Ga naar de inhoud

Ochtend & Avond Intentie Hypnoses

“Het zetten van je intentie in hypnotische staat is super krachtig”. (In slechts 10 min!)

De Ochtend & Avond Intentie Hypnoses zijn 2 korte maar zeer krachtige hypnoses. Heel fijn als je weinig tijd hebt of toe te voegen aan je ochtend en avond rituelen. Bedoelt om je doelen te halen door elke dag gefocust en gemotiveerd te blijven, zodat je niet terugvalt in ongezond gedrag. Ook super helpend als je wilt voorkomen dat je gaat over eten op feestjes, BBQ’s, dineetjes en terrasjes ;-).

Met als gevolg; Overdag merk je dat je onbewuster gezonde keuzes maakt voor jezelf, je snaaibuien in de middag en avond nemen af, je eetpatroon is beter in balans, je hebt geen behoefte meer aan over-eten. Ook fijn voor je zelfzorg op andere vlakken zoals beweging en ontspanning.

hypnoses

”Ik merk dat ik veel relaxter ben sinds ik de hypnoses doe”

Deze hypnoses zijn geschikt voor

Wat kun je verwachten van deze hypnoses?

Leefstijlverandering is een inside job.
Tijdens je dagelijks leven ga je vanzelf opmerken dat je eenvoudigweg andere keuzes begint te maken.
En dat ‘smoesjes en uitstelgedrag’ ineens afnemen, dat je veel gemotiveerder en gedisciplineerder bent, je snaaibehoefte en over-eten minder wordt, je met plezier dagelijks goed voor jezelf zorgt en je balans beter behoudt. En je merkt dat je niet meer terugvalt in je oude ongezonde gewoontes of gedrag. 

Heel eenvoudig

Je hoeft alleen maar te luisteren terwijl je rustig zit of ligt (met een koptelefoon of oortjes). Het is niet erg als je gedachten afdwalen. Het is zelfs niet eens erg als je in slaap valt, want je onderbewuste brein pikt de zelfhypnoses toch op. 

Ochtend & Avond Hypnose

2 korte maar hele krachtige hypnoses om je de hele dag on track te houden
33,- 33 staat voor het ontvangen van hulp en liefde
  • De Ochtend Intentie Hypnose (11 min)
  • De Avond Intentie Hypnose (10 min)
  • Handleiding met alle uitleg en instructies, tips en de beste voorbereiding voor deze hypnoses

Zodra je je zelfhypnoses hebt gekocht, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met een link naar het handboek en de hypnose opnames in de Puur Power Academie. Je kunt naar je hypnose-audio’s luisteren op je telefoon, tablet of computer. 

Luister alvast naar een stukje van de hypnoses

Deze intentie hypnoses helpen je snaaibuien en over-eten te stoppen. Je krijgt meer bewustzijn over je leefstijlkeuzes. Je gaat beter aanvoelen wat goed voor je is.

Luister het begin van de avond zelfhypnose:

Video afspelen

Luister het begin van de ochtend zelfhypnose:

Video afspelen

De handleiding voor de hypnoses

Lees voor je begint de uitleg voor deze hypnoses aandachtig door. Wanneer je de instructies opvolgt zul je het snelste en meest optimale effect hebben.

Enkele resultaten


"Bizar. Ik hunker niet meer naar brood en ook niet naar koffie"
Lieve
uit Belgie
"Ik merk dat ik veel relaxter ben sinds ik de hypnoses doe"
Kristel
uit Kerkrade
"Zit veel lekkerder in mijn vel en heb weer energie"
Babs
uit Limburg

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zelfhypnoses de snelste manier zijn voor blijvende gedragsverandering

X Liefs Aniek

Meest gestelde vragen over zelfhypnose


Zelfhypnose is een gemakkelijke techniek om toegang te krijgen tot je onderbewuste. Het is een bewezen effectief hulpmiddel bij het definitief veranderen van je gedrag, het maken van keuzes en het behalen van je doelen. Het is heel eenvoudig. Hoe vaker je het toepast, hoe beter het resultaat. 

