Het persoonlijke traject

Persoonlijke holistische 1-1- begeleiding bij gedragsverandering & leefstijlverandering. Motivatiecoaching voor een gezonde en bewuste manier van leven waar je krachtiger en blijer van wordt. Leer zelfsturing, loslaten en nieuwe gewoontes en creëer het leven zoals jij wilt.

Doorbraak | Lekker in je vel | Energie | Zelfsturing | Gezond leven in balans

Waarom Persoonlijke coaching

Je zit vast

Het lukt jou niet zelf om je patronen te doorbreken, een gezonde leefstijl vol te houden  en beter voor jezelf te zorgen. Je hebt al veel geprobeerd, maar je houdt niet vol. Je zit vast of draait in rondjes.

Way of life

Ik leer je van overleven, naar gezond, bewust en intens leven te gaan. Je gaat jezelf beter begrijpen. Je gaat anders eten, denken, kijken, voelen en doen. Je gaat goed voor jezelf zorgen, omdat je leven ervan afhangt.

Transformatie

Je krijgt grip op jezelf, je gedachten, je emoties, je gevoel, je gedrag, je leefstijl en je leven. Dat verandert alles; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch. 

'Ik leer je grip krijgen op je lijf, je hoofd en je leven. Dat is het fundament. Een blijvende leefstijlverandering is 20% strategie en 80% psychologie'. - Aniek

Je staat in standje overleven 

Je gaat naar echt intens leven 

Wat gaan we doen

We hebben allemaal wel eens last van sabotage gedrag en uitstelgedrag van dingen waarvan je het eigenlijk heel graag anders wilt doen. Dit geldt voor het veranderen van je leefstijl gewoontes, maar ook voor elke andere verandering die je wilt in je leven, zoals je in je werk, je relatie(s), je financiën, alles.

Je droomt van iets dat je graag wilt bereiken. Maar op een of andere manier kom je toch niet in actie of houd je je goede voornemens niet lang vol, terwijl je tegelijkertijd weet dat je het kan…

Dit komt door een interne dialoog die jou steeds tegenhoudt. De ‘stemmen in je hoofd’ die continue met je onderhandelen. Op zondag besloot je dat je gaat starten met mediteren, maar na een week geef je het alweer op, want je hoofd bedenkt steeds redenen waarom je er geen tijd voor hebt of waarom het te moeilijk is. Of je wilt graag gezonder eten en afvallen, maar je houdt het niet vol, want je hoofd denkt de hele dag aan iets lekkers pakken.

Bepaalde overtuigingen en instincten zorgen ervoor dat je niet handelt zoals je zou willen/ kunnen. Jij denkt dat je wilskracht of discipline niet sterk genoeg is. “Zo ben ik nou eenmaal”. Maar geloof me, dit kun jij ook doorbreken.

Mijn expertise is gedragsverandering en ik kan je helpen bij het oplossen van jouw interne conflicten en dialogen. Het loslaten van emoties en overtuigingen. En leer je grip krijgen op je hoofd, je lijf, je energie en je emoties. 

Na mijn coachtraject weet je heel praktisch wat je kunt doen om voorbij te gaan aan iets dat jou saboteert en hoe je emoties los kunt laten, waardoor het bereiken van jouw doelen zoveel makkelijker gaat.

Je pakt de koe bij de hoorns en niks houdt jou nog tegen. Jij bent in beweging gezet en niet meer te stoppen. Wedden!

En dat gaat je uiteraard helpen om dichterbij je dromen te komen. Wie je graag wilt zijn. Hoe je je graag wilt voelen. Wat je graag wilt doen of kunnen. Hoe je eruit wilt zien. Wat je wilt hebben.

Als je dit wat lijkt, als je vooruit wilt komen in je leven, gezonder wilt leven, als je meer wilt leren over jezelf en over hoe je dichterbij jouw doelen en dromen kunt komen…

Meld je dan aan voor persoonlijke coaching.

Het lijkt mij ontzettend leuk om jou deze technieken mee te geven.

Het traject

Tijdens 1 op 1 coaching ga je samen met mij persoonlijk aan de slag met nieuwe gewoontes, patronen, overtuigingen. Een levensveranderend programma voor meer geluk, gezondheid, energie en balans.

This is body, mind & soul care"

Heb je een vraag? Wil je weten of het programma ook op jouw persoonlijke situatie van toepassing is? Of wil je graag eerst kennismaken met mij? Plan gerust een belafspraak (gratis) of wandelafspraak (€17) met mij in.

