Puur Power staat voor zodat je de wereld om je heen gaat veranderen.

"Geef een vrouw haar power terug en ze zal de wereld om haar heen veranderen"

MIJN WHY

Ik blijk een enorm talent te hebben om vrouwen met een druk leven te inspireren, motiveren en leren hoe ze beter voor zichzelf kunnen zorgen, zodat ze zich weer energiek en sterk voelen.  

"Sommige vrouwen leven 100 jaar, andere vrouwen leven 1 jaar 100x. Ik wil dat je bij die eerste groep gaat horen".

Druk, druk ,druk verandert je als persoon. Je wordt minder energiek, je kunt gezondheidsklachten krijgen en mentaal klachten krijgen. Dat haalt niet het beste uit jezelf. Daarom help ik vrouwen hun zelfzorg weer op te pakken.

"Een gezonde leefstijl en mediteren verandert de wereld niet. Het verandert de mens. En de mens verandert de wereld".

Ik geloof dat er een nieuwe tijd is aangebroken. De tijd dat vrouwen de wereld gaan veranderen. Ik geloof dat vrouwen die goed voor zichzelf zorgen gelukkig(er), liefdevoller en krachtiger zijn. Vrouwen die in hun kracht staan kunnen binnen hun gezin en binnen hun directe omgeving veel meer positieve liefdevolle hulp bieden en zullen anderen gaan inspireren ook goed voor zichzelf te gaan zorgen. Samen kunnen we de wereld veranderen".

Aniek - Founder van PUUR POWER

 

 

JOUW WHY

"Met onze drukke levens tegenwoordig, is het belangrijker dan ooit om goed voor jezelf te blijven zorgen".

Als je goed voor jezelf zorgt werkt dat door op zowel fysiek, als mentaal en spiritueel vlak. Je maakt een transformatie door en gaat veel bewuster keuzes maken en genieten van je leven. Je krijgt er positieve energie van, waardoor je weer jezelf wordt. Je hebt je power weer terug. Zo kun je meer uit je leven halen. Je gaat van overleven, naar leven. En je kan van meer betekenis zijn voor anderen. 

 

HELP JE ME MEE?

Ik heb een vraagje aan jou. Weet jij een manier hoe ik meer publiciteit, podia of zichtbaarheid kan creëren voor mijn missie? Ken je misschien iemand die bij de TV werkt, of redacteur/ journalist is voor een mooi magazine?  Of kun je me uitnodigen bij jouw bedrijf om een training of presentatie te geven (voor mannen en vrouwen)?

Ik ben je ontzettend dankbaar als je me helpt om meer mensen te kunnen bereiken en inspireren.
 
Stuur me een mailtje: aniek@puur-power.nl
 
PS. Deze websitelink openbaar delen op jouw Facebook of Instagram waardeer ik ook enorm. Tag PUUR POWER dan even, zodat ik het zie. Wie weet komt het zo bij de juiste mensen terecht. Ik geloof namelijk in toeval! Dat de juiste mensen op mijn pad komen die me kunnen helpen met meer publiciteit en bekendheid, zodat ik meer en meer vrouwen kan helpen. <3

 

The world will be saved by the Western woman~ The Dalai Lama (Vancouver Peace Summit 2009)

en hier wil ik heel graag mijn steentje aan bijdragen <3

 

 

"Wist je dat ik ook THE HUNGER PROJECT steun?".

 

Puur_Power_-_Iep_Bergsma_Fotografie_-_Girlboss_-_creatieve_vrouwelijke_ondernemers_-29[1]