Meteen naar de inhoud

Train ook je brein om af te vallen

Optimaliseer je doorzettingsvermogen, vetverbranding, verzadigingsgevoel en je  gewichtsverlies met de power van je mind.

Ik leer je hoe je je brein kunt trainen om afvallen te optimaliseren door dagelijks kleine, simpele en FUN mindset oefeningen te doen. 

Jouw brein stuurt al je lichaamsfuncties, organen en 97% van je gedrag aan.

Logisch dan toch, dat je met brein ook je spijsvertering, verzadiging, vetverbranding en je motivatie kunt beïnvloeden.

Laat me dat op deze pagina toelichten. 

Iedereen kan slank zijn. En blijven. Jij ook!

Waarom lukt het dan vaak niet. Omdat je onderbewuste dit niet ondersteunt. En dan gaat het je nooit lukken. Nooit. 

Het is makkelijk om een besluit te nemen om te beginnen met afvallen. Maar om dat bij je besluit te blijven… dat is de kunst. Afvallen lukt alleen als de kwaliteit van je gedachten optimaal is.

Heb je moeite met het volhouden van je gezonde leefstijlkeuzes, kun je je streefgewicht maar niet bereiken of vasthouden, dan is dat omdat je onderbewuste je saboteert. Want 97% van je gedachten, beslissingen, gedrag en ook je vetverbranding, hormoonbalans en verzadigingsgevoel worden aangestuurd vanuit je onderbewuste.

Ook al je lichaamscellen, inclusief je vetcellen, doen wat je onderbewuste zegt.

Je brein is de kapitein en geeft alle commando’s.

Wil je leren hoe je definitief je streefgewicht bereikt door middel van de juiste commando’s te verankeren in je onderbewuste? Wil je leren hoe je het saboterende patroon voor eens en voor altijd doorbreekt? Voor altijd!
Ik vertel je met veel liefde hoe ik dat doe en heb het ook al veel andere vrouwen met succes geleerd. Ja echt, en dat kan jij ook. 

Ik ben zelfs tijdens het maken van deze cursus weer 6 kg afgevallen. No kidding! Gewoon omdat ik weer exact ging doen wat ik in de cursus uitleg. Het is niet moeilijk. Ik leg het je super eenvoudig en stap voor stap uit in de cursus. 

Met je eigen geest saboteer of stimuleer jij momenteel je gewichtsverlies.

Slanke vrouwen hebben geen last van sabotage-gedrag tav hun gewicht. Hoe komt dat toch? En belangrijker nog; hoe kun jij dit ook veranderen? Ik leer je de meest krachtige maar eenvoudige technieken. Je hebt ze meteen door en duren slechts enkele minuten per dag en ze zorgen ervoor dat jij ook zult afvallen en je nieuwe gewicht makkelijk blijft behouden. 

Misschien heb je nu nog geen discipline om de moeite en tijd  op te brengen om je ‘dieet’ vol te houden, waardoor je jouw streefgewicht steeds maar weer niet behaald of je kunt het niet vasthouden. Dit gaat volledig veranderen door deze cursus met de kracht van je brein. 

Deze cursus is geen dieetprogramma met weekmenu’s. Deze cursus zorgt dat je je droomgewicht bereikt EN dat je dat nieuwe gewicht zult behouden doordat je hebt geleerd je brein te veranderen en je focus te verleggen. Daardoor ga je nieuwe helpende gedachten dominanter maken. Waardoor je steeds automatischer gezondere beslissingen gaat nemen. Je voelt je daardoor sneller verzadigd en hebt minder behoefte aan ‘even iets lekkers’. Tenslotte merk je dat je leefstijl gezonder wordt en je dit gemakkelijker kan volhouden, met plezier, voor altijd. Je ontwikkelt nieuwe gewoontes en nieuw gedrag. Net zoals slanke mensen die hebben. Die denken anders, eten anders (minder), maken andere keuzes, doen anders en hun lichaam heeft andere behoeftes, waardoor ze sneller verzadigd zijn en minder drang hebben om te over-eten.

