Meteen naar de inhoud

Hypnoses voor een gezonde leefstijl

Unieke en speciaal ontwikkelde zelfhypnoses voor een gezonde leefstijl, balans en zelfzorg. 

Gezonder eten, sporten, mediteren, je grenzen bewaken, etc. Hiermee beginnen is makkelijk, maar doorpakken en volhouden is veel moeilijker. Want jij bent je eigen grootste saboteur. Om moedeloos van te worden. Het lukt je maar niet. Dit probleem zit tussen je oren. De oplossing ook.

Lees verder, want dit ga je interessant vinden. 

Met zelfhypnoses hoef je niks te doen. Alleen te luisteren. Je hoeft geen afspraak te maken met een hypnotherapeut. Zelfhypnose doe je, zoals het woord al verklapt, zelf. Zo vaak als je wilt. Waar je wilt. Thuis, op vakantie, tijdens je wandeling met de hond of op het strand. Enige dat je nodig hebt is je telefoon en je oortjes. Super praktisch dus. En een stuk voordeliger. 

Waarom doe je deze zelfhypnoses

Wat jij nodig hebt is een stevig fundament voor jouw definitieve leefstijlverandering. Dat is gedragsverandering. Niet nog meer kennis over voeding, ontspanning, beweging of nachtrust.

Een gezonde leefstijl houd je alleen een leven lang vol als je brein het ook wil. Als het stemmetje in je hoofd niet meewerkt ben je verloren. Dit is precies waarom de hypnoses zo effectief zijn. Gezonder leven is echt niet zo moeilijk vol te houden. Je moet er alleen wel enthousiasme voor blijven voelen. Als het een 'moetje' wordt ben je verloren.

Elke dag gemotiveerd. Dat is wat je nodig hebt.

Deze zelfhypnoses zorgen ervoor dat je motivatie en enthousiasme stijgt en je bent niet meer te stoppen. Elke dag wil je gezonde keuzes maken en goed voor jezelf zorgen. Je kiest bewuster voor jezelf, je gezondheid en je balans. Je weet wat je moet doen om je doelen te halen en je doet het ook!

Zelfsabotage, jojo gedrag en frustratie

Je wilt graag gezonder leven. Je weet ook hoe het moet.

Je hebt genoeg gezonde kookboeken in huis. En al genoeg op internet gelezen over meer bewegen, stress minderen, beter slapen. Je weet precies wat goed voor je is, wat gezond is. Je wil ook graag elke dag de juiste keuzes maken. Maar je doet het niet consequent en dagelijks.

De enige persoon die jouw zelfzorg en goede voornemens in de weg zit ben jij!
Jij saboteert jezelf.

Niet je kinderen, je man, je vrienden, familie, je baas of collega’s. Zelfs niet je omstandigheden. Je hebt niet meer tijd, geld of discipline nodig.

Het probleem zit tussen je oren. Als het stemmetje in je hoofd maar blijft zeggen dat het ‘te moeilijk’ is of dat je niet genoeg tijd hebt, dan ben je verloren. Welke redenen er dan ook door jouw hoofd gonzen die voor jou als een geloofwaardige verklaring klinken waarom het je niet lukt, dat stemmetje zorgt ervoor dat je uitstelgedrag gaat vertonen. Dat je weer opgeeft. Ook al wil je zo graag doorpakken.

‘Weten en willen’ is echt iets anders dan het daadwerkelijk ‘doen’. Doen gaat over gedrag. Niet over verlangen of kennis.

Met zelfhypnose kun je je gedrag bij de wortel aanpakken. Je gaat de boel tussen je oren veranderen. Zelfhypnose is een krachtige tool die ervoor kan zorgen dat je eindelijk gaat doen wat je al heel lang weet en wilt. Je enthousiasme voor gezond leven stijgt. Je gaat van het willen en weten, naar DOEN! Elke neurowetenschapper zal dit bevestigen. Neuropsychologen weten dit ook, maar ik wist dit jaren lang niet. Had ik het maar eerder geweten. Dan had ik veel eerder alle frustratie en wanhoop kunnen stoppen. Ik was echt zo verdrietig dat het me steeds niet lukte om mijn gezonde keuzes vol te houden.

'What’s wrong with me…' 😥

'Nu weet ik dat ik niet deed wat ik toen zo graag wilde, omdat ik diep van binnen overtuigd was dat het me toch niet ging lukken.' 

Ik was ervan overtuigd dat ik veel tijd, discipline, wilskracht enz nodig had, anders lukt het toch niet. Maar nu weet ik beter. De oplossing zat al die tijd tussen mijn oren. Ik moest met mijn onderbewuste brein aan de slag. Dat kan met behulp van zelfhypnose.

