Meteen naar de inhoud

Het persoonlijke traject

Ik weet zeker dat jij jouw leefstijl ook definitief kan veranderen. Ja jij! Jij kan dit ook. Laat je stap voor stap meenemen door mij. Ik leer je wat je moet doen om grip op jezelf te krijgen, volg mij maar. Deze aanpak is fundamenteel anders, dit is leefstijlcoaching 2.0!

Doorbraak | Lekker in je lijf | Energiek | Zelfsturing | Gezond leven in balans

Aniek Jonckers

Hoe lang blijf jij nog denken “Ik weet het allemaal zelf ook wel, dus ik kan dit ook zelf”.

Hoe lang blijf je nog zo aanmodderen met weinig echt resultaat?

Ik leid je naar jouw definitieve omslag in je leven

Je leert

Gezonder leven; eten, bewegen, ontspannen, zorgen voor jezelf. En ook patronen doorbreken, anders denken, voelen, kijken, keuzes maken, focussen, reageren en doen.

Je stopt met

Het vervallen in je ongezonde gedrag, je zelfsabotage, negatief denken, je jojo gedrag, je innerlijke onrust en gejaagde destructieve onbewuste leefstijl.

Je start met

Gezond leven, goede zelfzorg, loslaten wat jou tegenhoudt. Je gaat je saboteurs te lijf. Door het toepassen van zelfhypnose, neuropsychologie en kwantumfysica.

Je wordt

Vitaler en zit letterlijk en figuurlijk 😉 lekkerder in je lijf. Je voelt je ook krachtiger, je verhoogt jouw energie en jouw frequentie krijgt een giga upgrade. 

Jij bent

Veranderd. Die betere versie van jezelf. Je bent geworden wie je wilt zijn en jij kunt vanaf nu alles veranderen waar je zo van droomt. Je hebt mij niet meer nodig.

Je hebt

Jouw gebruiksaanwijzing gevonden! Je hebt een notitieboek vol met mega inzichten, bijzondere technieken en oplossingen die perfect voor jou werken. 

'Dit traject is een investering in jezelf die zich gegarandeerd de rest van je leven gaat uitbetalen. Hoe waardevol is dat!'.

“Laat je maar gewoon door Aniek leiden. Zij vertelt je precies wat je moet doen. Echt mega magisch dit traject!”. – Hilke

Het fundament is een ijzersterke motivatie

Zo’n 10 jaar geleden heb ik zelf een definitieve omslag gemaakt in mijn leefstijl, zelfzorg en balans. Door middel van verschillende neuro technieken lukt het mij moeiteloos (!) om dit vol te houden. Lukt het bij jou niet, dan kan ik je helpen om het op de juiste en meest effectieve manier te doen.

Ik stel dus geen leefstijlplan voor je op, maar ik help je bij de uitvoering van je plan. Dus of je nu koolhydraatarm wilt gaan eten of meer wilt gaan sporten of dagelijks je balans wilt behouden (of allemaal), ik zorg dat je je plan blijft uitvoeren. Dat je nooit meer opgeeft. Dat je een ijzersterke motivatie hebt voor altijd. 

'Je hebt niet nog meer recepten of weekplannen nodig. Wat jij nodig hebt is dat je het gaat volhouden. Dat is gedragsverandering op het onderbewuste niveau.' Aniek

Of je nu wilt afvallen, uit je burn-out komen, meer energie wilt of gewoon graag wil leren hoe je gezonder kunt leven, je motivatie sterk houden is het fundament.

Een cadeau voor jezelf voor een leven lang

'Aniek heeft zowel aandacht voor het lichaam & leefstijl, als aandacht voor de mind en de ziel. Dat deze juist elkaar zo kunnen versterken en niet zonder elkaar kunnen. Hiermee pakt zij een diepere laag aan waardoor haar coaching een extra dimensie krijgt'.
Annick van der Hoeven
uit Almere
Aniek schreef: 'body, mind & soul are connected'. Juist dat triggerder mij. Ik wilde grip krijgen op m'n vele gevoelens en (negatieve) gedachten die mij zoveel energie kostten. Aniek heeft me geleerd simpele trucjes hiervoor te gebruiken, toe te passen in het alledaagse leven'.
Eline van Duijn
uit Bodegraven
'Ik ben nu enorm gegroeid en er zijn heel veel mooie dingen gebeurd. De kennis, ervaring, empathie en rust van Aniek sprak mij aan. Ik heb dingen kunnen loslaten. En heb andere dingen weer vanuit mijn gevoel, intuitie of zelfliefde opgepakt. De Genie is out of the bottle'.
Rosalie du Quesne
uit s'-Hertogenbosch

Waarom Persoonlijke coaching

Je zit vast

Het lukt jou niet zelf om je patronen te doorbreken, een gezonde leefstijl vol te houden  en beter voor jezelf te zorgen. Je hebt al veel geprobeerd, maar je houdt niet vol. Je zit vast of draait in rondjes.