Regie over je gedrag en je lichaam

Als je een nieuwe poging doet om af te vallen dan is de juiste mindset cruciaal, anders houd je het niet vol. Dit wist je al. Maar wist je ook dat jouw gedachten, gevoelens en overtuigingen je daadkracht, focus en enthousiasme beïnvloeden. En dat geldt ook voor je hongergevoel, vetverbranding en stofwisseling. Jij hebt hier elke dag invloed op. Positief of negatief. 

Geen hocus pocus, geen vage woo woo, maar neurowetenschap, epigenetica en biologie

In de cursus deel ik ook enkele wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat je je brein kunt beïnvloeden om sneller verzadigd te raken, dat je je gewichtsverlies kunt stimuleren door je brein de juiste suggesties te doen, dat alleen maar denken dat je een calorie arm dieet eet al zorgt dat je afvalt. Deze onderzoeken zullen  je versteld doen staan. Super interessant allemaal, vind je ook niet?

Jouw lichaam is hoogst intelligent en zeer geavanceerd. En ze wordt aangestuurd door jouw brein. Al je lichaamscellen ontvangen voortdurend boodschappen, informatie en signalen via je brein over de interne en externe wereld waarin jij je begeeft (de wetenschap van de epigenetica toont dit aan). Jouw brein stuurt op basis van al die ontvangen informatie de talloze lichaamsfuncties aan. Het vertaalt alle info en stuurt het door naar je lichaam door middel van boodschappers (neurotransmitters en hormonen).

En nu komt het! Ook al je gedachten, gevoelens en overtuigingen worden chemisch vertaald in elektrische impulsen (dit is te zien op EEG) en deze sturen de aanmaak van gevoelens en hormonen aan. En andersom. Dit is geen vage spirituele prietpraat, maar pure wetenschap.

Zou je deze kennis niet heel graag willen leren gebruiken en je brein leren inzetten om af te vallen? Als je nu JAAA denkt, lees dan verder!

We gaan gebruik maken van de kracht van je gedachten, gevoelens en overtuigingen om je neurotransmitters en hormonen te veranderen

Interessant, vind je niet? Ik kan je er zoveel over vertellen.

Jouw gedachten, gevoelens en lichaam zijn een samenspel. Ze beïnvloeden elkaar constant.

Ze bepalen alles. Ik noem een paar voorbeelden; 

En nu komt het! Dit wil je weten. Ze beïnvloeden ook;  

Simpel gezegd: Als afvallen niet lukt, dan is dat omdat je brein het verkeerd aanstuurt. Dat kun je veranderen.

Dan lukt het wel. 

Ik heb een besloten privé Account gemaakt op Instagram.

Daar deel ik met jou in 13 korte video’s van 2,5 tot max 15 minuten + 20 posts alle informatie en uitleg.

Ik geef je de meest succesvolle methodes om met je brein je spijsvertering, hongergevoel, verzadiging, vetopslag en vetverbranding te beïnvloeden. 

(Alles is wetenschappelijk onderbouwd).

Het kan niet anders dan dat je gewicht gaat verliezen als je dit gaat toepassen.

Je brein veranderen is de oplossing

Jouw lichaam luistert 24/7 naar je brein. Elke cel in je lichaam!

Je brein geeft constant commando’s. En elke cel doet wat er van haar verwacht wordt. Je bent je niet bewust van alle commando’s die je brein geeft, want zo’n 95-99% komt vanuit je onderbewuste. Maar je kunt wel bewust je onderbewuste veranderen. Hoeft niet, maar kan wel. Als je merkt dat er iets niet helemaal lekker loopt en je hebt er last van, dan zou ik verandering voorstellen.

Zo is het ook met je overgewicht. Alleen als je andere commando’s gaat geven aan je lichaamscellen en organen, gaat je lichaam als vanzelf anders functioneren. Je organen en al die miljarden lichaamscellen, dus ook jouw vetcellen, ontvangen constant boodschappen uit de chemische vertaling van je gedachten en emoties. Ze luisteren naar al jouw gedachten (selftalk), gevoelens (zoals frustratie, schaamte of zelfliefde) en je diepste overtuigingen (weerstand, verwachtingen en geloof) over je dieet, je lijf, over jezelf, etc. 

