Ga naar de inhoud

Train ook je brein voor extra hulp bij afvallen

Krijg hulp bij het afvallen en optimaliseer je doorzettingsvermogen, vetverbranding, verzadigingsgevoel en je gewichtsverlies met de power van je mind.

Ik leer je hoe je je brein kunt trainen om afvallen te optimaliseren door dagelijks kleine, simpele en FUN mindset oefeningen te doen.

Jouw onderbewuste brein stuurt al je lichaamsfuncties, organen en 98% van je gedrag aan. Logisch dan toch, dat je met je brein ook je spijsvertering, verzadiging, vetverbranding en je motivatie kunt beïnvloeden.

Video afspelen over Gezond afvallen
hulp bij afvallen

De onbewuste saboteur

Waarom lukt het dan vaak niet. Omdat je onderbewuste dit niet ondersteunt. En dan gaat het je nooit lukken. Nooit. Het is makkelijk om een besluit te nemen om te beginnen met afvallen. Maar om bij je besluit te blijven… dat is de kunst. Afvallen lukt alleen als je gehele brein dit ondersteunt.

Heb je moeite met het volhouden van je gezonde leefstijlkeuzes, kun je je streefgewicht maar niet bereiken of vasthouden, dan is dat omdat je onderbewuste je saboteert. Want 97% van je gedachten, beslissingen, gedrag en ook je vetverbranding, hormoonbalans en verzadigingsgevoel worden aangestuurd vanuit je onderbewuste.

Ook al je lichaamscellen, inclusief je vetcellen, doen wat je onderbewuste zegt. Je brein is de kapitein en geeft alle commando’s.

Kun jij hulp gebruiken bij het afvallen?

Wil je leren hoe je definitief je streefgewicht bereikt door middel van de juiste commando’s te verankeren in je onderbewuste? Wil je leren hoe je het saboterende patroon voor eens en voor altijd doorbreekt? Voor altijd!

Ik vertel je met veel liefde hoe ik dat doe en heb het ook al veel andere vrouwen met succes geleerd. Ja echt, en dat kan jij ook. Ik ben zelfs tijdens het maken van deze cursus weer 6 kg afgevallen. No kidding! Gewoon omdat ik weer exact ging doen wat ik in de cursus uitleg. Het is niet moeilijk. Ik leg het je super eenvoudig en stap voor stap uit in de cursus.

Misschien heb je nu nog geen discipline om de moeite en tijd op te brengen om je ‘dieet’ vol te houden, waardoor je jouw streefgewicht steeds maar weer niet behaald of je kunt het niet vasthouden. Dit gaat volledig veranderen door deze cursus met de kracht van je brein.

cursussen

Geen hocus pocus, geen vage woo woo, maar neurowetenschap, epigenetica en biologie

Deze cursus is geen dieetprogramma met weekmenu’s. Deze cursus zorgt dat je je droomgewicht bereikt EN dat je dat nieuwe gewicht zult behouden doordat je hebt geleerd je brein te veranderen en je focus te verleggen. Daardoor ga je nieuwe helpende gedachten dominanter maken. Waardoor je steeds automatischer gezondere beslissingen gaat nemen. Je voelt je daardoor sneller verzadigd en hebt minder behoefte aan ‘even iets lekkers’. Tenslotte merk je dat je leefstijl gezonder wordt en je dit gemakkelijker kan volhouden, met plezier, voor altijd. Je ontwikkelt nieuwe gewoontes en nieuw gedrag. Net zoals slanke mensen die hebben. Die denken anders, eten anders (minder), maken andere keuzes, doen anders en hun lichaam heeft andere behoeftes, waardoor ze sneller verzadigd zijn en minder drang hebben om te over-eten.

In de cursus deel ik ook enkele wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat je je brein kunt beïnvloeden om sneller verzadigd te raken, dat je je gewichtsverlies kunt stimuleren door je brein de juiste suggesties te doen, dat alleen maar denken dat je een calorie arm dieet eet al zorgt dat je afvalt.

