Het Platinum persoonlijk programma

Samen veranderen we jouw vastgeroeste patronen en leefstijl voor meer energie, gezondheid en geluk. Nieuwe gewoontes en rituelen om echt lekker in je vel te zitten.

Gezond leven | Persoonlijke groei | In balans | Energie | Afvallen

Waarom Puur Power Platinum

Gewoontes & rituelen

Ontwikkel gezonde gewoontes en fijne rituelen, die goed bij jou passen en makkelijk vol te houden zijn voor een leven lang plezier en resultaat.

Leefstijl

Als je goed voor jezelf zorgt stap je frisser je bed uit, hebt zin in de dag, bent energieker, vrolijker en gelukkiger. Je hebt je leven in eigen hand. 

Persoonlijk

Je volgt de 12 modules stap voor stap. Ik help je, geef je persoonlijk advies. En leer je praktische lessen en inzichten over gedrag en gezond leven.

'The body and mind are connected. Bij het Platinum programma leer je ook je hoofd begrijpen en positief beïnvloeden.” - Aniek

Programma inhoud

Het Platinum Programma is mijn allerbeste programma, waarin we veel persoonlijk contact zullen hebben samen. Ik zie waar jij eenvoudig verbeteringen kunt maken in je leefstijl en we gaan aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Als je echt verandering wilt, dan kies je voor deze investering in jezelf. Je krijgt er ontzettend veel voor terug. 

Na dit programma is je zelfbewustzijn vergroot, snap je hoe je hoofd en je lichaam werken en je weet hoe je je balans kunt behouden of terugpakken. Je bent gemotiveerder dan ooit!  Zelfzorg is makkelijker geworden. Je eet gezonder, leeft meer in balans, voelt je energieker en hebt meer grip op je leven. Gezond leven is makkelijker dan je denkt!

Platinum persoonlijk

Tijdens 1 op 1 coaching deel ik met jou waardevolle kennis en wijsheid en je leert het in de praktijk te brengen, zodat gezond leven en zelfzorg veel gemakkelijker wordt. Je leert nieuwe rituelen & gewoontes voor meer geluk, gezondheid en energie. “This is body, mind & soul care”

 • Persoonlijke leefstijl analyse
 • 3 Boswandelingen coachsessies
 • 3 Videobel coachsessies
 • 12 Modules over gezond leven
 • 35 Video's
 • 25 E-boeken
 • Je persoonlijke journal
 • Kennis, wijsheid en inzicht in je eigen gedrag
 • Breinkennis en mindset oefeningen en technieken
 • Peptalks en tools voor betere motivatie
 • Video interviews met deskundigen en therapeuten
 • Levenslang toegang tot de Puur Power community

Heb je een vraag over Puur Power Platinum? Wil je misschien weten of het programma ook op jouw persoonlijke situatie van toepassing is? Plan gerust een vrijblijvende belafspraak met mij in.

Puur Power Vrouw ervaringen

Inmiddels hebben meer dan 1.700 vrouwen de Puur Power methode geleerd. Door de praktische aanpak zijn ze niet alleen enthousiast, ze zitten ook echt lekkerder in hun vel. Jij kan dit ook. Geef je leven een geweldige draai!

 

'Omdat ik wist dat het programma meer omvat dan eten alleen, was de keuze snel gemaakt. Het programma zit super goed in elkaar. Het is geen quick fix maar het bouwen aan een nieuwe manier van leven. Ik blijf deze methode gebruiken.'
Edith Brouwer
'Ik ben nu een jaartje geleden begonnen met het prachtige PPV programma en ik straal, voel me energievol, heb bijna geen kort lontje meer, mijn lichamelijke klachten zijn zo goed als weg en ik ben 10 kilo kwijtgeraakt... zonder moeite!'
Hanneke van den Berg
'Een jaar geleden ben ik begonnen met Puur Power Platinum.. ik heb de modules gevolgd en persoonlijke coaching gehad. Alles is veranderd. En nog steeds luister ik de video’s en bekijk ze regelmatig, net of je dan weer andere dingen hoort.'
Yolanda Haakmeester

Academie proefles

Aniek Jonckers Puur Power life coach proefles

Je darmen bepalen hoe jij je voelt. Ze hebben een sterke relatie met je hersenen. Het is zo ontzettend belangrijk om goed voor je darmen te zorgen. Dan zal je zien dat je lekkerder in je vel gaat zitten.

De proefles staat voor jou klaar in de academie. Ervaar gelijk hoe makkelijk de online academie werkt!

