Meteen naar de inhoud

Het Goud Online programma

Als je verlangt naar meer energie, gewicht verliezen of je wilt weer lekker in je vel zitten dan is je leefstijl optimaliseren een must. In 12 stappen leren hoe je beter voor je jezelf kan zorgen. Praktische zelfzorg voor je lichaam en geest.

Voeding | Beweging | Slaap | Ontspanning | Gedachten | Motivatie 

Waarom Puur Power Goud

Lifestyle

Druk, druk, er is altijd iets te doen, je rent maar door en geeft jezelf niet de zorg die je zo nodig hebt. Je wilt graag gezond leven maar 't lukt niet.

Transformatie

Een gezonde leefstijl en zelfzorg haalt het beste in je naar boven. Je stapt fris uit je bed, geniet meer, valt af, bent energiek, slank en vrolijk. 

Online

Het wijst zichzelf. Volg de 12 modules in je eigen tempo in de online Academie. Lekker praktisch vanuit huis op je telefoon, tablet of laptop. 

'Een super praktisch stappenplan dat je in je eigen tempo kunt volgen.
Aniek vertelt je precies wat je moet doen'

Puur Power

Programma inhoud

Vind jij het ook een uitdaging om gezond te leven en goed voor jezelf te zorgen? Je zit vast in een patroon van altijd zorgen voor anderen en dat kost je al zoveel tijd en energie dat je het moeilijk vindt om ruimte te pakken voor jezelf. Gezond eten, bewegen en ontspannen valt allemaal onder zelfzorg. En ze zijn de basis van een gezond lichaam, je gewicht, je energiebalans en een fijner leven. Dat weet je, maar om het te doen is echt andere koek.

Puur Power Goud is niet voor niets een zeer populair lifestyle programma, omdat de investering laag is, maar het helpt je wel om ECHT in beweging te komen. Je krijgt super praktische en eenvoudige trucjes om beter voor jezelf te zorgen, zodat je het ook daadwerkelijk gaat DOEN! En dat doen is ontzettend belangrijk voor je levensenergie en levensgeluk. Het programma wijst je stap voor stap de weg naar een definitieve omslag door het doorbreken van vastgeroeste patronen en creëren van nieuwe gewoontes. Dag jojo gedrag, hello nieuwe 'Way of Life'. Laat je rustig meenemen en je zult zien dat het je energie geeft en dat jij eruit haalt wat goed bij jou past. En dan merk je dat goed voor jezelf zorgen veel eenvoudiger is dan je had gedacht met al deze handige tips, tools en trucjes.

Aniek zegt "Sinds ik bewust ben gaan investeren in mijn gezondheid, in mezelf en in mijn energie, ben ik een magneetje geworden voor positieve dingen, leuke mensen en voor geluk. Voor mij hét bewijs dat je aantrekt wat je uitzendt. Dat we met onze energie ons leven beïnvloeden. Dat doet iedereen, jij ook. Je energie en daarmee je vibe hoog houden is letterlijk van levensbelang". We helpen jou om dit te gaan doen. Want het gaat niet om kennis, maar om DOEN.

Goud online

Lekker in je vel, zowel fysiek als mentaal door je hele lifestyle stap voor stap te verbeteren. Een nieuwe Way of Life die je  altijd kunt volhouden. Yes, you can! Je hoeft alleen maar dit super praktische stappenplan te volgen.

Heb je een vraag? Wil je weten of het programma ook op jouw persoonlijke situatie van toepassing is? Of wil je graag eerst kennismaken met Aniek? Plan gerust een belafspraak (gratis) of wandelafspraak (€17) met Aniek in.

Bellen of wandelen verplicht je tot niks. Het is bedoeld om je meer duidelijkheid te geven en ook om Aniek beter te leren kennen, zodat je daarna rustig kunt beslissen.