Jouw gedachten, gevoelens en lichaam zijn een samenspel. Ze beïnvloeden elkaar constant. Zo beinvloeden ze ook:

Simpel gezegd: Als afvallen niet lukt, dan is dat omdat je brein het verkeerd aanstuurt. Dat kun je veranderen en daar help ik je bij.

Video afspelen over Gezonde leefstijl

Laat mij je helpen

Ik heb een besloten privé Account gemaakt op Instagram.
Daar deel ik met jou in 13 korte video’s van 2,5 tot max 15 minuten + 20 posts alle informatie en uitleg.
Ik geef je de meest succesvolle methodes om met je brein je spijsvertering, hongergevoel, verzadiging, vetopslag en vetverbranding te beïnvloeden. (Alles is wetenschappelijk onderbouwd).

KEUZE 1

Zonder zelfhypnose audio
97,-
 • Je krijgt toegang tot het besloten privé Instagram Account.
 • De meest succesvolle methodes voor beïnvloeden van spijsvertering, hongergevoel, verzadiging, vetopslag en vetverbranding
 • Voor altijd toegang
GOED

KEUZE 2

Met zelfhypnose audio
130
117,-
 • Alles uit keuze 1
 • EXTRA

  AUDIO: Zelfhypnose voor Afvallen
  met intuitief en gezond eten
  twv €33
BETER

KEUZE 3

Met zelfhypnose audio en persoonlijke hulp
330
277,-
 • Alles uit keuze 2
 • EXTRA

  PERSOONLIJK ADVIES: We plannen 2 afspraken twv €200 (telefonisch) waarin je mij al je vragen kunt stellen en ik met je mee kijk waar jij vastloopt. We gaan veel meer de diepte in. Je krijgt specifieke EXTRA oefeningen
BEST

Na inschrijving kun je meteen starten.
Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met belangrijke informatie.

Werkwijze tijdens de cursus

Na aanmelding krijg je een mail met alle info om te kunnen starten. Je krijgt toegang tot het besloten cursus account op Instagram. Daar kun je alle video lessen en uitleg vinden. Heb je gekozen voor keuze 2 dan ontvang je ook de zelfhypnose audio en het handboek per e-mail. Heb je gekozen voor keuze 3 dan neem ik contact met je op om de afspraken in te gaan plannen.

Geschikt voor wie
Voor vrouwen die hulp kunnen gebruiken bij het afvallen. Ik laat ze zien dat hun mind hun tegenwerkt en hoe ze dat kunnen veranderen.

Wat levert het concreet op
Heel veel verheldering en verwondering over hoe je brein je tegenwerkte en hoe je de gebruiksaanwijzing van je brein kunt gebruiken om jouw afvalproces volledig te gaan ondersteunen en boosten.

hulp bij afvallen

If your mind believes it, your body will achieve it

We gaan de commando’s veranderen

1.  Je gaat jezelf de juiste commando’s geven
Alleen als je voor altijd gemotiveerd blijft om de juiste keuzes te blijven maken, zul je blijven afvallen. Grip krijgen op je lekkere trek, honger gevoel, behoefte aan ongezonde keuzes. Alle behoeftes en beslissingen die je maakt worden oorspronkelijk aangestuurd vanuit je brein. Als je daar grip op krijgt en veranderingen aanbrengt, ga je je automatisch positiever en gezonder voelen (gemotiveerd) en gedragen (kiezen voor gezond).

2. Je lichaamscellen de juiste commando’s geven
Zie het als een samenwerking tussen je hoofd en je lichaam. Als je brein de juiste commando’s geeft aan je lichaam, weet je lichaam wat er van haar verwacht wordt en zal ze dat uitvoeren. Zoals ik al eerder zei, al je lichaamscellen (ook je vetcellen) luisteren de hele dag (en nacht) naar de boodschappen die je hoofd stuurt. Je kunt gebruik maken van deze wetenschap en als je weet hoe je dat doet, kun je je stofwisseling en vetverbranding stimuleren.

afvalcursus

Veelgestelde vragen

Omdat ik je iets leer dat je nog niet hebt geprobeerd. We gaan je brein/ mindset veranderen met methodes die zich al bewezen hebben. Het is de juiste aanpak die fundamenteel belangrijk is. Als je het goed aanpakt, verval niet weer in je oude gedrag en negatieve mindset. Als je het goed aanpakt, ga je vliegen. Als je het goed aanpakt, ervaar je fun en gemak. En als je het goed aanpakt, heb je blijvend resultaat. Niet voor even, maar voor altijd en dat is wat je wilt.

