Meteen naar de inhoud

Ervaar de helende kracht van je brein en lichaam in balans

De stress release techniek die wereldwijd in 170 landen wordt gegeven door professionals.

Dit is een behandeling op je hoofd waarmee ik via jouw brein je hoofd en lichaam in staat stel om stress los te laten en af te voeren en de balans te herstellen waardoor blokkades oplossen. Zie het als een reorganisatie in je brein. Hierdoor kan jij weer groeien en floreren en kan jouw levensenergie weer vrijelijk gaan stromen in de richting die jou gelukkig maakt. 

Lees verder als je wilt weten hoe dit werkt – incl wetenschappelijk bewijs voor de sceptici 😉

Veel gehoorde klachten die kunnen afnemen door deze behandeling

Ik had zoveel stress opgebouwd en dat ben ik allemaal kwijt. Mijn hoofd is rustig en ik voel dat ik de spanningen in mijn lijf heb losgelaten. Dit had ik echt nodig. Dankjewel Aniek
Petra
uit Tilburg

Je brein en lichaam in diepe ontspanning 

Wanneer was de laatste keer dat je een uur lang in diepe ontspanning verkeerde? Dat je een uur in mediatie was? Het is voor de meeste mensen een enorme uitdaging om die diepe meditatieve staat te bereiken. Laat staan een uur lang vast te houden! Door deze diep ontspannen sessie ga je je brein en lichaam leren om in een diep ontspannen staat te komen en te blijven.

Waardoor het voor jou makkelijker wordt om je kalm te voelen tijdens je dagelijkse bezigheden en om te ontspannen na een stressvolle of emotionele situatie of periode. Je gaat merken dat je gemakkelijker kan herstellen en weer terug in balans komt. Je kunt je staat van zijn gemakkelijker shiften naar de plek van innerlijke rust en kalmte.

Tijdens een brein balans sessie breng ik je hoofd en je lichaam een uur lang in een diepe meditatieve ontspanning. Na 1 enkele sessie merk je al het effect. Hoe vaker je een sessie doet, hoe beter je brein en lichaam deze staat van zijn leren vasthouden of terugpakken. Hoe vaker en langer je in deze staat bent, hoe meer impactvol.

Een uur lang diepe ontspanning voor je brein.

Dat heb je vast nog nooit ervaren.

Kun je je voorstellen dat wanneer je hoofd, hart en lichaam een uur in diep ontspannen staat zijn, dat dit een katalysator is om je hoofd en je lichaam te leren hoe het is om diep te ontspannen.

En dat het na zo’n sessie daardoor een stuk makkelijker voor je wordt om ontspanning te kunnen voelen zelfs als je net een stressvolle situatie hebt gehad of als je wilt herstellen emoties.

Kun je je voorstellen welke impact dit heeft op jou en op alles in je leven?

Op je humeur, je (levens)energie, je relatie, je werkgeluk, de manier waarop je omgaat met situaties, de opvoeding van je kinderen, je vermogen om in oplossingen te denken ipv problemen, je persoonlijke groei en ga zo maar door.

De omstandigheden bepalen niets in jouw leven. Jouw leven ligt geheel in jouw handen. Het zit tussen je oren 🧠

Hoe werkt het? 

Voordat ik de wetenschappelijke onderbouwing geef, zal ik je meer uitleg geven. Dit is namelijk geen vage spirituele woo woo. 

Er zijn 32 drukpunten op je hoofd. Op scans is te zien hoe het brein en lichaam reageren als ze aangeraakt worden tijdens deze behandeling. De drukpunten zijn de toegangspoorten voor energiebanen in je brein en door je hele lichaam. Deze energiebanen bevatten de (meetbare) elektromagnetische lading van al jouw gedachten, overtuigingen, meningen, emoties, ideeën, beslissingen de je nu hebt of ooit hebt gedacht of gevoeld over welk onderwerp of tijdens welke situatie dan ook. Elke gedachte en emotie heeft een meetbare elektromagnetische lading in je hoofd en lichaam. En wordt opgeslagen als een herinnering in je brein en lichaam. Wanneer je dankbaarheid voelt wordt bijvoorbeeld een andere energiefrequentie gemeten, dan bij angst of verdriet.

