Meteen naar de inhoud

Het persoonlijke traject

Ik weet zeker dat jij jouw leefstijl ook definitief kan veranderen. Ja jij! Jij kan dit ook. Laat je stap voor stap meenemen door mij. Ik leer je wat je moet doen om grip op jezelf te krijgen, volg mij maar. Deze aanpak is fundamenteel anders, dit is leefstijlcoaching 2.0!

Doorbraak | Lekker in je lijf | Energiek | Zelfsturing | Gezond leven in balans

Hoe lang blijf jij nog denken "Ik weet het allemaal zelf ook wel, dus ik kan dit ook zelf".

Hoe lang blijf je nog zo aanmodderen met weinig echt resultaat?

Ik leid je naar jouw definitieve omslag in je leven

Je leert

Gezonder leven; eten, bewegen, ontspannen, zorgen voor jezelf. En ook patronen doorbreken, anders denken, voelen, kijken, keuzes maken, focussen, reageren en doen.

Je stopt met

Het vervallen in je ongezonde gedrag, je zelfsabotage, negatief denken, je jojo gedrag, je innerlijke onrust en gejaagde destructieve onbewuste leefstijl.

Je start met

Gezond leven, goede zelfzorg, loslaten wat jou tegenhoudt. Je gaat je saboteurs te lijf. Door het toepassen van zelfhypnose, neuropsychologie en kwantumfysica.

Je wordt

Vitaler en zit letterlijk en figuurlijk 😉 lekkerder in je lijf. Je voelt je ook krachtiger, je verhoogt jouw energie en jouw frequentie krijgt een giga upgrade. 

Jij bent

Veranderd. Die betere versie van jezelf. Je bent geworden wie je wilt zijn en jij kunt vanaf nu alles veranderen waar je zo van droomt. Je hebt mij niet meer nodig.

Je hebt

Jouw gebruiksaanwijzing gevonden! Je hebt een notitieboek vol met mega inzichten, bijzondere technieken en oplossingen die perfect voor jou werken. 

'Dit traject is een investering in jezelf die zich gegarandeerd de rest van je leven gaat uitbetalen. Hoe waardevol is dat!'.

"Laat je maar gewoon door Aniek leiden. Zij vertelt je precies wat je moet doen. Echt mega magisch dit traject!". - Hilke

Waarom Persoonlijke coaching

Je zit vast

Het lukt jou niet zelf om je patronen te doorbreken, een gezonde leefstijl vol te houden  en beter voor jezelf te zorgen. Je hebt al veel geprobeerd, maar je houdt niet vol. Je zit vast of draait in rondjes.

Way of life

Ik leer je van overleven, naar gezond, bewust en intens leven te gaan. Je gaat jezelf beter begrijpen. Je gaat anders eten, denken, voelen en doen. Je gaat goed voor jezelf zorgen, en je blijft dat doen.

Transformatie

Je krijgt grip op jezelf, je eetgedrag, je gedachten, je emoties, je gevoel, je energie en je manier van leven. Dat verandert alles voor jou, zowel; fysiek, mentaal, emotioneel en  energetisch. 

'Ik leer je grip krijgen op je lijf, je hoofd en je leven. Dat is het fundament. Een blijvende leefstijlverandering is 20% strategie en 80% psychologie'. - Aniek

2 videoboodschappen voor jou:

Wat gaan we doen

Ik coach vrouwen in binnen- en buitenland (via videobellen). Tijdens dit traject ga je samen met mij stap voor stap persoonlijk aan de slag met nieuwe gewoontes, patronen, overtuigingen. Ik zeg je precies wat je moet doen. Je krijgt praktische uitleg en  opdrachten die je thuis gaat uitvoeren. Een levensveranderend programma voor meer geluk, gezondheid, energie en balans.

This is body, mind & soul care"

Aniek

Heb je een vraag? Wil je weten of het programma ook op jouw persoonlijke situatie van toepassing is? Of wil je graag eerst kennismaken met mij? Plan gerust een belafspraak (gratis) of wandelafspraak (€17) met mij in.

Bellen of wandelen verplicht je tot niks. Het is bedoeld om je meer duidelijkheid te geven en ook om elkaar beter te leren kennen, zodat je daarna rustig kunt beslissen.

Testimonial

Judith is terecht trots

"Ik was volledig aan het vastlopen in mijn leven: relatie, mentaal, emotioneel en had het gevoel dat ik op alle vlakken te kort schoot, niet aan alle verwachtingen kon voldoen en werd hierdoor steeds depressiever.

Aniek haar positiviteit, levensvreugd, inzicht en uitleg van hoe zaken werken in je hoofd, hart en lichaam zorgen ervoor dat, met kleine stapjes eerst, er een vloedgolf is gekomen bij mij, die niet meer af te remmen is.

