Meteen naar de inhoud

Hypnoses voor een gezonde leefstijl,
balans en zelfzorg

Unieke en speciaal ontwikkelde zelfhypnoses voor permanente veranderingen in je leven. 

Gezonder eten, sporten, mediteren, je grenzen bewaken, etc. Hiermee beginnen is makkelijk, maar doorpakken en volhouden is veel moeilijker. De grootste saboteur, dat ben je zelf. Om moedeloos van te worden. Dit probleem zit tussen je oren. De oplossing ook.

Lees verder, want dit ga je interessant vinden. 

Waarom doe je deze zelfhypnoses

Omdat je verandering in je leven wilt.

Je wilt bijvoorbeeld gezonder leven, innerlijke rust, je balans behouden en beter voor jezelf zorgen. En dat vooral ook kunnen volhouden. Daar heb je niet nog meer kennis over voeding, ontspanning, beweging of nachtrust voor nodig. Je weet al genoeg. Wat je wel nodig hebt voor jouw definitieve levensstijlverandering is; 

gedragsverandering & het doorbreken van je oude ongezonde patronen

Neurowetenschappers bevestigen: Een gezonde levensstijl, balans en goede voornemens houd je alleen een leven lang vol als je brein het ook wil. Want als het stemmetje in je hoofd niet meewerkt ben je verloren. Dan geef je snel op of hoor je smoesjes in je hoofd. De hypnoses zijn een zeer effectief middel om dit aan te pakken. Balans en beter voor jezelf zorgen is echt niet zo moeilijk vol te houden. Elke dag moeiteloos en met plezier goede keuzes maken is wat je wilt. 

Je Oude IK overschrijven met je Nieuwe IK

Deze hypnoses gaan je helpen te transformeren. Je gaat als het ware een andere versie van jezelf installeren in je brein. Waardoor je je anders gaat gedragen. De zelfhypnoses veranderen je. Uiteraard ten goede.

Alle zelfhypnoses zijn met dezelfde intentie gemaakt “Dat je moeiteloos beter voor jezelf gaat zorgen”.

Het is de bedoeling dat je dat onbewust gaat doen. Gewoon omdat het voelt als je normale gedrag. 

Gezonder eten, sporten, rust en balans pakken, altijd motivatie blijven, meer zelfzorg en zelfliefde, het moet allemaal van binnenuit komen. Vanuit je onderbewuste en vanuit je hart. Via zelfhypnose heb je direct toegang tot je onderbewuste en je hart.

Elke dag goed voor jezelf zorgen. Moeiteloos en met plezier. Dat is wat je nodig hebt.

Deze zelfhypnoses hebben zichzelf inmiddels al bewezen. Vele vrouwen gingen jou al voor en allemaal zeggen ze dat de hypnoses ervoor zorgen dat hun motivatie en enthousiasme enorm is gestegen. Al na 1 sessie merken ze duidelijk verschil.  En na een paar sessies zijn ze niet meer te stoppen. Door deze hypnoses wil je elke dag gezonde keuzes maken, je balans bewaken en goed voor jezelf zorgen. Je kiest bewuster voor jezelf, je gezondheid en je balans. Je weet wat je moet doen om je doelen te halen en je doet het ook!

Wat veel vrouwen zeggen: "Al na de eerste sessie merk je verschil".

Waar en wanneer je wilt

Met zelfhypnoses hoef je niks te doen. Alleen te luisteren. Je hoeft geen afspraak te maken met een hypnotherapeut. Zelfhypnose doe je, zoals het woord al verklapt, zelf. Zo vaak als je wilt. En ook waar je wilt. Bijvoorbeeld op je plofbank, lekker in bad met de kaarsjes aan, in je tuin, het bos of op het strand. Enige dat je nodig hebt is je telefoon en je oortjes. Super praktisch dus. En een stuk voordeliger. 

Deze zelfhypnoses stoppen je zelfsabotage, jojo gedrag en frustratie

Je wilt graag gezonder en in balans leven. Je weet ook hoe het moet.

Je hebt genoeg gezonde kookboeken in huis. En al genoeg op internet gelezen over meer bewegen, stress minderen, beter slapen. Je weet precies wat goed voor je is, wat gezond is. Je wil ook graag elke dag de juiste keuzes maken. Maar je doet het niet consequent en dagelijks.

De enige persoon die jouw zelfzorg en goede voornemens in de weg zit ben jij!
Jij saboteert jezelf.

Niet je kinderen, je man, je vrienden, familie, je baas of collega’s. Zelfs niet je omstandigheden. Je hebt niet meer tijd, geld of discipline nodig.