Door het activeren van de energiebanen via de drukpunten kan alles wat is gestagneerd weer gaan stromen, waardoor alles wat jou niet meer dient kan worden  losgelaten. En alles wat bijdraagt, positief en ondersteunend is, kan weer vrij gaan stromen.

Als vastzittende energie kan ontladen, kunnen je brein en lichaam weer in balans komen. Daardoor kan je brein beter functioneren en aansturen. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten, ideeën en positieve emoties. Je gedachten, gevoelens en gedrag zijn daardoor positiever en dat brengt jou gemakkelijker in lijn met dat wat jij wil bereiken en manifesteren waar je hart naar verlangt.

Regelmatig diep ontspannen is een vereiste voor je gezondheid, energie en emotionele stabiliteit. Kortom, om je levensenergie optimaal te houden.

Een kleine investering met een grote impact.

Gun jezelf de helende kracht van je brein in balans.

Na aanschaf neem ik direct per e-mail contact met je op om samen de afspraak/ afspraken in te plannen.

1 Behandeling 60 min
IN DE SALON

Geef je brein diepe ontspanning
Kom tot rust in de oase
150
90,- Tijdelijke aanbieding
 • Dit is een beleving in de salon.
  Laat je onderdompelen in deze oase in het prachtige hartje van Den Bosch.
 • En je kunt me vragen stellen. Ik kan je vast nog fijne informatie, inzichten of adviezen meegeven. Of inspiratie.

1 Behandeling 60 min
BIJ JOU THUIS

Geef je brein diepe ontspanning
Heerlijk rustig in je eigen huis
150
90,- Tijdelijke aanbieding
 • Dit is een beleving bij jou thuis.
  (LET OP: alleen directe omgeving Den Bosch,
  binnen een straal van max 8 km)
 • En je kunt me vragen stellen. Ik kan je vast nog fijne informatie, inzichten of adviezen meegeven. Of inspiratie.

3 rittenkaart
BIJ JOU THUIS of IN DE SALON

Boek 3 sessies
voor optimaal balans & herstel.
450
225,- Tijdelijke aanbieding
 • Gun jezelf 3x een uur diepe ontspanning en geef je brein 3x een APK reset voor langdurig resultaat
 • Soms ga je door een periode die meer herstel vraagt of heb je een periode achter de rug die jou uit balans heeft gehaald.
€75 per keer

Lichter leven, met meer flow en gemak

Wanneer je jouw brein in coherentie brengt en de energiebanen weer gaan stromen, krijgen ze de mogelijkheid om de balans terug te pakken en zich te ontdoen van energie die vastzat. Alles heeft een energiefrequentie, zo ook; negatieve of pieker gedachten, saboterende overtuigingen, angsten, stress, negatieve vriendschappen of relaties, zorgen om geld, maar ook overgewicht, fysieke pijnen, etc. Je brein functioneert beter als de blokkades weggenomen worden.

Weghalen van dat wat jou ongelukkig maakt, moe maakt of beperkingen in je leven creëert, zonder te weten hoe dit werkt of erin te hoeven geloven. Je kunt na de sessie merken dat je brein beter functioneert (helderder), je kunt meer flow en gemak ervaren op elk aspect van je leven (gewicht, gezondheid, geldstromen, relaties, gezin, werk, emoties).  Hoe mooi is dat?

Wetenschappelijke onderbouwing

Ik geef het ook toe, ik vind het ook fijn dat er wetenschappelijk bewijs is dat deze behandeling exeptioneel goed werkt.

