Ga naar de inhoud
cursussen

Cursussen voor je gezondheid

Je leefstijl of eetpatroon veranderen en beter voor jezelf gaan zorgen is gedragsverandering. Alleen als je oude gedragspatronen loslaat en nieuw gedrag introduceert, zul je niet meer terugvallen in je oude ongezonde gedrag en gewoontes. Bij Puur Power gaan we uit van de wisselwerking en samenwerking tussen lichaam en geest.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle cursussen op het gebied van gezondheid. Speciaal gemaakt om een gezonde leefstijl, zelfzorg, balans en/of een streefgewicht te bereiken en te behouden. Kortom voor jouw happy healthy lifestyle

"Zorg goed voor jezelf alsof je leven ervan afhangt. Want dat doet het ook!".

gezonder leven

Gezonde leefstijl cursus:
In 9 stappen een blijvende omslag naar een gezonde leefstijl op alle vlakken, meer zelfzorg en balans in je leven. Je krijgt unieke inzichten en tools. 

cursussen gezondheid

Afvallen met je lichaam als Kompas:
Ik ga je bevrijden van diëten en het streng moeten volgen van eetregels. Afvallen gaat vanzelf met deze methode, zonder dat eten je hele dag beheerst.

cursussen gezondheid

Afvallen, train OOK je mind
Het belang van je brein en hoe je je brein kunt trainen om slank te worden en te blijven. Dit is de ontbrekende schakel voor veel vrouwen.

Alle cursussen op het gebied van gezondheid vullen elkaar aan.  Ze versterken elkaar zelfs. 

De gezondheidscursussen worden allemaal via Instagram gegeven. Zodra je je hebt ingeschreven voor een cursus, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail en kun je direct beginnen.

Waarom ik deze cursussen maak

Ik maak cursussen om je leefstijl te optimaliseren voor je gezondheid op alle vlakken; een gezond gewicht, een gezond lichaam en een gezonde mind. Mijn eigen leefstijl optimalisatie heeft mij na 20 jaar ernstig ziek zijn van een ‘chronische’ ziekte (volgens mijn artsen) genezen Ik ben geheel medicijnvrij en klachtenvrij. Een wonder! zei mijn internist.

Dat is natuurlijk niet zo.

Een wonder is het als ik spontaan genezen zou zijn. En dat is niet zo. Ik heb er wat voor moeten doen. Mijn hele LEEF-stijl is inmiddels (stap voor stap) veranderd op alle vlakken. En daardoor kon ik langzaam maar zeker mijn medicatie afbouwen, omdat mijn onderzoeksuitslagen elke keer verbetering op verbetering lieten zien.

Het was dus geen quick fix, maar zeker wel de moeite waard. Als je je bedenkt dat ik een stuk zwaarder was, amper kon lopen door de zware medicatie, nauwelijks sliep, chronisch vermoeid was en angstig voor mijn toekomst (ik heb een aantal keer de klachten van een hartaanval gehad en mijn artsen hadden mij duidelijk gemaakt dat de kans op een hartaanval en/of tia bij mij aanzienlijk was).

Dus ja, leefstijloptimalisatie is ALTIJD een goed idee. Of je nu wilt afvallen, meer energie nodig hebt, gezonder wilt zijn of gewoon beter in je vel wilt zitten.

cursussen
cursussen

In mijn cursussen voor je gezondheid, leer ik je wat je nergens anders leert

De eenheidsworst die je op het internet vindt was voor mij niet voldoende om het vol te houden en daardoor was ik daarmee steeds niet succesvol. Ik ben daarom dieper gaan zoeken naar de oorzaken van mijn problemen, zodat ik het bij de wortel kon veranderen. De body-mind connectie is onmisbaar als je duurzaam resultaat wilt. Hoe je denkt, voelt en doet bepaalt de mate van je resultaten.

Mijn cursussen zijn resultaatgericht, maar ik maak geen belofte dat je snel 100% van al je wensen en doelen mee behaalt. Maar als het 30% of 50% of 80% verbetering geeft en je kan dat met gemak vasthouden, dan is dat voor iemand die mentaal op en/of, ziek en/of moe en/of te dik is, een enorme verlichting. Het resultaat motiveert om door te gaan. Dus we gaan voor plezier, gemak, motivatie en het beste resultaat.

Zo blijf je ermee doorgaan, zoeken we samen naar wat jij kan doen om je lichaam te ondersteunen, je gewicht in gezonde balans te houden en je zelfgenezend vermogen te stimuleren. Ik help je met alle liefde en plezier.

Zelfzorg zal je meer levensenergie geven.
En je lichaam heeft dat nodig. Dát is de beste motivatie; zelfliefde en levensenergie.

Chat openen
Hi! Wat kan ik voor je doen?