Ga naar de inhoud
gratis meditatie

Gratis healing meditatie

Hoe fijn als je in slechts 5 minuten nare emoties en stress los kan laten en op kan lossen, zodat je je meteen weer krachtig voelt op alle vlakken; mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch en spiritueel.

Deze gratis Healing meditatie audio is zeer bijzonder en uniek. Nergens zul je dit in deze vorm vinden. Hij is magisch en kan alles in je leven radicaal veranderen.

Ik gun dat iedereen!

Wil jij je ook krachtiger voelen? Vul je gegevens in en ontvang mijn gratis healing meditatie in je mailbox

mediteren

Emoties en stress veranderen

Wanneer iets of iemand je heeft getriggerd kun je je ineens uit balans voelen. Emotioneel, gestrest, moe. Je bent prikkelbaar. Of je schiet in het zorgen maken en piekeren? Je kunt er helemaal in vast komen te zitten en je raakt het niet gemakkelijk kwijt. 

Bijvoorbeeld, als de weegschaal zegt dat je bent aangekomen, terwijl je zo je best hebt gedaan. Je stapt gefrustreerd van de weegschaal en de rest van de dag ben je er down van. Waardoor je eetgedrag negatief beïnvloed wordt. 

Of iemand zegt iets, of je krijgt een vervelende e-mail, en vanaf dan slaat je humeur om, je energie daalt, je bent uit je positieve flow. Laat je dag niet verpesten door een situatie waarin je getriggerd werd! Ruim het meteen op. Laat het los in enkele minuten met de gratis Healing Meditatie. 

Je voelt je in slechts enkele minuten anders;  je energie is weer terug, je voelt je stabiliseren, bent weer ontspannen en je voelt je weer vrolijker. Anderen noemen het; ik voel me weer krachtig, kan de wereld weer aan en het is net of er niks gebeurd was …

Magisch? Ja en nee, het voelt magisch, maar is eigenlijk pure neurowetenschap 😉

Om je anders te voelen wanneer je je niet fijn voelt zul je in actie moeten komen.

Om je weer beter te voelen zul je iets moeten veranderen. 

In je brein!

Triggers in je brein

Stress uit je verleden laat triggers achter. Daardoor kun je nu in het heden nog steeds last hebben van iets dat in het verleden gebeurde. Waarschijnlijk heb je vaker een negatieve ervaring gehad met de weegschaal of met diëten. Of ben je vaker geschrokken van wat iemand deed of zei. Die oude situaties hebben triggers achter gelaten in je brein.

Wanneer je in het heden getriggerd wordt door iemand of een voor jou nare/ onzekere situatie kun je meteen weer emotioneel worden of stress/ angst op voelen komen. Je brein is dan in stress en dat heeft effect op alles. Hoe je je voelt, hoe je denkt, reageert, gedraagt, praat, zelfs hoe en zelfs op wat en hoeveel je eet. Stress in je brein beïnvloed alles in je leven. De gratis Healing Meditatie zorgt ervoor dat de stress van het verleden in het verleden blijft en niet aan je blijft kleven. Je laat de emotionele belasting los.

Wanneer en waarom gebruik je de gratis Healing Meditatie

Je doet de Healing Meditatie bij iedere onaangename situatie en elke keer als je gevoelens en emoties voelt die niet prettig zijn, zoals bijvoorbeeld dat nare weegschaalmoment of wanneer je je down voelt door iemand of een situatie, geïrriteerd raakt, onzeker, angstig, verdrietig, boos, gestrest, zorgen maakt of je schuldig voelt. Iets heeft jou op dat moment getriggerd om je zo te voelen. Die triggers die jou dat gevoel geven ruim je als het ware op met de Healing Meditatie. Je laat het los.

stress release

Wil je dit ook leren? Schrijf je dan in en ontvang mijn gratis healing meditatie

gratis meditatie

Wetenschappelijk onderbouwd, geen vage woo woo

Wat er precies gebeurt in je brein en hoe deze gratis Healing Meditatie werkt in je brein leg ik je graag uit in het bijgeleverde Handboek. Ik leg uit hoe je je brein in de optimale staat brengt, zodat jij weer de leiding kunt nemen met je bewuste brein. Overigens berust alle informatie en elke stap in deze Healing Meditatie op wetenschappelijk gemeten ontdekkingen. Geen aannames. Belangrijk: voer ze exact uit en vertrouw erop dat dit ook voor jou werkt. Laat twijfel los. Laat je gewoon meenemen en merk op wat er gebeurt.

Wat had ik graag deze gratis Healing Meditatie gehad toen ik fysiek, mentaal en emotioneel vast zat.

Het zou mijn herstel enorm versneld hebben. En mijn goede voornemens gemakkelijker maken.