Het klinkt namelijk allemaal best vaag. Snap ik. En de elektromachnetische impulsen in je hoofd en de energiebanen kun je niet zien en daardoor ben je geneigd te denken dat ze niet bestaan. Tja, zou je op die manier dan ook zeggen dat de zwaartekracht niet bestaat? Want die is gebaseerd op een natuurkundig deeltje wat niemand ooit gezien heeft of het bestaan van heeft kunnen aantonen. Maar toch zijn wij wel allemaal onderhevig aan de werking ervan. Of wat dacht je van je WiFi? Die kun je ook niet zien en begrijpen, maar je gelooft er wel in toch?

Zo is het ook met energiebanen. Je kunt er niet in geloven, maar daarmee kun je er nog niet aan ontsnappen ;-). Ze zijn er. Acupunctuur en voetreflextherapie maken er bijvoorbeeld ook gebruik van, het is niks nieuws. Sterker nog, het is al eeuwen oud, al eeuwen bekend. Alleen tegenwoordig kunnen ze de resultaten voor en na een behandeling meetbaar aantonen, dus er werkt toch echt iets tijdens mijn behandelingen. Dus ook al kunnen wij het niet zien, het werkt toch. Het is geen vage magische woo woo, het is neurowetenschap, eptigenetica en quantumfysica. Alles is gemaakt van 100% energie. Je brein, elk orgaan, elke individuele lichaamscel, elk atoom in je lichaam, je hele lichaam zendt en ontvangt energie. Mijn handen zenden en ontvangen energie. Tja, en dat vind ik wel weer best magisch…

Elke behandeling heeft een diepe positieve impact op je brein, je lichaam en daardoor op jou en je hele leven

Relax, reset, refresh

Ik ga nog even verder.
Gelukkig hebben ze de laatste jaren meetbaar onderzoek kunnen doen en de resultaten zijn verbluffend! Neurowetenschappers hebben bijvoorbeeld met hersenscans aangetoond hoe het brein al na 1 enkele sessie sterk positief veranderde. Ze waren werkelijk verbijsterd dat er zo snel zoveel verandering optrad. 

Het brein werd helemaal coherent en kwam geheel in balans en tot rust en dit bleef lang tot na de behandeling aan. Op de plekken waar blokkades zaten, stroomde de energie weer. Hierdoor kunnen alle hersengebieden goed met elkaar communiceren en informatie verwerken. Je brein kan zich opnieuw herstructureren en reorganiseren (neuroplasticiteit). Het is alsof je gehele brein gereset, geupdate en opnieuw geactiveerd is.

Electrische verbindingen herstructureren

Hier zie je een hersencellen die geactiveerd zijn. Als hersencellen geactiveerd worden, gaan ze electrisch ‘vuren’. Door middel van electrische stroompjes. Dit kunnen ze meten met EEG. En op deze beelden kun je het zien. Een vurende hersencel wil contact maken met andere cellen die op dat moment ook vuren (geactiveerd zijn). Ze reiken uit met elektrisch geladen armpjes (synapsen) die langer worden tot ze contact hebben met een andere cel die ook elektrisch aan staat. 

Als de hersencellen contact maken kunnen ze boodschappen doorgegeven (met neurotransmitters), omdat er een klein verbindingsweggetje gemaakt is, waarmee ze elkaar een volgende keer gemakkelijk kunnen vinden. Dit bespaart energie. 

Hoe vaker dezelfde hersencellen samen vuren, hoe steviger de verbindingsweggetjes worden. Zo ontstaan stevige clusters in je brein. Herinneringen, overtuigingen, gedragingen, gewoontes, en de daarbij gevoelde emoties, beelden en zintuigelijke informatie, etc zijn allemaal electrisch geladen clusters.

Jouw brein is de kapitein

En nu komt het: Deze clusters beinvloeden hoe jij denkt, hoe jij je voelt en hoe jij je gedraagt. Het beinvloed je mening, je reactie, je vertrouwen, je moed, je karakter, je geluk, de keuzes die je wel of niet maakt, alles in je leven. Jouw brein bemoeit zich met alles. Het beoordeelt alles en zet jou aan tot een reactie.