Van iemand die met moeite uit bed kwam, ben ik veranderd in iemand die om half 6 (in de ochtend!) op een yoga matje sta en me in het zweet werk voordat de dagelijkse taken mijn aandacht opeisen. Ik word blij van mezelf en daar ben ik super blij mee. Ik hoef niet meer verantwoordelijk te zijn voor iedereen, ik ben verantwoordelijk voor mijzelf, mijn hart, mijn hoofd en mijn lijf.

Dank je wel Aniek, ik sta weer in de Leef stand en voel dat het niet meer te stoppen is."

Judith de Bondt

Dit is het cadeau voor jezelf

'Je hebt niet nog meer kennis over gezonde voeding of recepten nodig. Wat jij nodig hebt is zelfsturing en je eigen gebruiksaanwijzing.' Aniek

Of je nu wilt afvallen, uit je burn-out komen, meer energie wilt of gewoon graag wil leren hoe je gezonder kunt leven.

'Aniek heeft zowel aandacht voor het lichaam & leefstijl, als aandacht voor de mind en de ziel. Dat deze juist elkaar zo kunnen versterken en niet zonder elkaar kunnen. Hiermee pakt zij een diepere laag aan waardoor haar coaching een extra dimensie krijgt'.
Annick van der Hoeven
uit Almere
Aniek schreef: 'body, mind & soul are connected'. Juist dat triggerder mij. Ik wilde grip krijgen op m'n vele gevoelens en (negatieve) gedachten die mij zoveel energie kostten. Aniek heeft me geleerd simpele trucjes hiervoor te gebruiken, toe te passen in het alledaagse leven'.
Eline van Duijn
uit Bodegraven
'Ik ben nu enorm gegroeid en er zijn heel veel mooie dingen gebeurd. De kennis, ervaring, empathie en rust van Aniek sprak mij aan. Ik heb dingen kunnen loslaten. En heb andere dingen weer vanuit mijn gevoel, intuitie of zelfliefde opgepakt. De Genie is out of the bottle'.
Rosalie du Quesne
uit s'-Hertogenbosch

Persoonlijke coaching

Na aanmelding ontvang jij ook meteen inloggegevens voor de online Academie. Je krijgt toegang tot alle leefstijl advies, video's, E-boeken, recepten en nog veel meer. Per mail krijg je ook een vragenlijst over je huidige manier van leven en de uitdagingen waar je hulp bij nodig hebt. En ik neem contact met je op, we gaan de 6 afspraken vastleggen om jouw vastgeroeste patronen te doorbreken die jou weerhouden om het vol te kunnen houden. 

Keuzes maken voor jezelf

Het is tijd om keuzes te maken voor jezelf. Het is tijd om je eigen verantwoordelijkheid weer terug te pakken over jouw leven. Voor je keuzes, je gedrag, je leefstijl, je lijf, je leven, je werk, je relaties, je geluksgevoel, je energie, alles. Jij bepaalt. Jij bepaalt wie je wilt zijn. Jij bepaalt wat je wilt doen. Jij bepaalt welke keuzes je maakt. Jij bepaalt hoe je je wilt voelen. Jij bepaalt wat je denkt. Jij bepaalt je grenzen. 

Laat je hoofd niet je hart het zwijgen opleggen alsjeblieft. Je hart geeft je het antwoord dat je allang vanbinnen weet. Het is je hoofd die spreekt met angst, onzekerheid, twijfel. Nooit je hart. Die heeft vertrouwen en wil het beste voor jou. Die wil groeien. En je buikgevoel mag je vertrouwen.

Testimonial

natasja-circle

Natasja koos voor investeren in zichzelf

"Ongeveer 3 jaar geleden kwam Aniek op mijn pad. Dit was niet zonder reden. Ik voelde meteen een klik bij haar manier en inzichten hoe je goed voor jezelf moet zorgen. 

Ik ben destijds gestart met het online programma waarin heb geleerd met kleine stapjes verandering in mijn leefstijl te gaan brengen.

Afgelopen zomer heb ik een upgrade gedaan naar de persoonlijke 1:1 coaching. Geen moment spijt gehad van deze investering in mezelf! 

We hebben mooie verbindende en soms ook emotionele wandelingen en gesprekken gehad. Aniek heeft mij geleerd en geïnspireerd op de momenten dat ik “vast zat” en het even niet meer wist om weer in beweging te komen. Met alles wat ik nu weet hoop ik ook weer andere vrouwen te kunnen inspireren dat kiezen voor jezelf altijd een juiste investering is. Leef vanuit je hart en je maakt altijd de juiste beslissing". ❤️

Natasja Coppejans

Meest gestelde vragen

Als jij nu vaak moe bent of gejaagd leeft, vind je het vast een uitdaging om je leefstijl gezond en in balans te krijgen en houden. Nieuwe gewoontes aanleren kost moeite. Vastgeroeste patronen doorbreken ook. En daar heb je geen tijd of fut voor. Ook al wil je dit heel graag. Ik snap je. Je denkt dat het onmogelijk is, te veel gedoe. Maar dat denk je omdat je uit die ervaring spreekt. Je hebt waarschijnlijk ervaren dat het niet makkelijk voor je was in het verleden. 

