Ga naar de inhoud
persoonlijke coaching

Persoonlijk coachtraject - Deep Dive in De Formule Level 2

Eetrust | Geen Dieet | Gewichtsbeheersing | Gezond Leven | Wekelijkse begeleiding

Afvallen, slank blijven, gezond leven, zelfzorg. Je wil het heel graag en je weet ook wat gezond is, maar houd het maar eens vol in de avond of weekend…

Je wil eigenlijk niet (meer) de hele dag met eten bezig zijn, al helemaal niet op een verjaardag of terrasje. Maar je verlangt zo naar een bepaald streefgewicht en dus blijf je maar opletten en streng doen. Tuurlijk wil je het liefste ‘normaal gezond’ eten zonder strenge regels. Maar dat is je nog niet gelukt. Want als je geen regels volgt ben je bang dat je aankomt. Na een avondje ‘losgaan’ moet je de volgende dag streng compenseren. 

Hoe lang blijf je hiermee nog aanmodderen? Hoe lang blijf je nog denken “Ik weet het zelf ook wel, ik probeer het eerst nog een keer zelf”. Je begint weer streng/ enthousiast, maar het lukt je weer niet om je aan je plan te houden. Of je valt geen gram af terwijl je je zo keurig aan de regels houdt.

Stel, het lukt je wel. Zonder wilskracht of terugval. Geen strijd meer om eten, geen zelfsabotage. Dat kan hoor. En ik kan je dat al binnen 1 a 2 weken laten ervaren.

Jij wilt eetrust, dat eten je dagelijks leven niet meer beheerst

Als ik het heb over EETRUST, dan bedoel ik daarmee, dat je niet meer steeds heen en weer pendelt tussen “Oh, ik heb zin in iets lekkers…” VS “Maar ik doe het maar niet, want dan word ik te dik”. En dat je stopt met het heen en weer pendelen tussen: Elke maandag weer beginnen met opletten. & Weer teveel eten in de avond of tijdens je weekend. Dáar wil je vanaf toch?

Ik ga je uitleggen hoe je De Formule die je hebt geleerd in de online cursus (Level 1) toepast bij emotie eten, snaaibuien, BBQ’s, feestjes, vermoeidheid, drukke weken, etentjes, traktaties, vakanties, de feestdagen, enz

Elke dag, de hele dag met eten en afvallen/ slank zijn bezig zijn... daar wil je vanaf

Je hoeft helemaal geen honger te lijden, de hele dag je eten te plannen, calorieën te tellen, voeding uit te bannen of maaltijden te tracken in een app. Er is een andere manier. Ik leer je technieken die je met gemak kunt toepassen. Elke dag weer. Je doet het na een tijdje automatisch. Afvallen gaat daardoor automatisch. Je voelt je energiek en lekker in je vel. Geen strijd over of je wel of niet iets mag eten. Geen verleiding om meer te eten dan goed voor je is. En je bent niet meer de hele dag bezig met eten… Ja dat geeft je zoveel eetrust.

Good to know

Samen met mij aan je zij:

Video afspelen over gezonder leven
Gezond afvallen

Stoppen met aanmodderen en jojoën

Ik begon altijd enthousiast met een nieuwe leefstijltrend of een koolhydraatarm dieet. Maar al snel moest ik op wilskracht overschakelen, want dat enthousiasme en die discipline was nergens meer te bekennen als ik moe was of een drukke dag/week had. En na de eerste snaaibui, zonk de moed me helemaal in de schoenen.

Doordat ik zo afhankelijk was van wilskracht, enthousiasme en de omstandigheden, bleef ik jojoën.

We gaan een stevig fundament bouwen

Ik ga je niet leren hoe je meer discipline krijgt, hoe je emotie eten de baas wordt, hoe je nieuwe gewoontes aanleert, hoe je jezelf beter kunt inhouden tijdens een BBQ of feestje. Nee, ik ga je ook niet leren hoe je in de avond je snaaibui kunt onderdrukken.

Nee, we gaan een fundament bouwen die ervoor zorgt dat je geen behoefte meer voelt om teveel te eten, over te eten, waar eten niet meer aan jou trekt, waar emotie eten geen issue meer voor je is.

Zodat je geen gevecht, strijd, wilskracht of discipline nodig hebt, want je drang om over te eten heb je geleerd te verkleinen en lost zelfs helemaal op. Eetrust noem ik dat. Dit is een vaardigheid waar je beter in wilt worden. Daar heb je veel meer aan.