Als jij goed voor je brein zorgt, dan zorgt jouw brein goed voor jou

Je brein komt geheel tot rust

Heb jij wel eens last van een overprikkeld brein?

En snak je naar meer rust in je hoofd? Dan ga je deze ervaring heel bijzonder vinden. Al na 1 enkele sessie zul je merken dat je hoofd een stuk rustiger is. Wetenschappelijk onderzoek verricht door Dr. Jeffrey Fannin toont aan dat het activeren van de drukpunten op het hoofd een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in je hersenen die de meeste binnenkomende zintuigelijke prikkels verwerkt. In DIT FILMPJE is duidelijk zichtbaar dat de hersenen van de persoon voor de sessie overmatig overprikkeld zijn. De gedachten schieten alle kanten op. Na de behandeling is het hyperactieve gebied rond de thalamus volledig tot rust gekomen. Dr. Jeffrey Fannin is zichtbaar verbaasd over de snelle en accurate werking van deze methode. Zijn wetenschappelijk onderzoek laat zien dat er een coherente werking van de hersenen ontstaat hetgeen ook een hoger niveau van bewustzijn laat ontstaan. 

Je brein opschonen

Neurowetenschappers ontdekten dat door het activeren van de drukpunten op je hoofd je brein zich kan reorganiseren en herstructureren.

Door aanraking van de drukpunten op je hoofd worden energiebanen geactiveerd, waardoor de energie weer gaat stromen en blokkades weg kunnen vloeien, zowel in je hoofd als je lichaam. Een verstoorde balans komt weer terug in balans en brengt je lichaam en brein weer in evenwicht.

Je breincellen communiceren met elkaar door middel van elektrische impulsen. Als alle breindelen goed met elkaar kunnen communiceren ben je scherper, kun je overzicht bewaren, goede beslissingen nemen, je gedrag in de gewenste richting sturen en ervaar je rust in je hoofd. Je reageert en gedraagt je positiever. Als de energie niet vrijelijk kan stromen door blokkades, dan kun je niet optimaal reageren op alles wat je dagelijks meemaakt. Door het afvoeren van ballast ontstaat ruimte voor nieuwe dingen en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt daardoor naar de next level gaan, zou je kunnen zeggen.

Als jouw brein in balans is en de energie vrijelijk kan stromen, voel jij je mentaal en emotioneel veel krachtiger

Het elektromagnetische veld in en om je lichaam 

Een sessie brengt een positieve verandering in je leven. Naast een rustig brein gebeurt er ook wat in het energieveld in en om je lichaam heen. Ik zal uitleggen hoe dat werkt.

Je brein en hart samen zijn zo krachtig dat ze een elektromagnetisch veld om jou heen creëren. Het HeartMath Institute heeft dit aangetoond met vele onderzoeken. Het is inmiddels vele malen wetenschappelijk onderzocht en gemeten. Het veld is 3 tot 4 meter buiten je lichaam meetbaar. De gedachten en emoties die je ervaart hebben ook allemaal hun eigen patroon in dit veld. Dit is ook een van de redenen waarom we elkaar emotioneel kunnen beïnvloeden zonder maar een woord te zeggen. Ik herken dit zelf ook; als ik niet lekker in mijn vel zit, dan reageren mijn dochter en man anders op mij dan wanneer ik me super goed voel.

Als je een sessie hebt gehad, is je elektromagnetische veld opgeschoond van ballast en geblokkeerde energie. Je kunt merken dat je anders, positiever, kunt kijken naar jezelf en alles in je leven. En dat jouw energie op anderen een positieve invloed heeft. Dat komt omdat je een andere energie aan het uitzenden bent. En die reflecteert op alles en iedereen. Inclusief op jezelf.

Veel gehoorde veranderingen

Deze drukpunten worden in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel en heeft duizenden mensen bijgestaan om veel aspecten van hun leven te veranderen.