'Als je goed voor jezelf zorgt, dan geef je dat ook weer door aan je kinderen' - Aniek -

Persoonlijke coaching

Met het Platinum programma ben ik jouw persoonlijke coach voor gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling. Ik ga je uitleggen hoe je het beste resultaat kunt behalen en je wilskracht kunt behouden. Samen aan de slag, dat heeft veel voordelen. Ik help je als je vastloopt, je motivatie kwijt bent of twijfelt of je wel de juiste aanpak voor jou hanteert. Samen kijken we naar de uitdagingen die je jij tegenkomt, die een gezonde leefstijl in de weg zit. Zo blijf je in beweging, op de manier die bij jou past zonder het wiel uit te vinden. 

 

Verloop programma

Na aanmelding krijg je per mail een invullijst met vragen over je huidige leefstijl en de moeilijkheden waar je hulp bij nodig hebt. Daarnaast neem ik contact met je op en plannen we direct de 6 persoonlijke afspraken in. En je ontvangt je persoonlijke inloggegevens, zodat je in de online Academie kunt beginnen met de eerste Module. 

De 12 modules

De Academie is opgebouwd uit 12 modules. Elke week staat er een nieuwe module voor je klaar. Het is belangrijk dat je de tijd neemt om elke module tot je te nemen en toe te passen. Daarom mag je zo lang lid blijven als je fijn vindt. Hieronder geef ik je een idee wat je van elke module kan en mag verwachten.

We gaan van start met het Handboek, uitleg over de aanpak en motivatie optimalisatie. Je ontvangt een lijst van de supermarktproducten die je met een gerust hart kunt eten. Tevens staat je eerste eenvoudige opdracht klaar waarmee je al je lichaamscellen optimaal gaat voeden. 

In deze module krijg je alle uitleg hoe je snel en eenvoudig een lekkere groene smoothie maakt. Die jou meer energie geeft, je snaaibuien laat verminderen en je darmen in balans brengt. Ook overgewicht neemt af als je ze op de juiste manier maakt.

We gaan aan de slag met je ontbijt. Die kun je heel eenvoudig optimaliseren voor meer energie en een goede verzadiging zodat je geen tussendoortjes meer nodig hebt. Hiervoor ontvang je lekkere, gezonde, maar bovenal makkelijke recepten voor ontbijt en gezond beleg.

Met deze module leer je hoe je eenvoudig een gezonde meeneemlunch kunt voorbereiden voor je werk, zodat je niet meer geneigd bent om naar brood te grijpen als gemak. Tevens leggen we een basis boodschappen voorraad aan in je keuken.

Als je meer gezondheid, meer energie en mentale power wilt hebben, dan is je darmgezondheid ontzettend belangrijk. Of je vage of serieuze klachten hebt, met deze module leer je wat er mis gaat en hoe je het kunt oplossen.

In weinig tijd een lekkere gezonde avondmaaltijd op tafel toveren hoeft geen uitdaging of dagtaak te zijn. Let's keep it simple! Waarschijnlijk maak je onbedoeld foutjes, waardoor je buik opblaast, je energie daalt en je gezondheid niet optimaal is. Laat je informeren en inspireren.

Hoe herken je goede producten in je supermarkt. Je leert etiketten lezen en begrijpen. Hoe E-nummers of suiker invloed hebben op je fysieke gezondheid, gedrag en balans van jou en ook je gezin. Je krijgt praktische uitleg en weet na deze module welke trucs de fabrikanten inzetten om jou te verleiden tot ongezonde producten die gezond lijken.

Ben je geen sport fan? Geeft niks. Je hoeft niet naar de sportschool, maar ik ga je wel in beweging zetten, zonder dat je wilskracht nodig hebt. Wil je wel sporten, dan leg ik je uit hoe je dat het beste kunt aanpakken en welke voeding daarbij past.

Je krijgt uitleg en begeleiding over hoe je je eetpatroon kunt optimaliseren met ‘Intermitterend Vasten’. Want alleen als je het op de juiste manier doet geef je je vetverbranding, sportprestaties en energie een boost. Je zult zien dat het nog veel meer praktische voordelen heeft. 

Als 1 van je doelen is om af te vallen, dan is deze module heel verhelderend. Je leert hoe het komt dat je kunt vastlopen en hoe je je plateau eenvoudig kunt doorbreken. Leer je lijf kennen en je eigen gebruiksaanwijzing.

Je slaapkwaliteit verbeteren. Je krijgt uitleg over het Circadiaans ritme van je lichaam. Dat is je biologische klok en die heeft zeer veel invloed op je energie en hoe je je voelt. Je krijgt uitleg hoe je dit kunt optimaliseren. En welke supplementen je kunt gebruiken voor een betere slaap, meer gezondheid en energie.

Uit balans, teveel stress en te weinig herstelmomenten.  Ook met een druk leven kun je veel aan ontspanning doen. In deze module krijg je simpele oefeningen, tools en uitleg waarmee je eenvoudig je stress gaat minderen en je herstel bevorderen.

