Het Platinum programma

Persoonlijke coaching voor vrouwen die het moeilijk vinden om goed voor zichzelf te zorgen en een gezonde leefstijl vol te houden. Samen veranderen we definitief jouw vastgeroeste patronen voor meer energie, leven in balans, gezondheid, geluk en gezond gewicht. 

Doorbraak | Lekker in je vel | Afvallen | Energiek | Gezond leven | Voel je kracht | Persoonlijke groei

Waarom Puur Power Platinum

Persoonlijk

Je volgt stap voor stap 12 online modules en we maken 6 persoonlijke afspraken, waarin je technieken leert om jouw patronen te doorbreken. 

Lifestyle

Van overleven, naar gezond leven. Meer zelfzorg, zelfliefde, balans. Leren over jezelf, patronen doorbreken, anders kijken, doen en voelen.

Transformatie

Je krijgt definitief grip op je motivatie, mindset, leefstijl en je lijf. Dat transformeert alles; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je staat in je kracht.

'Ik leer je grip krijgen op je lijf, je hoofd en je leven. Dat is het fundament om echt in je kracht te kunnen staan. Je kunt alleen groeien & bloeien als jouw fundament stevig staat'. - Aniek

Programma inhoud

Wat als je je power even helemaal kwijt bent? Dan lukt het je niet om op eigen kracht veranderingen in je lifestyle, gedrag en leven aan te brengen. Dat snap ik. Daarom heb ik me gespecialiseerd in gedragsverandering. Ik heb verschillende technieken ontdekt die ervoor zorgen dat je een definitieve omslag gaat maken in je leven. Zodat je nooit meer terugvalt. Gegarandeerd!

Het Platinum Programma is mijn allerbeste programma, waarin we veel persoonlijk contact zullen hebben samen. Met dit programma doorbreken we jouw ongezonde patronen en rekenen we af met perfectionisme, uitstelgedrag, jojo gedrag en saboterende stemmetjes. We maken een levensveranderende reis en gaan voor persoonlijke groei, zelfzorg en zelfliefde, zodat jij je weer krachtig voelt.  

Na dit programma leef je gezonder, is je zelfbewustzijn vergroot, snap je hoe de stemmetjes in je hoofd ontstaan en hoe je lichaam werkt. Je hebt praktische tools geleerd om te leven in balans en je kunt je balans en gezonde leefstijl volhouden zonder wilskracht of discipline. Je bent zelfs gemotiveerder dan ooit!  Je voelt je energieker en krachtiger. Je hebt grip op je lijf en je leven

Platinum persoonlijk

Tijdens 1 op 1 coaching deel ik met jou westerse en oosterse wijsheid. Ik geef je praktische tools waarmee je het in de praktijk leert brengen, zodat gezond en in balans leven veel gemakkelijker wordt. We gaan aan de slag met nieuwe gewoontes, patronen, overtuigingen. Een levensveranderend programma voor meer geluk, gezondheid, energie en spiritualiteit.

“This is body, mind & soul care".

Heb je een vraag over Puur Power Platinum? Wil je misschien weten of het programma ook op jouw persoonlijke situatie van toepassing is? Plan gerust een vrijblijvende belafspraak met mij in.

Aniek

Een cadeau voor jezelf

Inmiddels hebben meer dan 1.700 vrouwen met de praktische aanpak van de Puur Power Methode® een gezonde leefstijl gevonden die ze gemakkelijk een leven lang kunnen blijven volgen. En dat is Goud waard! Puur Power werkt om af te vallen, uit je burn-out te komen en om van gezondheidsklachten af te komen. Je zit veel lekkerder in je vel en hoeft nooit meer op zoek te gaan naar iets anders. De kracht van deze methode zit in het veranderen van je leefstijl vanuit het versterken van jouw intrinsieke motivatie & zelfliefde in combinatie met eenvoudige tools en een stap voor stap handleiding die jou bij elke fase ondersteunt met fijne oefeningen en suggesties, uitleg en peptalks. Je hoeft dus helemaal geen calorieën te tellen, koolhydraten bij te houden of maaltijden te vervangen. Puur Power Platinum is een compleet persoonlijk plan dat je in je eigen tempo thuis kunt volgen, aangevuld met persoonlijke 1 op 1 coaching. Het bevat alles wat je nodig hebt. Ik ga je leren hoe je met de juiste aanpak gewicht verliest, je energieniveau verdubbelt, uitgerust wakker wordt en weer lekker in je vel zit. En hoe jij je motivatie voor altijd zult behouden!