Ja en nee. Het is net zo ontspannend als een meditatie of yoga nidra sessie, maar bij hypnose ga je daarbij ook veranderingen aanbrengen in je onderbewuste. Bij meditatie is het de bedoeling dat je je gedachten loslaat. Terwijl je bij een hypnose eerst je onderbewuste brein ontvankelijk maakt en daarna laat focussen op nieuwe helpende gedachten, je geeft nieuwe suggesties. Je gaat als je de instructies opvolgt (je krijgt een handleiding) een nieuwe waarheid downloaden en stevig verankeren tot nieuwe overtuigingen. Je schrijft je nieuwe gedachten over je oude gedachten. Het is als het ware hard werken voor je onderbewuste. Maar daar merk jij op bewust niveau weinig van, want je voelt je volledig ontspannen. Mooi he, hoe dat werkt. Al na de 1e sessie ga je merken dat je anders begint te denken, anders te voelen en anders te doenHypnose is bedoeld om je gedrag te veranderen. Je gedrag verandert hiermee positief en voor altijd omdat je in je onderbewuste veranderingen hebt verankerd. Elke dag worden deze nieuwe verbindingen sterker en sterker. Zodat je gedrag zich steeds moeitelozer aanpast. Het lijkt wel magie!

Deze zelfhypnose audio’s zijn uniek en na veel afstemmen, componeren en door ontwikkelen zijn deze audio’s een doorslaand succes geworden. Met deze audio’s heb je goud in handen. Ik krijg dan ook vaak de vraag “Aniek, wat is het geheim van het succes? Hoe komt het dat deze zelfhypnose zo goed werken?“. 

Het geheim?… dat blijft een geheim. Een illusionist verklapt zijn trucs ook niet en een chefkok geeft ook niet alle ingrediënten prijs. Ik kan je wel zeggen dat het succes te danken is aan een combinatie van technieken uit de neurowetenschap, epigenetica en zelfs kwantumfysica. Nergens zul je zelfhypnose audio’s vinden die dezelfde combinatie gebruiken als ik doe. Sommige technieken zullen je zelfs niet opvallen, althans het valt jouw bewustzijn niet op. Zo heb ik speciale muziektonen laten componeren op speciale frequenties die je niet lijkt te kunnen horen, maar je brein pakt deze tonen wel degelijk op en het effect daarvan is meetbaar. De woorden en stemtoon, de opbouw en nog andere details zijn precies afgestemd. Maar hoe ik dat doe? Dat blijft mijn geheimpje ;-). 

Het maakt voor jou eigenlijk helemaal niet uit of je begrijpt en weet wat er precies in die audio’s verborgen ligt. Als het maar werkt toch?

Zelfhypnose wordt gebruikt om mensen in hun kracht te zetten, positieve transformaties te laten ondergaan en verslavingen onder controle te krijgen. Zelfhypnose is te gebruiken voor relatief kleinere problemen zoals stoppen met roken, afvallen, stress reductie, stoppen met piekeren, beter slapen, sporten leuk gaan vinden, gezonder eten, stoppen met over-eten of snaaien, meer energie, enz.

Zelfhypnose is absoluut 100% ongevaarlijk.  Het voelt als een heerlijke ontspanning of een opbeurende peptalk en is een heel bijzondere ervaring. Je blijft volledig bewust en aanwezig, maakt de hele sessie mee en behoudt te allen tijde zelf de volledige controle. Je kunt er ook niet ‘in blijven hangen’. Dat is onmogelijk. Het is dus een misverstand dat zodra je in (zelf)hypnose bent, geen eigen wil meer hebt, niet meer zelf kunt denken en dat je de controle verliezen kan. 

In zelfhypnose kun je spreken, denken, horen, je ogen open doen als jij dat wilt, iets afwijzen als je iets niet wilt, de regie volledig behouden. En na elke sessie weet je nog precies wat er tijdens de sessie is gebeurd.

Kortom, het enige dat er kan gebeuren is dat je je heerlijk voelt. En dat je bewuster en gezonder gaat leven, met alle gevolgen van dien…;-)).

