek met extra info, praktijk oefeningen en opdrachten.
 • TOFFE BONUSSEN: Ik heb speciaal voor deze cursus een hypnose en een meditatie gemaakt.
 • MIJN LEEF-stijl: Een hele maand geef ik een kijkje in mijn leven en laat ik je zien wat en wanneer ik eet, sport, doe, hoe ik leef, etc.
 • Krijg PERSOONLIJKE ADVIEZEN De mogelijkheid om mij al je vragen te stellen. Ik geef je persoonlijk antwoord.
Aanbieding

Om iets in je leven(sstijl) te veranderen, moet je iemand anders worden. Iemand die altijd gemotiveerd is en geen stemmetje meer heeft dat smoesjes influistert en steeds beren op de weg ziet.

gezonde leefstijl

Is deze gezonde leefstijl cursus voor jou?

Als je jouw leven wilt veranderen en een gezonde leefstijl wi;t, dan zul je jouw gedrag moeten veranderen. Elke verandering die je wenst, begint bij jezelf. Als je graag verandering wilt en je hebt al veel pogingen gedaan, maar het lukt je niet om vol te houden, dan is deze cursus voor jou. Deze cursus is voor jou als je last hebt van;

 • Ongezond eten (snaaien, overeten, etc)
 • Weinig bewegen
 • AAN staan en gejaagd zijn
 • niet kunnen afvallen
 • Niet uit je burn-out kunnen komen,
 • Meer energie nodig hebben
 • Gezondheidsklachten (darmproblemen, hormoondisbalans, hoofdpijn, huidprobelemen, etc), deze cursus gaat dit doorbreken.
Veelgestelde vragen

Omdat ik je mijn aanpak leer, die zich al bewezen heeft. Het is de juiste aanpak die fundamenteel belangrijk is. Als je het goed aanpakt, verval niet weer in je oude gedrag en negatieve mindset. Als je het goed aanpakt, ga je vliegen. Als je het goed aanpakt, ervaar je fun en gemak. En als je het goed aanpakt, heb je blijvend resultaat. Niet voor even, maar voor altijd en dat is wat je wilt.

Ik ben geen diëtist, maar een coach. Je mag alles eten waar jij je goed bij voelt. Dus pak vooral je eigen favoriete eettrend en recepten erbij. Of zoek lekkere recepten op in je kookboeken of op Google. Ik ga je leren om jouw favoriete gezonde keuzes te maken en ze vol te houden.

Ik zet je niet op dieet en je hoeft niet anders te koken in de avond. Ik ga je leren hoe je je leefstijl patronen gaat veranderen op zo’n manier dat het je goede resultaten geeft en dat je het makkelijk kunt volhouden. Jij kunt jouw gezin hier straks alles over leren. Als zij ook gezonder willen leven, meer balans nodig hebben of meer energie, dan ben jij hun coach.

Je hebt alleen een account nodig op Instagram om de video’s te kunnen zien van deze cursus. Zie het gewoon als een online cursus omgeving, niks meer en niks minder.

Verder hoef je geen vrienden te maken op Instagram en ook niemand anders te gaan volgen. Je kunt zelfs met een nep-naam een account maken, zodat niemand jou herkent op Instagram.

Omdat je voor altijd lid mag blijven van het cursusaccount, kun je zelf bepalen hoe snel je door de cursus heen gaat en hoeveel tijd je eraan besteed per dag of week. Ik geef je eenvoudige oefeningen, die weinig tijd kosten, maar de kracht zit vooral in het herhalen. Uiteraard, als je er constructief mee aan de slag gaat, kun je snel topresultaat behalen. En met gemak!

Tuurlijk kan dat. Ik maak met liefde tijd voor je vrij. Stuur me een What’s App berichtje, die kan ik snel beantwoorden of ik kan je even terugbellen. Mijn nummer is 06-55790722.

Chat openen
Hi! Wat kan ik voor je doen?