Een cadeau voor jezelf

Inmiddels hebben meer dan 1.700 vrouwen met de praktische aanpak van Puur Power® een gezonde leefstijl gevonden die ze gemakkelijk een leven lang kunnen blijven volgen. En dat is goud waard! Dit is dus geen dieet, maar zelfzorg. Puur Power leert je hoe je gezond voor jezelf en je lichaam kunt zorgen. De kracht van deze methode zit in het veranderen van je leefstijl vanuit zelfliefde en de praktische handleiding die jou bij elke fase stap voor stap eenvoudige recepten, praktische tips, fijne suggesties, uitleg en peptalks geeft. De Puur Power Methode is een compleet plan dat je in je eigen tempo thuis kunt volgen en met de mogelijkheid om elke dag online al je vragen te stellen. Het bevat alles wat je nodig hebt. Aniek is expert op het gebied van gedragsverandering en patronen doorbreken en gaat jou leren hoe je met de juiste aanpak voor altijd beter voor jezelf kunt zorgen, waardoor je energieniveau verdubbelt, je overgewicht verliest en weer lekker in je vel zit, letterlijk en figuurlijk. 

'In de academie kwamen veel zaken aan bod, zoals voeding, stress reductie, beweging en slaappatronen. De praktijkgerichtheid waarmee Aniek dit aanpakt was voor mij de sleutel voor succes.'
Sabine Verhallen
uit Rosmalen
'Zonder vermoeidheid je kinderen naar bed brengen, geen after dinner dips meer, zonder schaamte zwemmen en skip the diet, just eat healthy en take care of yourself. De weegschaal staat nu precies 10 kilo lichter! Het kost me totaal geen moeite.'
Marjolein Lammers
uit Oisterwijk
'In 1 woord geweldig! De balans tussen de informatie en de praktische technieken om het te dóen is heel prettig. Al vanaf module 3 merkte ik al zo’n enorm verschil in mijn mindset.
Celesta Londema
uit Eindhoven

Cadeautje van Aniek

MINI CURSUS

Volg nu tijdelijk de Mini Cursus van €12,95 voor €0,-. Want wij willen dat jij alvast online een start kan maken, zonder risico. Kost je niks nakkes nada, maar levert je wel heeeel veel op!

In deze 'Leefstijl & Lekker in je vel' cursus geeft Aniek je een belangrijke video les, een fijn E-boek en heel veel praktische tips en uitleg om je motivatie en gezonde voornemens vol te houden. 

We gaan het hebben over de beste aanpak van een gezonde leefstijl, afvallen, je energie verhogen, ontspannen, je gedachten kracht, frequentie verhogen, mediteren en nog veeeel meer. Als jij gezonder wilt leven, dan zul je heel veel nieuws leren door deze mini cursus. 

'Een gezonde leefstijl heeft invloed op je lichaam, je geest en je ziel' - Aniek -

De 12 modules

Je voeding is je brandstof, en dus heel belangrijk voor je energie, kracht en een gezond gewicht, maar goed voor jezelf zorgen gaat verder. De Academie is opgebouwd uit 12 modules. Elke week staat er een nieuwe module voor je klaar. We gaan je voeding stap voor stap optimaliseren op een eenvoudige manier. Daarbij gaan we ook je hele  manier van leven veranderen. Meer balans, meer beweging, minder perfectionisme en minder stress. Je gaat dus niet vanaf de eerste dag 100% alles omgooien, maar we doen het stap voor stap. Omdat je zo een duurzame leefstijl aanleert. Het is belangrijk dat je de tijd neemt om elke module tot je te nemen en toe te passen. Daarom mag je zo lang lid blijven tot je jouw doelen hebt behaald. Hieronder geven we je een idee wat je van elke module kan en mag verwachten.

We gaan van start met het Leefstijl Handboek, je zelfzorg mindset versterken, perfectionisme verminderen en met journaling. Je krijgt uitleg over de unieke aanpak en over jouw motivatie optimalisatie. Je ontvangt een lijst van de supermarktproducten die je met een gerust hart kunt eten en meteen kunt ophangen in je keuken. Tevens staat je eerste eenvoudige opdracht klaar waarmee je al je lichaamscellen optimaal gaat voeden. 

In deze module krijg je alle uitleg hoe je snel en eenvoudig een lekkere groene smoothie maakt. Op de Puur Power manier, zodat je meer energie krijgt, je snaaibuien verminderen en je darmen in balans komen. Ook overgewicht neemt af als je ze op deze manier maakt en drinkt.

We gaan aan de slag met je ontbijt. Die kun je heel eenvoudig optimaliseren voor meer energie en een goede verzadiging, zodat je geen tussendoortjes meer nodig hebt. En dat scheelt je heel veel calorieën! Hiervoor ontvang je lekkere, gezonde, maar bovenal makkelijke en snelle recepten voor ontbijt en ook voor gezond beleg. 