Ze voelen als een echte feel good ervaring. Ze voelen als een motiverende en liefdevolle peptalk en een heerlijke ontspannen en fijne ervaring. Je bent niet ‘weg’, je hoort alles en maakt alles mee. Maar je stoort je er niet aan. Het is als dagdromen of mijmeren. 

Iedereen die in hypnose wil kan in zelfhypnose gaan. En iedereen die regelmatig zelfhypnose toepast zal beamen dat hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het voor je is om in hypnose te gaan (en vaak ook dieper). 

Hoe zorg je er nou voor dat je meer haalt uit de audio(‘s)? Dat je leefstijl moeiteloos gezonder wordt en je daar alle vruchten van gaat plukken. Door herhaling! Elke dag weer. Misschien denk jij nu? Ik heb/ neem geen tijd voor een hypnose sessie. Ik ben vaak te moe en heb geen zin meer. Herkenbaar voor velen. Dit is een blokkade voor veel mensen.

Ik geef je TIPS om de zelfhypnose sessies vaker te doen. Deze tips zorgen ervoor dat je de sessies gaat oppakken en de smaak te pakken krijgt:

  1. Luister tijdens wandelen. Bijvoorbeeld: parkeer je auto 15 minuten wandelen van je werk en luister (heen en terug) terwijl je loopt een kwartiertje naar de affirmaties met je oortjes in. En in de middag maak je een lunchwandeling tijdens je pauze. En in de avond een ommetje na het avondeten. Dit zijn alweer 4 momenten op een dag die je kunt pakken.
  2. Luister de affirmaties tijdens elke autorit. Je houdt je ogen open uiteraard. En je gaat niet in een diepe trance (je kunt de intro overslaan of niet exact meedoen, maar wel rustig luisteren). Je onderbewuste pikt elke keer alle affirmaties op terwijl je aan het rijden bent. Autorijden doe je vast meerdere keren per week. Pak die momenten. Zet de audio aan.
  3. Zet de sessie aan als je gaat journallen. Dit vind ik zelf zo’n fijne en krachtige combi. Je volgt eerst met je ogen dicht de intro om je brein in hypnotische staat te brengen. Als de affirmaties beginnen open je je ogen terwijl de audio doorloopt. Je slaat je journal open en begint te schrijven over je gezonde voornemens en je zelfzorg en je verlangens en wensen over hoe je je wilt voelen en wie je wilt zijn. Terwijl je de affirmaties hoort merk je dat journallen veel makkelijker gaat, want de audio’s inspireren je enorm bij het schrijven.
  4. Doe lekker je oortjes in als je in bad gaat. In bad kom je sowieso tot rust. Helemaal als je kaarsjes aansteekt en een wierrookje. Luister lekker de sessie terwijl je je begeeft in je thuis spa. 
  5. Doe elke avond voor het slapen gaan een sessie in bed. Het geeft niks als je tijdens de sessie in slaap valt. Je onderbewuste brein pikt de suggesties toch op. Die blijft alert en aan het werk voor jou.

 

Met deze tips moet het je lukken om minimaal elke dag een keer te luisteren. Als je echt wilt veranderen, pak dan deze tips op. Mijn intentie is dat je gezonder gaat leven, met plezier en automatisch.

Zorg goed voor jezelf, je krijgt er zoveel voor terug!

Je bewuste brein is het deel dat aan je to do’s denkt of die kritische opmerkingen heeft of zich zorgen maakt. Je bewuste brein leeft in de toekomst of het verleden. Je onderbewuste brein leeft in het NU. Die is alleen met de hypnose bezig.

Overdag is je mind alerter en onrustiger. Bij het opstaan denk je direct aan wat je die dag allemaal moet doen. En je omgeving kan ook voor veel prikkels zorgen.

Dat kan het moeilijker maken om je over te geven aan ontspanning.

Hypnose heeft de meeste impact als je onderbewuste brein ontvankelijk is. In een diepe ontspanning staat de poort (je hersenstam) wagenwijd open en is er geen blokkade meer. Je onderbewuste is als een spons.

