Het Goud Online programma

In 12 eenvoudige stappen jouw gezonde lifestyle ontwikkelen voor een gezond gewicht, meer energie & geluk.

Afvallen | Lekker in je vel | Energie | Minder stress | Gezondheid

Waarom Puur Power Goud

Online

Het wijst zichzelf. Volg de 12 modules in je eigen tempo in de online Academie. Lekker praktisch vanuit huis op je telefoon, tablet of laptop. 

Lifestyle

Een slank en gezond lichaam door een gezonde lifestyle die niet aanvoelt als een streng dieet. Voor een definitieve omslag zonder discipline.

Transformatie

Als je gezond leeft stap je fris je bed uit, heb je zin in de dag, ben je energiek, slank, vrolijk en dat maakt gelukkig. Je be-leeft je leven ten volste! 

'Een gezonde leefstijl als je een druk leven hebt lijkt een hele uitdaging. Maar geloof me, You Can Do This!' - Aniek -

Puur Power

Programma inhoud

Puur Power Goud is mijn populairste lifestyle programma, omdat de investering laag is en je krijgt er zoveel voor terug. Selfcare en selflove zijn ontzettend belangrijk voor je levensenergie en levensgeluk. Het programma wijst je stap voor stap de weg naar een definitieve omslag door het doorbreken van vastgeroeste patronen en creëren van nieuwe gewoontes.  En dat zonder streng dieet of discipline. Dag jojo gedrag, hello nieuwe 'Way of Life'. Laat je rustig meenemen en je zult zien dat het je energie geeft en goed bij jou past. En dan merk je dat jouw gezonde lifestyle veel eenvoudiger is dan je had gedacht met al deze handige tips, tools en trucjes.

Goud online

Lekker in je vel, afvallen en meer energie door je hele lifestyle stap voor stap te verbeteren. Een nieuwe Way of Life die je  altijd kunt volhouden. Yes, you can!

Heb je een vraag over Puur Power Goud? Wil je misschien weten of het programma ook op jouw persoonlijke situatie van toepassing is? Plan gerust een vrijblijvende belafspraak met mij in.

Een cadeau voor jezelf

Inmiddels hebben meer dan 1.700 vrouwen met de praktische aanpak van de Puur Power Methode® een gezonde leefstijl gevonden die ze gemakkelijk een leven lang kunnen blijven volgen. En dat is goud waard! Puur Power werkt om af te vallen, uit je burn-out te komen en om van gezondheidsklachten af te komen. Je zit veel lekkerder in je vel en hoeft nooit meer op zoek te gaan naar iets anders. De kracht van deze methode zit in het veranderen van je leefstijl vanuit zelfliefde en de praktische handleiding die jou bij elke fase stap voor stap eenvoudige recepten, praktische tips, fijne suggesties, uitleg en peptalks geeft. Je hoeft geen calorieën te tellen, koolhydraten bij te houden of maaltijden te vervangen. De Puur Power Methode is een compleet plan dat je in je eigen tempo thuis kunt volgen en met persoonlijke coaching. Het bevat alles wat je nodig hebt. Ik ga je leren hoe je met de juiste aanpak gewicht verliest, je energieniveau verdubbelt, uitgerust wakker wordt en weer lekker in je vel zit.

'In de academie kwamen veel zaken aan bod, zoals voeding, stress reductie, beweging en slaappatronen. De praktijkgerichtheid waarmee Aniek dit aanpakt was voor mij de sleutel voor succes.'
Sabine Verhallen
uit Rosmalen
'Zonder vermoeidheid je kinderen naar bed brengen, geen after dinner dips meer, zonder schaamte zwemmen en skip the diet, just eat healthy en take care of yourself. De weegschaal staat nu precies 10 kilo lichter! Het kost me totaal geen moeite.'
Marjolein Lammers
uit Oisterwijk
'In 1 woord geweldig! De balans tussen de informatie en de praktische technieken om het te dóen is heel prettig. Al vanaf module 3 merkte ik al zo’n enorm verschil in mijn mindset.
Celesta Londema
uit Eindhoven

Gratis mini cursus

Aniek Jonckers Puur Power life coach proefles

'Zorg altijd dat je gezonde leefstijl gemakkelijk vol te houden is' - Aniek -

Graag eerst ervaren hoe gemakkelijk de academie werkt? Dat kan!