Bellen of wandelen verplicht je tot niks. Het is bedoeld om je meer duidelijkheid te geven en ook om elkaar beter te leren kennen, zodat je daarna rustig kunt beslissen.

Aniek

Testimonial

Judith is terecht trots

"Ik was volledig aan het vastlopen in mijn leven: relatie, mentaal, emotioneel en had het gevoel dat ik op alle vlakken te kort schoot, niet aan alle verwachtingen kon voldoen en werd hierdoor steeds depressiever.

Aniek haar positiviteit, levensvreugd, inzicht en uitleg van hoe zaken werken in je hoofd, hart en lichaam zorgen ervoor dat, met kleine stapjes eerst, er een vloedgolf is gekomen bij mij, die niet meer af te remmen is.

Van iemand die met moeite uit bed kwam, ben ik veranderd in iemand die om half 6 (in de ochtend!) op een yoga matje sta en me in het zweet werk voordat de dagelijkse taken mijn aandacht opeisen. Ik word blij van mezelf en daar ben ik super blij mee. Ik hoef niet meer verantwoordelijk te zijn voor iedereen, ik ben verantwoordelijk voor mijzelf, mijn hart, mijn hoofd en mijn lijf.

Dank je wel Aniek, ik sta weer in de Leef stand en voel dat het niet meer te stoppen is."

Judith de Bondt

Dit is het cadeau voor jezelf

In de afgelopen 25 jaar zijn er een aantal belangrijke dingen toegenomen en afgenomen.

Toegenomen: Werkdruk, takenlijst, stress, informatieverwerking/ hoofdwerk, aantal prikkels, overconsumptie, verplichtingen, doen zoals het hoort

Afgenomen: Nachtrust, natuurlijke voeding, kwalitatieve ontspanning, zingeving, beweging, energie, je hart volgen

Daardoor kunnen er dashbordlampjes gaan branden; ☹️Rug/ schouder/ knie klachten, ☹️Slecht slapen, of wel moe maar toch moeilijk in slaap komen of doorslapen, of een hele nacht slapen en toch moe opstaan ☹️Verminderde concentratie/ vergeetachtig, ☹️Regelmatig keelpijn/ verkouden/ grieperig, ☹️Vage klachten die maar niet over gaan: bijv hoofdpijn / acne / darmklachten, ☹️Emotionele of hormonale klachten; prikkelbaar, snel emotioneel, veel zuchten, menstruatieklachten, libido klachten, ☹️Onrustig en gejaagd voelen, niet kunnen stilzitten of ontspannen. ☹️Weinig levenslust, plezier, passie, enthousiasme of energie. Niet kunnen genieten. Leven in de overleef-stand, in plaats van leef-stand.

Allemaal tekenen dat je uit balans leeft en dat het gevolgen heeft die niet vanzelf over gaan. Je zal zelf iets moeten veranderen als je wilt dat er iets verandert.

Wat je nodig hebt? Balans, zelfzorg, energie en leven zoals het jou gelukkig maakt. De oplossing zit niet altijd in iets doen, maar ook juist door iets niet meer doen. Je hoeft niet altijd iets te leren. Soms is iets ont-leren veel effectiever. Je zit vast in patronen die je steeds weer onderuit halen. Ik leer je die patronen doorbreken en vervangen. Je zult tijdens het traject merken dat je andere keuzes gaat maken, je leefstijl verandert, je gedrag, je gevoel, je energie, je lijf, alles. Dit heeft zijn weerslag thuis, op je werk, in je relaties, etc. En dan verandert je hele wereld, je hele leven.

Dit leven krijg je 1x, dus leef het! En gebruik het om er alles uit te halen, om lief te hebben, te genieten, te delen, te geven en te doen wat de bedoeling voor jou is. Om dat te kunnen doen heb je power nodig. En zelfliefde, geduld en focus. 

'Je hebt niet nog meer kennis over gezonde voeding of recepten nodig. Wat jij nodig hebt is zelfsturing en je eigen gebruiksaanwijzing.' Aniek

Of je nu wilt afvallen, uit je burn-out komen, meer energie wilt of gewoon graag wil leren hoe je gezonder kunt leven: het begint bij jouw psychologie en interne wereld. Dat fundament heb je nodig om het voor altijd te kunnen blijven doen. Want een jojo-er heeft geen blijvend resultaat. 

Dit programma is voor vrouwen die moeiteloos hun gezonde leefstijl willen volhouden zonder daar keihard voor te hoeven zwoegen. Natuurlijk moet je er iets voor doen. Maar alleen als je het fundament goed leert leggen, gaat het je moeiteloos en makkelijk af.