Ik ben geen diëtist, maar een coach. Je mag alles eten waar jij je goed bij voelt. Dus pak vooral je eigen favoriete eettrend en recepten erbij. Of zoek lekkere recepten op in je kookboeken of op Google. Ik ga je leren om jouw favoriete gezonde keuzes te maken en ze vol te houden.

Deze cursus is geen dieetprogramma met weekmenu’s. Deze cursus zorgt dat je je droomgewicht bereikt EN dat je dat nieuwe gewicht zult behouden doordat je hebt geleerd je brein te veranderen en je focus te verleggen. Daardoor ga je nieuwe helpende gedachten dominanter maken. Waardoor je steeds automatischer gezondere beslissingen gaat nemen. Je voelt je daardoor sneller verzadigd en hebt minder behoefte aan ‘even iets lekkers’. Tenslotte merk je dat je leefstijl gezonder wordt en je dit gemakkelijker kan volhouden, met plezier, voor altijd. Je ontwikkelt nieuwe gewoontes en nieuw gedrag. Net zoals slanke mensen die hebben. Die denken anders, eten anders (minder), maken andere keuzes, doen anders en hun lichaam heeft andere behoeftes, waardoor ze sneller verzadigd zijn en minder drang hebben om te over-eten.

Je hebt alleen een account nodig op Instagram om de video’s te kunnen zien van deze cursus. Zie het gewoon als een online cursus omgeving, niks meer en niks minder.

Verder hoef je geen vrienden te maken op Instagram en ook niemand anders te gaan volgen. Je kunt zelfs met een nep-naam een account maken, zodat niemand jou herkent op Instagram.

Omdat je voor altijd lid mag blijven van het cursusaccount, kun je zelf bepalen hoe snel je door de cursus heen gaat en hoeveel tijd je eraan besteed per dag of week. Ik geef je eenvoudige oefeningen, die weinig tijd kosten, maar de kracht zit vooral in het herhalen. Uiteraard, als je er dagelijks en constructief mee aan de slag gaat, kun je snel topresultaat behalen. En met gemak!

Tuurlijk kan dat. Ik maak met liefde tijd voor je vrij. Stuur me een What’s App berichtje, die kan ik snel beantwoorden of ik kan je even terugbellen. Mijn nummer is 06-55790722.

Wetenschappers hebben aangetoond dat je brein een natuurlijke aanpassingsmogelijkheid heeft (net als je lichaam). Dit heet neuroplasticiteit. Het past zich aan als de informatie uit de innerlijke en uiterlijke wereld verandert. Dit is goed nieuws, want dit betekent dat jij bewust je brein (en daarmee je lichaam) kunt veranderen door de elektrische en chemische signalen te veranderen.

Dit zorgt ervoor dat de neurale verbindingen in het communicatiesysteem in je brein aangepast worden. Door anders te denken, voelen, nieuwe dingen te doen, te repeteren, oefenen, trainen verandert de structuur van je hersenen. En dat verandert de boodschappen die je brein stuurt naar je lichaamscellen. Dankzij neuroplasticiteit kun jij jouw gewoontes, gedrag en je lichamelijke functies veranderen. Wow! Ja sorry, maar ik vind dit geweldig. Je kunt leren je lichaam en geest samen te laten werken om jou naar je droomgewicht te brengen en daar te houden. 

Dit is geen magie, maar biologie en neurowetenschap.

Chat openen
Hi! Wat kan ik voor je doen?