Ik geef je een gratis video les, een E-boek en hele belangrijke uitleg om je gezonde voornemens vol te houden en af te vallen.

1. Je leert welk orgaan jouw humeur, geduld, emoties, energie en gezondheid voor 99% bepaalt. 

2. Hoe je zelf invloed kunt hebben op je geluksgevoel, energie en positiviteit.

3. Hoe je voeding kunt inzetten voor zelfzorg en zelfliefde. En je het beste uit jezelf, je lijf en je leven kunt halen.

4. Krijg je de 7 sleutels om in actie te komen en je doelen te halen en behouden.

Bonus: Lukt afvallen niet? Ik geef je de reden waarom je niet afvalt, ook al eet je alleen maar gezond. Maak jij deze fout ook misschien? Dan heb ik de oplossing!

De 12 modules

De Puur Power Methode is een unieke Leefstijl methode, want deze wordt gecombineerd met zelfzorg. Je voeding is je brandstof, en dus heel belangrijk, maar goed voor jezelf zorgen gaat verder. De Academie is opgebouwd uit 12 modules. Elke week staat er een nieuwe module voor je klaar. We gaan je voeding stap voor stap optimaliseren op een eenvoudige manier. Daarbij gaan we ook je hele  manier van leven veranderen. Meer balans, meer beweging, minder perfectionisme en minder stress. Je gaat dus niet vanaf de eerste dag 100% alles omgooien, maar we doen het stap voor stap. Omdat je zo een duurzame leefstijl aanleert. Het is belangrijk dat je de tijd neemt om elke module tot je te nemen en toe te passen. Daarom mag je zo lang lid blijven tot je jouw doelen hebt behaald. Hieronder geef ik je een idee wat je van elke module kan en mag verwachten.

We gaan van start met het Leefstijl Handboek, je zelfzorg mindset versterken, perfectionisme verminderen en met journaling. Je krijgt uitleg over de unieke aanpak en over jouw motivatie optimalisatie. Je ontvangt een lijst van de supermarktproducten die je met een gerust hart kunt eten en meteen kunt ophangen in je keuken. Tevens staat je eerste eenvoudige opdracht klaar waarmee je al je lichaamscellen optimaal gaat voeden. 

In deze module krijg je alle uitleg hoe je snel en eenvoudig een lekkere groene smoothie maakt. Op de Puur Power manier, zodat je meer energie krijgt, je snaaibuien verminderen en je darmen in balans komen. Ook overgewicht neemt af als je ze op deze manier maakt en drinkt.

We gaan aan de slag met je ontbijt. Die kun je heel eenvoudig optimaliseren voor meer energie en een goede verzadiging, zodat je geen tussendoortjes meer nodig hebt. En dat scheelt je heel veel calorieën! Hiervoor ontvang je lekkere, gezonde, maar bovenal makkelijke en snelle recepten voor ontbijt en ook voor gezond beleg. 

Met deze module leer je hoe je eenvoudig een gezonde meeneemlunch kunt voorbereiden voor je werk, zodat je niet meer geneigd bent om naar brood te grijpen als gemak. Tevens leggen we een basis boodschappen voorraad aan in je keuken.

Als je meer gezondheid, meer energie en mentale power wilt hebben, dan is je darmgezondheid ontzettend belangrijk. Of je vage of serieuze klachten hebt, met deze module leer je wat er mis gaat en hoe je het kunt oplossen.

In weinig tijd een lekkere gezonde avondmaaltijd op tafel toveren hoeft geen uitdaging of dagtaak te zijn. Let's keep it simple! Waarschijnlijk maak je onbedoeld foutjes, waardoor je buik opblaast, je energie daalt en je gezondheid niet optimaal is. Laat je informeren en inspireren.

Hoe herken je goede producten in je supermarkt. Je leert etiketten lezen en begrijpen. Hoe E-nummers of suiker invloed hebben op je fysieke gezondheid, gedrag en balans van jou en ook je gezin. Je krijgt praktische uitleg en weet na deze module welke trucs de fabrikanten inzetten om jou te verleiden tot ongezonde producten die gezond lijken.