En het gevolg is dat je gaat afvallen. En dat het gewicht dat je verliest er nooit meer terug aankomt.

Ik weet nu dat je eetrust en blijvend gewichtsverlies niet creëert door precies te weten hoe je gezonder moet eten. Dit is een vaardigheid, waarbij het voor jou niet meer uitmaakt wanneer de omstandigheden even niet ideaal zijn, want het leven verstoort je ritme regelmatig. Drukke dagen of weken zullen er altijd zijn, feestjes en weekenden ook. Maar hoe fijn als je dan geen drang voelt om teveel te eten.   

Voor echte blijvende verandering bestaat er geen quick fix. Want het is belangrijk dat je het goed verankert. Daarom gaan we samen een paar maanden elke week oefenen. Van elk moment maken we een oefenmoment. Het kost je nog minder dan 3 minuten

En je zult merken dat als we samen de eerste maanden elke week constructief doorpakken, je de smaak te pakken hebt gekregen en mij niet meer nodig hebt. Als je deze vaardigheid hebt geleerd, kun je hem niet meer ontleren. Mijn intentie is om het jou op zo’n manier bewust te leren dat je het zelf de rest van je leven onbewust blijft doen. Waardoor het moeiteloos voelt.

En ik snap dat je het misschien te mooi om waar te zijn vindt klinken en ik begrijp dat. Omdat je al zoveel hebt geprobeerd. Je bent daardoor het vertrouwen een beetje kwijt geraakt. Maar ik kan je zeggen dat je dit, deze techniek, nog nooit hebt geprobeerd. Dit is iets totaal anders, het is eenvoudig te begrijpen, het werkt voor iedereen en het kan niet mis gaan. Tenzij, je het niet doet zoals ik zeg natuurlijk 😉

Luister maar naar Yolanda, Danielle en Barbara:

Gezond Afvallen

Ongewenste eetpatronen lossen op

Door de jaren heen ben je vast en zeker van het ene dieet naar het volgende dieet gegaan, of van de ene naar de andere cursus of de volgende coach.

Je hebt blijkbaar jaren lang onbewust geloofd dat als je het maar graag genoeg wilde en als je besloot om vanaf maandag te starten met iets nieuws, dat je dan gewoon even moest volhouden om uiteindelijk vanzelf om te slaan om zo naar jouw streefgewicht te bewegen.

En als je dan eenmaal daar zou aankomen dan was het gewoon een kwestie van altijd blijven opletten, zorgen dat het er nooit meer aankomt.

Het probleem daarmee is dat je op deze manier zoveel spanning creëerde, omdat je je voor altijd aan kaders moest blijven houden en dat ging jou vroeg of laat saboteren. Want als je moe bent of een drukke dag hebt gehad, geef je er de brui aan.

Als je dit herkent en hier vanaf wilt, geef dan deze aanpak een echte goede kans door het samen met mij echt goed aan te gaan. Maak van dit unieke traject jouw laatste afvalpoging. Dat je hierna niks anders meer hoeft te proberen. En hierna nooit meer op dieet hoeft.

Ik help je en zorg ervoor dat je niet meer zo gemakkelijker weer opgeeft, zodra je ook maar 1x valt.

Laat mij je tijdens persoonlijke coaching helpen om deze methode te laten slagen. Je zult verbaasd zijn hoeveel makkelijker je het jezelf hiermee maakt, als je dit samen met mij gaat toepassen. Ik geef je extra motivatie, steun, tools, technieken, handigheidjes, inzichten en trucjes die jou zullen ondersteunen. Er gaan veel kwartjes vallen. En het voelt goed. Je enthousiasme groeit en groeit. Geloof me. Met persoonlijke adviezen op maat erbij, zorg ik dat je het constructief oppakt en je het gevoel van fun en gemak te pakken krijgt. Je stopt met aanmodderen en jojoën. Je gaat vliegen!

Afvallen zonder dieet
Persoonlijke coaching
persoonlijke coaching
Afvallen zonder dieet

Gewoon beter opletten? Nee, je hoeft nooit meer 'op te letten'.

Het klinkt gek. Ik weet het. Als je niet oplet, hoe kun je dan gewicht verliezen en het er ook nog eens vanaf houden? Ik leer je hoe je dit doet, zonder dat je ‘los gaat’ omdat je alles mag eten en niet meer hoeft op te letten.

