Ga naar de inhoud
persoonlijke coaching

Level 2 - Deep Dive in De Formule

Nadat je De Formule Level 1 hebt gevolgd, kun je doorstromen naar Level 2. Je gaat het geleerde in de praktijk toepassen. Ik leer je allerlei praktische problemen oplossen en beantwoord al je vragen. Ik heb al heel veel vrouwen begeleid en ik weet precies waar je tegenaan kunt lopen. Voor het beste resultaat – het bereiken van volledige eetrust, eetvrijheid en je droomgewicht – is het belangrijk dat je op die momenten op de juiste manier te werk gaat.

Het toepassen van De Formule vergt dagelijkse oefening. Het is een skill, net als bijvoorbeeld leren golfen. Als je elke dag met de juiste technieken oefent, gaat het heel snel veel gemakkelijker. Dus pas de technieken toe die ik je leer. Ze kosten je maar een paar minuten per dag. Ze helpen je door alle moeilijke momenten heen die je nu nog hebt.

Ze zorgen ervoor dat je scherp blijft en niet een beetje gaat aanmodderen en weer smokkelen. Je pakt constructief door tijdens alle gelegenheden, zodat je er steeds handiger in wordt en het zal omslaan in onbewuste en automatische toepassing en het bereiken van je doelen.

Elke module een interessante en motiverende podcast

Ik heb zoveel te vertellen en delen, dat ik een dik boek voor je had kunnen schrijven. Maar ik heb ervoor gekozen om een groot deel van elke les in podcastvorm aan te bieden, omdat je niet altijd tijd hebt om veel te lezen. Het is veel praktischer om te luisteren. Dat kun je doen terwijl je iets anders aan het doen bent. Luister bijvoorbeeld terwijl je aan het strijken bent of tijdens je autoritten naar je werk of wanneer je met de hond wandelt.

Schop onder je kont en inspiratie

De podcasts zijn als peptalks van je persoonlijke coach in je oren. Ik ben er wanneer je het net even nodig hebt. Luister je favoriete podcasts meerdere keren, want elke keer hoor je nieuwe informatie en pik je er nieuwe inzichten uit. Er zullen veel kwartjes gaan vallen als je gaat reflecteren op jezelf en je eigen eetgedrag. En pas de tips en technieken toe die ik met je deel. Je zult zien dat je veel nieuwe dingen leert over je eetgedrag veranderen en dat het direct toepasbaar is in je dagelijks leven. Na het luisteren voel je je geïnspireerd en gemotiveerd om aan de slag te gaan. Ik weet zeker dat je alle modules met plezier zult doorlopen en het einde van de cursus met gemak haalt. 

gratis meditatie

Alle podcasts op een rijtje:

We maken een einde aan die eeuwige strijd over of je wel of niet iets mag eten. Er is straks geen verleiding om meer te eten dan goed voor je is. En je bent niet meer de hele dag bezig met eten… Ja dat geeft je zoveel eetrust.

IK GEEF JE ALLE ANTWOORDEN

Elke week een nieuwe podcast in Module 16; de vraag & antwoord podcast

Dit is een interactief programma. Elke week voeg ik nieuwe podcast toe met informatie.  Je kunt mij rechtstreeks elke dag al je vragen stellen. “Ik twijfel over dit of dat“. “Het lukt me nog niet goed om zus of zo“. “Eet ik wel genoeg?“. Alle begin komt met vragen. Ik help je met al je vragen en problemen bij het toepassen van De Formule. Met alle liefde en plezier!

Onder elke module staat een invul formulier voor je klaar waar je jouw vragen kunt invullen. Je lijntje met mij houden we daarmee kort. Ik verzamel elke week alle vragen en neem alle antwoorden op in een nieuwe wekelijkse behulpzame podcast audio. Elke week verschijnt er een nieuwe uitzending in Module 16 van de Academie. Je leert ook van de vragen van anderen en mijn antwoorden daarop. Ik zorg dat je elke week geïnspireerd en gemotiveerd wordt om constructief door te pakken.

Video afspelen
Video afspelen

Wanneer is de start van dit programma?