'Het heeft me en andere visie op voeding en energie gegeven. En dat terwijl ik dacht dat we al best gezond bezig waren met eten, beweging en stress. Ook mijn gezin doet er aan mee, ieder op zijn eigen wijze. '
Esther Appeldoorn
uit Waalwijk
'Ik ben nu een jaartje geleden begonnen met het prachtige PPV programma en ik straal, voel me energievol, heb bijna geen kort lontje meer, mijn lichamelijke klachten zijn zo goed als weg en ik ben 10 kilo kwijtgeraakt... zonder moeite!'
Hanneke van den Berg
uit Breda
'Een jaar geleden ben ik begonnen met Puur Power Platinum.. ik heb de modules gevolgd en persoonlijke coaching gehad. Alles is veranderd. En nog steeds luister ik de video’s en bekijk ze regelmatig, net of je dan weer andere dingen hoort.'
Yolanda Haakmeester
uit Sneek

Gratis mini cursus

Aniek Jonckers Puur Power life coach proefles

'Zorg altijd dat je gezonde leefstijl gemakkelijk vol te houden is' - Aniek -

Graag eerst ervaren hoe gemakkelijk de academie werkt? Dat kan!

Ik geef je een gratis video les, een E-boek en hele belangrijke uitleg om je gezonde voornemens vol te houden en af te vallen.

1. Je leert welk orgaan jouw humeur, geduld, emoties, energie en gezondheid voor 99% bepaalt. 

2. Hoe je zelf invloed hebt op je geluksgevoel, energie en positiviteit.

3. Hoe je voeding inzet voor zelfzorg en zelfliefde. En je het beste uit jezelf, je lijf en je leven kunt halen.

4. Krijg je de 7 sleutels om in actie te komen en je doelen te halen en behouden.

Bonus: Lukt afvallen niet? Ik geef je de reden waarom je niet afvalt, terwijl jij zo je best doet om gezond te eten. Je ontvangt daarbij tips wat je hieraan kunt doen!

Persoonlijke coaching

Zelfzorg en zelfliefde zijn het fundament van een fijn leven in balans. En van herstel wanneer je uit balans bent (overspannen/ burn-out, gezondheidsklachten, neerslachtig of overgewicht). Dit programma is ideaal voor vrouwen met een druk leven die al meerdere pogingen hebben gedaan om gezonder te leven en beter voor zichzelf te zorgen. Met het Platinum programma ben ik jouw persoonlijke coach voor gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een andere kijk op je jezelf, je leven en je leefstijl en je leert aangeleerd gedrag en vastzittende patronen te doorbreken. Vanuit zelfliefde. Samen aan de slag, dat heeft veel voordelen. Ik help je als je vastloopt, je motivatie kwijt bent of twijfelt of je wel de juiste aanpak voor jou hanteert. Samen kijken we naar de uitdagingen die je jij tegenkomt, die het maken van gezonde keuzes voor jezelf en die jouw balans in de weg zitten. We vinden een manier van leven die perfect bij jou past

Verloop programma

Na aanmelding ontvang jij direct jouw persoonlijke inloggegevens, zodat je in de online Academie kunt beginnen met de eerste Module. Per mail krijg je een vragenlijst over je huidige leefstijl en de uitdagingen waar je hulp bij nodig hebt. Daarnaast plannen we om de week een persoonlijke afspraak in. Hierin evalueren we onder andere de 12 modules en leer je technieken die jou helpen bij het veranderen van je leefstijl.