Want geloof me, het is juist niet de bedoeling dat je heel erg goed wordt in ‘opletten’ op wat je eet, hoeveel en hoe laat. Je wilt niet beter worden in het strijden tegen de drang om te eten in de avond als je op de bank ploft. Ik ga je niet leren hoe je goed wordt in het bevechten van dat verlangen, je wilt het verlangen kunnen verkleinen, en uiteindelijk wil je er helemaal vanaf.

Wat jij wilt, het allerliefste wilt, is dat je bij een BBQ of etentje kunt aanschuiven. En lekker kan kletsen met de mensen waar je van houdt, terwijl er eten voor je neus staat, gezond of ongezond maakt niet uit, want je taalt er niet naar.

Dat is de vrijheid waar je naar verlangt! Je wilt niet meer bang zijn voor eten dat je wordt aangeboden als je bij vrienden gaat eten, op feestjes, terrasjes, BBQ’s en op vakantie.
Wat jij wilt is dat het eten daar niet aan je trekt. Dat je dat verlangen om ‘los’ te gaan niet voelt.
Je geniet gewoon van de gezelligheid en als je naar huis gaat voel je je nog steeds in balans, licht en geweldig.

Een blijvende omslag in minder dan 3 minuten per dag

Wat ik je leer kost je slechts een paar minuten per dag. En het levert je heel veel tijd op! En het zal een MEGA verschil voor je gaan maken. Laten we daarom meteen starten. Dit is het perfecte moment. Je krijgt nooit een perfecter moment om af te vallen en je eetpatroon voor eens en voor altijd perfect in balans te krijgen. Ja, je leven zal altijd komen met drukke periodes of uitdagingen. Maar als je gaat doen wat ik je leer tijdens dit traject, dan maakt het niet uit of je een gezin hebt, het mega druk op werk hebt of op vakantie gaat. Sterker nog, ik zeg je dat je gewoon je drukke leven kunt (blijven) leiden en het niet hoeft te pauzeren, omdat je wilt starten met mijn coachtraject om te gaan afvallen en gezonder te leven.

Het kan beide; goed voor jezelf zorgen, ongeacht vermoeidheid of drukte.

Ik heb een talent om snel te doorzien wat jij (exact) nodig hebt om een blijvende omslag te kunnen creëren. 

Het is zo fijn als je gaat zien dat ik mijn vinger direct op de zere plek kan leggen en doorzie wat de oorzaak is van jouw probleem waardoor je ongezonde patronen niet hebt kunnen doorbreken. 

Daarnaast geef ik je praktisch toepasbare adviezen, die direct resultaat geven en voelbaar zijn. Dit stimuleert ook om door te pakken.

cursussen

Ik garandeer je dat je direct een manier van eten aanleert die super fijn voelt en niet als tijdelijk en als ‘iets moeten volhouden’

Wekelijks persoonlijke coaching

LET OP: Inschrijven kan nog tot 1 augustus
1.249
797 Tijdelijke aanbieding t/m 30 juni
In termijnen betalen kan
 • 6 afspraken van 45-60 minuten

  (bellen of wandelen in Vught)
 • Persoonlijke begeleiding & support.

  We hebben elke week contact via What's App. Ik spreek berichten in, beantwoord je vragen en als je vastloopt kun je me altijd, elke dag, direct om hulp vragen.
 • VIDEOLESSEN

  Van de online cursus
  "Afvallen, zonder eetregels, met je lichaam als kompas"
 • ZELFHYPNOSE AUDIO

  "Afvallen, met je lichaam als kompas" + Het handboek

Werkwijze

Stap 1. Na aanmelding ontvang je een e-mail (check evt je spam) met een vragenlijst.

Stap 2. Je mailt me de vragenlijst ingevuld terug.

Stap 3. Ik ga je bellen om onze afspraken in te gaan plannen. We plannen (ongeveer) om de week een telefonische sessie van 45-60 min (6 sessies).

Stap 4. Je krijgt toegang tot de online cursus (level 1: Het Fundament van de Formule). Deze ga je voorafgaand aan onze 1e afspraak doorlopen (kost je ongeveer 1,5 uur). Zodat je de basis principes al hebt geleerd en kunt gaan toepassen. Je gaat heel veel leren en er vallen veel kwartjes. Je krijgt alle uitleg, technieken en tools die jij nodig hebt om te een goede start te maken. 

