Meteen naar de inhoud

Zelfhypnose maakt elke leefstijlverandering een stuk makkelijker

Ondersteunt jouw onderbewuste brein jouw goede voornemens?

Met deze unieke en speciaal ontwikkelde zelfhypnoses audio’s maak jij jouw permanente omslag naar jouw gezonde leefstijl, gezond gewicht, balans en zelfzorg veel gemakkelijker.

In de ochtend ben je gemotiveerd en enthousiast, maar in de middag komen de eerste barstjes hier al in. Dit is de meest gehoorde frustratie. Om wanhopig van te worden. Je wilt het toch zo graag volhouden?

Gezonder eten, niet meer over eten, sporten, mediteren, je grenzen bewaken, etc. Hiermee beginnen is makkelijk, maar doorpakken en volhouden is veel moeilijker. Ook al wil je het heeeel erg graag. En je schaamt je er een beetje voor, want de grootste saboteur, dat ben je zelf. Om moedeloos van te worden. Dit probleem zit tussen je oren. De oplossing ook. Zelfhypnose is volgens de wetenschap dé snelste methode voor een definitieve leefstijlverandering.

Lees verder, want dit ga je interessant vinden. 

“Zo’n 10 jaar geleden heb ik zelf een definitieve omslag gemaakt in mijn leefstijl, zelfzorg en balans. Door middel van zelfhypnose lukt het mij moeiteloos (!) om dit vol te houden.” – Aniek

Waarom doe je zelfhypnose? Omdat je verandering in je leven wilt.

Je wilt bijvoorbeeld gezonder leven, innerlijke rust, je balans behouden en beter voor jezelf zorgen. En dat vooral ook kunnen volhouden. De hele dag, elke week, jaar in en jaar uit. Daar heb je niet nog meer kennis over voeding, ontspanning, beweging of nachtrust voor nodig. Je weet al genoeg. Wat je wel nodig hebt voor jouw definitieve levensstijlverandering is; 

gedragsverandering & het doorbreken van je oude ongezonde patronen

Jezelf forceren om op wilskracht gezonde keuzes te maken gaat je niet helpen. Je brein gaat dit saboteren.

Zelfhypnose is de snelste manier voor een definitieve transformatie

Neurowetenschappers bevestigen: Een gezonde levensstijl, afvallen, balans en goede voornemens houd je alleen een leven lang vol als je gehele (!) brein het ook wil. Want als het stemmetje in je hoofd niet meewerkt ben je verloren. Dan geef je snel op, zie je veel beren op de weg of hoor je smoesjes in je hoofd.

Alles begint bij jouw overtuigingen over jezelf en over gezond leven. Een overtuiging is een gedachte die je keer op keer (bewust en onbewust) hebt herhaald, totdat je het bent gaan geloven. Je brein heeft het voor ‘de waarheid’ aangenomen. Je bent je ermee gaan identificeren. Je bent het geworden. “Ik ben nu eenmaal zo“. Of “Ik hou nu eenmaal niet van sporten“. 

De hypnoses zijn een zeer effectief middel om dit aan te pakken. Je gaat op een speciale manier je onderbewuste brein een nieuw verhaal vertellen. Het verhaal waarin jij met gemak en plezier gezond leeft en waarin jij energiek, slank en vitaal bent. We gaan je primen (programmeren) voor een moeiteloze gezonde leefstijl en zelfzorg. 

“Hoe je denkt, is hoe je doet” – Aniek

Je oude IK overschrijven met je nieuwe IK

Deze hypnoses zijn de snelste manier om jou te transformeren. Je gaat als het ware een andere versie van jezelf installeren in je brein. Waardoor je je anders gaat gedragen. De zelfhypnoses veranderen je. Uiteraard ten goede.

Alle zelfhypnoses zijn met dezelfde intentie gemaakt “Dat je moeiteloos beter voor jezelf gaat zorgen”.

Het is de bedoeling dat je dat onbewust gaat doen. Gewoon omdat het voelt als je normale gedrag. 