Je weet vast al veel over gezond leven. Maar de kunst is om het te doen. Te blijven (!!) doen. Begin jij ook altijd enthousiast aan een gezonde leefstijltrend, maar door bijvoorbeeld drukte of vermoeidheid komt er dan ergens weer de klad in? 

Dat is heel normaal. Veel vrouwen (en mannen ook) hebben hier last van. Het is niet jouw schuld, want je weet niet beter. Maar je kunt het dus wel leren. Je hebt alleen de juiste persoon nodig die je uitlegt wat je precies moet doen. Die jou die psychologie eronder uitlegt en jou van ‘weten’ naar ‘doen’ brengt. En door het fundament dat we gelegd hebben ga je dan naar ‘blijven doen’. Gegarandeerd! 

Ik coach nu bijna 10 jaar. Heb het privilege gehad om met honderden mensen 1 op 1 te werken en ik durf te zeggen dat ik mijn methode nu zo heb verfijnd dat het ook voor jou zal werken. 

Dit is het programma voor jou als jij de schakel wilt leren waardoor je je leefstijl moeiteloos blijft volhouden? 

'Aniek heeft zowel aandacht voor het lichaam & leefstijl, als aandacht voor de mind en de ziel. Dat deze juist elkaar zo kunnen versterken en niet zonder elkaar kunnen. Hiermee pakt zij een diepere laag aan waardoor haar coaching een extra dimensie krijgt'.
Annick van der Hoeven
uit Almere
Aniek schreef: 'body, mind & soul are connected'. Juist dat triggerder mij. Ik wilde grip krijgen op m'n vele gevoelens en (negatieve) gedachten die mij zoveel energie kostten. Aniek heeft me geleerd simpele trucjes hiervoor te gebruiken, toe te passen in het alledaagse leven'.
Eline van Duijn
uit Bodegraven
'Ik ben nu enorm gegroeid en er zijn heel veel mooie dingen gebeurd. De kennis, ervaring, empathie en rust van Aniek sprak mij aan. Ik heb dingen kunnen loslaten. En heb andere dingen weer vanuit mijn gevoel, intuitie of zelfliefde opgepakt. De Genie is out of the bottle'.
Rosalie du Quesne
uit s'-Hertogenbosch

Keuzes maken voor jezelf

Het is tijd om keuzes te maken voor jezelf. Het is tijd om je eigen verantwoordelijkheid weer terug te pakken over jouw leven. Voor je keuzes, je gedrag, je leefstijl, je lijf, je leven, je werk, je relaties, je geluksgevoel, je energie, alles. Jij bepaalt. Jij bepaalt wie je wilt zijn. Jij bepaalt wat je wilt doen. Jij bepaalt welke keuzes je maakt. Jij bepaalt hoe je je wilt voelen. Jij bepaalt wat je denkt. Jij bepaalt je grenzen. 

Laat je hoofd niet je hart het zwijgen opleggen alsjeblieft. Je hart geeft je het antwoord dat je allang vanbinnen weet. Het is je hoofd die spreekt met angst, onzekerheid, twijfel. Nooit je hart. Die heeft vertrouwen en wil het beste voor jou. Die wil groeien. En je buikgevoel mag je vertrouwen.

Los leren laten is cruciaal als je jouw zelfsabotage wilt doorbreken

De tijd heelt helemaal niks. Dat lijkt maar zo. Jij bent het die dat doet. Je doet dat op 1 van deze 2 manieren:

 1. Of je hebt intern iets kunnen shiften waardoor het jou heeft losgelaten. (Jij kunt niks loslaten. Het kan alleen jou loslaten).
 2. Of je hebt het keurig ingekapseld, weggestopt, beschermd of je leven zo ingericht dat je de emotie/pijn niet meer (zo heftig) hoeft te voelen.

De eerste optie werkt het beste. Je kunt ervoor zorgen dat de emoties jou loslaten. Dat ze verdwijnen. En dus niet meer terug kunnen komen.

Loslaten kun je leren. Ik gebruik daar zelf 4 eenvoudige technieken voor, die allemaal super makkelijk te leren zijn en bij iedereen en altijd werken. Als je wilt kan ik het jou ook leren.

De tweede optie is als een bal onder water houden. Als je even niet oplet kan de pijn ineens weer boven water komen. Je zult als je deze methode kiest altijd op moeten blijven letten, want de pijn zit nog ergens (ver) weggestopt.