Dat zijn allemaal commando’s! Die je niet erg helpen zeg maar.

Behalve voldoende bewegen, een goede nachtrust, stressmanagement en gezond eten is het ook belangrijk om je hersenen te veranderen voor gewichtsverlies en het behoud daarvan. En dat is wat we gaan doen; je brein veranderen.

Neuroplasticiteit is je kracht

Wetenschappers hebben aangetoond dat je brein een natuurlijke aanpassingsmogelijkheid heeft (net als je lichaam). Dit heet neuroplasticiteit. Het past zich aan als de informatie uit de innerlijke en uiterlijke wereld verandert. Dit is goed nieuws, want dit betekent dat jij bewust je brein (en daarmee je lichaam) kunt veranderen door de elektrische en chemische signalen te veranderen. Dit zorgt ervoor dat de neurale verbindingen in het communicatiesysteem in je brein aangepast worden. Door anders te denken, voelen, nieuwe dingen te doen, te repeteren, oefenen, trainen verandert de structuur van je hersenen. En dat verandert de boodschappen die je brein stuurt naar je lichaamscellen. Dankzij neuroplasticiteit kun jij jouw gewoontes, gedrag en je lichamelijke functies veranderen. Wow! Ja sorry, maar ik vind dit geweldig. Je kunt leren je lichaam en geest samen te laten werken om jou naar je droomgewicht te brengen en daar te houden. 

Dit is geen magie, maar biologie en neurowetenschap.

Ik geef je de DIY handleiding

Dit is de handleiding om af te vallen door je brein te veranderen. Als jij de wil hebt om echt tot actie te komen en bereid bent om tijd in de nieuwe cursus te steken en toegewijd te zijn, dan ga je veel resultaat halen uit deze praktische ‘doe-het-zelf’‘ handleiding. 

Het kost je maar een paar minuten per dag. 

Ik ben ervan overtuigd dat het je meer oplevert dan het je kost. En dat jij dit ook kan. Het is de moeite waard om dit te proberen. Het kan niet anders, dan dat je gaat afvallen. Door de nieuwe Instagram cursus leer je hoe jij met jouw brein je leefstijl, gewichtsverlies en doorzettingsvermogen positief kunt beïnvloeden. Van deze kleine investering zul je de rest van je leven plezier van hebben omdat je hebt geleerd hoe je jouw gewichtsverlies kunt vasthouden.

Een kleine investering met een grote impact. Een cadeau voor jezelf voor altijd

Geef je op en start vandaag nog als je voelt dat dit voor jou is. Ik heb 3 pakketjes samengesteld waar je uit kunt kiezen:

KEUZE 1

Zonder zelfhypnose audio
97,-
 • Je krijgt toegang tot het besloten privé Instagram Account. Daar deel ik met jou in 13 korte video’s van 2,5 tot max 15 minuten + 20 posts alle informatie en uitleg.
 • Ik geef je de meest succesvolle methodes om met je brein je spijsvertering, hongergevoel, verzadiging, vetopslag en vetverbranding te beïnvloeden.
 • VOOR ALTIJD TOEGANG
  De cursus kun je in je eigen tempo volgen of herhalen.
GOED

KEUZE 2

Met zelfhypnose audio
130
117,-
 • Je krijgt toegang tot het besloten privé Instagram Account. Daar deel ik met jou in 13 korte video’s van 2,5 tot max 15 minuten + 20 posts alle informatie en uitleg.
 • Ik geef je de meest succesvolle methodes om met je brein je spijsvertering, hongergevoel, verzadiging, vetopslag en vetverbranding te beïnvloeden.
 • VOOR ALTIJD TOEGANG
  De cursus kun je in je eigen tempo volgen of herhalen.
 • EXTRA
  AUDIO: Zelfhypnose voor Afvallen
  met intuitief en gezond eten
  twv €33
BETER

