Ga naar de inhoud
bleekselderijsap

Bleekselderijsap

Ik heb bleekselderijsap getest en mijn internist was verbaasd over de resultaten! 🥬

Bleekselderijsap is supergezond! Het lijkt wel een nieuwe rage, want ik zie op Social Media iedereen proosten met een groen glaasje bleekselderijsap.

Dan word ik nieuwsgierig, dus ben ik zelf ook begonnen met dagelijks bleekselderijsap te persen.

Bleekselderijsap direct resultaat voor mijn gezondheid

Geloof het of niet, na 11 dagen had ik toevallig ook net mijn jaarlijkse controle bij mijn internist en hij noemde mijn testresultaten een wonder! Hij had dit nog nooit meegemaakt. Mijn totaal cholesterol was gezakt tot 1,7 en mijn goede cholesterol gestegen tot 3,4. Daarnaast was mijn aderverkalking afgenomen. Ik heb echt gehuild van blijdschap.

Ik ben dus overtuigd. Als bleekselderijsap dit voor mij in 11 dagen kan doen, wat zal ik dan na 6 maanden of langer merken? Ik ben heel benieuwd. 

Volgens het boek ‘Medical Medium’ helpt bleekselderijsap voor ontzettend veel (chronische) klachten/ziekten, zoals auto-immuunziektes, maar ook bij migraine, reumatische aandoeningen, huidklachten, afvallen, darmklachten, schildklierklachten/ziektes, overgangsklachten, (chronische) vermoeidheid, spierklachten, leverreiniging, maagzuurproblemen, etc etc.

Enneh, baat het niet dan schaadt het zeker niet, dus ik adviseer je om het ook eens te proberen.

Bleekselderijsap drinken

Oké, bleekselderij is een supergezonde groente, maar niet iedereen vindt het lekker om op een stronk selderij te knagen. Maar een sapje smaakt een stuk lekkerder. Heb je dat al eens geprobeerd? Het is reuze simpel: koop een bleekselderij in de supermarkt (liefst bio, anders even goed wassen) en stop hem in je juicer. Drink de hele krop in de ochtend op je lege maag. Doe dit minimaal 4 weken, maar bij chronische ziektes wordt aangeraden om het een paar maanden (of voor altijd) te doen.

In dit filmpje van 1 minuut zie je hoe je bleekselderijsap maakt.

Rustig opbouwen

Als je echt niet van de smaak van selderij houdt, kun je er in het begin ook een appel en een halve komkommer bij mixen. Wanneer je er zelfs misselijk van wordt, kun je beginnen met alleen komkommer persen.

Pure bleekselderij sap is namelijk ook een krachtige detoxer, waardoor er ineens veel gifstoffen in je bloedbaan vrijkomen, wat hoofdpijn en/of misselijkheid veroorzaakt.

Komkommer geeft een milde detox en is dus een prima starter, voordat je aan de pure bleekselderijsap gaat. Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat je langzaam overstapt op puur bleekselderijsap voor het beste resultaat.

Ook voor zwangere vrouwen is het aan te raden om het rustig aan op te bouwen.

Regels voor een optimaal resultaat met bleekselderij sap

Ik zet de ‘regels’ even voor je op een rijtje, want het is echt belangrijk dat je deze hanteert als je het optimale resultaat wilt bereiken:

 1. Gebruik het liefste biologische bleekselderij. Ik koop ze bij de Albert Heijn.
  Verkoopt jouw supermarkt ze niet biologisch, spoel de bleekselderij dan in
  ieder geval goed af onder de kraan.
 2. Maak een sapje van je bleekselderij, geen smoothie. 
 3. Drink het dagelijks.
 4. Minimaal 450 gram (ongeveer 3/4e stronk).
 5. Drink het in de ochtend op een lege maag en wacht minimaal 20 minuten voordat je je smoothie of ontbijt pakt.
 6. Drink het direct na bereiding (zet je het in de koelkast voor later dan vermindert het heilzame effect drastisch). 
 7. Alleen puur bleekselderijsap zonder andere ingrediënten geeft optimaal resultaat.
 8. Drink het minimaal 4 weken (als kuur). Maar mensen met hardnekkige of serieuze klachten/ziekten zoals bijv Lyme, Hashimoto, graves, MS, hoge bloeddruk en hoog cholesterol, zullen het maanden (zo niet een jaar of langer) moeten drinken voor het optimale effect.


Ik zeg alvast PROOST!

Support

Ik wil je bedanken voor het lezen van deze blog.

Puur Power staat voor zelfzorg, energie en een gezond leven, zodat je lichaam slank, sterk en gezond is en jij je vrolijk, lekker en gelukkig voelt.

Misschien heb je goede voornemens gemaakt en wil je gezonder gaan leven of ‘op dieet’.

Het is niet gek dat je soms even niet weet waar je het zoeken moet. Er zijn zoveel keuzes en mogelijkheden. Je hebt misschien al meerdere pogingen gedaan, maar je viel altijd weer terug. Belangrijk is dat je iets doet dat voor jou werkt. Ik help je graag met het vinden van een manier die perfect bij jou past, een leefstijl in plaats van een dieet. Maar ook met het vinden van motivatie, want ook al weet je hoe het moet, je hebt iemand nodig die je in beweging zet en houdt.

Vond je dit artikel interessant? Deel het met andere power vrouwen!
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Pinterest
Email
Heb jij de zelfhypnoses van Puur Power® voor een gezonde leefstijl, meer zelfzorg en zelfliefde al geprobeerd? Je vindt ze op de website. 

12 reacties op “Bleekselderijsap”

  1. Hi Monique, hoe je het maakt en drinkt beschrijf ik in mijn blog. Lees het maar even. En wat het voor je lijf en gezondheid doet lees je daar ook.

   1. Ik heb geen juicer wel een blender…
    Kan het dan ook.
    En…wijt je alle positieve uitslagen aan 11 dagen bleekselderij. Is dit niet een erg snelle conclusie? Hoe weet je dat zo zeker?

    1. Hi Sophia, ik snap je vraag. Het is inderdaad misschien een voorbarige conclusie maar zowel mijn internist en ik waren verbaasd over de plotselinge testuitslagen. Al jaren waren ze ongeveer hetzelfde geweest en nu ineens zoveel beter.

 1. Hoi Aniek, ik heb geen juicer, alleen een blender. Is dat een probleem? Het wordt uiteraard dikker, maar wellicht iets met water verdunnen?

 2. Heel goed dat je zo positief met je gezondheid bezig bent maar wijs in je artikelen ook naar mogelijke nadelen die je van ‘teveel’ kan ondervinden. Zoals met alles geldt; elk voordeel heeft zijn nadeel en niet alles is zomaar voor iedereen geschikt. Laat men iig zelf goed googlen voordat ze je één op één volgen.

 3. Zelf eet ik dagelijks 3 stengels bleekselderij sinds 3 weken ( in stukjes gesneden vanuit een schaaltje snakt makkelijk weg) ook topresultaten betreft mijn. gezondheid.

  1. De voordelen van puur bleekselderijsap drinken op een lege maag is vele malen groter, maar rauwkost snacken is natuurlijk al een betere keuze dan andere snacks. Dus goede keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hi! Wat kan ik voor je doen?