Veel gehoorde resultaten van mensen zijn: dat hun gezondheid verbeterde, of pijn was afgenomen (of zelf geheel verdwenen), dat ze gemakkelijker slapen, minder stress voelen, ook gewichtsverlies wordt vaak genoemd, verbeterde relaties of angsten die verdwenen waren en minder piekeren en meer innerlijke rust en nog veel meer. Maar ook knopen die ze na een sessie ineens wel door hadden gehakt (zoals bijv een nieuwe baan of een relatie die ze eindelijk durfden te beëindigen), omdat ze veel beter en rustiger de gehele situatie konden overzien en oplossingen vonden voor hun problemen. Of nog beter; hun problemen leken ineens minder erg/ groot en leken in kracht te zijn afgenomen. Ze hadden er geen last meer van. Waardoor ze zich verlost voelden. Lichter.

Ervaar deze diepe ontspanning voor je brein

Met elke sessie neutraliseer je opgeslagen emoties en stress in je brein

Stress, emotie, geblokeerde energie loslaten

Door een gejaagd leven of nare gebeurtenissen, word jouw energie frequentie (meetbaar) lager en ben je niet je ‘beste zelf’ meer zullen we maar zeggen. Je bent bijvoorbeeld sneller geïrriteerd thuis, je voelt je gejaagd, snel emotioneel, soms doodmoe en wanneer je je to do lijstje ziet kun je je soms overweldigd voelen. Je voelt je niet sterk of goed genoeg. Heel herkenbaar hoor. Heb ik ook jaren lang zo gehad. En dit blokkeert je groei, je geluk. Je rent wel, maar je staat stil in je leven. Ik zat jaren lang vast in dezelfde loop. Mijn leven zat vast. Ik vond het moeilijk om knopen door te hakken of mijn leven een andere wending te geven. Ik wilde zelf veranderen, maar ik wist niet waar te beginnen en hoe ik mijn levensstroom weer kon activeren.

Wanneer je brein weer in balans is, kun je ook meer van het leven genieten. Dat gun ik jou ook! Met elke sessie delete je opgeslagen stress, emotie en geblokeerde energie die jou en je leven vastzetten.

Ik zie elke sessie als een soort APK.
Even mijn brein weer in balans brengen, opschonen en de energiebanen doorsmeren 😉
Ik voel dat het me kracht geeft en rust in mijn hoofd.
Alma
uit Oss

Je leven kan weer stromen

Ik vergelijk het wel eens met een computer. Als die vastloopt, laat je de harde schijf resetten en schoon je alle virussen, ballast en cookies op. Daarna werkt je computer weer fris en fruitig en alle opdrachten die je aanklikt voert ie moeiteloos uit. Zo is het ook in je brein. Jouw brein is de computer die jouw gedrag en emoties aanstuurt. Die jouw emoties reguleert. Die jouw reactie op problemen en situaties bepaalt. Wat denk je dat er gebeurt als jouw koppie een opschoonbeurt krijgt en alle onderdelen weer vrij met elkaar kunnen communiceren? Jij kan weer groeien, ontwikkelen en je leven kan weer gaan stromen. In de richting die jij wilt. 

Elke sessie geeft je diep herstel, rust, balans en kracht

Wat kun jij verwachten

Het is vooraf niet te zeggen hoe en wat er na een sessie ontstaat voor jou.

Tijdens de behandeling voel je je diep ontspannen. Velen noemen het geen ‘behandeling’, maar een ‘beleving’ omdat het zo bijzonder en fijn is op de manier zoals ik deze sessie geef. Zo fijn! En dat het in de weken daarna een positieve uitwerking zal hebben, daar ben ik inmiddels wel van overtuigd. Maar op welke gebieden in je leven dit voor jou de grootste transformaties zal geven, kan ik niet sturen. Het maakt verandering mogelijk op alle gebieden in je leven. Het stimuleren en activeren van de energiebanen bij de toegangspoorten op je hoofd werkt als een katalysator voor positieve verandering en het loslaten van dat wat jou niet (meer) dient. Het kan alles veranderen wat jij wilt veranderen, en alles waar je liever (nog even) aan vasthoudt zal niet veranderen.  Je hoeft er geen controle op uit te oefenen om het te laten gebeuren. Je hoeft ook geen intentie te zetten, of je te focussen tijdens een sessie. Laat de energie het werk maar doen.  