Een gezonde leefstijl je hele leven volhouden lukt niet door er hard voor te moeten werken. Constante wilskracht en discipline bestaat niet. Altijd maar denken “Kom op, kiezen op elkaar, rug recht” en dan met een gebalde vuist jezelf toespreken. Wat een nare energie is dat! Dat kan niemand volhouden, want het voelt verre van fijn.

Een gezonde leefstijl houd je alleen een leven lang vol als je brein het wil. Dan doe je het als een automatisme. Noem het moeiteloos.

Met zo'n fijne energie. Dat het fijn en goed voelt. Je kent dat gevoel wel. Dat gevoel moet je vast kunnen houden. Daarbij is het heel belangrijk dat je vertrouwen hebt in jezelf. Dat je jezelf niet steeds hoeft toe te spreken, maar dat je voelt, weet, “Ik kan dit!”.

Alleen als je ervan overtuigd bent dat je het kan en dat het je toekomt, sta je er echt voor open en ben je moeiteloos bereid om ermee door te gaan.

Vreemd genoeg zijn we hardnekkiger in onze twijfels dan in ons geloof in succes. “Het werkt toch niet” of “Het lukt me toch nooit” of "Ik kan niet alle ballen hoog houden" zijn veel gehoorde overtuigingen.

Een zelfhypnose is iets geheel anders dan een meditatie

Bij meditatie is het de bedoeling dat je je gedachten loslaat. Terwijl je bij een hypnose eerst je onderbewuste brein opent (daar zit dat irritante stemmetje) en daarna je onderbewuste laat focussen op nieuwe suggesties. Je gaat als je de instructies opvolgt (je krijgt een handleiding) een nieuwe waarheid downloaden en stevig verankeren. Het is als het ware hard werken voor je onderbewuste. Maar daar merk jij op bewust niveau weinig van, want je voelt je volledig ontspannen. Mooi he, hoe dat werkt. En na een aantal sessies ga je merken dat je anders begint te denken, anders te voelen en anders te doen. Je gedrag verandert positief en voor altijd. Elke dag wordt het beter en beter. Het lijkt wel magie!

Wat doen we precies tijdens de zelfhypnoses?

Door middel van deze unieke hypnoses verlagen we je hersengolven en zorgen we dat je onderbewuste brein ontvankelijk wordt en je analytische brein, de neo cortex, wordt geremd, waardoor je je niet steeds blijft afvragen of het wel werkt en wat je aan het doen bent. Wanneer je die staat hebt bereikt gaan we jouw onderbewuste brein nieuwe suggesties geven door middel van positieve affirmaties die zich gaan verankeren als nieuwe overtuigingen door de kracht van herhaling. Je gaat het stemmetje van je Oude IK als het ware overschrijven met je Nieuwe IK. 

Jouw Oude IK vindt gezond leven en zelfliefde ingewikkeld en gedoe. Je Nieuwe IK doet het moeiteloos, met plezier en met veel liefde.

Je doet de sessies meerdere keren per week. En in ieder geval elke keer als je voelt dat het stemmetje weer begint te zeuren en je motivatie minder wordt. Je doet een sessie en je merkt direct dat het stemmetje in kracht afneemt en je enthousiasme weer terug is.

Zelfhypnose is niet eng

Deze zelfhypnoses zijn volkomen veilig. Elke keer als je een zelfhypnose doet merk je dat je hoofd en lijf heerlijk ontspannen. Het voelt goed. Het is niet zoals in de entertainment industrie waar de hypnotiseur 'controle' over jou krijgt. Dat is echt een totaal andere vorm van hypnose. Bij deze zelfhypnoses raak je niet de controle kwijt. Je blijft bij bewustzijn. Sterker nog, je gaat er zelfs veel bewuster door leven.

Herstel en ontspanning

Deze zelfhypnoses zijn ook heel effectief als herstelmoment op een drukke vermoeiende dag of bijvoorbeeld als een me-time moment na een emotionele situatie. Stress, zorgen, emoties zijn weg. Je bent verfrist. Iemand noemde het 'een ruitenwissertje voor mijn hoofd'. Je hoofd is opgeruimd en je kunt er weer tegenaan.

Te druk om te mediteren? Zelfhypnose kan wel!