Gezonder eten, sporten, rust en balans pakken, altijd motivatie blijven, meer zelfzorg en zelfliefde, het moet allemaal van binnenuit komen. Vanuit je onderbewuste en vanuit je hart. Via zelfhypnose heb je direct toegang tot je onderbewuste en je hart.

Elke dag goed voor jezelf zorgen. Moeiteloos & met plezier. Dat is wat je nodig hebt.

Deze zelfhypnoses hebben zichzelf inmiddels al bewezen. Vele vrouwen gingen jou al voor en allemaal zeggen ze dat de hypnoses ervoor zorgen dat hun motivatie en enthousiasme enorm is gestegen. Al na 1 sessie merken ze duidelijk verschil.  En na een paar sessies zijn ze niet meer te stoppen. Door deze hypnoses wil je elke dag gezonde keuzes maken, je balans bewaken en goed voor jezelf zorgen. Je kiest bewuster voor jezelf, je gezondheid en je balans. Je weet wat je moet doen om je doelen te halen en je doet het ook!

Wat veel vrouwen zeggen: "Al na de eerste sessie merk je verschil".

Doe een sessie waar en wanneer jij wilt

Met zelfhypnoses hoef je niks te doen. Alleen te luisteren. Je hoeft geen afspraak te maken met een hypnotherapeut. Zelfhypnose doe je, zoals het woord al verklapt, zelf. Zo vaak als je wilt. En ook waar je wilt. Bijvoorbeeld op je plofbank, lekker in bad met de kaarsjes aan, in je tuin, het bos of op het strand. Enige dat je nodig hebt is je telefoon en je oortjes. Super praktisch dus. En een stuk voordeliger. 

De hypnose audio 

Zodra je je zelfhypnose hebt gekocht, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met een link naar de hypnose opname. Je kunt naar je hypnose-audio luisteren op je telefoon, tablet of computer. En je kunt de hypnose downloaden voor offline gebruik. Handig als je buiten Europa reist en geen dataroaming aan wilt zetten. 

Deze zelfhypnoses stoppen je zelfsabotage, jojo gedrag en frustratie

Je wilt graag gezonder en in balans leven. Je weet ook hoe het moet.

Je hebt genoeg gezonde kookboeken in huis. En al genoeg op internet gelezen over meer bewegen, stress minderen, beter slapen. Je weet precies wat goed voor je is, wat gezond is. Je wil ook graag elke dag de juiste keuzes maken. Maar je doet het niet consequent en dagelijks. De zelfhypnoses geven je power en eindeloze motivatie.

Jij saboteert jezelf. En alleen jij kan zorgen dat dit stopt. 

Niet je kinderen, je man, je vrienden, familie, je baas of collega’s. Zelfs niet je omstandigheden. Je hebt niet meer tijd, geld of discipline nodig.

Starten en weer stoppen; Jojo-gedrag. Het probleem zit tussen je oren. 

Als het stemmetje in je hoofd maar blijft zeggen dat het ‘te moeilijk’ is of dat je niet genoeg tijd hebt, dan ben je verloren. Welke redenen er dan ook door jouw hoofd gonzen die voor jou als een geloofwaardige verklaring klinken waarom het je niet lukt, dat stemmetje zorgt ervoor dat je uitstelgedrag gaat vertonen. Dat je weer opgeeft. Ook al wil je zo graag doorpakken.

‘Weten en willen’ is echt iets anders dan het daadwerkelijk ‘doen’. Doen gaat over je gedrag. Niet over de kennis hebben en het resultaat verlangen.

Met zelfhypnose kun je je gedrag bij de wortel aanpakken. Je gedrag veranderen. Door de boel tussen je oren te veranderen. Zelfhypnose is een krachtige tool die ervoor zorgt dat je eindelijk gaat doen wat je al heel lang weet en wilt. Je enthousiasme voor gezonder leven en meer zelfzorg stijgt. Je vertrouwen in jezelf stijgt. Het plezier in het maken van gezonde keuzes stijgt. Je gaat van het willen en weten, naar DOEN! Elke neurowetenschapper zal dit bevestigen. Neuropsychologen weten dit, maar ik wist dit jaren lang niet. Had ik het maar eerder geweten. Dan had ik veel eerder alle frustratie en wanhoop kunnen stoppen. Ik was echt zo verdrietig dat het me steeds niet lukte om mijn gezonde keuzes vol te houden.