De 6 afspraken

Inhoudelijk worden de 6 afspraken afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes en hulpvragen. Naast je vragen stellen en alle persoonlijke voedingsadviezen en leefstijl adviezen, bekijken we welke elementen jij nodig hebt voor een nieuwe manier van leven en een blijvende transformatie. Denk aan

  • Je saboterende stemmetjes de baas en vervangen voor nieuwe krachtige gedachten .
  • Jojo gedrag aanpakken en je motivatie stabiliseren.
  • Het doorbreken van gedragspatronen, zoals gejaagdheid of perfectionisme.
  • Leren luisteren naar je hoofd, lichaam en je hart.
  • Gezonde gewoontes leren ontwikkelen.
  • NLP oefeningen voor blijvende mindset verandering.
  • Je zenuwstelsel in balans brengen.
  • Reflecteren en journaling.
  • Ontspanningsoefeningen, mindfulness, meditatie en ademtechnieken.

De 12 online modules

De Puur Power Methode is een unieke Leefstijl methode, want deze wordt gecombineerd met zelfzorg. Je voeding is je brandstof, en dus heel belangrijk, maar goed voor jezelf zorgen gaat verder. De Academie is opgebouwd uit 12 modules. Elke week staat er een nieuwe module voor je klaar. In de Academie leer je hoe je stap voor stap je voeding, beweging en ontspanning gaat optimaliseren op een eenvoudige manier. Daarbij gaan we tijdens onze afspraken ook je hele  manier van denken, voelen en leven veranderen. Meer balans, meer beweging, minder perfectionisme en minder stress. We gaan gedragspatronen doorbreken. Je gaat dus niet vanaf de eerste dag 100% alles omgooien, maar we doen het stap voor stap. Omdat je zo een duurzame leefstijl aanleert. Het is belangrijk dat je de tijd neemt om elke module tot je te nemen en toe te passen. Daarom mag je zo lang lid blijven tot je jouw doelen hebt behaald. Hieronder geef ik je een idee wat je van elke module kan en mag verwachten.

We gaan van start met het Leefstijl Handboek, je zelfzorg mindset versterken, perfectionisme verminderen en met journaling. Je krijgt uitleg over de unieke aanpak en over jouw motivatie optimalisatie. Je ontvangt een lijst van de supermarktproducten die je met een gerust hart kunt eten en meteen kunt ophangen in je keuken. Tevens staat je eerste eenvoudige opdracht klaar waarmee je al je lichaamscellen optimaal gaat voeden. 

In deze module krijg je alle uitleg hoe je snel en eenvoudig een lekkere groene smoothie maakt. Op de Puur Power manier, zodat je meer energie krijgt, je snaaibuien verminderen en je darmen in balans komen. Ook overgewicht neemt af als je ze op deze manier maakt en drinkt.

We gaan aan de slag met je ontbijt. Die kun je heel eenvoudig optimaliseren voor meer energie en een goede verzadiging, zodat je geen tussendoortjes meer nodig hebt. En dat scheelt je heel veel calorieën! Hiervoor ontvang je lekkere, gezonde, maar bovenal makkelijke en snelle recepten voor ontbijt en ook voor gezond beleg. 

Met deze module leer je hoe je eenvoudig een gezonde meeneemlunch kunt voorbereiden voor je werk, zodat je niet meer geneigd bent om naar brood te grijpen als gemak. Tevens leggen we een basis boodschappen voorraad aan in je keuken.

Als je meer gezondheid, meer energie en mentale power wilt hebben, dan is je darmgezondheid ontzettend belangrijk. Of je vage of serieuze klachten hebt, met deze module leer je wat er mis gaat en hoe je het kunt oplossen.

In weinig tijd een lekkere gezonde avondmaaltijd op tafel toveren hoeft geen uitdaging of dagtaak te zijn. Let's keep it simple! Waarschijnlijk maak je onbedoeld foutjes, waardoor je buik opblaast, je energie daalt en je gezondheid niet optimaal is. Laat je informeren en inspireren.

Hoe herken je goede producten in je supermarkt. Je leert etiketten lezen en begrijpen. Hoe E-nummers of suiker invloed hebben op je fysieke gezondheid, gedrag en balans van jou en ook je gezin. Je krijgt praktische uitleg en weet na deze module welke trucs de fabrikanten inzetten om jou te verleiden tot ongezonde producten die gezond lijken.