Speciale Muziek

Dit is extra bijzonder. Tijdens de gratis meditatie hoor je speciale Healing Frequency Muziek op de achtergrond, of ook wel Solfeggiomuziek. Deze muziek is op een speciale frequentie gecomponeerd op 174 hz om het proces tijdens deze Healing Meditatie te ondersteunen. Ik leg het je kort uit: geluid is trilling. Alles in het Universum trilt op een bepaalde frequentie. Jij trilt ook (dat is meetbaar/ wetenschap, geen vage woo woo). De Wet van Resonantie (ook wetenschap) zorgt dat je gaat meetrillen met de frequentie van de muziek. Het is bewezen dat wanneer je trilt op 174 hz, je lichaamscellen zich anders beginnen te gedragen (Bruce Lipton, Celbioloog, heeft dit vele malen onderzocht en bewezen). Deze speciale muziek voor deze healing meditatie zorgt ervoor dat je organen, je hele lichaam en brein een gevoel van veiligheid en zekerheid krijgen. Hierdoor neemt pijn en stress af.

Luister fragment van de gratis meditatie

Luister het eerste minuutje van de gratis Healing Meditatie om kennis te maken met de stem en de speciale muziekfrequentie. Klik op de foto: 

Lees eerst de handleiding

De gehele meditatie duurt slechts een paar minuten. Je brein kan heel snel stress en emoties loslaten als je het op de juiste manier doet. Wil je het graag eens proberen?

Lees eerst rustig het handboek door. Die ontvang je in de mail bij de audio. Daarin leg ik je meer uit en je zal er vast veel in herkennen. En ik geef je uitleg over de speciale gratis Healing Meditatie die er in enkele minuten voor zorgt dat je de stress loslaat en oplost. Zodat jij je weer krachtig voelt om te zijn/ worden wie je echt bent.

zelfhypnose

Oefenen, oefenen

Zie deze audio met de gratis Healing Meditatie ook als oefenmateriaal. Door de eerste keren met deze audio een aantal keren te oefenen, leer je de stappen en dan kun je het ook zelf zonder de audio doen, waar en wanneer je bent. Direct als je voelt dat je het nodig hebt. Je trekt je even terug, bijvoorbeeld op de WC en je doorloopt zelf de stappen. Natuurlijk is het met audio fijn, omdat er ook de speciale Healing Frequentie muziek onder zit, maar het hoeft dus niet persé met de audio.

Healing Meditatie gratis downloaden

Ik heb zelf 9 jaar vastgezeten in stress, angst en emoties die mij saboteerden om echt gelukkig te zijn. Dat was geen fijne periode in mijn leven. Ik werd destijds gemakkelijk getriggerd. Was daardoor snel emotioneel of schoot in onzekerheid en angst. Ik piekerde veel. Het voelde alsof ik geen controle had over de dingen die mij overkwamen. Ik was daardoor ook best vaak prikkelbaar. En was niet meer de Aniek die ik diep van binnen eigenlijk was. Ik weet dus als geen ander dat je daarin vast kunt zitten. Ik weet hoe dat voelt. Dat je er maar niet uitkomt.

Als je dit herkent dan is het belangrijk dat je leert loslaten wat jou triggert. Maar loslaten is voor veel mensen niet zo makkelijk. En daarom bied ik de speciale Healing Meditatie gratis aan, omdat ik wil dat deze voor iedereen toegankelijk is die het moeilijk vindt om emoties en stress los te kunnen laten.

Ik gun dit jou ook zo ontzettend.

Vul je gegevens in en ontvang de gratis Healing Meditatie in je mailbox

Ik stuur je met liefde de audio samen met het Handboek en een korte instructievideo.

En geef dit in liefde door ♡

We hebben meer liefde nodig in deze wereld. 

Het lijkt me geweldig als therapeuten en coaches hun cliënten gaan wijzen op deze Healing Meditatie. Het zal hun herstel versnellen en daardoor het coachingstraject ondersteunen.

Hoe zou de wereld eruit zien als meer mensen grip zouden hebben op hoe ze denken, voelen en doen? Wie gun jij dit ook? Deel deze webpagina met liefde op je Facebook of Instagram en tag Puur Power.

COPYRIGHT REGELS ®
Het E-boek en de Healing Meditatie zijn eigendom van Puur Power. Respecteer het copyright® zoals hier beschreven. Alleen in deze originele vorm mag het gedeeld worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Aniek Jonckers. Deze Healing Meditatie deel je met anderen door DEZE WEBSITEPAGINA te delen. (Je stuurt dus niet zelf de meditatie en de handleiding door naar iemand). Wanneer je de Healing Meditatie wilt gebruiken voor jouw workshops of coaching, vermeld dan altijd erbij dat deze eigendom zijn van Puur Power en dat iedereen daar de Healing Meditatie gratis kan downloaden met het Handboek. Deel je het op Instagram of Facebook, tag altijd Puur Power.

gratis healing
Chat openen
Hi! Wat kan ik voor je doen?