What’s wrong with me…’ 😥

Nu weet ik dat ik niet deed wat ik wel graag wilde, omdat ik er onbewust van overtuigd was dat het me toch niet ging lukken.

Ik was er jaren van overtuigd geweest dat ik veel tijd, discipline, wilskracht enz nodig had, anders lukt het toch niet. Maar nu weet ik beter. IK moest veranderen. IK moest iemand anders worden. IK moest anders gaan denken, voelen en doen. De oplossing zat al die tijd tussen mijn oren. Ik moest met mijn onderbewuste brein aan de slag. Dat kan met behulp van zelfhypnose.

Een gezonde leefstijl je hele leven volhouden lukt niet door er hard voor te moeten werken/ vechten. Constante wilskracht en discipline bestaat niet. Altijd maar denken “Kom op, kiezen op elkaar, rug recht” en dan met een gebalde vuist jezelf steeds moeten toespreken. Wat een nare energie is dat! Dat is niet vol te houden, want het voelt verre van fijn. Vechten houdt niemand lang vol. 

Een gezonde leefstijl en je balans houd je alleen een leven lang vol als je onderbewuste brein het ook wil. Dan doe je het automatisch en moeiteloos. 

Met zo’n fijne energie. Dat het fijn en goed voelt. Je kent dat gevoel wel. Dat gevoel moet je vast kunnen houden. Daarbij is het heel belangrijk dat je vertrouwen hebt in jezelf. Dat je jezelf niet steeds hoeft toe te spreken, maar dat je voelt, weet “Ik kan dit!”.

Alleen als je ervan overtuigd bent dat je het kan en dat het je toekomt, sta je er echt voor open en ben je moeiteloos bereid om ermee door te gaan.

Vreemd genoeg zijn we hardnekkiger in onze twijfels dan in ons geloof in succes. “Het werkt toch niet” of “Het lukt me toch nooit” of “Ik kan niet alle ballen hoog houden” zijn veel gehoorde overtuigingen.

Wat doen we precies tijdens de zelfhypnoses?

Er zijn 2 manieren van zelfhypnose. De ene is door herhaling en de andere door middel van het verlagen van je hersengolven. Beide zorgt ervoor dat je onderbewuste brein ontvankelijk wordt en je analytische brein, de neo cortex, wordt geremd, waardoor je je niet steeds blijft afvragen of het wel werkt en wat je aan het doen bent. We gaan jouw onderbewuste brein nieuwe suggesties geven door middel van positieve affirmaties die zich gaan verankeren als nieuwe overtuigingen door de kracht van herhaling. Je gaat het stemmetje van je Oude IK als het ware overschrijven met je Nieuwe IK. 

Jouw Oude IK vindt gezond leven en zelfliefde ingewikkeld en gedoe. Je Nieuwe IK doet het moeiteloos, met plezier en met veel liefde.

Je doet de sessies meerdere keren per week. En in ieder geval elke keer als je voelt dat het stemmetje weer begint te zeuren en je motivatie minder wordt. Je doet een sessie en je merkt direct dat het stemmetje in kracht afneemt en je enthousiasme weer terug is.

Herstel en ontspanning

Veel van deze zelfhypnoses zijn ook heel effectief als herstelmoment op een drukke vermoeiende dag of bijvoorbeeld als een me-time moment na een emotionele situatie. Stress, zorgen, emoties zijn weg. Je bent verfrist. Iemand noemde het ‘een ruitenwissertje voor mijn hoofd’. Je hoofd is opgeruimd en je kunt er weer tegenaan.

Meest gestelde vragen over zelfhypnose


Hoe zorg je er nou voor dat je meer haalt uit de audio(‘s)? Dat je leefstijl moeiteloos gezonder wordt en je daar alle vruchten van gaat plukken. Door herhaling! Elke dag weer. Misschien denk jij nu? Ik heb/ neem geen tijd voor een hypnose sessie. Ik ben vaak te moe en heb geen zin meer. Herkenbaar voor velen. Dit is een blokkade voor veel mensen.