Meest gehoorde reden waarom mensen niet mediteren is omdat ze er de tijd niet voor hebben. Of de rust niet voor kunnen vinden. Met de zelfhypnoses is dat geen probleem. Je hoeft namelijk niks te doen. Alleen maar te luisteren. Bijvoorbeeld tijdens het strijken, de was opvouwen, wandelen, autorijden, als je naar bed gaat, in de tuin, op je zonnebedje, terwijl je de hond uitlaat, wanneer en waar jij maar wilt. 

Je ontvangt bij elke hypnose een handleiding

Lees voor je begint de uitleg voor elke hypnose aandachtig door. Wanneer je de instructies opvolgt zul je het snelste en meest optimale effect hebben.

Sneakpreview fragmenten

Ik laat je alvast een stukje horen, zodat je een idee hebt hoe de stem en muziek klinkt. Dit zijn de intro's van beide hypnoses. 

Let's turn the magic on!

Met twee hypnoses voor een leven vol gezonde keuzes, balans,  zelfzorg en zelfliefde: 

Gezond Leven

Deze hypnose helpt jou gegarandeerd gezonder te leven en die goede voornemens vol te houden.
33,- 33 staat voor het ontvangen van hulp en liefde
 • De Gezond Leven Hypnose (34 min)
 • De Gezond Leven Hypnose Verkorte versie (10 min)
 • Handleiding met alle uitleg en instructies, tips en de beste voorbereiding voor deze hypnose
 • Screensaver voor je telefoon

Lief Lijf

Deze hypnose helpt je zelfliefde en zelfzorg optimaliseren. Gezond leven met liefde.
33,- 33 staat voor het ontvangen van hulp en liefde
 • De Lief Lijf Meditatie (12 min)
 • De Lief Lijf Hypnose voor jou & je lieve lijf (19 min)
 • Handleiding met alle uitleg en instructies, tips en de beste voorbereiding voor deze hypnose
 • Screensaver voor je telefoon

Gezond Leven & Lief Lijf

Kun je niet kiezen? Dat snappen wij. Daarom deze extra voordelige bundel.
66
55,- 55 staat voor jouw grote positieve transformatie
 • De Gezond Leven Hypnose 34 min
 • De Gezond Leven Hypnose 10 min
 • De Lief Lijf Meditatie 12 min
 • De Lief Lijf Hypnose 19 min
 • Handleiding Gezond Leven Hypnose
 • Handleiding Lief Lijf Hypnose
 • Screensaver Gezond Leven
 • Screensaver Lief Lijf
Bundel

Een kleine investering met een grote impact

en gewoon ook super fijn en ontspannen

De zelfhypnoses helpen jou als je

Sommige vrouwen leven 100 jaar. Anderen leven 1 jaar 100x.

Het verschil zit in de mate van zelfzorg en zelfliefde. Stop met overleven, ga leven! Een gezonde leefstijl is je fundament voor je levensenergie. Ga jij vanaf vandaag het fundament voor jouw leven versterken? Dat is zelfliefde! Als jij beter voor jezelf gaat zorgen heeft dat effect op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau

Afgelopen weken hebben een aantal vrouwen de hypnoses mogen testen en dit is wat zij mij stuurden:

Deze hypnoses zijn een cadeau aan jezelf en jouw Lieve Lijf

Jouw lieve lijf. Altijd op zoek naar balans. Altijd aan het werk voor jou. Herstellen, repareren, verteren, detoxen, groeien, afbreken, ga zo maar door.

Jouw lieve lijf is een wonder.

Elke seconde vinden er in elke lichaamscel 100.000 chemische reacties plaats. En jouw lieve lijf heeft zo’n 100 biljoen cellen. Dus 100 biljoen x 100.000 per seconde. Pretty amazing!

Dus terwijl je zo zit, is jouw lieve lijf ontzettend druk.

Voor jou.

Heb respect voor je lieve lijf.

Houd van haar.

Luister naar haar.

Met je hart.

Als je letterlijk lekker in je vel wilt zitten, dus zowel fysiek als mentaal, dan is zorgen voor je lijf het fundament. Om het optimale uit je leven te halen heb je een vitaal lijf nodig. Jij woont in je lijf. Als je lijf vitaal is, is je geest dat ook.

Wat is vitaliteit eigenlijk? Ik zie dat als levenslust. Genieten, passie, enthousiasme. 

Als het leven ervan afspat, vind ik dat je vitaal bent.

Leef! Dit leven krijg je 1x. Zorg dat je vitaliteit optimaal blijft. Je krijgt er veel voor terug.

Beide hypnoses helpen je bij het verankeren van dit bewustzijn. Ze zorgen ervoor dat je gezonder gaat leven. Beter voor jezelf gaat zorgen. Met plezier.

En vanuit je hart ♡ 

X Liefs Aniek