Als expert op het gebied van gedragsverandering weet ik waar het misgaat en hoe je dit toch kan doorbreken. Want het kan wél. Je kent vast wel iemand die ook een druk leven heeft en toch ook goed voor zichzelf zorgt en een gezonde leefstijl heeft. Sterker nog, die vindt het niet eens gedoe. Jij kan ook die persoon worden. Die met plezier en gemak gezonder leeft. En zichzelf niet voorbij loopt. Je moet alleen weten hoe je die persoon wordt. En hoe je die ‘oude ik’ loslaat. Naast de tips voor gezonde voeding, meer beweging, goede nachtrust en ontspanning, ga ik je nog veel meer leren: Leren loslaten, neuroplasticiteit, body~mind connectie, hartcoherentie, meditatie voor dummy’s, zelfs kwantumfysica en nog veel meer onderwerpen die aan bod komen als ik je ga leren hoe je gezonder kunt leven en je gezonde leefstijl altijd blijft behouden.

Waarom ik je dit met veel plezier wil leren? Omdat ik wil dat je van het leven gaat genieten met heel veel levensenergie. Zodat je meer te geven hebt en een voorbeeld bent voor je kinderen en dierbaren. ♡

Tussen onze afspraken door kun je al je vragen 24/7 aan mij stellen in de besloten Facebookgroep. Ook de andere deelnemers zullen met je meedenken en hun tips met jou gaan delen.

De modules volg je gewoon thuis lekker vanaf je plofbank of keukentafel in de online leeromgeving. Beluister de videolessen waar en wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling, op je werk, in de auto of op vakantie. Je kunt overal en altijd inloggen vanaf je telefoon, laptop of tablet.

Je bepaalt je eigen tempo, want je kunt lid blijven zolang als jij wilt. Er komen geen extra lidmaatschapskosten bij als je na 3 maanden nog niet klaar bent. We gaan immers voor een nieuwe lifestyle, dus ik wil je een leven lang inspireren en motiveren.

In de FB groep kun je 24/7 al je vragen aan mij stellen tussen onze afspraken door. In deze groep zitten alle vrouwen die het PUUR POWER VROUW-programma doen of hebben gedaan. Je kunt ook anoniem deelnemen met een fake account als je dat liever wilt. Maar besef dat deze groep een veilige plek is waar iedereen vrij is om vragen te stellen en ervaringen te delen, zonder dat dat zichtbaar is op je eigen Facebooktijdlijn. Je vrienden zien er dus niets van. Ik beantwoord alle vragen persoonlijk en geef regelmatig live Q&A’s en peptalks (die zijn erg populair!). Tevens interview ik verschillende experts in een uitzending. Ook vind je in de groep verschillende documenten waaronder een handige receptenplanner, bonus video’s en extra recepten. Met andere woorden: een inspirerende plek om elkaar te blijven motiveren en inspireren!

Overgewicht kan een enorm energielek zijn. Als je overgewicht hebt, ga je met dit programma gegarandeerd kilo's verliezen. Maar hoeveel en hoe snel is per persoon verschillend.

Dit is geen crashdieet, maar een gezonde leefstijl. Je gaat in ieder geval geen calorieën tellen. Je gaat geen maaltijdvervangers of pillen gebruiken. Je gaat geen honger lijden.

Je gaat wel lekker vers en gezond eten. Maakt eenvoudige snelle recepten. Doet je boodschappen in je eigen supermarkt. En je mag alles eten, sommige producten met mate uiteraard. Ook aardappelen, vlees (tenzij je vegetariër wilt zijn natuurlijk), brood, een taartje en je drinkt ook je glaasje wijn. Het gaat om de balans. 

Nee. Dit programma is geen abonnement. Het is een eenmalige investering in jezelf. Na de 6 afspraken mag je zo lang als je wilt lid blijven van de online Academie en support groep om je vragen te stellen. Je kunt er wel voor kiezen om in termijnen het programma aan te schaffen.

Staat jouw vraag over het Platinum persoonlijk programma er niet bij of twijfel je nog of dit programma jou kan helpen? Schroom niet en plan een vrijblijvende bel afspraak met Aniek in. Zij geeft je graag meer uitleg. Dan kun je daarna rustig beslissen of je wilt starten. 

'Het fundament van zelfzorg is liefde. En andersom.' Aniek