Starten en weer stoppen; Jojo-gedrag. Het probleem zit tussen je oren. Als het stemmetje in je hoofd maar blijft zeggen dat het ‘te moeilijk’ is of dat je niet genoeg tijd hebt, dan ben je verloren. Welke redenen er dan ook door jouw hoofd gonzen die voor jou als een geloofwaardige verklaring klinken waarom het je niet lukt, dat stemmetje zorgt ervoor dat je uitstelgedrag gaat vertonen. Dat je weer opgeeft. Ook al wil je zo graag doorpakken.

‘Weten en willen’ is echt iets anders dan het daadwerkelijk ‘doen’. Doen gaat over je gedrag. Niet over de kennis hebben en het resultaat verlangen.

Met zelfhypnose kun je je gedrag bij de wortel aanpakken. Je gedrag veranderen. Door de boel tussen je oren te veranderen. Zelfhypnose is een krachtige tool die ervoor zorgt dat je eindelijk gaat doen wat je al heel lang weet en wilt. Je enthousiasme voor gezonder leven en meer zelfzorg stijgt. Je vertrouwen in jezelf stijgt. Het plezier in het maken van gezonde keuzes stijgt. Je gaat van het willen en weten, naar DOEN! Elke neurowetenschapper zal dit bevestigen. Neuropsychologen weten dit, maar ik wist dit jaren lang niet. Had ik het maar eerder geweten. Dan had ik veel eerder alle frustratie en wanhoop kunnen stoppen. Ik was echt zo verdrietig dat het me steeds niet lukte om mijn gezonde keuzes vol te houden.

'What’s wrong with me…' 😥

'Nu weet ik dat ik niet deed wat ik toen zo graag wilde, omdat ik diep van binnen overtuigd was dat het me toch niet ging lukken.' 

Ik was er jaren van overtuigd geweest dat ik veel tijd, discipline, wilskracht enz nodig had, anders lukt het toch niet. Maar nu weet ik beter. IK moest veranderen. IK moest iemand anders worden. IK moest anders gaan denken, voelen en doen. De oplossing zat al die tijd tussen mijn oren. Ik moest met mijn onderbewuste brein aan de slag. Dat kan met behulp van zelfhypnose.

Een gezonde leefstijl je hele leven volhouden lukt niet door er hard voor te moeten werken/ vechten. Constante wilskracht en discipline bestaat niet. Altijd maar denken “Kom op, kiezen op elkaar, rug recht” en dan met een gebalde vuist jezelf steeds moeten toespreken. Wat een nare energie is dat! Dat is niet vol te houden, want het voelt verre van fijn. Vechten houdt niemand lang vol. 

Een gezonde leefstijl en je balans houd je alleen een leven lang vol als je onderbewuste brein het ook wil. Dan doe je het als een automatisme. Noem het moeiteloos.

Met zo'n fijne energie. Dat het fijn en goed voelt. Je kent dat gevoel wel. Dat gevoel moet je vast kunnen houden. Daarbij is het heel belangrijk dat je vertrouwen hebt in jezelf. Dat je jezelf niet steeds hoeft toe te spreken, maar dat je voelt, weet “Ik kan dit!”.

Alleen als je ervan overtuigd bent dat je het kan en dat het je toekomt, sta je er echt voor open en ben je moeiteloos bereid om ermee door te gaan.

Vreemd genoeg zijn we hardnekkiger in onze twijfels dan in ons geloof in succes. “Het werkt toch niet” of “Het lukt me toch nooit” of "Ik kan niet alle ballen hoog houden" zijn veel gehoorde overtuigingen.

Een zelfhypnose is iets geheel anders dan een meditatie

Bij meditatie is het de bedoeling dat je je gedachten loslaat. Terwijl je bij een hypnose eerst je onderbewuste brein ontvankelijk maakt en daarna laat focussen op nieuwe helpende gedachten, je geeft nieuwe suggesties. Je gaat als je de instructies opvolgt (je krijgt een handleiding) een nieuwe waarheid downloaden en stevig verankeren tot nieuwe overtuigingen. Je schrijft je nieuwe gedachten over je oude gedachten. Het is als het ware hard werken voor je onderbewuste. Maar daar merk jij op bewust niveau weinig van, want je voelt je volledig ontspannen. Mooi he, hoe dat werkt. Al na de 1e sessie ga je merken dat je anders begint te denken, anders te voelen en anders te doen. Je gedrag verandert positief en voor altijd. Elke dag wordt het beter en beter. Het lijkt wel magie!

Wat doen we precies tijdens de zelfhypnoses?