Boek deze helende sessie in de salon of bij jou thuis. 

De praktijk is gevestigd in hartje Den Bosch. Je kunt daar deze helende sessie reserveren op maandag, woensdag of zondag op 3 tijdstippen: om 9.00 uur, 10.30 uur of 12.00 uur. Een sessie duurt 1 uur, maar kan iets uitlopen. TIP: Maak er samen met een vriendin een gezellig dagje of weekendje Den Bosch van.

Of ik kom met liefde naar jou toe. Lukt het jou niet om op maandag of woensdag naar Den Bosch te komen, dan kun je mij ook bij jou thuis uitnodigen op een andere dag. LET OP: Alleen in de directe omgeving van Den Bosch (straal van max 8 kilometer). 

* Ik geef alleen behandelingen aan vrouwen.

Een kleine investering met een grote impact.

Gun jezelf de helende kracht van je brein in balans.

Na aanschaf neem ik direct per e-mail contact met je op om samen de afspraak/ afspraken in te plannen.

1 Behandeling 60 min
IN DE SALON

Geef je brein diepe ontspanning
Kom tot rust in de oase
150
90,- Tijdelijke aanbieding
 • Dit is een beleving in de salon.
  Laat je onderdompelen in deze oase in het prachtige hartje van Den Bosch.
 • En je kunt me vragen stellen. Ik kan je vast nog fijne informatie, inzichten of adviezen meegeven. Of inspiratie.

1 Behandeling 60 min
BIJ JOU THUIS

Geef je brein diepe ontspanning
Heerlijk rustig in je eigen huis
150
90,- Tijdelijke aanbieding
 • Dit is een beleving bij jou thuis.
  (LET OP: alleen directe omgeving Den Bosch,
  binnen een straal van max 8 km)
 • En je kunt me vragen stellen. Ik kan je vast nog fijne informatie, inzichten of adviezen meegeven. Of inspiratie.

3 rittenkaart
BIJ JOU THUIS of IN DE SALON

Boek 3 sessies
voor optimaal balans & herstel.
450
225,- Tijdelijke aanbieding
 • Gun jezelf 3x een uur diepe ontspanning en geef je brein 3x een APK reset voor langdurig resultaat
 • Soms ga je door een periode die meer herstel vraagt of heb je een periode achter de rug die jou uit balans heeft gehaald.
€75 per keer

Een waardevol en origineel geschenk

Voor jezelf of geef een sessie aan iemand die jou dierbaar is. 

Dit is een heel waardevol en origineel geschenk! Je kunt een cadeaubon bij mij bestellen. Stuur een e-mail naar hello@puur-power.nl. We sturen je per e-mail of post een giftcard toe.

(6 maanden geldig)

Routebeschrijving naar de salon

De salon is gevestigd in Den Bosch in de Kerkstraat op nr 69. Naast Piet Zoomers.

Graag aanbellen bij de digitale deurbel.
Kies in het belmenu voor Boutique Hotel The Duke.
Zij ontgrendelen de deur op afstand.
Je pakt dan de trap of lift tot je op de 2e etage bent.
Daar ga je links de gang in en bij ‘t stoeltje mag je plaats nemen totdat ik je kom halen.

Kom je met de fiets:

Je kunt voor de deur gratis je fiets stallen in een bewaakte fietsenstalling.

Kom je met de auto:

Dan raad ik je aan om te parkeren in de parkeergarage aan de Sint Josephstraat. Vanaf daar is het 2 minuten lopen).