Puur Power staat voor voor jezelf zodat je je volste power aan de wereld kan laten zien

"Geef een vrouw haar power terug en ze zal de wereld om haar heen veranderen"

MIJN WHY

Ik help graag. Dat is mijn 2e natuur. Ik kan alle vrouwen met een druk leven helpen, motiveren, inspireren en in beweging krijgen.

Ik laat zien hoe je gezonde keuzes eenvoudiger en leuker kan maken, zodat je beter voor jezelf kan zorgen ook al heb je een druk leven. En dat je gaat merken dat je leven er totaal door verandert. 

Sommige vrouwen leven 100 jaar, andere vrouwen leven 1 jaar 100x. Ik wil dat je bij die eerste groep gaat horen.

Ik laat vrouwen hun power weer terugpakken.

"Ik geloof dat als vrouwen goed voor zichzelf zorgen, ze hun grootste power ontdekken. Vrouwen die goed voor zichzelf zorgen zijn gelukkig(er), liefdevoller en krachtiger. Vrouwen die in hun kracht staan kunnen binnen hun gezin en binnen hun directe omgeving veel meer positieve liefdevolle hulp bieden en zullen anderen gaan inspireren ook goed voor zichzelf te gaan zorgen. Samen kunnen we de wereld veranderen".

Aniek - Founder van PUUR POWER

 

 

JOUW WHY

"Met onze drukke levens tegenwoordig, is het belangrijker dan ooit om goed voor jezelf te blijven zorgen".

Als je goed voor jezelf zorgt werkt dat door op zowel fysiek, als mentaal en spiritueel vlak. Je maakt een transformatie door en gaat veel bewuster keuzes maken en genieten van je leven. Je krijgt er positieve energie van, waardoor je weer jezelf wordt. Je hebt je power weer terug. Zo kun je meer uit je leven halen. Je gaat van overleven, naar leven. En je kan van meer betekenis zijn voor anderen. 

 

“The world will be saved by the Western woman” ~ The Dalai Lama (Vancouver Peace Summit 2009)

en hier wil ik mijn steentje aan bijdragen <3

 

Wist je dat ik ook THE HUNGER PROJECT steun.

 

Puur_Power_-_Iep_Bergsma_Fotografie_-_Girlboss_-_creatieve_vrouwelijke_ondernemers_-29[1]