KEUZE 3

Met zelfhypnose audio en persoonlijke hulp
330
277,-
 • Je krijgt toegang tot het besloten privé Instagram Account. Daar deel ik met jou in 13 korte video’s van 2,5 tot max 15 minuten + 20 posts alle informatie en uitleg.
 • Ik geef je de meest succesvolle methodes om met je brein je spijsvertering, hongergevoel, verzadiging, vetopslag en vetverbranding te beïnvloeden.
 • VOOR ALTIJD TOEGANG
  De cursus kun je in je eigen tempo volgen of herhalen.
 • EXTRA
  AUDIO: Zelfhypnose voor Afvallen
  met intuïtief en gezond eten
  twv €33
 • EXTRA
  PERSOONLIJK ADVIES: We plannen 2 afspraken twv €200 (telefonisch) waarin je mij al je vragen kunt stellen en ik met je mee kan kijken waar jij vastloopt. We gaan veel meer de diepte in. Ik ga je helpen met momenten van emotie-eten, snaaibuien, over-eten. En ik ga je begeleiden bij intuïtief eten, overtuigingen ombuigen, patronen doorbreken, zelfleiderschap pakken op zwakke momenten, etc. Je krijgt specifieke EXTRA oefeningen. DIT GA JE ZO WAARDEVOL VINDEN.
BEST

Na inschrijving kun je meteen starten. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met belangrijke informatie. Niks ontvangen?
CHECK JE SPAMBOXEN of stuur een e-mail naar aniek@puur-power.nl

We gaan de commando’s veranderen

1. Je gaat jezelf de juiste commando’s geven

Alleen als je voor altijd gemotiveerd blijft om de juiste keuzes te blijven maken, zul je blijven afvallen. Grip krijgen op je lekkere trek, honger gevoel, behoefte aan ongezonde keuzes. Alle behoeftes en beslissingen die je maakt worden oorspronkelijk aangestuurd vanuit je brein. Als je daar grip op krijgt en veranderingen aanbrengt, ga je je automatisch positiever en gezonder voelen (gemotiveerd) en gedragen (kiezen voor gezond).

2. Je lichaamscellen de juiste commando’s geven

Zie het als een samenwerking tussen je hoofd en je lichaam. Als je brein de juiste commando’s geeft aan je lichaam, weet je lichaam wat er van haar verwacht wordt en zal ze dat uitvoeren. Zoals ik al eerder zei, al je lichaamscellen (ook je vetcellen) luisteren de hele dag (en nacht) naar de boodschappen die je hoofd stuurt. Je kunt gebruik maken van deze wetenschap en als je weet hoe je dat doet, kun je je stofwisseling en vetverbranding stimuleren. 

Praktijk gericht

Ik vind het magisch dat we zelf in staat zijn om ons lichaam en ons gedrag te beïnvloeden. Hoe dat precies werkt vind ik geweldig interessant, maar hoe je het doet is nog veel interessanter toch? Ik heb er daarom voor gekozen om deze cursus vooral heel praktijkgericht in te steken, met veel praktische oefeningen, tips, adviezen en tools die jou met dit proces helpen. Ik zet je meteen aan de slag. Ja, ik zal ook een beetje uitleg geven, omdat het stimuleert als je weet wat je doet, maar de insteek is dat je aan de slag gaat. Dat je elke dag de juiste acties gaat oefenen en herhalen. Je brein trainen is doen, doen, doen. Het gaat niet vanzelf, je moet er iets voor doen. Logisch.

