Ga naar de inhoud

Gouden tips

Op deze pagina geef ik je gratis mijn persoonlijke leefstijl tips. Ik deel met jou mijn 25 E-boekjes over het optimaliseren van je leefstijl. Want als je verlangt naar meer energie, minder stress, gewicht verliezen of je wilt weer lekker in je vel zitten dan is het een must om de manier waarop je leeft te veranderen op alle vlakken. 

Voeding | Beweging | Slaap | Ontspanning | Gedachten | Motivatie 

gezonder leven

Mijn cadeautjes voor jou

Ik wil je helpen gezonder te leven. Ik deel graag mijn kennis en tips met je. In de afgelopen jaren heb ik veel fijne E-boekjes geschreven voor cursussen. Ze zijn lekker vlot door te lezen. Bomvol uitleg, suggesties, praktische tips, mijn persoonlijke trucjes of recepten. Ik geef ze graag door aan jou. Je kunt ze hier gratis downloaden: 

Voor gezinnen met jonge kinderen

Jong geleerd is oud gedaan. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het aanleren van het maken van gezonde voedingskeuzes. In de volgende E-boekjes geef ik leuke tips om je kinderen te laten genieten van gezonde lekkernijen:

Laat mij je nog veel meer inspireren

Vind jij het ook een uitdaging om gezond te leven en goed voor jezelf te zorgen? Je zit vast in een patroon van altijd zorgen voor anderen en dat kost je al zoveel tijd en energie dat je het moeilijk vindt om ruimte te pakken voor jezelf. Gezond eten, bewegen en ontspannen valt allemaal onder zelfzorg. En ze zijn de basis van een gezond lichaam, je gewicht, je energiebalans en een fijner leven. Dat weet je, maar om het te doen is echt andere koek.

Ik help vrouwen om ECHT in beweging te komen en te blijven. Je geef graag super praktische en eenvoudige trucs om beter voor jezelf te zorgen. Ik deel makkelijke technieken. Het is ontzettend belangrijk voor je levensenergie en levensgeluk om goed voor jezelf te zorgen en je balans te blijven bewaken. Je kunt alleen een definitieve omslag maken als je jouw vastgeroeste patronen doorbreekt en nieuwe gewoontes creëert. Dag jojo gedrag, hello nieuwe ‘Way of Life’. Ik kan je rustig meenemen en je zult zien dat de verandering je energie geeft en dat jij een manier van leven kunt vinden en vasthouden die goed bij jou past. Goed voor jezelf zorgen is veel eenvoudiger dan je denkt.

Ik heb het zelf ook ervaren; Sinds ik bewust ben gaan investeren in mijn gezondheid, in mezelf en in mijn energie, ben ik een magneetje geworden voor positieve dingen, leuke mensen en voor geluk. Voor mij hét bewijs dat je aantrekt wat je uitzendt. Dat we met onze energie ons leven beïnvloeden. Dat doet iedereen, jij ook. Je energie en daarmee je vibe hoog houden is letterlijk van levensbelang. Ik wil je graag helpen om dit te gaan doen. Want het gaat niet om kennis, maar om DOEN.

Wist je dat je onderbewuste brein voor 95-99% je gedrag beïnvloed? Als je dus gezonder wilt leven of een goed voornemen wilt volhouden zul je je gedragsverandering alleen blijvend kunnen veranderen als je op dit niveau veranderingen gaat aanbrengen.

Daarom is zelfhypnosevolgens neurowetenschappers en gedragswetenschappers de snelste manier om je leefstijl optimalisaties te verankeren. 

Of kies voor de nieuwste Instagram Cursus voor afvallen. Dit is een hele bijzondere cursus. Daar moet je eerst maar even meer over lezen om te begrijpen wat je daar gaat leren:

Of kies voor de uitgebreide Instagram Cursus voor een gezonde leefstijl en zelfzorg. Dat is een zeer volledig begeleidingsprogramma. Echt een cursus die jou helpt veranderen.

Het kan ook zijn dat je voorkeur uitgaat naar persoonlijke begeleiding. Je kunt meer informatie over persoonlijke coaching op mijn website vinden.

Een cadeau voor jezelf

De afgelopen 10 jaar heb ik meer dan 2.200 vrouwen geholpen met gedragsverandering en het doorbreken van vastgeroeste ongezonde patronen. 

'De praktijkgerichtheid waarmee Aniek het aanpakt was voor mij de sleutel voor succes.'
Sabine Verhallen
uit Rosmalen
'Zonder vermoeidheid je kinderen naar bed brengen, geen after dinner dips meer, zonder schaamte zwemmen en skip the diet, just eat healthy en take care of yourself. De weegschaal staat nu precies 10 kilo lichter! Het kost me totaal geen moeite.'
Marjolein Lammers
uit Oisterwijk
'In 1 woord geweldig! De balans tussen de informatie en de praktische technieken om het te dóen is heel prettig. Al snel merkte ik al zo’n enorm verschil in mijn mindset.
Celesta Londema
uit Eindhoven

Groei van je oude Ik naar je nieuwe Ik.

Lifestyle

Druk, druk, er is altijd iets te doen, je rent maar door en geeft jezelf niet de zorg die je zo nodig hebt. De manier waarop je leeft put je uit.

Veranderen

Gezonder leven, beter voor jezelf zorgen, meer balans. Veranderen kun je leren. Niks staat vast in het leven. Creëer een nieuwe toekomst.

Transformatie

Een gezonde leefstijl en zelfzorg haalt het beste in je naar boven. Je bent een andere versie van jezelf als je goed voor jezelf zorgt. 

Je kunt alleen je leven veranderen als je de manier hoe je eet, leeft, denkt, voelt en doet verandert. Als je iemand anders wordt.

Chat openen
Hi! Wat kan ik voor je doen?