Ga naar de inhoud
Gezond Afvallen

Van Eetlust naar Eetrust

Wil je weten hoe het komt dat je jezelf soms niet goed kan bedwingen? Vraag het gratis Eboek aan. Ik geef je ook de weg hieruit.

Als je zo je best doet om op te letten wat je eet en probeert om je gewicht te beheersen door niet te snoepen en niet teveel te eten, dan kan het super frustrerend zijn dat je in de avond of het weekend merkt dat je jezelf niet goed kunt bedwingen. 

Je weet precies wat goed voor je is en waar je vanaf moet blijven, maar toch smokkel je af en toe. Of ga je zelfs even helemaal los. Ook al wil je dat niet. De drang naar eten lijkt sterker dan jij te zijn.

Het kan ook zijn dat je je strak aan alle regels houdt en toch geen gram afvalt. Sterker nog, je komt elk jaar een paar kilo aan en je let zo goed op. Zelfs als je heel weinig eet, kun je toch aankomen. Ik snap je wanhoop en daarom heb ik een podcast voor je opgenomen en een eboekje geschreven.

Wat een hel: Elke maandag weer opnieuw starten

Volhouden en weer de mist in gaan. Tis echt niet altijd makkelijk om vol te houden. Ik weet er alles van. Ik begon altijd vol goede moed. Of beter gezegd ik begon iedere maandag opnieuw Maar al snel moest ik op wilskracht overschakelen, want dat enthousiasme was nergens meer te bekennen als ik moe was of een drukke dag had. Vanaf 16 uur werd het moeilijk. Elke weekend had ik het moeilijk. Of na een zak chips, dan zakte de moed me gelijk in de schoenen. Doordat ik zo afhankelijk was van wilskracht, energie en de omstandigheden, bleef ik jojoën. Het begon met 1x buiten de lijntjes kleuren en een beetje smokkelen. Maar als ik dan weer teveel had gegeten of iets gegeten had wat eigenlijk niet mocht voelde ik frustratie en viel ik weer terug in oud gedrag. Ik had er gewoon de discipline en kracht niet voor, dacht ik dan. 

Als je dat herkent, ben je hier op de goede plek. Ik ga je leren hoe je de kracht van je onderbewuste brein kunt benutten en de liefde & wijsheid van je lichaam als je kompas kunt gebruiken. Als je dit nooit geleerd hebt, blijf je voor altijd strijden en afhankelijk van de omstandigheden die perfect moeten zijn om je plan te blijven volgen.

Hemels: Eetrust & Eetvrijheid

Ik durf te zeggen dat ik nu ware eetrust en eetvrijheid heb. Want weet je wat ik écht vrijheid vindt? ✔️ Dat ik alles kan eten waar ik zin in heb. ✔️ Dat ik altijd mee kan eten zonder schuldgevoel. ✔️ Dat ik niet hoef te sporten om slank te zijn. ✔️ Dat eten mijn leven niet beheerst.

En de ultieme vrijheid is …

Dat is toch wel dat ik geen stemmetje in mijn hoofd meer heb die zeurt om eten en me teveel laat eten. Dat stemmetje dat mij vertelt of ik het goed of fout gedaan heb en me volledig afbrandt als ik ongezond heb gegeten. En die zegt dat ik gefaald heb of dat mijn lichaam niet mooi is.

Dát vervelende stemmetje… zo blij dat ik daar van bevrijd ben.

Die is echt niet fijn. En toch kun je daar zo in gevangen zitten, ook al wil je dat niet.

Daar vanaf komen is een inner job. Ik coach je daarop. Ik bevrijd je van eetregels en van die stem. Afvallen, zelfzorg en een gezonde leefstijl is een gevolg daarvan. Dat gaat dan als vanzelf omdat je geen innerlijke saboteur meer hebt die jou tegenhoudt.

Dus of je nu overgewicht hebt of slank bent, als je wilt dat je gewicht en eten jouw leven niet meer beheerst, dan help ik je daar vanaf komen. 

Streng doen werkt niet en geeft veel eetonrust

Verboden voedsel, streng doen, opstaan met de intentie om het vandaag goed te doen om je gewicht onder controle te houden. Het werkt niet en het is niet fijn. Ik heb zelf ook jaren als leefstijlcoach heel gezond gegeten en kwam toch langzaam aan. Dus ik weet wat je voelt. Ik ken de frustratie. Daarom heb ik een podcast voor je opgenomen en een eboekje geschreven. Luister eerst deze podcast en vraag het eboekje aan. Ik heb beide met veel liefde voor je gemaakt, zodat je begrijpt waar het fout gaat en weet hoe je dit negatieve patroon kunt doorbreken.

Veel plezier xoxo!

Luister eerst deze podcast (16 min)

Deze podcast nam ik met veel liefde voor jou op, omdat ik weet dat als je deze pagina aan het lezen bent, je nog worstelt met eetregels en het resultaat er niet is. En ik weet zelf ook als geen ander hoe gevangen je daarin kunt zitten en de frustratie die het geeft als je de hele dag met je eten bezig bent. Ik praat erover in de podcast en deel met jou mijn visie over afvallen met eetrust en eetvrijheid. En ik leg ook kort uit hoe je de Formule kunt leren toepassen op 3 levels. Luister maar even lekker tijdens een wandeling of als je naar je werk rijdt. 

Na het luisteren van de audio vraag je het eboek aan. Je krijgt dan toegang tot je eigen leeromgeving, waar het eboek voor je klaarstaat. Ik wens je heel veel plezier ermee, want het zal je heel veel opheldering geven.

 

Vraag nu het eboek aan

Heb je de podcast geluisterd, lees daarna het eboek. Dan wordt er veel duidelijk voor je. Dan weet je waar het probleem zit en hoe je dit kunt oplossen.

Je ontvangt per e-mail  toegang tot het eboek in de Puur Power Academie.

De Formule voor Eetvrijheid, Eetrust & Gewichtsbeheersing

Ik geloof dat afvallen en slank zijn geen gevangenis hoeft te zijn. Ik geloof in eetvrijheid en eetrust. Ik weet hoe je slank kunt worden/ zijn en blijven, en toch kunt genieten van al het lekkere eten waar je gelukkig van wordt, zonder schuldgevoel en zonder bang te zijn dat je aankomt. Eetvrijheid en eetrust zijn belangrijke pijlers voor innerlijke rust en een gelukkig leven. Met De Formule wil ik als coach en ervaringsdeskundige zoveel mogelijk vrouwen helpen zichzelf te bevrijden van ongezonde eetpatronen, overgewicht en de gevangenis van altijd moeten opletten wat je eet. 

Zij past nu de Formule toe:

Video afspelen

"Als de verleiding om over te eten weg is, hoef je het nooit meer te bevechten, en jezelf nooit meer in te houden, nooit meer iets te compenseren en hoef je nooit meer streng te doen".

Logo

Ik wil ook van Eetlust naar Eetrust!

Chat openen
Hi! Wat kan ik voor je doen?