Skip to content

Volg PUUR POWER op Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube:

Puur Power staat voor voor jezelf zodat je je volste power aan de wereld kan laten zien

"Geef een vrouw haar power terug en ze zal de wereld om haar heen veranderen"

MIJN WHY

Ik ben een inspirator. Dat is mijn talent. Ik kan alle vrouwen met een druk leven motiveren, inspireren en leren hoe ze beter voor zichzelf kunnen zorgen, zodat ze hun volste power voelen.

En dat gaat je leven volledig veranderen! 

Sommige vrouwen leven 100 jaar, andere vrouwen leven 1 jaar 100x. Ik wil dat je bij die eerste groep gaat horen.

Ik laat vrouwen hun power weer terugpakken.

"Ik geloof dat als vrouwen goed voor zichzelf zorgen, ze hun grootste power ontdekken. Vrouwen die goed voor zichzelf zorgen zijn gelukkig(er), liefdevoller en krachtiger. Vrouwen die in hun kracht staan kunnen binnen hun gezin en binnen hun directe omgeving veel meer positieve liefdevolle hulp bieden en zullen anderen gaan inspireren ook goed voor zichzelf te gaan zorgen. Samen kunnen we de wereld veranderen".

Aniek - Founder van PUUR POWER

 

 

JOUW WHY

"Met onze drukke levens tegenwoordig, is het belangrijker dan ooit om goed voor jezelf te blijven zorgen".

Als je goed voor jezelf zorgt werkt dat door op zowel fysiek, als mentaal en spiritueel vlak. Je maakt een transformatie door en gaat veel bewuster keuzes maken en genieten van je leven. Je krijgt er positieve energie van, waardoor je weer jezelf wordt. Je hebt je power weer terug. Zo kun je meer uit je leven halen. Je gaat van overleven, naar leven. En je kan van meer betekenis zijn voor anderen. 

 

HELP JE ME MEE?

Ik heb een vraagje aan jou. Weet jij een manier hoe ik meer publiciteit, podia of zichtbaarheid kan creëren voor mijn missie?

Ken je misschien iemand die bij de TV werkt, of redacteur/ journalist is voor een mooi magazine?
 
Ik ben je ontzettend dankbaar als je me helpt om meer vrouwen te kunnen bereiken en inspireren.
 
Stuur me een mailtje: aniek@puur-power.nl
 
PS. Deze websitelink openbaar delen op jouw Facebook of Instagram waardeer ik ook enorm. Tag PUUR POWER dan even, zodat ik het zie. Wie weet komt het zo bij de juiste mensen terecht. Ik geloof namelijk in toeval! Dat de juiste mensen op mijn pad komen die me kunnen helpen met meer publiciteit en bekendheid, zodat ik meer en meer vrouwen kan helpen. <3

 

“The world will be saved by the Western woman” ~ The Dalai Lama (Vancouver Peace Summit 2009)

en hier wil ik mijn steentje aan bijdragen <3

 

Wist je dat ik ook THE HUNGER PROJECT steun.

 

Puur_Power_-_Iep_Bergsma_Fotografie_-_Girlboss_-_creatieve_vrouwelijke_ondernemers_-29[1]