Wanneer je lichaam ontspant, je ademhaling vertraagt en je een glimlachje op je gezicht tovert, ontspant je zenuwstelsel zich. Dit is heel belangrijk, want alleen dan kan je hartslag zich vertragen.

Als je hartslag vertraagt, zakken je hersengolven als reactie daarop.

Je hart en hoofd hebben een directe verbinding met elkaar. Je hart stuurt continue informatie naar je hoofd. Veel meer dan andersom.

Als je hersengolven zakken, is je bewuste brein minder actief. Het kritische stemmetje dat twijfelt of je het goed doet en of het wel werkt verdwijnt. Je gaat all in. Er is geen twijfel of weerstand meer.

Hoe vaker je de hypnoses doet, hoe vaker je zult merken dat je bewuste brein stiller wordt en minder vaak oppopt tijdens je hypnose sessie. Oefening baart dus kunst.

TIP: Doe de hypnose in de avond in bed, voordat je gaat slapen. En als je tijdens de hypnose in slaap valt is dat geen probleem, de werking van de hypnose gaat gewoon door. Je onderbewuste brein blijft ontvankelijk voor de hypnose. Misschien zelfs wel meer ontvankelijk, omdat het gekwebbel van je bewuste brein er niet steeds tussendoor praat 😉

Ten slotte, de ene dag is anders dan de andere dag. Soms zit je er helemaal in en soms lukt het voor geen meter. Wees niet gefrustreerd of teleurgesteld. Weet dat je onderbewuste brein onder al dat gekwebbel van je bewuste brein nog steeds veel oppikt en de hypnose hoort. Je hoort meer dan je denkt. De hypnose komt meer binnen dan je denkt :-))

Hypnose heeft de meeste impact als je diep ontspannen bent en je bewuste brein tot rust komt. In die staat van ontspanning staat de poort (je hersenstam) wagenwijd open en is er geen blokkade meer. Ik adviseer daarom juist om de hypnose in de avond in bed te doen, voordat je gaat slapen. Je brein komt dan gemakkelijker in een lage hersengolf omdat het zich al gaat voorbereiden op de nacht. Aan het einde van de dag kun je sowieso makkelijker toegeven aan ontspanning, want je hoeft niets meer te doen, je bent daarnaast in een prikkelarme omgeving (je slaapkamer) en je hebt ook geen kinderen meer om je heen dartelen.

Het geeft dus niks als je tijdens de sessie in slaap valt. Je onderbewuste brein pikt de suggesties toch op. Die blijft alert en aan het werk voor jou.

Voeg deze hypnoses toe aan je ochtend en avond rituelen

Ideaal om je focus te houden en je doelen te halen
Ik inspireer je graag. Zo deelde ik mijn ochtendroutine op Story’s. Daarin vertelde ik dat ik mijn dag altijd start met de korte ochtend hypno sessie van 10 minuten en daarna 5 minuten journalen. Ik kreeg meteen de vraag “Wat schrijf je in je journal?”.

In mijn journal schrijf ik op hoe ik wil dat de dag verloopt. Welke gezonde keuzes ik vandaag ga maken en hoe blij en trots ik op mezelf zal zijn aan het einde van de dag (dan doe ik de avond intentie hypnose, die is ook zoo fijn om alles te sealen zeg maar). Of als ik een probleem heb, dan schrijf ik op dat het zich oplost en dat ik vertrouw dat er hulp op mijn pad komt. Ik schrijf ook op hoe ik vandaag goed voor mezelf ga zorgen.

Als je een vraag hebt aan mij, over mijn ochtendroutine, mijn leefstijl, de hypnoses of wat dan ook, schroom niet hoor, stel je vraag gerust: aniek@puur-power.nl.

Ik help je graag jouw leefstijl, balans en zelfzorg te optimaliseren en volhouden.

hypnoses
hypnoses
gezondheidscoach
hypnoses
zelfhypnose
hypnoses
Chat openen
Hi! Wat kan ik voor je doen?