Op dit moment zijn ik en mijn team achter de schermen heel druk voor jou bezig om alles voor jou klaar te zetten in de Puur Power Academie. 

Het is een feestje om te doen en ik zie het al helemaal voor me hoe je straks naar mijn podcasts luistert als je in de auto zit op weg naar je werk of luistert tijdens je lunchpauzes als je een wandeling maakt. 

En ook ben ik enthousiast alles voor jou aan het uitschrijven om in de Puur Power Academie te plaatsen. 

We verwachten dat je met dit uitgebreide programma per 15 september kunt starten. En misschien al eerder.

Geef je alvast op voor de wachtlijst. Zodra alles af is krijg je een mail van mij met alle informatie die je nodig hebt en kun je je inschrijven. Voor de eerste inschrijvingen -de early birds– heb ik straks een speciaal aanbod voor iedereen op de wachtlijst, dus mis het niet en schrijf je vrijblijvend in op die wachtlijst:

stress release

De Formule leren toepassen onder alle omstandigheden

Ik ga je in dit uitgebreide programma exact uitleggen hoe je De Formule eenvoudig leert toepassen onder alle omstandigheden bij emotie eten, snaaibuien, BBQ’s, feestjes, samen voetbal kijken met vrienden, vermoeidheid, in de overgang, tijdens drukke weken, etentjes, traktaties, Kerst, Pasen, vakanties, de feestdagen, enz. We gaan ALLES tackelen! Ik help je overal dooreen.

Ik weet hoe je de omslag maakt waardoor je straks ergens aan tafel kunt zitten en al het eten voor je neus staat, maar het trekt niet meer aan je. Je hebt geen wilskracht of discipline nodig. En ook geen eetregels. Je hebt eetvrijheid. Je hebt keuzevrijheid en je kunt alles eten en toch gewoon slank worden en blijven. Je kunt overal aanschuiven en je hoeft niks meer te compenseren de volgende dag. Je denkt niet aan eten en het beheerst niet meer je dagelijks leven.

Elke module ontvang je oefeningen, tools, handige trucjes, speciale audio’s en veel nieuwe inzichten om het jou makkelijker te maken.

Video afspelen

Dit is wat anderen zeggen van mijn technieken:

Afvallen eetrust
Afvallen eetrust
Afvallen zonder dieet
afvallen coaching
afvallen eetrust
Afvallen eetrust

Genieten van eten, zonder erover na te denken

Stel je voor dat je bij het opstaan niet meteen denkt wat je allemaal mag eten vandaag, hoe laat en hoeveel. Je staat gewoon fris en vrolijk op. Je trekt iets moois aan dat past en bekijkt jezelf trots in de spiegel. Je vindt je lichaam mooi. Je voelt je goed. Je sprankelt. Je maakt grapjes met je man en kinderen. Je geniet van eten zonder schuldgevoel en als je thuiskomt geniet je van het samenzijn met je gezin. Op vrije dagen ga je lekker naar een terrasje of uit eten met vrienden en je vertrouwt jezelf met al dat lekkere eten. Je lust het graag, maar je overdrijft niet met eten. Eten is geen verleiding voor jou, want je bent gewoon niet zo’n grote eter. In de avonden kom je tot rust en heb je geen snaaibuien meer. Je gaat tevreden en ontspannen naar bed. Of je nou een salade eet of je haalt een frietje, er is geen goed of fout. Je eet waar jij behoefte aan hebt. Je geniet er gewoon van. Eten beheerst jouw leven niet meer. En je komt er niet van aan. Je blijft moeiteloos slank, wat je ook eet.

Je voelt je licht; jouw lichaam voelt licht en vitaal + mentaal voel je je licht en positief. Je bent in balans.

Dit kan jij ook

De kracht van De Formule van Puur Power zit in de praktische  aanpak. Maak stap voor stap jouw permanente omslag naar een slanker en gezonder leven en doorbeek je vastgeroeste eetpatronen. De Formule werkt als je hem goed toepast en is eigenlijk super simpel! Wetenschappelijk onderbouwd en bewezen, mede door vele super tevreden Puur Power Vrouwen.