Kennis is Power

Om je te helpen heb ik meer dan 20 prachtige E-boeken geschreven die lekker doorlezen. Bomvol theorie, praktische tips, mijn persoonlijke trucjes en recepten.

Puur Power e-boek Handboek
Puur Power E-boek Balans
Leefstijl motivatie e-boek
Puur Power E-boek groene smoothies
Puur Power E-boek Water
Puur Power E-boek ontbijtrecepten
Puur Power e-boek eieren gezond of niet?
Puur Power e-boek lunch preppen
Puur Power e-boek soep
Puur Power e-boek salades
Puur Power e-boek darmen
Puur Power e-boek gluten
Puur Power e-boek avondmaaltijden
Puur Power e-boek supermarkt tips
Puur Power e-boek suikerverslaving
Puur Power e-boek sport en bewegen
Puur Power e-boek vasten
Puur Power e-boek slaap
Puur Power e-boek minder stress ademhalingstechnieken
Puur Power e-boek minder stress en ontspannen

Meest gestelde vragen

Het is wetenschappelijk bewezen dat 97% van de mensen nieuwe gewoontes niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Het is dus vrijwel voor iedereen onmogelijk om een nieuwe leefstijl vanaf dag 1 volledig door te voeren voor de rest van je leven. Het is super frustrerend als het niet lukt en is ook ontzettend tijdrovend. Waarschijnlijk herken je dat wel van eerdere pogingen. Daarom gaan we stap voor stap, module voor module je leefstijl optimaliseren. In het begin kan het even wennen zijn als je ongeduldig bent en een perfectionist, maar geloof me, dit is de enige manier die werkt als je blijvend (!) optimaal resultaat wilt. En als je een nieuwe moeiteloze leefstijl wil creëren voor jezelf. Gun jezelf de tijd. Je hebt er nog tientallen jaren plezier van als je het rustig opbouwt. 

We kunnen elke dag contact hebben. Met elkaar en met de andere deelnemers die in ‘hetzelfde schuitje’ zitten.

De modules volg je gewoon thuis lekker vanaf je plofbank of keukentafel in de online leeromgeving. Beluister de videolessen waar en wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling, op je werk, in de auto of op vakantie. Je kunt overal en altijd inloggen vanaf je telefoon, laptop of tablet.

Je bepaalt je eigen tempo, want je kunt lid blijven zolang als jij wilt. Er komen geen extra lidmaatschapskosten bij als je na 3 maanden nog niet klaar bent. We gaan immers voor een nieuwe lifestyle, dus ik wil je een leven lang inspireren en motiveren.

In deze groep zitten alle vrouwen die het PUUR POWER VROUW-programma doen of hebben gedaan. Je kunt ook anoniem deelnemen met een fake account als je dat liever wilt. Maar besef dat deze groep een veilige plek is waar iedereen vrij is om vragen te stellen en ervaringen te delen, zonder dat dat zichtbaar is op je eigen Facebooktijdlijn. Je vrienden zien er dus niets van. Ik beantwoord alle vragen persoonlijk en geef regelmatig live Q&A’s en peptalks (die zijn erg populair!). Tevens interview ik verschillende experts in een live uitzending. Ook vind je in de groep verschillende documenten waaronder een handige receptenplanner, bonus video’s en extra recepten. Met andere woorden: een inspirerende plek om elkaar te blijven motiveren en inspireren!

Jazeker! Maar alleen als je overgewicht hebt, zul je kilo’s gaan verminderen. Maar dit is geen dieetprogramma voor snel afvallen. Het is jouw persoonlijke gezonde leefstijl zonder honger. Je gaat dus geen calorieën tellen. Je gaat geen maaltijdvervangers of pillen gebruiken. Je gaat geen honger lijden.

Je gaat wel lekker eten. Maakt eenvoudige snelle recepten. Doet je boodschappen in je eigen supermarkt. En je mag alles eten, sommige producten met mate. Ook aardappelen, vlees (tenzij je vegetariër wilt zijn natuurlijk), brood, een taartje en je drinkt ook je glaasje wijn. Het gaat om de balans.

'Het perfecte moment is altijd nu.' - Aniek

Staat jouw vraag over het Platinum persoonlijk programma er niet bij? Schroom je niet en plan een vrijblijvende bel afspraak met mij in! Ik beantwoord elke vraag met liefde en plezier. 

Gratis e-boek!

Gratis E-boek in 4 stappen beter voor jezelf zorgen

Vaak als je een drukke dag hebt schiet je zelfzorg erbij in. Je hebt haast, stopt even snel iets in je mond en holt weer door. En je hebt weinig puf om te koken of te sporten.

Je kunt nu ook mijn minigids als E-boek downloaden. Daarin staan de 4 stappen die nodig zijn om beter voor jezelf te zorgen. 

'The secret of your future is hidden in your daily routine and choices' - Aniek -