Stap 5. Samen gaan we dieper in op de invoering van De Formule in jouw dagelijks leven. We gaan 3 tot 4 maanden samen aan de slag. We hebben elke week contact. Ik verwacht van jou dat je mij vragen stelt, dat je meeschrijft als we elkaar spreken en wekelijks verslag doet van je voortgang (dat kan via What’s App spraakberichtjes). We evalueren elke week, zodat je niet vastloopt (ik houd wekelijks contact met je via What’s App spraakberichten). 

gezondheidscoach
Afvallen eetrust
Afvallen eetrust
Afvallen zonder dieet
afvallen eetrust
afvallen coaching
Afvallen eetrust

Even kennismaken?

Ben je nieuwsgierig naar de persoonlijke coaching, maar twijfel je nog of heb je vragen, dan kunnen we vrijblijvend even bellen en kennismaken. Je kunt vertellen waar je tegenaan loopt en wat je moeilijk vindt en ik kan je vertellen of en hoe ik je kan helpen. Samen kunnen we kijken of we een match zijn. Thuis beslis je dan rustig of je wilt starten.

Video afspelen over Afvallen zonder dieet
Video afspelen over Afvallen zonder dieet
persoonlijk traject

Veelgestelde vragen over persoonlijke coaching

“Het zoveelste afvalprogramma, ik kan het niet meer opbrengen”. 

“Ik heb zo’n beetje alles al geprobeerd, maar niks lijkt meer te werken”.

“Dat afvallen, heb ik opgegeven. Het lukt gewoon niet”.

Ik snap dat je dit bent gaan denken. Dat het zo voor je voelt. 

Het (strikt) volgen van een dieet of eettrend – zoals bijvoorbeeld WW, calorieën tellen, koolhydraatarm, Keto, Paleo, intermitterend vasten, etc – werkte vroeger misschien goed voor je, maar nu niet meer.

En het is ook gewoon veel gedoe om je altijd streng te moeten blijven (!) houden aan de regels. Ook als je druk en moe bent. Op elk feestje en elk terrasje. Elk weekend. Elke vakantie. Want als je een paar dagen buiten de lijntjes kleurt, kom je meteen aan en raak je gefrustreerd en lukt het je niet om back on track te komen.

En zo verlies je ook het vertrouwen in jezelf. Een nieuwe poging ga je uitstellen en ook mijn verhalen over mijn geweldige methode sla je in de wind. “Weer het zoveelste afvalprogramma, ik kan het niet meer opbrengen en het zal toch wel niet werken”.

Ik snap dat je denkt dat je alles al geprobeerd hebt, maar je hebt alleen maar steeds hetzelfde geprobeerd: Een nieuw plan, op wilskracht volgen, je eetimpulsen onderdrukkend.

Mijn methode is geen plan, je gaat geen wilskracht gebruiken of nodig hebben. En je eetimpulsen gaan we juist opruimen, dus die verleiding om te eten verkleinen. Dan hoef je niks te onderdrukken. Je kunt alles eten. Je hoeft geen strijd te leveren. 

Dit is de enige duurzame manier waarmee je afvalt zonder gedoe. Je hoeft niks ‘vol te houden’. 

Ik ga je iets totaal anders en nieuws leren. Een andere aanpak dan je gewend bent. We gaan het patroon van streng doen -> weer opgeven -> en weer opnieuw streng doen volledig doorbreken. Je maakt een 180 graden switch.

Het is deze aanpak die fundamenteel belangrijk is als je blijvend slank wilt zijn zonder altijd op dieet te hoeven blijven. Als je dit goed aanpakt, verval niet weer in je oude gedrag en negatieve mindset. Als je dit goed aanpakt, ga je vliegen. Als je dit goed aanpakt, ervaar je flow en gemak van slank zijn. En als je dit goed aanpakt, ben je niet meer elke dag bezig met wat je wel/ niet mag eten. Dit is niet voor even, maar voor altijd en dat is wat je wilt. En ik ga je leren hoe je deze methode goed aanleert.

Jaaa, die vraag herken ik ook! Als leefstijlcoach wist ik alles over gezonde voeding, hormonen, leefstijlen, etc.