Met deze module leer je hoe je eenvoudig een gezonde meeneemlunch kunt voorbereiden voor je werk, zodat je niet meer geneigd bent om naar brood te grijpen als gemak. Tevens leggen we een basis boodschappen voorraad aan in je keuken.

Als je meer gezondheid, meer energie en mentale power wilt hebben, dan is je darmgezondheid ontzettend belangrijk. Of je vage of serieuze klachten hebt, met deze module leer je wat er mis gaat en hoe je het kunt oplossen.

In weinig tijd een lekkere gezonde avondmaaltijd op tafel toveren hoeft geen uitdaging of dagtaak te zijn. Let's keep it simple! Waarschijnlijk maak je onbedoeld foutjes, waardoor je buik opblaast, je energie daalt en je gezondheid niet optimaal is. Laat je informeren en inspireren.

Hoe herken je goede producten in je supermarkt. Je leert etiketten lezen en begrijpen. Hoe E-nummers of suiker invloed hebben op je fysieke gezondheid, gedrag en balans van jou en ook je gezin. Je krijgt praktische uitleg en weet na deze module welke trucs de fabrikanten inzetten om jou te verleiden tot ongezonde producten die gezond lijken.

Ben je geen sport fan? Geeft niks. Je hoeft niet naar de sportschool, maar ik ga je wel in beweging zetten, zonder dat je wilskracht nodig hebt. Wil je wel sporten, dan leg ik je uit hoe je dat het beste kunt aanpakken en welke voeding daarbij past.

Je krijgt uitleg en begeleiding over hoe je je eetpatroon kunt optimaliseren met ‘Intermitterend Vasten’. Want alleen als je het op de juiste manier doet geef je je vetverbranding, sportprestaties en energie een boost. Je zult zien dat het nog veel meer praktische voordelen heeft. 

Als 1 van je doelen is om af te vallen, dan is deze module heel verhelderend. Je leert hoe het komt dat je kunt vastlopen en hoe je je plateau eenvoudig kunt doorbreken. Leer je lijf kennen en je eigen gebruiksaanwijzing.

Je slaapkwaliteit verbeteren. Je krijgt uitleg over het Circadiaans ritme van je lichaam. Dat is je biologische klok en die heeft zeer veel invloed op je energie en hoe je je voelt. Je krijgt uitleg hoe je dit kunt optimaliseren. En welke supplementen je kunt gebruiken voor een betere slaap, meer gezondheid en energie.

De balans kwijt zijn, stress, gejaagd leven en te weinig herstelmomenten zorgen ervoor dat je fysiek en mentaal klachten kunt krijgen, ook al eet je nog zo gezond. Ook met een druk leven kun je veel aan ontspanning en herstel doen. In deze module krijg je simpele life hacks, oefeningen, tools en uitleg waarmee je eenvoudig je stress gaat minderen en je herstel bevorderen.

Kennis is Power

Om je te helpen heeft Aniek meer dan 20 prachtige E-boekjes geschreven die lekker vlot doorlezen. Bomvol uitleg, suggesties, praktische tips, haar persoonlijke trucjes, life hacks en recepten.

Puur Power e-boek Handboek
Puur Power E-boek Balans
Leefstijl motivatie e-boek
Puur Power E-boek groene smoothies
Puur Power E-boek Water
Puur Power E-boek ontbijtrecepten
Puur Power e-boek eieren gezond of niet?
Puur Power e-boek lunch preppen
Puur Power e-boek soep
Puur Power e-boek salades
Puur Power e-boek darmen
Puur Power e-boek gluten
Puur Power e-boek avondmaaltijden
Puur Power e-boek supermarkt tips
Puur Power e-boek suikerverslaving
Puur Power e-boek sport en bewegen
Puur Power e-boek vasten
Puur Power e-boek slaap
Puur Power e-boek minder stress ademhalingstechnieken
Puur Power e-boek minder stress en ontspannen

Vragen aan Aniek over Goud Online?