Als je het moeilijk vindt om iets los te laten, blijf je onrust voelen, onstabiel. En je gaat emotie eten (snaaien, lekkere trek, comfortfood zoals chocolade) of jezelf verdoven met alcohol/ sigaretjes/ uit etentjes/ feestjes. Alles om je emoties (het verdriet, de teleurstelling, de frustratie, eenzaamheid, verveling, boosheid, etc) niet te hoeven voelen. Want dat kan alles weer oprakelen. Gevaarlijk dus deze methode van omgaan met emoties.

Leren loslaten is belangrijk als je je gezonde leefstijl wilt kunnen volhouden. Want emotie eten is de gevaarlijkste vorm van over-eten (calorieën eten die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt).

In dit persoonlijke traject kan ik je mijn technieken leren. Heb je daar interesse in, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken. Ik maak graag tijd voor je vrij.

Persoonlijke coaching

Zelfzorg en zelfliefde zijn het fundament van een fijn leven in balans. En van herstel wanneer je uit balans bent (overspannen/ burn-out, gezondheidsklachten, neerslachtig of overgewicht). Dit programma is ideaal voor vrouwen met een druk leven die al meerdere pogingen hebben gedaan om gezonder en in betere balans te leven en beter voor zichzelf te zorgen, maar keer op keer weer uit balans raken. Met het Platinum programma is Aniek jouw persoonlijke coach voor zelfsturing, innerlijke kracht, mentale weerbaarheid, gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een andere kijk op je jezelf, je leven en je leefstijl en je leert aangeleerd gedrag en vastzittende patronen te doorbreken. Vanuit zelfliefde. Samen aan de slag, dat heeft veel voordelen. Aniek helpt je als je vastloopt, je motivatie kwijt bent of twijfelt of je wel de juiste aanpak voor jou hanteert. Samen kijken jullie naar de uitdagingen die je jij tegenkomt, die het maken van gezonde keuzes voor jezelf en die jouw balans in de weg zitten. Jullie vinden een manier van leven die perfect bij jou past

Verloop programma

Na aanmelding ontvang jij direct jouw persoonlijke inloggegevens, zodat je direct in de online Academie kunt beginnen met de eerste Module. Per mail krijg je een vragenlijst over je huidige manier van leven en de uitdagingen waar je hulp bij nodig hebt. En ik neem contact met je op om de 6 afspraken vast te leggen waarin ik jou ga leren je beperkende patronen te doorbreken die jou weerhouden om voluit te leven. 

De 6 afspraken

Inhoudelijk worden de 6 afspraken afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes en hulpvragen. Naast je vragen stellen en alle persoonlijke adviezen, bekijken we welke elementen jij nodig hebt om de regie op jezelf en je leven weer terug te krijgen en wat jij nodig hebt voor die blijvende transformatie. Je gaat stap voor stap je hele  manier van denken, voelen en leven veranderen. Denk aan

 • Van saboterende stemmetjes naar innerlijke gedachtenkracht.
 • Jojo gedrag aanpakken en je motivatie stabiliseren.
 • Het doorbreken van gedragspatronen, zoals gejaagdheid, pleasegedrag of perfectionisme.
 • Leren luisteren naar je hoofd, lichaam en je hart.
 • Gezonde gewoontes leren ontwikkelen.
 • NLP oefeningen voor blijvende mindset verandering.
 • Je zenuwstelsel in balans brengen.
 • Reflecteren en journaling.
 • Ontspanningsoefeningen, mindfulness, meditatie en ademtechnieken.

De online Academie van Puur Power

Bij het Platinum traject krijg je ook (lifetime) toegang tot alle leefstijlmodules van het Goud programma. Hierin staat leefstijloptimalisatie voor je lichaam centraal en word je geholpen met gezonder leven. Je lichaam is je huis en dus heel belangrijk als je je fysiek, mentaal en emotioneel sterker wilt voelen. In de Academie gaan we stap voor stap je voeding, beweging en ontspanning optimaliseren op een eenvoudige manier. Tijdens de afspraken gaan we aan de slag met gedragsverandering en het doorbreken van vastzittende en saboterende patronen.

Testimonial

natasja-circle

Natasja koos voor investeren in zichzelf

"Ongeveer 3 jaar geleden kwam Aniek op mijn pad. Dit was niet zonder reden. Ik voelde meteen een klik bij haar manier en inzichten hoe je goed voor jezelf moet zorgen. 

Ik ben destijds gestart met het online programma waarin heb geleerd met kleine stapjes verandering in mijn leefstijl te gaan brengen.

Afgelopen zomer heb ik een upgrade gedaan naar de persoonlijke 1:1 coaching. Geen moment spijt gehad van deze investering in mezelf! 