Way of life

Ik leer je van overleven, naar gezond, bewust en intens leven te gaan. Je gaat jezelf beter begrijpen. Je gaat anders eten, denken, voelen en doen. Je gaat goed voor jezelf zorgen, en je blijft dat doen.

Transformatie

Je krijgt grip op jezelf, je eetgedrag, je gedachten, je emoties, je gevoel, je energie en je manier van leven. Dat verandert alles voor jou, zowel; fysiek, mentaal, emotioneel en  energetisch. 

'Ik leer je grip krijgen op je lijf, je hoofd en je leven. Dat is het fundament. Een blijvende leefstijlverandering is 20% strategie en 80% psychologie'. - Aniek

Wat houdt het totale persoonlijk traject in

Ik coach vrouwen in binnen- en buitenland (via videobellen). Tijdens dit traject ga je samen met mij stap voor stap persoonlijk aan de slag met nieuwe gewoontes, patronen, overtuigingen. Ik zeg je precies wat je moet doen. Je krijgt praktische uitleg en  opdrachten die je thuis gaat uitvoeren. Een levensveranderend programma voor meer geluk, gezondheid, energie en balans.

“This is body, mind & soul care"

Van €1.595 nu voor €777

Betaling in termijnen mogelijk

Ben je nieuwsgierig, dan kunnen we vrijblijvend een keer kennismaken. Via de telefoon (gratis) of we spreken af voor een wandeling in het bos (€27). Dan kan ik al je vragen beantwoorden en kun jij vertellen waar je hulp bij nodig hebt en wat er niet lukt. Samen kunnen we kijken of we een match zijn. Thuis beslis je rustig of je wilt starten.

Puur Power

Bellen of wandelen verplicht je tot niks. Het is bedoeld om je meer duidelijkheid te geven en ook om elkaar beter te leren kennen, zodat je daarna rustig kunt beslissen.

Of bel/ app me op 06-55 790 722
Of stuur een e-mail naar mij

Testimonial

Judith is terecht trots

“Ik was volledig aan het vastlopen in mijn leven: relatie, mentaal, emotioneel en had het gevoel dat ik op alle vlakken te kort schoot, niet aan alle verwachtingen kon voldoen en werd hierdoor steeds depressiever.

Aniek haar positiviteit, levensvreugd, inzicht en uitleg van hoe zaken werken in je hoofd, hart en lichaam zorgen ervoor dat, met kleine stapjes eerst, er een vloedgolf is gekomen bij mij, die niet meer af te remmen is.

Van iemand die met moeite uit bed kwam, ben ik veranderd in iemand die om half 6 (in de ochtend!) op een yoga matje sta en me in het zweet werk voordat de dagelijkse taken mijn aandacht opeisen. Ik word blij van mezelf en daar ben ik super blij mee. Ik hoef niet meer verantwoordelijk te zijn voor iedereen, ik ben verantwoordelijk voor mijzelf, mijn hart, mijn hoofd en mijn lijf.

Dank je wel Aniek, ik sta weer in de Leef stand en voel dat het niet meer te stoppen is.”

Judith de Bondt

Keuzes maken voor jezelf

Het is tijd om keuzes te maken voor jezelf. Het is tijd om je eigen verantwoordelijkheid weer terug te pakken over jouw leven. Voor je keuzes, je gedrag, je leefstijl, je lijf, je leven, je werk, je relaties, je geluksgevoel, je energie, alles. Jij bepaalt. Jij bepaalt wie je wilt zijn. Jij bepaalt wat je wilt doen. Jij bepaalt welke keuzes je maakt. Jij bepaalt hoe je je wilt voelen. Jij bepaalt wat je denkt. Jij bepaalt je grenzen. 

Laat je hoofd niet je hart het zwijgen opleggen alsjeblieft. Je hart geeft je het antwoord dat je allang vanbinnen weet. Het is je hoofd die spreekt met angst, onzekerheid, twijfel. Nooit je hart. Die heeft vertrouwen en wil het beste voor jou. Die wil groeien. En je buikgevoel mag je vertrouwen.

Testimonial

natasja-circle

Natasja koos voor investeren in zichzelf

“Ongeveer 3 jaar geleden kwam Aniek op mijn pad. Dit was niet zonder reden. Ik voelde meteen een klik bij haar manier en inzichten hoe je goed voor jezelf moet zorgen. 

Ik ben destijds gestart met het online programma waarin heb geleerd met kleine stapjes verandering in mijn leefstijl te gaan brengen.

Afgelopen zomer heb ik een upgrade gedaan naar de persoonlijke 1:1 coaching. Geen moment spijt gehad van deze investering in mezelf! 

We hebben mooie verbindende en soms ook emotionele wandelingen en gesprekken gehad. Aniek heeft mij geleerd en geïnspireerd op de momenten dat ik “vast zat” en het even niet meer wist om weer in beweging te komen. Met alles wat ik nu weet hoop ik ook weer andere vrouwen te kunnen inspireren dat kiezen voor jezelf altijd een juiste investering is. Leef vanuit je hart en je maakt altijd de juiste beslissing”. ❤️

Natasja Coppejans