Ik geef je TIPS om de zelfhypnose sessies vaker te doen. Deze tips zorgen ervoor dat je de sessies gaat oppakken en de smaak te pakken krijgt:

  1. Luister tijdens wandelen. Bijvoorbeeld: parkeer je auto 15 minuten wandelen van je werk en luister (heen en terug) terwijl je loopt een kwartiertje naar de affirmaties met je oortjes in. En in de middag maak je een lunchwandeling tijdens je pauze. En in de avond een ommetje na het avondeten. Dit zijn alweer 4 momenten op een dag die je kunt pakken.
  2. Luister de affirmaties tijdens elke autorit. Je houdt je ogen open uiteraard. En je gaat niet in een diepe trance (je kunt de intro overslaan of niet exact meedoen, maar wel rustig luisteren). Je onderbewuste pikt elke keer alle affirmaties op terwijl je aan het rijden bent. Autorijden doe je vast meerdere keren per week. Pak die momenten. Zet de audio aan.
  3. Zet de sessie aan als je gaat journallen. Dit vind ik zelf zo’n fijne en krachtige combi. Je volgt eerst met je ogen dicht de intro om je brein in hypnotische staat te brengen. Als de affirmaties beginnen open je je ogen terwijl de audio doorloopt. Je slaat je journal open en begint te schrijven over je gezonde voornemens en je zelfzorg en je verlangens en wensen over hoe je je wilt voelen en wie je wilt zijn. Terwijl je de affirmaties hoort merk je dat journallen veel makkelijker gaat, want de audio’s inspireren je enorm bij het schrijven.
  4. Doe lekker je oortjes in als je in bad gaat. In bad kom je sowieso tot rust. Helemaal als je kaarsjes aansteekt en een wierrookje. Luister lekker de sessie terwijl je je begeeft in je thuis spa. 
  5. Doe elke avond voor het slapen gaan een sessie in bed. Het geeft niks als je tijdens de sessie in slaap valt. Je onderbewuste brein pikt de suggesties toch op. Die blijft alert en aan het werk voor jou.

Met deze tips moet het je lukken om minimaal elke dag een keer te luisteren. Als je echt wilt veranderen, pak dan deze tips op. Mijn intentie is dat je gezonder gaat leven, met plezier en automatisch.

Zorg goed voor jezelf, je krijgt er zoveel voor terug!

Ja en nee. Het is net zo ontspannend als een meditatie of yoga nidra sessie, maar bij hypnose ga je daarbij ook veranderingen aanbrengen in je onderbewuste. Bij meditatie is het de bedoeling dat je je gedachten loslaat. Terwijl je bij een hypnose eerst je onderbewuste brein ontvankelijk maakt en daarna laat focussen op nieuwe helpende gedachten, je geeft nieuwe suggesties. Je gaat als je de instructies opvolgt (je krijgt een handleiding) een nieuwe waarheid downloaden en stevig verankeren tot nieuwe overtuigingen. Je schrijft je nieuwe gedachten over je oude gedachten. Het is als het ware hard werken voor je onderbewuste. Maar daar merk jij op bewust niveau weinig van, want je voelt je volledig ontspannen. Mooi he, hoe dat werkt. Al na de 1e sessie ga je merken dat je anders begint te denken, anders te voelen en anders te doenHypnose is bedoeld om je gedrag te veranderen. Je gedrag verandert hiermee positief en voor altijd omdat je in je onderbewuste veranderingen hebt verankerd. Elke dag worden deze nieuwe verbindingen sterker en sterker. Zodat je gedrag zich steeds moeitelozer aanpast. Het lijkt wel magie!

Deze zelfhypnose audio’s zijn uniek en na veel afstemmen, componeren en door ontwikkelen zijn deze audio’s een doorslaand succes geworden. Met deze audio’s heb je goud in handen. Ik krijg dan ook vaak de vraag “Aniek, wat is het geheim van het succes? Hoe komt het dat deze zelfhypnose zo goed werken?“. 