Het is wetenschappelijk bewezen dat 97% van de mensen nieuwe gewoontes niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Het is dus vrijwel voor iedereen onmogelijk om een nieuwe leefstijl vanaf dag 1 volledig door te voeren voor de rest van je leven. Het is super frustrerend als het niet lukt en is ook ontzettend tijdrovend. Waarschijnlijk herken je dat wel van eerdere pogingen. Daarom gaan we stap voor stap, module voor module je leefstijl optimaliseren. In het begin kan het even wennen zijn als je ongeduldig bent en een perfectionist, maar ook daarmee word je geholpen. Geloof me, dit is de enige manier die werkt als je blijvend (!) optimaal resultaat wilt. En als je een nieuwe moeiteloze leefstijl wilt creëren voor jezelf. Gun jezelf de tijd. Je hebt er nog tientallen jaren plezier van als je het rustig opbouwt. 

Grootste voordeel, voor deze 'cursus' verspil je geen reistijd, hoef je niet op gezette tijden naar een afspraak toe te gaan en je hoeft geen oppas te regelen. Je kunt 24/7 al je vragen aan mij stellen in de besloten Facebookgroep. Ook de andere deelnemers zullen met je meedenken en hun tips met jou gaan delen.

De modules volg je gewoon thuis lekker vanaf je plofbank of keukentafel in de online leeromgeving. Beluister de videolessen waar en wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling, op je werk, in de auto of op vakantie. Je kunt overal en altijd inloggen vanaf je telefoon, laptop of tablet.

Je bepaalt je eigen tempo, want je kunt lid blijven zolang als jij wilt. Er komen geen extra lidmaatschapskosten bij als je na 3 maanden nog niet klaar bent. We gaan immers voor een nieuwe lifestyle, dus ik wil je een leven lang inspireren en motiveren.

In deze groep kun je 24/7 al je vragen aan mij stellen. In deze groep zitten alle vrouwen die het PUUR POWER VROUW-programma doen of hebben gedaan. Je kunt ook anoniem deelnemen met een fake account als je dat liever wilt. Maar besef dat deze groep een veilige plek is waar iedereen vrij is om vragen te stellen en ervaringen te delen, zonder dat dat zichtbaar is op je eigen Facebooktijdlijn. Je vrienden zien er dus niets van. Ik beantwoord dagelijks alle vragen persoonlijk en geef regelmatig live Q&A’s en peptalks (die zijn erg populair!). Tevens interview ik verschillende experts in een uitzending. Ook vind je in de groep verschillende documenten waaronder een handige receptenplanner, bonus video’s en extra recepten. Met andere woorden: een inspirerende plek om elkaar te blijven motiveren en inspireren!

Dit is geen crashdieet, maar het is jouw persoonlijke gezonde leefstijl zonder honger lijden.

Als je overgewicht hebt, ga je met dit programma gegarandeerd kilo's verliezen. Maar hoeveel en hoe snel is per persoon verschillend.

Je gaat in ieder geval geen calorieën tellen. Je gaat geen maaltijdvervangers of pillen gebruiken. Je gaat geen honger lijden.

Je gaat wel lekker eten. Maakt eenvoudige snelle recepten. Doet je boodschappen in je eigen supermarkt. En je mag alles eten, sommige producten met mate uiteraard. Ook aardappelen, vlees (tenzij je vegetariër wilt zijn natuurlijk), brood, een taartje en je drinkt ook je glaasje wijn. Het gaat om de balans. 

Nee. Dit programma is geen abonnement. Het is een eenmalige investering in jezelf. Je mag je zo lang als je wilt lid blijven van de online Academie en support groep om je vragen te stellen. Je kunt er wel voor kiezen om in termijnen het programma aan te schaffen.

'Een nieuwe leefstijl gaat niet vanzelf. Je hebt een goed stappenplan en hulp nodig!' - Aniek

In contact met Aniek Jonckers

Staat jouw vraag over het Goud persoonlijk programma er niet bij of twijfel je nog of dit programma jou kan helpen? Schroom niet en plan een vrijblijvende bel- of wandelafspraak met Aniek in. Zij geeft je graag meer uitleg. Dan kun je daarna rustig beslissen of je wilt starten. 

Gratis e-boek!

Boekje 4 stappen

Vaak als je een drukke dag hebt schiet je zelfzorg erbij in. Je hebt haast, stopt even snel iets in je mond en holt weer door. En je hebt weinig puf om te koken of te sporten.

Je kunt nu ook de minigids als E-boek downloaden. Daarin staan de 4 stappen die volgens Aniek nodig zijn om beter voor jezelf te zorgen. 

'Als jij goed voor jezelf zorgt, dan heeft dat een positieve impact op alles in jouw leven.' - Aniek -