Toch lukte het me niet om af te vallen, terwijl ik het super graag wilde. Ik was heel erg gemotiveerd, omdat ik vond dat ik super slank moest zijn als coach. Ik moest het goede voorbeeld zijn, toch? Het frustreerde me mateloos dat ik alle kennis in huis had, maar niets leek te werken. Ik kon me niet aan al mijn eetregels houden. 

Ik weet hoe het is om je eetgedrag niet onder controle te kunnen hebben. Ik was de hele dag in mijn hoofd met eten bezig, maar kon me niet forever inhouden. Soms barstte de spreekwoordelijke bom en at ik meer dan ik me had voorgenomen. Ik at dan alles er weer aan, dat ik er met heeeel veel moeite vanaf had gekregen.

Dus is het niet veel fijner als je leert DAT patroon op te ruimen? 

Ik ben niet jouw diëtist, maar je coach. Natuurlijk kun je me vragen stellen over voeding en je lichaam. Ik zal ze beantwoorden, maar weet dat je alles mag eten waar jij je goed bij voelt. Dus pak vooral je eigen favoriete eettrend en recepten erbij. Of zoek lekkere recepten op in je kookboeken of op Google. Ik ga je leren om jouw favoriete gezonde keuzes te maken en die vol te houden zonder wilskracht nodig te hebben. Ik ga je leren hoe je je tegelijkertijd vrij én in control voelt rondom eten. En hoe je zorgt dat je zeker weet dat je nooit meer aankomt wat je afgevallen bent.

Ik krijg vaak deze vraag. Of de vraag “Kan mijn gezin meedoen?”

JA, jullie eten gewoon hetzelfde. Jij kan gewoon met je gezin mee eten. Je kunt altijd alles mee-eten met wat je tafelgenoten eten. Ik zet je niet op dieet, je hoeft geen koolhydraten te skippen en je hoeft niet anders te koken in de avond. Ik ga je iets leren en jij kunt jouw gezin hier straks alles over vertellen. Als zij ook slanker willen leven, ben jij hun coach 😉

Bij aanvang geef ik je eenmalig 1,5 uur huiswerk mee, zodat je de essentials kent. Daarna kun je zelf bepalen hoe hoeveel tijd je per dag of week besteedt aan het toepassen ervan. Ik geef je eenvoudige oefeningen, die minder dan 3 minuten per dag van je tijd vragen, maar de kracht zit vooral in het herhalen. Uiteraard, als je er dagelijks en constructief mee aan de slag gaat, kun je snel topresultaat behalen. En met gemak!

Elke dag strikt je eten tracken in een app, je calorieën tellen of volgen van een dieet of eettrend is nooit de oplossing.

Je zult dat dan de rest van je leven op wilskracht moeten blijven volhouden. Altijd blijf je bezig met mag ik dit eten? Hoe laat? Hoeveel? Altijd maar tellen. Een dieet of eettrend volg je vanuit je hoofd.

Een dieet of leefstijl streng volgen zorgt ervoor dat je brein alleen maar sterker naar eten gaat verlangen.

Je maakt het probleem alleen maar groter dus.

En daardoor ontstaat er nog meer strijd in je hoofd.

Aan de ene kant verlang je zo naar slank zijn, je wil dat echt heel graag. Aan de andere kant verlang je zo naar eten en ‘los’ gaan in de avond of weekend.

Zodra je moe op de bank ploft, op een verjaardag of tijdens het weekend de strijd verliest, is het dan ook ‘alles of niets’ en voel je je weer zo verdrietig.

Al die strijd die je voorafgaan aan je eetbui had geleverd, was weer voor niks geweest, want je eet alles er nu weer aan…

Met andere woorden, als je nu eerst nog even op dieet gaat voordat je met mijn cursus begint, heb je alleen maar hardnekkigere patronen en gedrag dat je weer moet afleren en doorbreken.

De verleiding naar eten is alleen maar groter geworden.
Je bent verder van huis. Dus doe het niet…

Als je mijn methode gaat oppakken, merk je direct een verandering. Het werkt en dat voel je. Het is geen dieet. Zo fijn! Je mag alles weer eten. Geen strijd meer in je hoofd. Dat ga ik je afleren 😉

Tuurlijk kan dat. Ik maak met liefde tijd voor je vrij. Stuur me een What’s App berichtje, die kan ik snel beantwoorden of ik kan je even terugbellen. Mijn nummer is 06-55790722.

Chat openen
Hi! Wat kan ik voor je doen?