Door middel van deze unieke hypnoses verlagen we je hersengolven en zorgen we dat je onderbewuste brein ontvankelijk wordt en je analytische brein, de neo cortex, wordt geremd, waardoor je je niet steeds blijft afvragen of het wel werkt en wat je aan het doen bent. Wanneer je die staat hebt bereikt gaan we jouw onderbewuste brein nieuwe suggesties geven door middel van positieve affirmaties die zich gaan verankeren als nieuwe overtuigingen door de kracht van herhaling. Je gaat het stemmetje van je Oude IK als het ware overschrijven met je Nieuwe IK. 

Jouw Oude IK vindt gezond leven en zelfliefde ingewikkeld en gedoe. Je Nieuwe IK doet het moeiteloos, met plezier en met veel liefde.

Je doet de sessies meerdere keren per week. En in ieder geval elke keer als je voelt dat het stemmetje weer begint te zeuren en je motivatie minder wordt. Je doet een sessie en je merkt direct dat het stemmetje in kracht afneemt en je enthousiasme weer terug is.

Zelfhypnose is niet eng

Deze zelfhypnoses zijn volkomen veilig. Elke keer als je een zelfhypnose doet merk je dat je hoofd en lijf heerlijk ontspannen. Het voelt goed. Het is niet zoals in de entertainment industrie waar de hypnotiseur 'controle' over jou krijgt. Dat is echt een totaal andere vorm van hypnose. Bij deze zelfhypnoses raak je niet de controle kwijt. Je blijft bij bewustzijn. Sterker nog, je gaat er zelfs veel bewuster door leven. Kortom, het enige dat er kan gebeuren is dat je gezonder gaat leven, met alle gevolgen van dien…;-)).

Herstel en ontspanning

Deze zelfhypnoses zijn ook heel effectief als herstelmoment op een drukke vermoeiende dag of bijvoorbeeld als een me-time moment na een emotionele situatie. Stress, zorgen, emoties zijn weg. Je bent verfrist. Iemand noemde het 'een ruitenwissertje voor mijn hoofd'. Je hoofd is opgeruimd en je kunt er weer tegenaan.

Te druk om te mediteren? Zelfhypnose kan wel!

Meest gehoorde reden waarom mensen niet mediteren is omdat ze er de tijd niet voor hebben. Of de rust niet voor kunnen vinden. Met de zelfhypnoses is dat geen probleem. Je hoeft namelijk niks te doen. Alleen maar te luisteren. Bijvoorbeeld tijdens het strijken, de was opvouwen, wandelen, autorijden, als je naar bed gaat, in de tuin, op je zonnebedje, terwijl je de hond uitlaat, wanneer en waar jij maar wilt. 

Je ontvangt bij elke hypnose een handleiding

Lees voor je begint de uitleg voor elke hypnose aandachtig door. Wanneer je de instructies opvolgt zul je het snelste en meest optimale effect hebben.

Sneakpreview fragmenten

Ik laat je alvast een stukje horen, zodat je een idee hebt hoe de stem en muziek klinkt. Dit zijn de intro's van 2 van de zelfhypnoses. 

Verschillende hypnoses die elkaar geweldig aanvullen en versterken

Alle zelfhypnoses helpen je gedachten positiever te maken tov het kunnen volhouden van je gezonde leefstijl, balans en rust. Maar ook tov je lichaam en jezelf. 

Jij verandert van binnen, je gedrag verandert en je leven verandert met jou mee.

# Gezond Leven Hypnose

De Gezond Leven hypnose helpt je je daadkracht en focus versterken. Je vertrouwen in dat je het kan groeit. Je hebt een doel en dat ga je halen! Je krijgt er helemaal zin in! Deze is heel fijn als je wilt afvallen en je gezonde dieet wilt kunnen volhouden. Of als je gezonder wilt leven omdat je gezondheidsklachten hebt of vaak moe bent. 

# Lief Lijf Hypnose

De Lief Lijf hypnose is vanuit zelfliefde en zelfzorg ingestoken. Deze is heel fijn als je altijd voor anderen klaar staat en jezelf vergeet. Dat je het moeilijk vindt om je gezonde dieet en balans te behouden. Of je grenzen te bewaken. Bijvoorbeeld als je uit je burn-out wilt komen of meer van jezelf & je lichaam wilt houden. 

# Innerlijke Rust en Balans Hypnose

De Rust en Balans hypnose helpt je in het bewaken van je balans. Je zult merken dat je een kalmer persoon wordt, steeds moeitelozer je stress loslaat, je hoofd rustiger is, je lichaam ontspanner aanvoelt en je rust dagelijks pakt.

Met als gevolg; een minder gejaagd leven, een ontspannen gevoel, minder piekeren, minder overprikkeling, betere nachtrust, een hoger energieniveau, beter incasseringsvermogen, geduldiger, een vrolijker humeur en een positievere mindset.