Meest gestelde vragen

In LEVEL 1 kreeg je de basics van De Formule uitgelegd. Je hebt je eerste stappen gezet in het toepassen daarvan. Dit programma geeft je hulp en uitleg daarbij. Want kennis is 1 ding, maar het constructief toepassen is nodig om te komen waar je wilt zijn. Dus wanneer je moeite hebt met de toepassing, volg je LEVEL 2 nadat je LEVEL 1 hebt afgerond. Al je vragen worden behandeld, alle obstakels worden getackeld, ik houd je scherp en gemotiveerd, zodat je definitief de knop om gat zetten.

Heb je voor een online coachprogramma meer zelfdiscipline nodig? Heb je voor het toepassen van de Formule veel wilskracht nodig. Zeker niet! We gaan het anders aanpakken dan je gewend bent met diëten of leefstijlen. Ik ben er ook van overtuigt dat je elke module en podcast je enorm boeiend zal vinden en ze allemaal wilt luisteren.

Ja het is logisch dat na het volgen van de Level 1 cursus het toepassen van de Formule nog vragen opwerpt of dat je nog niet consequent doorpakt. Sommige omstandigheden vind je nog een uitdaging. Ik zeg je; je hebt geen motivatie probleem. Je brein gaat je gewoon saboteren als het tegenzit en is genotszuchtig. Zodra het even niet lukt gaat het zeuren. Het wil geen gedoe. En ook geen moeite doen. En zoekt altijd naar de weg van de minste weerstand. Je probleem is dus niet dat je te weinig discipline hebt. Je hebt ook geen motivatieprobleem of te weinig doorzettingsvermogen. Die strategie van schouders eronder werkt gewoon niet. Je brein gaat tegenstribbelen door te zeggen “Het werkt niet” Of “Het lukt je niet, het is te moeilijk”. 

Je hebt dus een strategie probleem als je je gewicht probeert te beheersen met de Formule op wilskracht.

Je pakt het totaal verkeerd aan als je vecht tegen je eetverlangens. Je wilt het graag goed doen, maar je hebt het druk of je bent moe. Je brein zal je er vanaf praten als je moe bent. ‘Gewoon streng zijn’ is een strategie die niet werkt als je druk bent of moe.

Ik leer je hoe je eenvoudig en met liefde en eetvrijheid wel eetrust creëert. Ik ben gespecialiseerd in afvallen & slank blijven zonder dieetregels, zonder strijd & niet op wilskracht, dat noem ik eetrust. En nee, je gaat niet los als je alles mag eten wanneer je de Formule op de juiste manier toepast. Ik heb al vele vrouwen dit ‘kunstje’ geleerd. Het is anders dan anders, maar dat kan ik jou dus ook leren.

Ik snap je vraag. En ik begrijp als geen ander hoe druk het leven kan zijn. En dat je dan niet altijd zin en tijd hebt om ook nog een cursus te volgen. Daarom heb ik veel van de informatie in podcasts opgenomen. Zodat je kunt leren hoe je De Formule constructief toepast door te luisteren naar de uitleg terwijl je iets anders aan het doen bent. Tijdens je (lunch)wandeling, het opvouwen van de was, je autorit van en naar je werk. 

De toepassingen die ik je geef, die kosten je geen tijd. Dus wees niet bang dat ik je overlaad met veel extra werk.

Dit programma kun je volgen op www.cursus.puur-power.nl vanaf je telefoon, laptop of iPad. Je ontvangt je eigen inloggegevens na aanmelding. Het wijst zichzelf. Super easy.

Je kunt al je vragen stellen per email: hello@puur-power.nl

Heb je vragen over De Formule, bekijk dan ook de meest gestelde vragen op de cursuspagina LEVEL 1: De Formule

Afvallen zonder dieet
Afvallen zonder dieet
Gezond afvallen
Logo

Ik wil op de wachtlijst voor de Deep Dive - level 2 van de formule

Dit is geen aankoop. Je krijgt een exclusief early bird aanbod als de deuren opengaan. 

Chat openen
Hi! Wat kan ik voor je doen?