Het geheim?… dat blijft een geheim. Een illusionist verklapt zijn trucs ook niet en een chefkok geeft ook niet alle ingrediënten prijs. Ik kan je wel zeggen dat het succes te danken is aan een combinatie van technieken uit de neurowetenschap, epigenetica en zelfs kwantumfysica. Nergens zul je zelfhypnose audio’s vinden die dezelfde combinatie gebruiken als ik doe. Sommige technieken zullen je zelfs niet opvallen, althans het valt jouw bewustzijn niet op. Zo heb ik speciale muziektonen laten componeren op speciale frequenties die je niet lijkt te kunnen horen, maar je brein pakt deze tonen wel degelijk op en het effect daarvan is meetbaar. De woorden en stemtoon, de opbouw en nog andere details zijn precies afgestemd. Maar hoe ik dat doe? Dat blijft mijn geheimpje ;-). 

Het maakt voor jou eigenlijk helemaal niet uit of je begrijpt en weet wat er precies in die audio’s verborgen ligt. Als het maar werkt toch?

Zelfhypnose is een gemakkelijke techniek om toegang te krijgen tot je onderbewuste. Het is een bewezen effectief hulpmiddel bij het definitief veranderen van je gedrag, het maken van keuzes en het behalen van je doelen. Het is heel eenvoudig. Hoe vaker je het toepast, hoe beter het resultaat. 

Zelfhypnose wordt gebruikt om mensen in hun kracht te zetten, positieve transformaties te laten ondergaan en verslavingen onder controle te krijgen. Zelfhypnose is te gebruiken voor relatief kleinere problemen zoals stoppen met roken, afvallen, stress reductie, stoppen met piekeren, beter slapen, sporten leuk gaan vinden, gezonder eten, stoppen met over-eten of snaaien, meer energie, enz.

Zelfhypnose is niet geschikt voor mensen die een trauma willen verwerken,  lijden aan een depressie of aan een psychose. Voor het behandelen van zwaardere problemen, angsten en trauma’s adviseer ik om een afspraak te maken met een gediplomeerd Hypnotherapeut. Depressies, psychoses en trauma’s los je niet zelf op en vraagt om professionele begeleiding. De zelfhypnose van Puur Power zijn puur bedoeld om je leefstijl, zelfzorg en balans te optimaliseren en je goede voornemens vol te houden.

Zelfhypnose is absoluut 100% ongevaarlijk.  Het voelt als een heerlijke ontspanning of een opbeurende peptalk en is een heel bijzondere ervaring. Je blijft volledig bewust en aanwezig, maakt de hele sessie mee en behoudt te allen tijde zelf de volledige controle. Je kunt er ook niet ‘in blijven hangen’. Dat is onmogelijk. Het is dus een misverstand dat zodra je in (zelf)hypnose bent, geen eigen wil meer hebt, niet meer zelf kunt denken en dat je de controle verliezen kan. 

In zelfhypnose kun je spreken, denken, horen, je ogen open doen als jij dat wilt, iets afwijzen als je iets niet wilt, de regie volledig behouden. En na elke sessie weet je nog precies wat er tijdens de sessie is gebeurd.

Kortom, het enige dat er kan gebeuren is dat je je heerlijk voelt. En dat je bewuster en gezonder gaat leven, met alle gevolgen van dien…;-)).

Ze voelen als een echte feel good ervaring. Ze voelen als een motiverende en liefdevolle peptalk en een heerlijke ontspannen en fijne ervaring. Je bent niet ‘weg’, je hoort alles en maakt alles mee. Maar je stoort je er niet aan. Het is als dagdromen of mijmeren. 

Iedereen die in hypnose wil kan in zelfhypnose gaan. En iedereen die regelmatig zelfhypnose toepast zal beamen dat hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het voor je is om in hypnose te gaan (en vaak ook dieper). 