Ik maak gebruik van verschillende technieken, waaronder een krachtige techniek die ik geleerd heb tijdens mijn opleiding Trancendente Meditatie.

Let's turn the magic on!

Als jij verandert, verandert jouw leven met je mee.

Gezond Leven

Deze hypnose helpt jou gegarandeerd gezonder te leven en die goede voornemens vol te houden.
33,- 33 staat voor het ontvangen van hulp en liefde
 • De Gezond Leven Hypnose (34 min)
 • De Gezond Leven Hypnose Verkorte versie (10 min)
 • Handleiding met alle uitleg en instructies, tips en de beste voorbereiding voor deze hypnose
 • Screensaver voor je telefoon

Lief Lijf

Deze hypnose helpt je zelfliefde en zelfzorg optimaliseren. Gezond leven met liefde.
33,- 33 staat voor het ontvangen van hulp en liefde
 • De Lief Lijf Meditatie (12 min)
 • De Lief Lijf Hypnose voor jou & je lieve lijf (19 min)
 • Handleiding met alle uitleg en instructies, tips en de beste voorbereiding voor deze hypnose
 • Screensaver voor je telefoon

Innerlijke Rust & Balans

Deze hypnose helpt je bij het behouden van meer rust en balans in je dagelijkse drukke leven
33
22,- 22 staat voor "Alles komt goed. Heb vertrouwen"
 • De Innerlijke Rust & Balans Hypnose voor je hoofd, lijf en hart (33 min)
 • Handleiding met alle uitleg en instructies, tips en de beste voorbereiding voor deze hypnose
 • Screensaver voor je telefoon

Gezond Leven & Lief Lijf

Deze twee hypnoses samen als bundel kopen met een aantrekkelijke korting. Pak die kans!
66
55,- 55 staat voor jouw grote positieve transformatie
 • De Gezond Leven Hypnose 34 min
 • De Gezond Leven Hypnose 10 min
 • De Lief Lijf Meditatie 12 min
 • De Lief Lijf Hypnose 19 min
 • Handleiding Gezond Leven Hypnose
 • Handleiding Lief Lijf Hypnose
 • Screensaver Gezond Leven
 • Screensaver Lief Lijf
Actie

Een kleine investering met een grote impact

en gewoon ook super fijn en ontspannen

De zelfhypnoses helpen jou als je

Sommige vrouwen leven 100 jaar. Anderen leven 1 jaar 100x.

Het verschil zit in de mate van zelfzorg en zelfliefde. Stop met overleven, ga leven! Een gezonde leefstijl is je fundament voor je levensenergie. Ga jij vanaf vandaag het fundament voor jouw leven versterken? Dat is zelfliefde! Als jij beter voor jezelf gaat zorgen heeft dat effect op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau

Afgelopen weken hebben een aantal vrouwen de hypnoses mogen testen en dit is wat zij mij stuurden:

Deze hypnoses zijn een cadeau aan jezelf en jouw Lieve Lijf

Jouw lieve lijf. Altijd op zoek naar balans. Altijd aan het werk voor jou. Herstellen, repareren, verteren, detoxen, groeien, afbreken, ga zo maar door.

Jouw lieve lijf is een wonder.

Elke seconde vinden er in elke lichaamscel 100.000 chemische reacties plaats. En jouw lieve lijf heeft zo’n 100 biljoen cellen. Dus 100 biljoen x 100.000 per seconde. Pretty amazing!

Dus terwijl je zo zit, is jouw lieve lijf ontzettend druk.

Voor jou.

Heb respect voor je lieve lijf.

Houd van haar.

Luister naar haar.

Met je hart.

Als je letterlijk lekker in je vel wilt zitten, dus zowel fysiek als mentaal, dan is zorgen voor je lijf het fundament. Om het optimale uit je leven te halen heb je een vitaal lijf nodig. Jij woont in je lijf. Als je lijf vitaal is, is je geest dat ook.

Wat is vitaliteit eigenlijk? Ik zie dat als levenslust. Genieten, passie, enthousiasme. 

Als het leven ervan afspat, vind ik dat je vitaal bent.

Leef! Dit leven krijg je 1x. Zorg dat je vitaliteit optimaal blijft. Je krijgt er veel voor terug.

De hypnoses helpen je bij het verankeren van dit bewustzijn. Ze zorgen ervoor dat je gezonder gaat leven. Beter voor jezelf gaat zorgen. Meer innerlijke rust gaat ervaren in je dagelijkse bezigheden. Jij verandert en je leven verandert met je mee. 

Moeiteloos, met plezier en vanuit je hart ♡ 

X Liefs Aniek