Deze vrouwen hebben in zichzelf geïnvesteerd en vertellen je graag wat het ze heeft opgeleverd.

marjolein

Marjolein

Zonder vermoeidheid je kinderen naar bed brengen, geen after dinner dips meer, zonder schaamte met je kinderen zwemmen en skip the diet, just eat healthy en take care of yourself. Voornamelijk deze uitspraak van Aniek heeft me getriggerd om aan haar programma te beginnen.

De weegschaal staat nu precies 10 kilo lichter! Het kost me totaal geen moeite.

Marja Bazuin (1)

Marja

Wat ben ik blij dat ik Aniek heb leren kennen en haar programma heb gedaan. Ze heeft zo onwijs veel kennis en wijsheid, zeker ook door al haar eigen ervaringen. En daarbij is ze een ontzettend goede coach die je echt een spiegel voor kan houden. Die spiegel is soms echt nodig en heel waardevol! Ze zet je aan het denken, aan het voelen, aan luisteren en ze zet je in beweging. Alles stap voor stap! Het hoeft niet meteen perfect 😉 Aniek is goud waard!

IMG_3485

Edith

Omdat ik wist dat het programma meer omvat dan eten alleen, was de keuze snel gemaakt. Het programma zit super goed in elkaar. Het is geen quick fix maar het bouwen aan een nieuwe manier van leven. Haar coaching en online groepen zijn activerend en motiverend. Door haar enthousiasme en zetjes in de rug, heb ik mijn resultaten gehaald. Ik ben lichter en (nóg) energieker. Dank je wel Aniek voor je top programma en voor wie je bent! Je programma blijf ik gebruiken. 

Yolanda Haakmeester

Yolanda

Een jaar geleden ben ik begonnen met puur power.. ik heb de lessen gevolgd, en wat vind ik het fijne lessen in die academie. Nog steeds luister ik de video’s en bekijk ze regelmatig, net of je dan weer andere dingen hoort.

1103955

Anoniem

Vooral door de Facebook uitzendingen en mails blijf je me prikkelen.

Wat er gebeurd sinds ik het programma volg, is ongelooflijk...vooral de mindset.

Ik slaap beter. Ik heb meer energie. Ik maak betere keuzes voor mezelf. 

Ik blijf lid for life. Want heb ik even hulp nodig, dan stel ik mijn vraag of luister ik een filmpje....motiveert top!

Sietske Tuip

Sietske

“Wat is je doel?” Vroeg Aniek. “10 kilo afvallen” riep ik meteen.  Maar Aniek vroeg door: ”waarom wil je dat?”

“Ik wil energiek zijn”. 

De lessen en gesprekken waren inspirerend en vooral de theorie erachter maakte het voor mij verhelderend. 

Ik blijf voor altijd lid. Balans vinden en goed naar je lijf luisteren staat centraal bij Puur Power. Het is mijn leefwijze geworden!

Celesta Londema

Celesta

(Aniek vroeg 14 dagen nadat ze gestart was wat ze van het programma vond). Dit was haar antwoord: “In 1 woord geweldig!!!! Ik vind de balans tussen de informatie die jij geeft die wat dieper gaat en het gewoon dóen heel prettig. Ook al ben ik pas bij les 3, ik merk nu al zo’n enorm verschil in mijn mindset, dat ik alleen maar heel nieuwsgierig ben naar waar ik over 4 weken sta. Of over 2 maanden of 3.  

Noortje de Bondt

Noortje

Alweer jaren geleden ben ik door Aniek persoonlijk gecoacht. Het was tijd, hoogste tijd, want ik leefde niet meer…ik overleefde. Ik werd geïnspireerd door haar verhaal, ze omschreef precies mijn leven. Haar inspiratie op de website was nog niks vergeleken bij haar coaching en steun. Wat voelde ik me thuis bij haar! Ze is nog steeds een inspiratie, grote steun en een leermeester in mijn leven! Dankjewel Aniek!

natasja

Natasja

Wat ben ik enorm blij dat ik deze stap gezet heb. Vooral het stapje voor stapje principe spreekt me erg aan. Je volgt het programma in je eigen tempo een heel leven lang, het helpt je bij het maken van de beste en gezondste keuze voor jezelf. Zo heeft het mij al gebracht dat ik beter in mijn vel zit, bijna geen hoofdpijn meer heb en geen last meer heb van mijn darmen zoals opgeblazen gevoel.  Ik moet wel eerlijk zeggen dat het een prettige bijkomstigheid  is als het maken van gezonde keuzes je ook wat extra kilo’s en centimeters laat kwijtraken. 

mars

Sabine

De reden dat ik startte is dat ik al lang in een stressvolle tijd zat en niet goed voor mezelf zorgde. Ik dacht dit op te kunnen lossen met gezonder eten. In het coachingstraject kwamen echter veel meer zaken aan bod, zoals stress reductie, beweging, slaappatronen etc. Die combinatie was wat ik nodig had, en ervoor heeft gezorgd dat ik beter in mijn vel kwam te zitten, weer ben gaan sporten en veel meer energie heb gekregen. Voor mij was de sleutel voor succes de praktijkgerichtheid waarmee Aniek dit aanpakt. Het is gemakkelijk implementeerbaar in een gezin met kinderen en drukke banen. Ik ben nu bijna 3 jaar verder, en ik ben nog even enthousiast als toen. Ik zorg veel beter voor mezelf en voel me stukken beter!

IMG_0861

Mathilde

Mijn doel was ik wil van mijn medicijnen voor de hoge bloeddruk af, iets wat ik echt al op verschillende manieren heb geprobeerd, maar me steeds niet gelukt was omdat ik steeds weer hoofdpijn terugkreeg.

En nu 5 maanden later kan ik trots zeggen dat het me wel gelukt is, stapje voor stapje. Ik voel me heerlijk vitaal,

gezond, ruim 7 kilo lichter en dit alles zonder hoofdpijn. 

61230977_2721468847923552_1163373144312905728_n

Hanneke

Ik ben nu een jaartje lid van het prachtige PPV programma en ik straal, voel me energievol, heb bijna geen kort lontje meer, mijn lichamelijke klachten zijn zo goed als weg en ik ben 10 kilo kwijtgeraakt... zonder moeite!

#trots #thanksAniek #kiezenvoormezelf #leukeremamaenpartner #happy

Esther Appeldoorn

Esther

Ik dacht dat we al best gezond bezig waren. De coaching van Aniek heeft me een andere visie op leefstijl en energie gegeven.

Mijn energielevel is hoger en de kilo’s telden lager. Kortom Aniek, conclusie: we zijn met het hele gezin super blij met je!

Anoniem

(Tijdens de Corona crisis)

Ik heb niet alle ingredienten kunnen kopen, maar ik kwam erachter dat ik door het PPV programma eigenlijk altijd al gezonde producten in huis heb. Ik daardoor nog steeds in staat, met een klein beetje creativiteit, om gezonde recepten op tafel te zetten. Ook nu blijf ik preppen en dit positieve gevoel maakt mij blij. Die positieve mindset heb ik geleerd tijdens het programma. 

?

Staat hier binnenkort jouw succesverhaal? Wacht niet langer en doe mee met

Puur Power Vrouw

Investeer ook in jezelf!

fgwerf