Ben je geen sport fan? Geeft niks. Je hoeft niet naar de sportschool, maar ik ga je wel in beweging zetten, zonder dat je wilskracht nodig hebt. Wil je wel sporten, dan leg ik je uit hoe je dat het beste kunt aanpakken en welke voeding daarbij past.

Je krijgt uitleg en begeleiding over hoe je je eetpatroon kunt optimaliseren met ‘Intermitterend Vasten’. Want alleen als je het op de juiste manier doet geef je je vetverbranding, sportprestaties en energie een boost. Je zult zien dat het nog veel meer praktische voordelen heeft. 

Als 1 van je doelen is om af te vallen, dan is deze module heel verhelderend. Je leert hoe het komt dat je kunt vastlopen en hoe je je plateau eenvoudig kunt doorbreken. Leer je lijf kennen en je eigen gebruiksaanwijzing.

Je slaapkwaliteit verbeteren. Je krijgt uitleg over het Circadiaans ritme van je lichaam. Dat is je biologische klok en die heeft zeer veel invloed op je energie en hoe je je voelt. Je krijgt uitleg hoe je dit kunt optimaliseren. En welke supplementen je kunt gebruiken voor een betere slaap, meer gezondheid en energie.

De balans kwijt zijn, stress, gejaagd leven en te weinig herstelmomenten zorgen ervoor dat je fysiek en mentaal klachten kunt krijgen, ook al eet je nog zo gezond. Ook met een druk leven kun je veel aan ontspanning en herstel doen. In deze module krijg je simpele life hacks, oefeningen, tools en uitleg waarmee je eenvoudig je stress gaat minderen en je herstel bevorderen.

Kennis is Power

Om je te helpen heb ik meer dan 20 prachtige (kleine) E-boeken geschreven die lekker doorlezen. Bomvol theorie, suggesties praktische tips, mijn persoonlijke trucjes, life hacks en recepten.

Puur Power e-boek Handboek
Puur Power E-boek Balans
Leefstijl motivatie e-boek
Puur Power E-boek groene smoothies
Puur Power E-boek Water
Puur Power E-boek ontbijtrecepten
Puur Power e-boek eieren gezond of niet?
Puur Power e-boek lunch preppen
Puur Power e-boek soep
Puur Power e-boek salades
Puur Power e-boek darmen
Puur Power e-boek gluten
Puur Power e-boek avondmaaltijden
Puur Power e-boek supermarkt tips
Puur Power e-boek suikerverslaving
Puur Power e-boek sport en bewegen
Puur Power e-boek vasten
Puur Power e-boek slaap
Puur Power e-boek minder stress ademhalingstechnieken
Puur Power e-boek minder stress en ontspannen

Meest gestelde vragen

Het is wetenschappelijk bewezen dat 97% van de mensen nieuwe gewoontes niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Het is dus vrijwel voor iedereen onmogelijk om een nieuwe leefstijl vanaf dag 1 volledig door te voeren voor de rest van je leven. Het is super frustrerend als het niet lukt en is ook ontzettend tijdrovend. Waarschijnlijk herken je dat wel van eerdere pogingen. Daarom gaan we stap voor stap, module voor module je leefstijl optimaliseren. In het begin kan het even wennen zijn als je ongeduldig bent en een perfectionist, maar ook daarmee word je geholpen. Geloof me, dit is de enige manier die werkt als je blijvend (!) optimaal resultaat wilt. En als je een nieuwe moeiteloze leefstijl wil creëren voor jezelf. Gun jezelf de tijd. Je hebt er nog tientallen jaren plezier van als je het rustig opbouwt. 

Tussen onze afspraken door kun je al je vragen 24/7 aan mij stellen in de besloten Facebookgroep. Ook de andere deelnemers zullen met je meedenken en hun tips met jou gaan delen.

De modules volg je gewoon thuis lekker vanaf je plofbank of keukentafel in de online leeromgeving. Beluister de videolessen waar en wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling, op je werk, in de auto of op vakantie. Je kunt overal en altijd inloggen vanaf je telefoon, laptop of tablet.