We hebben mooie verbindende en soms ook emotionele wandelingen en gesprekken gehad. Aniek heeft mij geleerd en geïnspireerd op de momenten dat ik “vast zat” en het even niet meer wist om weer in beweging te komen. Met alles wat ik nu weet hoop ik ook weer andere vrouwen te kunnen inspireren dat kiezen voor jezelf altijd een juiste investering is. Leef vanuit je hart en je maakt altijd de juiste beslissing". ❤️

Natasja Coppejans

Meest gestelde vragen

Het is wetenschappelijk bewezen dat 97% van de mensen nieuwe gewoontes niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Het is dus vrijwel voor iedereen onmogelijk om een nieuwe leefstijl vanaf dag 1 volledig door te voeren voor de rest van je leven. Het is super frustrerend als het niet lukt en is ook ontzettend tijdrovend. Waarschijnlijk herken je dat wel van eerdere pogingen. Daarom gaan we stap voor stap, module voor module je leefstijl optimaliseren. En daarnaast gaan we samen aan de slag met je motivatie en mindset. In het begin kan het even wennen zijn als je ongeduldig bent en een perfectionist, maar ook daarmee word je geholpen. Geloof me, dit is de enige manier die werkt als je blijvend (!) optimaal resultaat wilt. En als je een nieuwe moeiteloze leefstijl wil creëren voor jezelf. Gun jezelf de tijd. Je hebt er nog tientallen jaren plezier van als je het rustig opbouwt. 

Tussen onze afspraken door kun je al je vragen 24/7 aan mij stellen in de besloten Facebookgroep. Ook de andere deelnemers zullen met je meedenken en hun tips met jou gaan delen.

De modules volg je gewoon thuis lekker vanaf je plofbank of keukentafel in de online leeromgeving. Beluister de videolessen waar en wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling, op je werk, in de auto of op vakantie. Je kunt overal en altijd inloggen vanaf je telefoon, laptop of tablet.

Je bepaalt je eigen tempo, want je kunt lid blijven zolang als jij wilt. Er komen geen extra lidmaatschapskosten bij als je na 3 maanden nog niet klaar bent. We gaan immers voor een nieuwe lifestyle, dus ik wil je een leven lang inspireren en motiveren.

In de FB groep kun je 24/7 al je vragen aan mij stellen tussen onze afspraken door. In deze groep zitten alle vrouwen die het PUUR POWER VROUW-programma doen of hebben gedaan. Je kunt ook anoniem deelnemen met een fake account als je dat liever wilt. Maar besef dat deze groep een veilige plek is waar iedereen vrij is om vragen te stellen en ervaringen te delen, zonder dat dat zichtbaar is op je eigen Facebooktijdlijn. Je vrienden zien er dus niets van. Ik beantwoord alle vragen persoonlijk en geef regelmatig live Q&A’s en peptalks (die zijn erg populair!). Tevens interview ik verschillende experts in een uitzending. Ook vind je in de groep verschillende documenten waaronder een handige receptenplanner, bonus video’s en extra recepten. Met andere woorden: een inspirerende plek om elkaar te blijven motiveren en inspireren!

Overgewicht kan een enorm energielek zijn. Als je overgewicht hebt, ga je met dit programma gegarandeerd kilo's verliezen. Maar hoeveel en hoe snel is per persoon verschillend.

Dit is geen crashdieet, maar een gezonde leefstijl. Je gaat in ieder geval geen calorieën tellen. Je gaat geen maaltijdvervangers of pillen gebruiken. Je gaat geen honger lijden.

Je gaat wel lekker vers en gezond eten. Maakt eenvoudige snelle recepten. Doet je boodschappen in je eigen supermarkt. En je mag alles eten, sommige producten met mate uiteraard. Ook aardappelen, vlees (tenzij je vegetariër wilt zijn natuurlijk), brood, een taartje en je drinkt ook je glaasje wijn. Het gaat om de balans. 

Nee. Dit programma is geen abonnement. Het is een eenmalige investering in jezelf. Na de 6 afspraken mag je zo lang als je wilt lid blijven van de online Academie en support groep om je vragen te stellen. Je kunt er wel voor kiezen om in termijnen het programma aan te schaffen.

Staat jouw vraag over het Platinum persoonlijk programma er niet bij of twijfel je nog of dit programma jou kan helpen? Schroom niet en plan een vrijblijvende bel afspraak met Aniek in. Zij geeft je graag meer uitleg. Dan kun je daarna rustig beslissen of je wilt starten. 

'Het fundament van zelfzorg is liefde. En andersom.' Aniek