Ben je geen sport fan? Geeft niks. Je hoeft niet naar de sportschool, maar ik ga je wel in beweging zetten, zonder dat je wilskracht nodig hebt. Wil je wel sporten, dan leg ik je uit hoe je dat het beste kunt aanpakken en welke voeding daarbij past.

Je krijgt uitleg en begeleiding over hoe je je eetpatroon kunt optimaliseren met ‘Intermitterend Vasten’. Want alleen als je het op de juiste manier doet geef je je vetverbranding, sportprestaties en energie een boost. Je zult zien dat het nog veel meer praktische voordelen heeft. 

Als 1 van je doelen is om af te vallen, dan is deze module heel verhelderend. Je leert hoe het komt dat je kunt vastlopen en hoe je je plateau eenvoudig kunt doorbreken. Leer je lijf kennen en je eigen gebruiksaanwijzing.

Je slaapkwaliteit verbeteren. Je krijgt uitleg over het Circadiaans ritme van je lichaam. Dat is je biologische klok en die heeft zeer veel invloed op je energie en hoe je je voelt. Je krijgt uitleg hoe je dit kunt optimaliseren. En welke supplementen je kunt gebruiken voor een betere slaap, meer gezondheid en energie.

De balans kwijt zijn, stress, gejaagd leven en te weinig herstelmomenten zorgen ervoor dat je fysiek en mentaal klachten kunt krijgen, ook al eet je nog zo gezond. Ook met een druk leven kun je veel aan ontspanning en herstel doen. In deze module krijg je simpele life hacks, oefeningen, tools en uitleg waarmee je eenvoudig je stress gaat minderen en je herstel bevorderen.

Kennis is Power

Om je te helpen heb ik meer dan 20 prachtige (kleine) E-boeken geschreven die lekker doorlezen. Bomvol theorie, suggesties praktische tips, mijn persoonlijke trucjes, life hacks en recepten.

Puur Power e-boek Handboek
Puur Power E-boek Balans
Leefstijl motivatie e-boek
Puur Power E-boek groene smoothies
Puur Power E-boek Water
Puur Power E-boek ontbijtrecepten
Puur Power e-boek eieren gezond of niet?
Puur Power e-boek lunch preppen
Puur Power e-boek soep
Puur Power e-boek salades
Puur Power e-boek darmen
Puur Power e-boek gluten
Puur Power e-boek avondmaaltijden
Puur Power e-boek supermarkt tips
Puur Power e-boek suikerverslaving
Puur Power e-boek sport en bewegen
Puur Power e-boek vasten
Puur Power e-boek slaap
Puur Power e-boek minder stress ademhalingstechnieken
Puur Power e-boek minder stress en ontspannen

Vragen over Goud Online?

Het is wetenschappelijk bewezen dat 97% van de mensen nieuwe gewoontes niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Het is dus vrijwel voor iedereen onmogelijk om een nieuwe leefstijl vanaf dag 1 volledig door te voeren voor de rest van je leven. Het is super frustrerend als het niet lukt en is ook ontzettend tijdrovend. Waarschijnlijk herken je dat wel van eerdere pogingen. Daarom gaan we stap voor stap, module voor module je leefstijl optimaliseren. In het begin kan het even wennen zijn als je ongeduldig bent en een perfectionist, maar ook daarmee word je geholpen. Geloof me, dit is de enige manier die werkt als je blijvend (!) optimaal resultaat wilt. En als je een nieuwe moeiteloze leefstijl wilt creëren voor jezelf. Gun jezelf de tijd. Je hebt er nog tientallen jaren plezier van als je het rustig opbouwt. 

Grootste voordeel, voor deze 'cursus' verspil je geen reistijd, hoef je niet op gezette tijden naar een afspraak toe te gaan en je hoeft geen oppas te regelen. Je kunt 24/7 al je vragen aan mij stellen in de besloten Facebookgroep. Ook de andere deelnemers zullen met je meedenken en hun tips met jou gaan delen.