Wetenschappelijke onderbouwing

Als je deze cursus gaat volgen ga ik ervan uit dat je al overtuigd bent van de kracht van je mind. Ik hoef je dus niet meer te overtuigen met allemaal wetenschappelijk bewijs en uitleg, en dat ga ik dus ook niet doen. Dit is geen cursus neurowetenschap, epigenetica en biologie. Wil je toch graag meer weten over de ontelbare onderzoeken en wetenschappelijke bewijzen of vind je het gewoon allemaal super interessant hoe je lichaam en brein elkaar beïnvloeden en hoe jij de kapitein bent van dit alles, dan raad ik je de seminars (op Youtube of Gaia) en boeken van Dr. Joe Dispenza aan. Hij is een wereldberoemde onderzoeker die al 25 jaar met vele wetenschappers keer na keer aantoont dat we met ons brein ‘wonderen’ kunnen verrichten. In zijn boeken laat hij hersenscans en onderzoeksuitslagen zien (van gevalideerde onderzoeken). En ook de boeken en Youtube video’s van Dr. Bruce Lipton. Hij is een vooraanstaand celbioloog die ook al meer dan 20 jaar bewijs na bewijs aanlevert dat we onze lichaamscellen (en zelfs onze genen!) kunnen veranderen met onze mind.

Hieronder 2 van mijn favoriete boeken:

Overtuig jezelf dat het werkt

Afvallen door je mind te veranderen. Twijfel je hierover? Een beetje sceptisch zijn is niet raar hoor. Je raakt pas echt overtuigd als je het zelf ervaart. Dus overtuig jezelf, door het te gaan doen. De prijs van de cursus is laag, dat heb ik bewust gedaan. Ik wil je graag de mogelijkheid bieden om dit zelf te ervaren. Niet nadenken, maar gewoon doen. Test het eerst en ik ben ervan overtuigd dat je verstelt zult staan.

KEUZE 1

Zonder zelfhypnose audio
97,-
 • Je krijgt toegang tot het besloten privé Instagram Account. Daar deel ik met jou in 13 korte video’s van 2,5 tot max 15 minuten + 20 posts alle informatie en uitleg.
 • Ik geef je de meest succesvolle methodes om met je brein je spijsvertering, hongergevoel, verzadiging, vetopslag en vetverbranding te beïnvloeden.
 • VOOR ALTIJD TOEGANG. De cursus kun je in je eigen tempo volgen of herhalen.
Goed

KEUZE 2

Met zelfhypnose audio
117,-
 • Je krijgt toegang tot het besloten privé Instagram Account. Daar deel ik met jou in 13 korte video’s van 2,5 tot max 15 minuten + 20 posts alle informatie en uitleg.
 • Ik geef je de meest succesvolle methodes om met je brein je spijsvertering, hongergevoel, verzadiging, vetopslag en vetverbranding te beïnvloeden.
 • VOOR ALTIJD TOEGANG. De cursus kun je in je eigen tempo volgen of herhalen.
 • EXTRA
  AUDIO: Zelfhypnose voor Afvallen: Heb je deze zelfhypnose al, dan mag je een andere zelfhypnose kiezen. (Let op: Kies je voor ‘Afvallen met mijn lichaam als kompas’ dan betaal je €20 bij).
BETER

KEUZE 3

Met zelfhypnose audio en persoonlijk advies
157,-
 • Je krijgt toegang tot het besloten privé Instagram Account. Daar deel ik met jou in 13 korte video’s van 2,5 tot max 15 minuten + 20 posts alle informatie en uitleg.
 • Ik geef je de meest succesvolle methodes om met je brein je spijsvertering, hongergevoel, verzadiging, vetopslag en vetverbranding te beïnvloeden.
 • VOOR ALTIJD TOEGANG. De cursus kun je in je eigen tempo volgen of herhalen.
 • EXTRA
  AUDIO: Zelfhypnose voor Afvallen: Heb je deze zelfhypnose al, dan mag je een andere zelfhypnose kiezen.
 • EXTRA
  PERSOONLIJK ADVIES: We plannen 2 afspraken (telefonisch of video) van ongeveer 30 minuten waarin je mij al je vragen kunt stellen en ik met je mee kan kijken waar jij vastloopt. We gaan veel meer de diepte in. Ik ga je helpen met momenten van emotie-eten, snaaibuien, over-eten. En ik ga je begeleiden bij intuïtief eten, overtuigingen ombuigen, patronen doorbreken, zelfleiderschap pakken op zwakke momenten, etc. Je krijgt specifieke EXTRA oefeningen. DIT GA JE ZO WAARDEVOL VINDEN.
BEST

If your mind believes it, your body will achieve it!