Je bewuste brein is het deel dat aan je to do’s denkt of die kritische opmerkingen heeft of zich zorgen maakt. Je bewuste brein leeft in de toekomst of het verleden. Je onderbewuste brein leeft in het NU. Die is alleen met de hypnose bezig.

Overdag is je mind alerter en onrustiger. Bij het opstaan denk je direct aan wat je die dag allemaal moet doen. En je omgeving kan ook voor veel prikkels zorgen.

Dat kan het moeilijker maken om je over te geven aan ontspanning.

Hypnose heeft de meeste impact als je onderbewuste brein ontvankelijk is. In een diepe ontspanning staat de poort (je hersenstam) wagenwijd open en is er geen blokkade meer. Je onderbewuste is als een spons.

Wanneer je lichaam ontspant, je ademhaling vertraagt en je een glimlachje op je gezicht tovert, ontspant je zenuwstelsel zich. Dit is heel belangrijk, want alleen dan kan je hartslag zich vertragen.

Als je hartslag vertraagt, zakken je hersengolven als reactie daarop.

Je hart en hoofd hebben een directe verbinding met elkaar. Je hart stuurt continue informatie naar je hoofd. Veel meer dan andersom.

Als je hersengolven zakken, is je bewuste brein minder actief. Het kritische stemmetje dat twijfelt of je het goed doet en of het wel werkt verdwijnt. Je gaat all in. Er is geen twijfel of weerstand meer.

Hoe vaker je de hypnoses doet, hoe vaker je zult merken dat je bewuste brein stiller wordt en minder vaak oppopt tijdens je hypnose sessie. Oefening baart dus kunst.

TIP: Doe de hypnose in de avond in bed, voordat je gaat slapen. Je brein komt dan gemakkelijker in een lage hersengolf omdat het zich al gaat voorbereiden op de nacht. Aan het einde van de dag kun je sowieso makkelijker toegeven aan ontspanning, want je hoeft niets meer te doen, je bent daarnaast in een prikkelarme omgeving (je slaapkamer) en je hebt ook geen kinderen meer om je heen dartelen.

Ten slotte, de ene dag is anders dan de andere dag. Soms zit je er helemaal in en soms lukt het voor geen meter. Wees niet gefrustreerd of teleurgesteld. Weet dat je onderbewuste brein onder al dat gekwebbel van je bewuste brein nog steeds veel oppikt en de hypnose hoort. Je hoort meer dan je denkt. De hypnose komt meer binnen dan je denkt :-))

Je ontvangt bij elke hypnose een handleiding

Lees voor je begint de uitleg voor elke hypnose aandachtig door. Wanneer je de instructies opvolgt zul je het snelste en meest optimale effect hebben.

Luisterfragmenten

Ik laat je alvast een stukje horen, zodat je een idee hebt hoe de stem en muziek klinkt. Dit zijn de intro’s van 3 van de zelfhypnoses. 

Alle zelfhypnoses vullen elkaar geweldig aan en ze versterken elkaar. Je kunt ze door elkaar gebruiken.

Alle zelfhypnoses helpen je gedachten positiever te maken tov het kunnen volhouden van je gezonde leefstijl, balans en rust. Maar ook tov je lichaam en jezelf. 

Jij verandert van binnen, je gedrag verandert en je leven verandert met jou mee.

Kleine investering, grote impact

En een hypnosesessie is gewoon ook super fijn en een moment van ontspannen.

De zelfhypnoses helpen jou als je

Sommige vrouwen leven 100 jaar. Anderen leven 1 jaar 100x.

Het verschil zit in de mate van zelfzorg en zelfliefde. Stop met overleven, ga leven! Een gezonde leefstijl is je fundament voor je levensenergie. Ga jij vanaf vandaag het fundament voor jouw leven versterken? Dat is zelfliefde! Als jij beter voor jezelf gaat zorgen heeft dat effect op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau

Elke nieuwe hypnose laat ik grondig testen door willekeurige vrouwen en dit is wat zij mij stuurden:

Deze hypnoses zijn een cadeau aan jezelf en jouw lieve lijf.

Treat your body like it belongs to someone you really love. YOU!
X Liefs Aniek