Meteen naar de inhoud

Laat mij je helpen

“Ik laat je zien hoe je jezelf saboteert en natuurlijk hoe je dat eenvoudig doorbreekt” -Aniek

Je leefstijl veranderen is een inside job. Een nieuwe LEEF-stijl is niet alleen gezonder eten, meer bewegen en vaker ontspannen. Het is vooral (!) een nieuwe manier van denken, bewustzijn, voelen, reageren, kijken, doen en leven. En ook leren luisteren naar je lijf. Jezelf leren begeleiden en je brein begrijpen. En jezelf motiveren en doorgaan ongeacht de omstandigheden. Het jezelf gemakkelijk leren maken. De fun ervan ontdekken. 

Dit is een algehele persoonlijke transformatie. En die gaat een stuk sneller als je het samen met iemand doet die weet hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Hoe lang blijf je nog aanmodderen? Hoe lang blijf je nog denken “Ik weet het zelf ook wel, dus ik kan dit zelf ook wel?” 

Of je nu wilt afvallen, uit je burn-out komen, meer energie wilt of gewoon graag wil leren hoe je gezonder kunt leven, je zult nieuwe gewoontes voor altijd moeten blijven volhouden. Je motivatie is het fundament.

Je hebt niet nog meer recepten of weekplannen nodig. Of weer een nieuw dieet of nieuwe eettrend. Wat jij nodig hebt is dat je het gaat doen en volhouden. Dat is gedragsverandering op het onderbewuste niveau. Dat is ook leren luisteren naar je lichaam.

“Niemand heeft het me ooit zo duidelijk en praktisch uitgelegd als jij Aniek. Hier kan ik echt iets mee. Ik ben je super dankbaar.”

Als je het goed aanpakt, verval je niet weer in je oude gedrag en dieet-mindset.

Als je het goed aanpakt, ga je vliegen.

Als je het goed aanpakt, ervaar je fun en gemak.

Mijn belangrijkste boodschap is eigenlijk: Ga alsjeblieft niet weer iets anders proberen.

Ga niet naar het volgende dieet, de volgende cursus of de volgende coach. Maar geef dit eerst een echte goede kans.

Maak van deze poging, je laatste poging. Dat je hierna niks anders meer hoeft te proberen.

Want iedere nieuwe (mislukte) poging zal het voor jou uiteindelijk lastiger maken om je leefstijl duurzaam te veranderen. En je doelen te behalen EN behouden!

Want je brein raakt steeds meer overtuigd dat het te moeilijk is.

Je verliest het vertrouwen steeds meer in jezelf.

En dat zorgt ervoor dat je bij elke nieuwe poging steeds gemakkelijker weer opgeeft zodra je ook maar 1x valt.

Laat mij je daarom helpen om deze poging voor eens en voor altijd te laten slagen. Je zult verbaasd zijn hoeveel makkelijker je het jezelf ermee maakt, als we samen gaan kijken waar jij tegenaan loopt. 

Met eenvoudige praktische persoonlijke adviezen, zorg ik dat je het constructief gaat oppakken en je het gevoel van fun en gemak te pakken krijgt.

Echt! Laten we samen nu doorpakken. Dit is het perfecte moment.

Het is nooit de goede tijd om aan jezelf te gaan werken. Om op je eten te gaan letten. Of je balans te leren bewaken. Of te gaan sporten.

Het leven zal altijd komen met uitdagingen. Maar als je gaan doen wat ik je leer, dan maakt het niet uit of je een gezin hebt, het mega druk op werk hebt of op vakantie gaat. Sterker nog, ik raad je aan gewoon je drukke leven te (blijven) leiden en het niet te pauzeren omdat je beter voor jezelf wilt gaan zorgen. Het kan beide; goed voor jezelf zorgen, ongeacht vermoeidheid of drukte.

Ik leer je gezonde keuzes maken en je balans behouden, onafhankelijk van je omstandigheden.

Gun jezelf die rust in je hoofd, waardoor je meer relaxed en vrolijk bent.

Gun jezelf meer energie en balans, waardoor je lekker in je vel zit en gemotiveerd blijft.

Gun jezelf zelfverzekerdheid en de vrijheid van altijd al je kleding passen en niet meer zo bezig zijn met wat anderen van je denken.

Wil je het samen met mij doen? Plan dan 3 persoonlijke afspraken in met mij. Loop je vast, zie je het even niet meer zitten of heb je een vraag. Ik ben er voor je! Ik weet precies waar je tegenaan kan lopen en weet hoe je eruit komt.

Liefs Aniek

Het is een investering in jezelf, en die betaalt zich altijd terug

Persoonlijke coaching

3 afspraken + extra's
295
 • We plannen 3 afspraken (bellen of wandelen in Vught)
  twv €351
 • Je mag me appen als je vastloopt. Persoonlijke 'app-service'
  twv €99
 • BONUS:
  Ontvang een zelfhypnose audio naar eigen keuze van €33 of €57
  Of kies voor €50 shoptegoed voor een Instagram cursus.
Puur Power

Ben je nieuwsgierig, maar twijfel je nog of heb je vragen, dan kunnen we vrijblijvend een keer kennismaken. Via de telefoon (gratis) of we spreken af voor een wandeling in het bos (€17). Dan kan ik al je vragen over persoonlijke coaching beantwoorden en kun jij vertellen waar je hulp bij nodig hebt en wat er niet lukt. Samen kunnen we kijken of we een match zijn. Thuis beslis je dan rustig of je wilt starten.

Bellen of wandelen verplicht je tot niks. Het is bedoeld om je meer duidelijkheid te geven en ook om elkaar beter te leren kennen, zodat je daarna rustig kunt beslissen.

App me op 06-55 790 722.

Of stuur me een e-mail: aniek@puur-power.nl

Keuzes maken voor jezelf

Het is tijd om keuzes te maken voor jezelf. Het is tijd om je eigen verantwoordelijkheid weer terug te pakken over jouw leven. Voor je keuzes, je gedrag, je leefstijl, je lijf, je leven, je werk, je relaties, je geluksgevoel, je energie, alles. Jij bepaalt. Jij bepaalt wie je wilt zijn. Jij bepaalt wat je wilt doen. Jij bepaalt welke keuzes je maakt. Jij bepaalt hoe je je wilt voelen. Jij bepaalt wat je denkt. Jij bepaalt je grenzen. 

Laat je hoofd niet je hart het zwijgen opleggen alsjeblieft. Je hart geeft je het antwoord dat je allang vanbinnen weet. Het is je hoofd die spreekt met angst, onzekerheid, twijfel. Nooit je hart. Die heeft vertrouwen en wil het beste voor jou. Die wil groeien. En je buikgevoel mag je vertrouwen.