De modules volg je gewoon thuis lekker vanaf je plofbank of keukentafel in de online leeromgeving. Beluister de videolessen waar en wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling, op je werk, in de auto of op vakantie. Je kunt overal en altijd inloggen vanaf je telefoon, laptop of tablet.

Je bepaalt je eigen tempo, want je kunt lid blijven zolang als jij wilt. Er komen geen extra lidmaatschapskosten bij als je na 3 maanden nog niet klaar bent. We gaan immers voor een nieuwe lifestyle, dus ik wil je een leven lang inspireren en motiveren.

In deze groep kun je 24/7 al je vragen aan mij stellen. In deze groep zitten alle vrouwen die het PUUR POWER VROUW-programma doen of hebben gedaan. Je kunt ook anoniem deelnemen met een fake account als je dat liever wilt. Maar besef dat deze groep een veilige plek is waar iedereen vrij is om vragen te stellen en ervaringen te delen, zonder dat dat zichtbaar is op je eigen Facebooktijdlijn. Je vrienden zien er dus niets van. Ik beantwoord dagelijks alle vragen persoonlijk en geef regelmatig live Q&A’s en peptalks (die zijn erg populair!). Tevens interview ik verschillende experts in een uitzending. Ook vind je in de groep verschillende documenten waaronder een handige receptenplanner, bonus video’s en extra recepten. Met andere woorden: een inspirerende plek om elkaar te blijven motiveren en inspireren!

Dit is geen crashdieet, maar het is jouw persoonlijke gezonde leefstijl zonder honger.

Als je overgewicht hebt, ga je met dit programma gegarandeerd kilo's verliezen. Maar hoeveel en hoe snel is per persoon verschillend.

Je gaat in ieder geval geen calorieën tellen. Je gaat geen maaltijdvervangers of pillen gebruiken. Je gaat geen honger lijden.

Je gaat wel lekker eten. Maakt eenvoudige snelle recepten. Doet je boodschappen in je eigen supermarkt. En je mag alles eten, sommige producten met mate uiteraard. Ook aardappelen, vlees (tenzij je vegetariër wilt zijn natuurlijk), brood, een taartje en je drinkt ook je glaasje wijn. Het gaat om de balans. 

Twijfel je of je echt resultaat zult boeken met deze methode? Dan heb ik goed nieuws.
Het gaat je zeker weten lukken. Dat zeg ik niet zomaar, ik verzeker het je.
Daarom is dit mijn belofte: Volg de 12 modules van dit programma, eet volgens de richtlijnen, voer alle leefstijlhacks uit, test alle tips en ervaar wat het met je doet. Als je na 12 weken geen resultaat hebt en je kan aantonen dat je het programma echt hebt doorlopen en uitgevoerd, dan geef ik je het aankoopbedrag terug.
Waarom ik je zo’n sterke garantie bied en je het hele programma laat volgen op mijn risico? Omdat ik er niet aan twijfel of het jou ook zal lukken om resultaten te boeken.
Begin vandaag en ervaar het zelf.

Nee. Dit programma is geen abonnement. Het is een eenmalige investering in jezelf. Je mag je zo lang als je wilt lid blijven van de online Academie en support groep om je vragen te stellen. Je kunt er wel voor kiezen om in termijnen het programma aan te schaffen.

'Een nieuwe leefstijl gaat niet vanzelf. Je hebt een goed stappenplan en hulp nodig!' - Aniek

In contact met Aniek Jonckers

Staat jouw vraag over het Goud persoonlijk programma er niet bij of twijfel je nog of dit programma jou kan helpen? Schroom niet en plan een vrijblijvende bel afspraak met mij in. Ik geef je graag meer uitleg. Dan kun je daarna rustig beslissen of je wilt starten. 

Gratis e-boek!

Boekje 4 stappen

Vaak als je een drukke dag hebt schiet je zelfzorg erbij in. Je hebt haast, stopt even snel iets in je mond en holt weer door. En je hebt weinig puf om te koken of te sporten.

Je kunt nu ook mijn minigids als E-boek downloaden. Daarin staan de 4 stappen die nodig zijn om beter voor jezelf te zorgen. 

'Als jij goed voor jezelf zorgt, dan heeft dat een positieve impact op alles in jouw leven.' - Aniek -