YOUR SUPER = PUUR POWER

Ik ben een groot fan van smoothies. De beste benzine voor je lijf. Je krijgt bijvoorbeeld veel meer energie en minder snaaibehoefte. Mits je ze op de juiste manier maakt. Maar dat leg ik allemaal uit in de GRATIS PROEFLES die je kunt volgen in de PUUR POWER VROUW academie.

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar eerlijke pure blends als verrijking van mijn smoothies. Geen commerciële ‘troep’, maar producten die gemaakt zijn van pure ingrediënten, geen toevoegingen en gemaakt met een oprechte missie. En die heb ik eindelijk gevonden bij YOUR SUPER, opgericht door Kristel en Michael. Zij maken superfoodpoeders van zeer hoge kwaliteit waar niet mee gerommeld is. Of die aangevuld zijn door goedkope ingrediënten. En het productieproces is geheel transparant. Sterker nog, ze hebben zelf alle boeren bezocht en hun producten getest. Daarbij staat eerlijke handel en het ondersteunen van de lokale boeren bij Kristel en Michael hoog in het vaandel. Dat sprak me ontzettend aan. Het past helemaal bij PUUR POWER.

IMG_7434_grande

Was jij ook op zoek naar lekkere, eerlijke & kwalitatieve superfood poeders? Dan heb je ze nu gevonden. Deze blends zijn 100% PUUR. Ontzettend lekker. En ze geven je absoluut POWER. Daarom passen ze geweldig als aanvulling op jouw PUUR POWER LEEFSTIJL.

Superfoods zonder suiker(vervangers), vulstoffen, kunstmatige toevoegingen, conserveringsmiddelen, smaakversterkers en andere rottigheid.

7 blends

Hoe gebruik ik de blends?

Ik doe maanden met 1 verpakking. En wissel graag af in het gebruik:

  • Ik doe een theelepel door mijn smoothie of smoothiebowl. Mijn favoriet is een smoothie van: 2 rijpe bananen, hand spinazie, 300 ml water en 2 theelepels van 1 van de blends. 
  • Gebruik het door mijn recepten voor power balls, energy repen en andere lekkere rauwe snacks
  • Roer het door mijn latte, yoghurt, havermout of dipsaus
  • Strooi het over mijn ontbijt, lunch of diner

Welke blender gebruik ik?

Ik ben zelf helemaal fan van de Wartmann blender. Je kunt HIER alles informatie lezen en als je wilt kun je hem aanschaffen met een leuke korting. En je krijgt een mega korting als je je inschrijft voor het PUUR POWER VROUW programma en de blender erbij koopt. 

 

Mijn favoriete recepten

favo
Chocolate lover mix smoothiebowl oats
Powerplant_Full-Width_2

Actie tegen honger

Elke 12 seconden sterft er ergens ter wereld een kind aan ondervoeding.

Voor elke mix die je bij hun koopt, doneren zij een levensreddende voedingsreep aan de stichting ACTIE TEGEN HONGER voor een kind in hongersnood.

Ze hebben al meer dan 54.450 repen gedoneerd!

 

STEUN KRISTEL EN MICHAEL IN HUN MISSIE

Neem een kijkje op hun website. Lees hun persoonlijke verhaal. Lees over hun missie en de blends.

En bezoek absoluut ook even hun webshop.

Korting

Omdat PUUR POWER hun missie steunt, mag ik jou zelfs 15% korting geven op je bestelling.

Gebruik hiervoor onderstaande link. En bij het afrekenen gebruik je deze kortingscode: PUURPOWER

Skinny proteine en muscle power