Je bepaalt je eigen tempo, want je kunt lid blijven zolang als jij wilt. Er komen geen extra lidmaatschapskosten bij als je na 3 maanden nog niet klaar bent. We gaan immers voor een nieuwe lifestyle, dus ik wil je een leven lang inspireren en motiveren.

In de FB groep kun je 24/7 al je vragen aan mij stellen tussen onze afspraken door. In deze groep zitten alle vrouwen die het PUUR POWER VROUW-programma doen of hebben gedaan. Je kunt ook anoniem deelnemen met een fake account als je dat liever wilt. Maar besef dat deze groep een veilige plek is waar iedereen vrij is om vragen te stellen en ervaringen te delen, zonder dat dat zichtbaar is op je eigen Facebooktijdlijn. Je vrienden zien er dus niets van. Ik beantwoord alle vragen persoonlijk en geef regelmatig live Q&A’s en peptalks (die zijn erg populair!). Tevens interview ik verschillende experts in een uitzending. Ook vind je in de groep verschillende documenten waaronder een handige receptenplanner, bonus video’s en extra recepten. Met andere woorden: een inspirerende plek om elkaar te blijven motiveren en inspireren!

Dit is geen crashdieet, maar het is jouw persoonlijke gezonde leefstijl zonder honger.

Als je overgewicht hebt, ga je met dit programma gegarandeerd kilo's verliezen. Maar hoeveel en hoe snel is per persoon verschillend.

Je gaat in ieder geval geen calorieën tellen. Je gaat geen maaltijdvervangers of pillen gebruiken. Je gaat geen honger lijden.

Je gaat wel lekker eten. Maakt eenvoudige snelle recepten. Doet je boodschappen in je eigen supermarkt. En je mag alles eten, sommige producten met mate uiteraard. Ook aardappelen, vlees (tenzij je vegetariër wilt zijn natuurlijk), brood, een taartje en je drinkt ook je glaasje wijn. Het gaat om de balans. 

Twijfel je of je echt resultaat zult boeken met deze methode en mijn coaching? Dan heb ik goed nieuws.
Het gaat je zeker weten lukken. Dat zeg ik niet zomaar, ik verzeker het je.
Daarom is dit mijn belofte: Volg de 12 modules van dit programma, volg mijn adviezen voor jou op, eet volgens de richtlijnen, voer alle leefstijlhacks uit, test alle tips en ervaar wat het met je doet. Als je na 12 weken geen resultaat hebt en je kan aantonen dat je het programma echt hebt doorlopen en uitgevoerd, dan geef ik je het aankoopbedrag terug.
Waarom ik je zo’n sterke garantie bied en je het hele programma laat volgen op mijn risico? Omdat ik er niet aan twijfel of het jou ook zal lukken om resultaten te boeken.
Begin vandaag en ervaar het zelf.

Nee. Dit programma is geen abonnement. Het is een eenmalige investering in jezelf. Na de 6 afspraken mag je zo lang als je wilt lid blijven van de online Academie en support groep om je vragen te stellen. Je kunt er wel voor kiezen om in termijnen het programma aan te schaffen.

'Het fundament van zelfzorg is liefde. En andersom.' - Aniek

Staat jouw vraag over het Platinum persoonlijk programma er niet bij of twijfel je nog of dit programma jou kan helpen? Schroom niet en plan een vrijblijvende bel afspraak met mij in. Ik geef je graag meer uitleg. Dan kun je daarna rustig beslissen of je wilt starten. 

Gratis e-boek!

Boekje 4 stappen

Vaak als je een drukke dag hebt schiet je zelfzorg erbij in. Je hebt haast, stopt even snel iets in je mond en holt weer door. En je hebt weinig puf om te koken of te sporten.

Je kunt nu ook mijn minigids als E-boek downloaden. Daarin staan de 4 stappen die nodig zijn om beter voor jezelf te zorgen. 

'The secret of your future is hidden in your daily routine and choices' - Aniek -